stani ba,jel sigurno potpisao...svasta se pisalo...jel zvanicno...since1921 wrote:Prvo kapiten kluba a sad i dobitnik nagrade sjevera.To mora da je ljubav!
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -danTe-
#751 Re: FK Sarajevo
-
ibizza
#752 Re: FK Sarajevo
ma rekao,ako ne nadje ino angazma, onda dolazi kod malenihand1medjed wrote:stani ba,jel sigurno potpisao...svasta se pisalo...jel zvanicno...since1921 wrote:Prvo kapiten kluba a sad i dobitnik nagrade sjevera.To mora da je ljubav!
- bato99
#753 Re: FK Sarajevo
raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropi
i da slovačku uneredimo 
- shakal_
#754 Re: FK Sarajevo
na veliki klub mislio je na Sarajevo, a nizerazredan zelju...ukljuci te klikeresince1921 wrote:Hoces reci da su Leotar i Zrinjski veci klubovi od Sarajeva..ok ako ti ko navijac Sarajeva to smatras da je tako nemam nista protiv.Samo mi je nejasno da covjek koji je dobitnik trofeja Ismir Pintol napusti vas i ode u Zelju.Slabo vas cijene izgleda ti bivsi igraci.I jos jedna opaska ocekivao sam da ga vi dovedete ipak vi igrate u Evropi ali eto covjek ide gdje ce mu biti bolje
- -danTe-
#755 Re: FK Sarajevo
tuzno brate,tuzno...bermiin wrote:ma rekao,ako ne nadje ino angazma, onda dolazi kod malenihand1medjed wrote:stani ba,jel sigurno potpisao...svasta se pisalo...jel zvanicno...since1921 wrote:Prvo kapiten kluba a sad i dobitnik nagrade sjevera.To mora da je ljubav!
- Vitamin C
#756 Re: FK Sarajevo
A možda on, kao i svi Srbi i Crnogorci, gaji urođeni animozitet prema Evropi, pa prelazi u klub koji godinama (ovdje ti stavi broj, sigurno vodiš bolnu statistiku) nije igrao u evropskim takmičenjima. Kako god, opet čestitam. 
- strong69
#757 Re: FK Sarajevo
Hehe, bice to nemoguca misija... Ali znali su nas iznenaditi kao protiv Besiktasa, pogotovo u uzvratnoj utakmicibato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo
-
Art-Vandaley
#758 Re: FK Sarajevo
vasi papanski klubovi ce biti uneredjeni u slovackoj, svim srcem uz bracu iz libereca i trnave!bato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo
-
vjecnobordo
#759 Re: FK Sarajevo
Nek' ti znaš odakle suArt-Vandaley wrote:vasi papanski klubovi ce biti uneredjeni u slovackoj, svim srcem uz bracu iz libereca i trnave!bato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo
- Vitamin C
#760 Re: FK Sarajevo
Vjerujem da je dobar osjećaj kad ga sam sebi šukneš i kad sam svoje...Art-Vandaley wrote:vasi papanski klubovi ce biti uneredjeni u slovackoj, svim srcem uz bracu iz libereca i trnave!bato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo
-
Art-Vandaley
#761 Re: FK Sarajevo
bitno je da ce vam oderati guzove!vjecnobordo wrote:Nek' ti znaš odakle suArt-Vandaley wrote:vasi papanski klubovi ce biti uneredjeni u slovackoj, svim srcem uz bracu iz libereca i trnave!bato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo
Zamalo da i državu pogodiš
- Baltazar_khan
#762 Re: FK Sarajevo
Kako bolan sam sebi šuknuArt-Vandaley wrote: bitno je da ce vam oderati guzove!
Sad se i Venger postidio od tvog gafa
-
Art-Vandaley
#763 Re: FK Sarajevo
jakog gafa...bitno je da navijam protiv zrinjskog, sarajeva uglavnom razumijemo se...Baltazar_khan wrote:Kako bolan sam sebi šuknuArt-Vandaley wrote: bitno je da ce vam oderati guzove!![]()
Sad se i Venger postidio od tvog gafa![]()
- Vitamin C
#764 Re: FK Sarajevo
Arte, vrijeme je da se nešto nauči, zar ne?
