U Sarajevu protest protiv queer festival

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
arbosan

#751 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by arbosan »

Ljudi bozji svaka zemlja ima mogucnost da uskrati pravo ispoljavanja vjerskih osjecaja grupama ili pojedincima koji to cine na nacin koji ugrozava javni mir, bezbjednost, poredak itd. brate dragi organizujte se pa napravite peticiju i trazite zabranu - vehabizam je nesto najgore sto se desilo u bih poslije cetnika, kamere svijeta su uperene na njih.
Ja valla, najgore, cak kamere svijeta su uperene na njih. Gdje su bile te kamere 92-95.

Jao bruke BiH, imaju vehabije, kuku lele. Vise me brinu lopovi nego vehabije. Vise me plase osobe koje su stajale u tranvaju kada je ubijen mali Denis i nista nisu ucinili nego vehabija.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#752 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by hrasno38 »

shalaedin wrote:
pomahnitali.trifun wrote:
Sarajevo nikada nije imalo historiju poput San Franciska, Amsterdama, Napulja i nikada nije imala tolerancije prema Homoseksualcima. Do rata u bivsoj nam drzavi homoseksualizam je bilo kaznjivo dijelo
A vehabije su dio nase tradicije?
Feredza i brada su prije sto godina bile prisutne na nasim ulicama... Pogledaj stare slike sarajeva. Mozes vidjeti sve prisutne sarajlije... one koji su se poistovjetili sa Austrugorima, oni koji su gajili ljubav prema fesu, a nisu nosili bradu i njihove zene koje su pokrivale galvu a nisu pokrivale lice, isto tako si mogao vidjeti one koji su nosili bradu i cije su zene su pokrivale i glavu i lica... upoznaj se sa historijom svoga grada bolje. Samo tada Vehabije nisu imali ovo ime koji imaju danas i nisu bili diskriminirani... Ti koda nisi gledao Miris dunja, vidio stare razglednice, citao knjige o starome sarajevu... i u njemu je bilo sveprisutnih ljudi kao danas. Razlicitosti puno vise nego sada. Tada je u Sarajevu bilo Muslimana, Srba, Hrvata, Jevreja ... A festivala ovakve prirode sigurno nije... Mada mislim da je i ovako Sarajevo sa svim manama i vrlinama bolje nego da ga nema.
Tako je bilo nekada prije 100 godina. da se onda vratimo i na tramvaje sa konjima, zivot pod svijecom, grijanje na drva ili da se vratimo mozda u doba zivota u zemunicama ili u doba pracovjeka kada su svi nosili brade. Nisu u pitanju ni fesovi ni brade niti bule, problem je u nametanju njihovog nacina zivota koji se upravo nalazi jedno 100 godina iza danasnjih shvatanja. Ovo nije 18 vijek, ne spaljuju se vise vjestice na lomaci niti postoji inkvizicija. Ako neki ljudi na planeti zive po tim nacelima neka zive ali Sarajevo nije niti u Iranu niti u Afganistanu negu u Evropi gdje je tolerancija na mnogo vecem nivou nego u tim zemljama. Mislis da me interesuje s kim si ti sinoc spavao ili s kim se jebavalo sinoc bruka svijeta, da li ti nosis bradu i da li ti je zena pokrivena. Mene to interesuje jer je to tvoj zivot, tvoja cetiri zida i tako ce biti sve dok mene ne pocnes da ugrozavas sa svojim nacinom zivota. To isto vazi i za homosexualce. Zasto bi mi trebalo da smeta sto se Q ekipa skupila i akademiji i zivila u svom svijetu. Ako me interesuje ja cu otici a ako ne prosetat cu carsijom i gledati svoja posla. Pa vjerske institucije su prepune nemorala i homosexualzima pa niko ne ide da protestvuje protiv toga. Zene se tuku na svakom cosku pa niko nece prici da ih odbrani. Djeca se ubijaju po tramvajima a niko ne skace da pomogne. IZ gradi kompleks od 10 miliona maraka a ljudi oko Srebrenice jos uvijek nemaju ni struju a de ne govorim o ostalim blagodetima. Ti ako zelis zivi zivotim od prije 100 godina ali izmedju svoja cetiri zida a meni ko proba tako nesto da nametne imat ce veliki problem kao sto su imala i dvojica debilcica sa kapuljacama na glavi u jednoj od ulicica u blizini sinocnjih desavanja.
starcraft

