veca_sa wrote:rano smo dali gol
Najjači post koji sam pročitao na ovih 30-ak stranica
Dali gol i kontali to je to

Umjesto da ih stisnu i pošamaraju, da im daju još dva gola (jer su realno mogli), oni se povukli i igrali viktorije. Da je Ćiro mangup, k'o što nije, odmah bi nakon gola ubacio Ibiševića i njih onako izbezumljene dokrajčio.
Nego jok, Ćiro naredio sinovima da brane gol, a sve nesposobno u odbrani. Zato, ti treba da napdneš pa da im razvučeš pamet, jer si kvalitetniji u napadu.

Kaže zakazala odbrana, aha, pa da je stavio brze igrače na krilima kao što su Vladavić i Pjanić, koji mogu sami sebi stvoriti šansu, ne bi ni razmišljali o odbrani, a on stavio Ibričića i Muratovića koji ne prave ništa u napadu a odmažu odbrani! Ne kažem da su to loši igrači, ali brate kod nas haman svi igrači igraju na pozicijama na kojima nikad ne igraju u svojim klubovima.
Odriče se Štilića, Jurića, Jahića, Nadarevića, Grlića ne zove, a na njihovim pozicijama igraju Muratović, Berberović, Radeljić, Rahimić.
Bože sačuvaj! Imamo toliko kavlitetnih igrača da možemo igrati bez problema napadački 4-4-2 ili 4-3-3, on igra neki 5-3-2 ili 4-5-1...STALNO ČUVA .EBENI GOL!
-LIBERO- wrote: A onaj koji se bude od Bosanaca u Zenici,na revansu,pojavio sa Turskom zastavom ,toboze kao podrsku nekome i necemu,prijateljskom i "bratskom2..treba mu odmah je+bati mater na licu mjesta.
Vozdra raja wrote:Sta je probleam ako ja navijam za Tursku kada ne igra Bosna??
Ništa, ali ne nosaj je po gradu, jer je ovo nije ni Hrvatska, ni Srbija, a Boga mi ni Turska - nego samo BiH
Ja navijam za Gruziju, ali me sigurno nisi nikad vidio da letam po RS-u kad igraju protiv Rusije!