Najbolji restoran u Sarajevu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#751 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
kako je sad u Hotelu Han na Bjelašnici? Kakva je ponuda?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#752 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Supruga bivšeg Željinog nogometaša Perice Đorđevića, inače teškog šoviniste još u vrijeme Tite... naima, islamofoba velikog. Za nju ne znam. Ona je ljankase negdje iz Crne Gore.DaffyDuck wrote:ko je taJa kontala oni furaju neki urbani fazon
- corsa
#753 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Na žalost nije. Rođena i odrasla u Sarajevu....KatarinaKosaca wrote:Supruga bivšeg Željinog nogometaša Perice Đorđevića, inače teškog šoviniste još u vrijeme Tite... naima, islamofoba velikog. Za nju ne znam. Ona je ljankase negdje iz Crne Gore.DaffyDuck wrote:ko je taJa kontala oni furaju neki urbani fazon
- KatarinaKosaca
#754 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ne bi mi teškocorsa wrote: Na žalost nije. Rođena i odrasla u Sarajevu....
https://en.wikipedia.org/wiki/Sanja_%C4 ... 1evi%C4%87
Dakle, rođena u Pljevljima..
- corsa
#755 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
OK, rodjena je u Pljevljima, ali je odrasla u Sarajevu.KatarinaKosaca wrote:Ne bi mi teškocorsa wrote: Na žalost nije. Rođena i odrasla u Sarajevu....Znam da je još u Sarajevu dok je imala bend prije rata pričala čudno
https://en.wikipedia.org/wiki/Sanja_%C4 ... 1evi%C4%87
Dakle, rođena u Pljevljima..
- Plavo-bijeli
#756 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Neki dan otišao u Woki i jako sam razočaran!!
Prvo sam čekao 10 minuta da konobar dođe i to ga je neko doslovno dozivao i derao se da ode i da nas usluži, baš je izgledalo jadno. Kad je trebalo naplatiti opet sam čekao dugo ispred kase, jer doslovno imaju jednog konobara koji je izgleda izgubljen u svom svijetu, ali to nije to.
Na nagovor konobara uzmem pileći sendvič, a ne salatu. Prvo što sam primjetio jeste hladan taj kao somun u kojem je bila piletina, kontam hajde nema veze, kad ono hladna i piletina, hladan i pomfrit unutra, fuj.. Bog zna koliko je stajalo, poslije me i stomak bolio, da ne kažem što nisam htio sve pojesti i gladan ostao. Ne košta on puno, ali je u odnosu na pileći u Totu skoro 2x skuplji i 3x gori.
Prvo sam čekao 10 minuta da konobar dođe i to ga je neko doslovno dozivao i derao se da ode i da nas usluži, baš je izgledalo jadno. Kad je trebalo naplatiti opet sam čekao dugo ispred kase, jer doslovno imaju jednog konobara koji je izgleda izgubljen u svom svijetu, ali to nije to.
Na nagovor konobara uzmem pileći sendvič, a ne salatu. Prvo što sam primjetio jeste hladan taj kao somun u kojem je bila piletina, kontam hajde nema veze, kad ono hladna i piletina, hladan i pomfrit unutra, fuj.. Bog zna koliko je stajalo, poslije me i stomak bolio, da ne kažem što nisam htio sve pojesti i gladan ostao. Ne košta on puno, ali je u odnosu na pileći u Totu skoro 2x skuplji i 3x gori.
- JanuaryJones
#757 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Možda mu je ostala narudžba pa tebi uvalio :SPlavo-bijeli wrote:Neki dan otišao u Woki i jako sam razočaran!!
-
zilla_
#758 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
I ja sam ostao razočaran uslugom u Woki-u. Naručili dvije porcije, jednu piletinu i jednu ribe.
Piletina prepržena, suha, bezukusna. Bolje je ja kući spremim ono kad mi se jede a imam malo vremena pa nabrzaka.Pekarski krompir koji ide uz piletinu isto tako suh i bezukusan. To je onaj zaleđeni krompir što se može kupiti u marketima.
Riba neki file, nisam mogao razaznati i kojoj ribi se radi, pržena na starom ulju, bila zaleđena pa kad se ispržila sve je bilo u raspadnom stanju. Totalno neukusno i neprofesionalno napravljeno.
Ono gledaš slike hrane na fejsu i sve je vauuu a kad sam dobio porciju tačno sam se sje... kad sam vidio šta mi je donio konobar.