#753 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by starcraft »

delightful wrote:starcraft, ban.
znaci dozvoljeno je objavljivanje samo jednostranih informacija. ondje nije recena nikakva uvreda vec ciste cinjenice o kojima se moze diskutovati
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#754 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by -LIBERO- »

Zabranama nista neces postici.

Ja duboko vjerujem da to sto neki ljudi podrzavaju ,a neki ne...taj festival je demokratija,i da je to sasvim normalno.

Po meni je problem huskanje po medijima,sto je direktno dovelo do pespotrebnih dizanja tenzija koje su sinoc kulminirale na ulicama.
Tu je jos i policija koja je MORALA odreagovati cvrsce i jace.

Interesuje me sada da li ce neko odgovarati,ta neka udruzenja koja su preko medija i proglasa pozivala na skup i proteste..da li ce neko odgovarati sto se sve to pretvorilo u "lov na vjestice" .

Da li ce sada tajo izaci pred kamere i traziti da neko preuzme odgovornost????
trinaesti

#755 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by trinaesti »

novcane kazne ne bi smjele izostati.

treba da bude jasno svakome da je rijec "ubij" skupa rijec. o fizickom napadu da i ne govorim.

ako sve ostane na nekim prijavama i nekim opomenama, eto huligana opet. naci ce oni povod.
dallton

#756 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by dallton »

xeres wrote:
dallton wrote:
digital wrote:Ja predlazem da se pokrene inicijativa za zabranu vehabizma u BiH jer odstupaju od klasicnih muslimana ;)
Ljudi bozji svaka zemlja ima mogucnost da uskrati pravo ispoljavanja vjerskih osjecaja grupama ili pojedincima koji to cine na nacin koji ugrozava javni mir, bezbjednost, poredak itd. brate dragi organizujte se pa napravite peticiju i trazite zabranu - vehabizam je nesto najgore sto se desilo u bih poslije cetnika, kamere svijeta su uperene na njih,
a vehabija nema u londonu, rimu, parizu... :-)
ima naravno ali kad su zadnji put uradili ono sto su sinoc - uz sve to njihove organizacije i finansiranje je zabranjeno po mnogo osnova - znaci ne udaras na ljude direktno nego na one kojih ih finansiraju i uce. i opet, ugrozavanje javnog poretka je definicija koja zavisi od mjesta do mjesta - 5 vehabija u londonu ne znaci nista, 500 vehabija u bih izaziva vjersku i nacionalnu netrpeljivost - e to se sigurno kaznjava svuda, ono sto su oni uradili je izazivanje vjerske netrpeljivost jer su im nasilni postupci motivisani vjerom

kamere 92-95 ti nije nikakav izgovor, tad si bio bespomocan sad nisi - i prestanite biti zrtve vec jednom ili imas odgovornost za sebe ili nemas, ne mozemo se stalno vaditi na pricu "a znas ti sta je nama uradjeno" - postacemo ko jevreji u izraelu, znas sta je nama uradjeno eh hajd sad da pobijemo palestince

i kad kazem zabrana okupljanja mislim na slicnu zabranu kao u americi - ne mozes zabraniti okupljanje, ali mozes odrediti mjesto i vrijeme okupljanja - znaci nisu ih trebali pustiti da se okupe ispred akademija, nego im das dozvolu da se okupe s druge strane miljacke ispred pavnog faks, pa nek masu transparentima - evo imate protest i niko nije povrijedjen...pravo okupljanja ne znaci okupljanje gdje god hoces nego gdje ti dozvole
Pasiflora