Ovako, savjetovaću te: ako želimo biti tvrdokorni kontraš, onda moramo u pozadini imati znanje i druge kvalitete kojima bi potkrijepili tu kurajbersku žudnju za opozitnim. Dakle, ili zaista izgradi kritički stav i budi u mogućnosti proturiječiti i kvalitetno ići na nerve, ili se pokrij dekom, upali svijeću i šuti.
O tom zanatu možeš učiti od druga hidranta. On posjeduje izvjesnije potencijale, katkad je duhovit i doista luckast.
Ovako, savjetovaću te: ako želimo biti tvrdokorni kontraš, onda moramo u pozadini imati znanje i druge kvalitete kojima bi potkrijepili tu kurajbersku žudnju za opozitnim. Dakle, ili zaista izgradi kritički stav i budi u mogućnosti proturiječiti i kvalitetno ići na nerve, ili se pokrij dekom, upali svijeću i šuti.
O tom zanatu možeš učiti od druga hidranta. On posjeduje izvjesnije potencijale, katkad je duhovit i doista luckast.
-
ibizza
#765 Re: FK Sarajevo
ocekujem te na Jugu 16.7.Art-Vandaley wrote:jakog gafa...bitno je da navijam protiv zrinjskog, sarajeva uglavnom razumijemo se...Baltazar_khan wrote:Kako bolan sam sebi šuknuArt-Vandaley wrote: bitno je da ce vam oderati guzove!![]()
-
Art-Vandaley
#766 Re: FK Sarajevo
kakve ja kvalitete i znanje trebam imati da bi tebi potkrijepio cinjenicu da navijam protim zrinjskog i sarajeva u ovoj liga europi kako se vec zove???Vitamin C wrote:Arte, vrijeme je da se nešto nauči, zar ne?
- Vitamin C
#767 Re: FK Sarajevo
Možeš to reći i bez vrijeđanja.Art-Vandaley wrote:kakve ja kvalitete i znanje trebam imati da bi tebi potkrijepio cinjenicu da navijam protim zrinjskog i sarajeva u ovoj liga europi kako se vec zove???Vitamin C wrote:Arte, vrijeme je da se nešto nauči, zar ne?
Taj način iskazivanja stavova i mišljenja je kvalitetan i dostojanstven, vrijedan poštovanja.
Evo, recimo, ja navijam protiv Bayerna u svakom takmičenju, ali ne govorim da je papanski klub.
-
Šaner
#768 Re: FK Sarajevo
jebiga nekome evropa nekome ljubaArt-Vandaley wrote: bitno je da ce vam oderati guzove!
- shakal_
#769 Re: FK Sarajevo
miran budiArt-Vandaley wrote:jakog gafa...bitno je da navijam protiv zrinjskog, sarajeva uglavnom razumijemo se...Baltazar_khan wrote:Kako bolan sam sebi šuknuArt-Vandaley wrote: bitno je da ce vam oderati guzove!![]()
- slucajan
#770 Re: FK Sarajevo
ko dir`o i ruzioArt-Vandaley wrote:kakve ja kvalitete i znanje trebam imati da bi tebi potkrijepio cinjenicu da navijam protim zrinjskog i sarajeva u ovoj liga europi kako se vec zove???Vitamin C wrote:Arte, vrijeme je da se nešto nauči, zar ne?
- simonese
#771 Re: FK Sarajevo
ahahaha,oplakahbato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo
Ultrasi bodre Bordosmece
skup fasista
masallah
- simonese
#772 Re: FK Sarajevo
sta drugo ocekivati od pitara
kad nestanu argumenti onda se udara po mama
bravo
imas mentalni sklop puza(i to bez kucice)
bravo
-
ibizza
#773 Re: FK Sarajevo
al su zato tvoji argumenti jaku u pmsimonese wrote:sta drugo ocekivati od pitara
bravo
- Van Halen
#774 Re: FK Sarajevo
Misliš na slavensku braćuArt-Vandaley wrote:vasi papanski klubovi ce biti uneredjeni u slovackoj, svim srcem uz bracu iz libereca i trnave!bato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo
-
vjecnobordo
#775 Re: FK Sarajevo
Sjeverni SrbiVan Halen wrote:Misliš na slavensku braćuArt-Vandaley wrote:vasi papanski klubovi ce biti uneredjeni u slovackoj, svim srcem uz bracu iz libereca i trnave!bato99 wrote:raji iz sarajeva"hordama" želim sretan put po evropii da slovačku uneredimo