Ne volim nikoga blatit al što se mene tiče Woki nikad više
Piletina prepržena, suha, bezukusna. Bolje je ja kući spremim ono kad mi se jede a imam malo vremena pa nabrzaka.Pekarski krompir koji ide uz piletinu isto tako suh i bezukusan. To je onaj zaleđeni krompir što se može kupiti u marketima.
Riba neki file, nisam mogao razaznati i kojoj ribi se radi, pržena na starom ulju, bila zaleđena pa kad se ispržila sve je bilo u raspadnom stanju. Totalno neukusno i neprofesionalno napravljeno.
Ono gledaš slike hrane na fejsu i sve je vauuu a kad sam dobio porciju tačno sam se sje... kad sam vidio šta mi je donio konobar.
Ne volim nikoga blatit al što se mene tiče Woki nikad više
- Plavo-bijeli
#759 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Jeste i ja gledao slike i jedva čekao da odem da probam... samo mi krivo što nisam probao i palačinke i pizzu, ali sumnjam da bi nešto posebno bio zadovoljan. Uglavnom nikad više. Ima li gdje na Malti/Č.Vila/Hrasno da mogu uzeti neki pileći koji mi može biti za ručak ponekad? Osim Havane, koja je odron..
Ne znam da li mu je ostala narudžba, ali očigledno da im je mrsko praviti pa naprave od jednom i drže u frižideru, ali brate da ne možeš ugrijati u mikrovalnoj, pa je li ih stid?!
Ne znam da li mu je ostala narudžba, ali očigledno da im je mrsko praviti pa naprave od jednom i drže u frižideru, ali brate da ne možeš ugrijati u mikrovalnoj, pa je li ih stid?!
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#760 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Meni je u Wokiju dobar onaj smoothie od višnje. Hrana mi je bila okej kad god sam jeo... Nije kao na slikama, ali nije nigdje.
- CherryLips
#761 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Hrasno-Happy,super pileći sendvicPlavo-bijeli wrote:Jeste i ja gledao slike i jedva čekao da odem da probam... samo mi krivo što nisam probao i palačinke i pizzu, ali sumnjam da bi nešto posebno bio zadovoljan. Uglavnom nikad više. Ima li gdje na Malti/Č.Vila/Hrasno da mogu uzeti neki pileći koji mi može biti za ručak ponekad? Osim Havane, koja je odron..
-
Pirija
#762 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
U Woki-u, kad se tek otvorio, probao sendvic sa piletonom u susamu i vise mi nikad nije palo na pamet...
- sunceKOtepsija
#763 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
zbog susama ili piletine? ne razumijePirija wrote:U Woki-u, kad se tek otvorio, probao sendvic sa piletonom u susamu i vise mi nikad nije palo na pamet...
- JanuaryJones
#764 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Jel ko jeo u ovom kineskom restoranu na Dobrinji? Only One meščini, vidjeh na kuponu.
- Plavo-bijeli
#765 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Probao, nije loš. od 0-5, 3.5 ocjena. Pozitivne stvari su što je friško, tek napravljeno, a negativne što ima vrlo malo dodataka(samo krastavci i majoneza ako se ne varam), te je dosta suho. Cijena mu je 4km.CherryLips wrote:Hrasno-Happy,super pileći sendvicPlavo-bijeli wrote:Jeste i ja gledao slike i jedva čekao da odem da probam... samo mi krivo što nisam probao i palačinke i pizzu, ali sumnjam da bi nešto posebno bio zadovoljan. Uglavnom nikad više. Ima li gdje na Malti/Č.Vila/Hrasno da mogu uzeti neki pileći koji mi može biti za ručak ponekad? Osim Havane, koja je odron..
Negativna je još stvar što sam tražio da mi daju prospekt da vidim sve cijene i šta sve imaju, pa da opet navratim i nemaju
To je pravo neozbiljno, osim ak ne želiš svoju prodaju ograničiti na Hrasno i Grbavicu.
- rumenige_brajtner
#766 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
pa tako godinama rade, jbt.. prava kvartovska kafana, još tamo od '89-'90-tePlavo-bijeli wrote: To je pravo neozbiljno, osim ak ne želiš svoju prodaju ograničiti na Hrasno i Grbavicu.
- JanuaryJones
#767 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Zašto je u ovom gradu problem napraviti sendvič sa velikim izborom priloga? Nemaštovitost pripreme ili se svaki fening broji?