#757 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by Pasiflora »

hrasno38
Tako je bilo nekada prije 100 godina. da se onda vratimo i na tramvaje sa konjima, zivot pod svijecom, grijanje na drva ili da se vratimo mozda u doba zivota u zemunicama ili u doba pracovjeka kada su svi nosili brade. Nisu u pitanju ni fesovi ni brade niti bule, problem je u nametanju njihovog nacina zivota koji se upravo nalazi jedno 100 godina iza danasnjih shvatanja. Ovo nije 18 vijek, ne spaljuju se vise vjestice na lomaci niti postoji inkvizicija. Ako neki ljudi na planeti zive po tim nacelima neka zive ali Sarajevo nije niti u Iranu niti u Afganistanu negu u Evropi gdje je tolerancija na mnogo vecem nivou nego u tim zemljama. Mislis da me interesuje s kim si ti sinoc spavao ili s kim se jebavalo sinoc bruka svijeta, da li ti nosis bradu i da li ti je zena pokrivena. Mene to interesuje jer je to tvoj zivot, tvoja cetiri zida i tako ce biti sve dok mene ne pocnes da ugrozavas sa svojim nacinom zivota. To isto vazi i za homosexualce. Zasto bi mi trebalo da smeta sto se Q ekipa skupila i akademiji i zivila u svom svijetu. Ako me interesuje ja cu otici a ako ne prosetat cu carsijom i gledati svoja posla. Pa vjerske institucije su prepune nemorala i homosexualzima pa niko ne ide da protestvuje protiv toga. Zene se tuku na svakom cosku pa niko nece prici da ih odbrani. Djeca se ubijaju po tramvajima a niko ne skace da pomogne. IZ gradi kompleks od 10 miliona maraka a ljudi oko Srebrenice jos uvijek nemaju ni struju a de ne govorim o ostalim blagodetima. Ti ako zelis zivi zivotim od prije 100 godina ali izmedju svoja cetiri zida a meni ko proba tako nesto da nametne imat ce veliki problem kao sto su imala i dvojica debilcica sa kapuljacama na glavi u jednoj od ulicica u blizini sinocnjih desavanja.[/quote]

Slazem se sa svakim napisanim slovom :thumbup:
Last edited by Pasiflora on 25/09/2008 13:00, edited 1 time in total.
trinaesti

#758 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by trinaesti »

hrasno38 wrote:Ti ako zelis zivi zivotim od prije 100 godina ali izmedju svoja cetiri zida
zasto je tebi zivot po islamu zivot od prije 100 godina.
pa zar ti time ne nameces neki svoj oblik zivota i durgome odredjujes sta je IN a sta OUT.
ako neko zeli da nosi bradu ima da je nosi. jer ima pravo da je nosi. isto tako i hidzab. to se ne nosi samo u 4 zida. to je svih 24 sata.
ako ti se ne svidja i dalje nemas pravo da kazes da je to zivot od prije 100 godina.

trazis slobodu za jedne, a druge stavljas u 4 zida. ne ide.

meni nije jasno kako to da nikome ne smeta kad u pola londona vidi bradu uz to jos i u galabiji, i pokrivene zene,
a cim se vrati u sarajevo i to isto vidi to ga odjednom zestoko iritira.
ali zato kad vidi turban nekog indijca i njegovu zenu u tradicionalnoj indijskoj odjeci nasred bascarsije to mu je oku ugodno i nekako egzoticno.
jer ono bas je lijepo sto nas ima sarenih.
pa izvini molim te u to sarenilo spadaju i "bradonje" :)
neshto

#759 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by neshto »

trinaesti wrote: pa izvini molim te u to sarenilo spadaju i "bradonje" :)
bradonje od sinoć spadaju u šarenilo KPD zenica ;-)
LadyBear

#760 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by LadyBear »

