Dobro padobranac, prije nego sto uletis kao isti, prelistaj malo par stranica diskusije.exliberal-ex wrote:De ba ucrvat ces se u toj svojoj mrznji.....nesmeta ti kad sds u skupstini pravi koaliciji sa sda a smeta ti bregovic....uostalom kakva je ovo prica ukrao muziku i nije rekao nista za sarajevo...kradu svi a ni sarajevo sveta krava...de ba ljudi spustite se na zemlju....ovo me podsjeca na onu izjavu alijinu kad je rekao krajisnika cijeni jer je otisao sa svojim narodom (a lazovic ostao ko popisan)...otiso u bg ko i drugi i sta sad..ko sto neko rece uz njegovo ime uvijek pise sarajevski umjetnik..vise je on pronijeo glas o sarajevu nego hadjo merlin....LBVIEW wrote:Evo stigli i chatnici u pomoc.
Dalje, otkud to da mi ne smeta, u kakvoj je to uzrocno - posljedicnoj vezi sa stavom o ovom supku?
Za istog me zaboli gdje je isao i koga je podravao - a svoj grad nije nikad, za razliku od Srbije i Beograda(npr. Solun), samo nemoj ko placipicka cmizdriti za "mojim gradom". Ne nakon sto si ustanovio kako je to Alijino Sarajevo s kojim nemas nista, za razliku od Milosevicevig Beograda.
A tebi i ostatku ekipe je on lakmus - papir po kojem se poznajete, bas kao i Andric.