- dobar osjecaj
#768 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Mislim da je vise do prosjecne potraznje i navika ljudi. Ako se niko znacajno ne buni, sto bi se trudili.JanuaryJones wrote:Zašto je u ovom gradu problem napraviti sendvič sa velikim izborom priloga? Nemaštovitost pripreme ili se svaki fening broji?
Ja ne volim nigdje kupovati sendvice a kad sebi pravim sendvic, napravim takve kombinacije od kojih uzivaju sva moja cula.
Jucer sam se nesto preracunala i zaboravila jesti pa sam svratila u Klas i kontala uzecu obicni sendvic s pecenom piletinom. Kad sam otpakovala sendvic razocarala sam se ugledavsi kako ispod kiselih krastavaca i snite sira viri neka pileca salama. Pojela sam par zalogaja i bacila ostatak. Ne bacam nikad rado hranu ali takva hrana je obicno smece i otrov.
- JanuaryJones
#769 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
A vala si u pravu, naši ljudi su navikli na prosječnost i ispodprosječnost pa kad dodješ sa nečim novim, boljim odmah ne valja, šta će nam to? Elem, tuga.dobar osjecaj wrote:Mislim da je vise do prosjecne potraznje i navika ljudi. Ako se niko znacajno ne buni, sto bi se trudili.JanuaryJones wrote:Zašto je u ovom gradu problem napraviti sendvič sa velikim izborom priloga? Nemaštovitost pripreme ili se svaki fening broji?
Ja ne volim nigdje kupovati sendvice a kad sebi pravim sendvic, napravim takve kombinacije od kojih uzivaju sva moja cula.
Jucer sam se nesto preracunala i zaboravila jesti pa sam svratila u Klas i kontala uzecu obicni sendvic s pecenom piletinom. Kad sam otpakovala sendvic razocarala sam se ugledavsi kako ispod kiselih krastavaca i snite sira viri neka pileca salama. Pojela sam par zalogaja i bacila ostatak. Ne bacam nikad rado hranu ali takva hrana je obicno smece i otrov.
-
gurabija78
#770 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
odlični sendviči, kad se već o tome priča - Boccone....
- CherryLips
#771 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ja imam utisak da bi naša raja htjela neki de lux sendvic za max tri marke,ono da ima file lososa i par tartufa unutra,svašta....
- KatarinaKosaca
#772 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ne kontam
Jel teme sendvičare i fast fudovi ili restorani?
Već kad smo , onda, kod svih vrsta ugostiteljskih objekata gdje se sprema hrana, od kako je vrućina ne kuham, na dostavi smo stalno i "Nanina kuhinja"
Možda malo preskupa za ono(onoliko) šta nudi, ali odlično 
Već kad smo , onda, kod svih vrsta ugostiteljskih objekata gdje se sprema hrana, od kako je vrućina ne kuham, na dostavi smo stalno i "Nanina kuhinja"
-
Pirija
#773 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
CherryLips wrote:Ja imam utisak da bi naša raja htjela neki de lux sendvic za max tri marke,ono da ima file lososa i par tartufa unutra,svašta....
a da jednom u 3 mjeseca ga naruce stim da gril ili restoran sastojke nabavlja svaki dan i baca u kantu jer ih niko po 3 mjeseca ne naruci...
Pull your head out of your ass...
- DaffyDuck
#774 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ovako nesto fakat fali Sarajevu, primjer centar Rijeke. Stand sa sendvicima i par stolova ispred za stat i prezalogajit.JanuaryJones wrote:Zašto je u ovom gradu problem napraviti sendvič sa velikim izborom priloga? Nemaštovitost pripreme ili se svaki fening broji?
Bitan je izbor, kvalitet i konstantna usluga. Ne da zavisi na koju nogu je gazda ustao...

- DaffyDuck
#775 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Better you pull your head out!Pirija wrote:CherryLips wrote:Ja imam utisak da bi naša raja htjela neki de lux sendvic za max tri marke,ono da ima file lososa i par tartufa unutra,svašta....
a da jednom u 3 mjeseca ga naruce stim da gril ili restoran sastojke nabavlja svaki dan i baca u kantu jer ih niko po 3 mjeseca ne naruci...
Pull your head out of your ass...
Velik je ovo grad, raznoliko stanovnistvo, ima onih i sa lovom i bez. Svaki proizvod ima svoju musteriju. Ne zavaravaj se da ljudi samo jedu jeftino