Tako to ide sa Vehabijskim pokretom, danas su napali homoseksualce a sutra ce biti djevojke u minicu, prekosutra svi oni koji nepraktikuju religiju po njihvom standardu, to se cak i desavalo ako se nevaram. Znam vrlo dobro kako oni djeluju ovdje u Danskoj. Znaci poznati su po agresivnosti i nametljivosti i uglavnom sa govorima mrznje. Mogu slobodno reci da su jedan od velikih uzroka Islamofobije, sto uopste nije ni za cuditi kada se pogleda na kakav nacin oni promovisu Islam, a takav pokret uopste nije mal ovdje, posto su tu upetljane i mnoge mlade osobe. Oni su prije svega jedan veliki problem muslimanima, posto dolazi do toga da jedna cijela vjera ispasta radi njihovog djelovanja. Tako da sinosnje divljanje jedino moze nanjeti stetu bh muslimanima i naravno Sarajevu. Za maloljetne delikvente i huligane nemam druge rijeci nego da su roditelji krivi, sutra ce jedan od njih u po tranvaja ubosti neduznog gradanina.
klixober

#761 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by klixober »

Ne znam jeste li primjetili sinoc na vijestima.Pitaju vehabiju sta oni tu rade(ispred ALU),a on nesto prica na losem bosanskom jeziku.Cini mi se da govori ekavicu.
vjesticanametli

#762 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by vjesticanametli »

da ............ ali te bradonje nemaju mjeru i pokusavaju da nametnu svoje shvatanje islama a ne zele da se prilagode tradiciji u bih ........
zato im treba noga-trans :evil:
shalaedin

#763 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by shalaedin »

shalaedin wrote:
pomahnitali.trifun wrote:
Sarajevo nikada nije imalo historiju poput San Franciska, Amsterdama, Napulja i nikada nije imala tolerancije prema Homoseksualcima. Do rata u bivsoj nam drzavi homoseksualizam je bilo kaznjivo dijelo
A vehabije su dio nase tradicije?

Feredza i brada su prije sto godina bile prisutne na nasim ulicama... Pogledaj stare slike sarajeva. Mozes vidjeti sve prisutne sarajlije... one koji su se poistovjetili sa Austrugorima, oni koji su gajili ljubav prema fesu, a nisu nosili bradu i njihove zene koje su pokrivale galvu a nisu pokrivale lice, isto tako si mogao vidjeti one koji su nosili bradu i cije su zene su pokrivale i glavu i lica... upoznaj se sa historijom svoga grada bolje. Samo tada Vehabije nisu imali ovo ime koji imaju danas i nisu bili diskriminirani... Ti koda nisi gledao Miris dunja, vidio stare razglednice, citao knjige o starome sarajevu... i u njemu je bilo sveprisutnih ljudi kao danas. Razlicitosti puno vise nego sada. Tada je u Sarajevu bilo Muslimana, Srba, Hrvata, Jevreja ... A festivala ovakve prirode sigurno nije... Mada mislim da je i ovako Sarajevo sa svim manama i vrlinama bolje nego da ga nema.
Tako je bilo nekada prije 100 godina. da se onda vratimo i na tramvaje sa konjima, zivot pod svijecom, grijanje na drva ili da se vratimo mozda u doba zivota u zemunicama ili u doba pracovjeka kada su svi nosili brade. Nisu u pitanju ni fesovi ni brade niti bule, problem je u nametanju njihovog nacina zivota koji se upravo nalazi jedno 100 godina iza danasnjih shvatanja. Ovo nije 18 vijek, ne spaljuju se vise vjestice na lomaci niti postoji inkvizicija. Ako neki ljudi na planeti zive po tim nacelima neka zive ali Sarajevo nije niti u Iranu niti u Afganistanu negu u Evropi gdje je tolerancija na mnogo vecem nivou nego u tim zemljama. Mislis da me interesuje s kim si ti sinoc spavao ili s kim se jebavalo sinoc bruka svijeta, da li ti nosis bradu i da li ti je zena pokrivena. Mene to interesuje jer je to tvoj zivot, tvoja cetiri zida i tako ce biti sve dok mene ne pocnes da ugrozavas sa svojim nacinom zivota. To isto vazi i za homosexualce. Zasto bi mi trebalo da smeta sto se Q ekipa skupila i akademiji i zivila u svom svijetu. Ako me interesuje ja cu otici a ako ne prosetat cu carsijom i gledati svoja posla. Pa vjerske institucije su prepune nemorala i homosexualzima pa niko ne ide da protestvuje protiv toga. Zene se tuku na svakom cosku pa niko nece prici da ih odbrani. Djeca se ubijaju po tramvajima a niko ne skace da pomogne. IZ gradi kompleks od 10 miliona maraka a ljudi oko Srebrenice jos uvijek nemaju ni struju a de ne govorim o ostalim blagodetima. Ti ako zelis zivi zivotim od prije 100 godina ali izmedju svoja cetiri zida a meni ko proba tako nesto da nametne imat ce veliki problem kao sto su imala i dvojica debilcica sa kapuljacama na glavi u jednoj od ulicica u blizini sinocnjih desavanja.
za sve nabrojano su krivi Vehabije :) Ne nisu, krivi su nasi pastiri... ali mi necemo priznati da smo stoka... da svi ovi problemi polaze od nas. Prvo od naasih misljenja pa onda od izgradjenih i cvrstih stavova... nebih volio da ti crtam svoje objasnjenje... jer onda cu ti napisati elaborat. Sutra ces gledati nedo bog svoje musko dijete kako ti muskarca u kucu dovodi, a neces ga moci sprijeciti u tome jer ima uporiste u zakonu... sutra ce se moci i ozeniti tako nito neces moci sprijeciti... ako ti jedinac bude neces imati ni unuke. Tvoja moja ili bilo cija porodica u kojoj se to desi bice razorena... a ti ces sam prethoditi svojoj sramoti... jer si takve stvari svojom sutnjom odobravao. Neodobravam nikakve nasilnicke metode mislim da se ovaj festival mogao sprijeciti na legalan nacin peticijama i protestima. Najgora je reakcija koja zakasni... zato smo sinoc gledali ono sto smo gledali i gledacemo budite sigurni i naredna 4 dana. Jer nijedni ni drugi ne odustaju i brane svoj stav a mi cemo sutke ko stoka to gledati i svoj stav iznositi po forumima... homoseksualci i vehabije svaka vam cast jer imate pelju koju mi nemamo vi imate, branite ono sto volite pa makar i na najgori nacin... pokazali ste nam kako se ide srcem u realizaciju naumljenog... svakako ce vam se trud isplatiti...

a mi cemo i dalje da sutimo i trpimo sve sto nam smeta :)
trinaesti

#764 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by trinaesti »

ne govorim ja o bradonjama od sinoc.

ali ocito da i ovi koji ovdje pozivaju na zabranu i protjerivanje vehabija ne misle samo na te od sinoc nego na sve vehabije uopce.

usput, ne mogu da vjerujem i ne zelim da vjerujem da iko od vas moze sinocnje ponasanje grupe bradonja povezati sa islamom.

ako ima takvih, oni to ne rade iz dobre namjere.
trinaesti

#765 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by trinaesti »

komeba wrote:Ne znam jeste li primjetili sinoc na vijestima.Pitaju vehabiju sta oni tu rade(ispred ALU),a on nesto prica na losem bosanskom jeziku.Cini mi se da govori ekavicu.
bas kao i pola aktivista queer udruzenja
vjesticanametli

#766 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

pa sta su pokrivene radile tamo sinoc......sami se oni povezase s islamom..............

vehbiaj.......ko o cemu kurva o postenju
madner

#767 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by madner »

Hljeba i igara
seln

#768 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by seln »

trinaesti wrote: usput, ne mogu da vjerujem i ne zelim da vjerujem da iko od vas moze sinocnje ponasanje grupe bradonja povezati sa islamom.
Ne samo oni sinoc, vec sve vehabije nemaju veze sa islamom.
Pasiflora

#769 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by Pasiflora »

shalaedin wrote: Sutra ces gledati nedo bog svoje musko dijete kako ti muskarca u kucu dovodi, a neces ga moci sprijeciti u tome jer ima uporiste u zakonu... sutra ce se moci i ozeniti tako nito neces moci sprijeciti... ako ti jedinac bude neces imati ni unuke. Tvoja moja ili bilo cija porodica u kojoj se to desi bice razorena... a ti ces sam prethoditi svojoj sramoti...
A kako ces TI SVOGA SINA SPRIJECITI? Zbog tvojih stavova nadam se da se to nece desiti, ali hipoteticki, da se tvoje dijete nadje u toj situaciji - kako bi ga sprijecio? Molim te za koncizan odgovor bez ukrasnih recenica.
Last edited by Pasiflora on 25/09/2008 13:15, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#770 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by mIRCerka »

Meni se od sinoc ne gade vehabije...gade mi svi oni koji su okrenuli glavu od ovih desavanja.
Jer da je doslo 100 gradjana sarajeva da zaustavi vehabije, ne bi bilo tih belaja.
Oni svoje sprovode, bilo ih 5 ili 500, jer nema nikoga da ih zaustavi.
Pa i nek se desava. I nek napadnu cure u minicima. Jer ostatak grada okrece glavu...
Neko je vec napisao "osjecao sam se sigurnije okruzen cetnicima s brda"... tek sad fakat kontam ...jer dok su granate padale po gradu, niko te nije pitao ko si sta si iz koje si familije, vec su se ljudi medjusobno pomagali i pazili...sad svako samo svoju guzicu pazi...da nisu dosle vehabije, dosli bi huligani...da nisu oni, dosli bi neki peti deseti..vehabije nisu bitne u svemu ovome uopste...i stalnom pricom o vehabijama se skrece sa bitne niti u svemu ovome...MI SMO SUTILI..
neshto

#771 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by neshto »

sitno wrote:
shalaedin wrote: Sutra ces gledati nedo bog svoje musko dijete kako ti muskarca u kucu dovodi, a neces ga moci sprijeciti u tome jer ima uporiste u zakonu... sutra ce se moci i ozeniti tako nito neces moci sprijeciti... ako ti jedinac bude neces imati ni unuke. Tvoja moja ili bilo cija porodica u kojoj se to desi bice razorena... a ti ces sam prethoditi svojoj sramoti...
A kako ces TI SVOGA SINA SPRIJECITI? Zbog tvojih stavova nadam se da se to nece desiti, ali hipoteticki, da se tvoje djete nedje u toj situaciji - kako bi ga sprijecio? Molim te za koncizan odgovor bez ukrasnih recenica.
razgovara moj šef danas sa poslovnim partnerom i dere se u slušalicu: "eto draže mi je da mi sin ne daj bože bude peder nego vehabija" :-D
trinaesti

#772 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by trinaesti »

vjesticanametli wrote:da ............ ali te bradonje nemaju mjeru i pokusavaju da nametnu svoje shvatanje islama a ne zele da se prilagode tradiciji u bih ........
zato im treba noga-trans :evil:
islam nije isto sto i bosanska tradicija. a bosanska tradicija nije isto sto i islam.

islam je jedan. za sve muslimane na bilo kojoj tacki kugle zemaljske vaze ista pravila.

u bosni recimo mozes piti i biti musliman. u islamu ne mozes.

u bosni mozes biti musliman i sve ti je dozvoljeno osim jesti svinjetinu i evo izgleda biti homoseksualac. to bosanski stomak jos nije progutao. (ko zna mozda uslijedi upgrade).

a pivo, lake droge, korupcija, sitni kriminal, varanje na vagi, marisanje vlastite zene i djece, psovanje majke to sve mozes, a jos uvijek si musliman.
to je taj klasicni musliman koji je prihvatljiv. kako ne bi bio :)
vjesticanametli

#773 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

tataratira wrote:joj ofiraže kada se po Rijadu pročuje da imamo ovaj festival :lol:
možda i uplate okasne
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHG

#774 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by BHG »

vjesticanametli wrote:
tataratira wrote:joj ofiraže kada se po Rijadu pročuje da imamo ovaj festival :lol:
možda i uplate okasne
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bice nam :angry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
atom62

#775 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival

Post by atom62 »

Zato i necu da budem musliman!
Vozdra! :P
Locked