HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dottore

#751 Re: HS kablovska

Post by dottore »

ja bih sad odmah potpisao lol xDSL beta i onu njihovu TV da mogu....
respo

#752 Re: HS kablovska

Post by respo »

alo ljudi
imate flat gledajte sk na internetu i rijesen problem :)
sve dok ima flat ja se ne odjavljujem pa nek na tv-u ako hoce ima samo onu svoju televiziju
vendetta87

#753 Re: HS kablovska

Post by vendetta87 »

lady____ wrote:
vendetta87 wrote:Ma i ja bi ga danas odjavio ali šta ću kad nemam alternative HS-u.
ja sam nasla alternativu :) od sljedeceg mjeseca prikljucujem se na logosoft! meni savrseno odgovora..posebno sto cu da se otarasim napokon i bhtelekom-a, a to odavno zelim :) narocito nakon sto su digli cijene sada

https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... e77cafab78

ako koga zanima nek pogleda, pa mozda i nadje nesto za sebe ;) meni je ispalo super jer cu za pare koje sada placam HS-u moci da placam i internet i telefon :D znam hrpu ljudi koji ce isto da urade

meni iskreno kod HS-a najvise islo na zivce sto kad mi zapne nesto zovem ih po 5 dana i niko se ne javlja..na kraju odem licno do njih i kazu mi da imaju problema i da nije bilo do mene..a pa nece vise! :run:
Ovo jest dobro za one koji žive na Grbavici, Malti, Dobrinji...(gdje je već omgućena usluga) mene ne kači nažalost.Meni je najviše do flat interneta stalo, a za to nemam alternativu.
Johnny071

#754 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

ivannn wrote:Zaista, ne bi se trebali čuditi ukoliko sutra se ukine SK na onim operaterima koji nisu pod šapom EMP (to su oni što su kupili BH Cabel Net i ostale) jer takva im je praksa svugdje u Srbiji i Sloveniji da ne daju one kanale na koje oni imaju ekskluzivu, a pogotovo s IKO Medijom imaju prisan odnos a ona proizvodi upravo SportKlub kanale.
EMP ? I ne, nije uopste problem u tome dal im neko brani ili ne brani da imaju taj kanal u ponudi, nego oni jednostavno ne zele da placaju cjenu a koju placaju svi ostali, ukljucujuci i logosoft i bhcn i sve ostale koji taj kanal pustaju u eter, znaci hoce da naplacuje, ali da placa on nekom ne pada mu na pamet, to je problem.
Last edited by Johnny071 on 16/08/2010 08:49, edited 1 time in total.
Dust

#755 Re: HS kablovska

Post by Dust »

U Butmiru citav dana nema signala na kablovskoj HS???????????
Ima li jos neko takvih problema.
tacna

#756 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Ja evo dva dana nemam studio 99, pravo sam s....n. Dabogda nikad se ne pojavio.
FedEx

#757 Re: HS kablovska

Post by FedEx »

mi se zalili sto nam ne uvedu sportklub+, a oni nam hoce da ugase i sportklub :x :x :x :x :x :x koja bagra
opa22

#758 Re: HS kablovska

Post by opa22 »

ma definitivno najisplativije je kupiti dobar kvalitetan resiver prikljuciti ga na net placati godinje nekih cca 60-70 eura i ne brinuti se da li ce uvesti ili pak ukinuti neki kanal.....za 70e godinje preko 7.000 kanala mislim da nije puno
winnie

#759 Re: HS kablovska

Post by winnie »

kod mene los ton na HRT1... jel' do mene ili je do njih?
Johnny071

#760 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

Ma do tebe je sigurno, nije nikad nista do njih oni su najprofesionalnija kablvoska televizija u drzavi, naravno pored toga sto su prvi u svemu i najveci :lol:
winnie

#761 Re: HS kablovska

Post by winnie »

Johnny071 wrote:Ma do tebe je sigurno, nije nikad nista do njih oni su najprofesionalnija kablvoska televizija u drzavi, naravno pored toga sto su prvi u svemu i najveci :lol:
ozbiljno pitam, ako imas hs molim te da provjeris pa da mi javis. ako nemas hs, ... sta da ti kazem :)
dottore

#762 Re: HS kablovska

Post by dottore »

i ja imam problema sa signalom....nemam vise NGC, na vecini kanala mutnija slika....do mene je sigurno....katodna mi otisla.. :lol:
StupskaBitanga

#763 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

da se LOL i BNCN hoce prosiriti u baselja gdje je HS pa pola ljudi bi ih o----alo
tacna

#764 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Prodje i taj 15.08 a kod njih i dalje na info kanalu vrti se da su produzili HBO do navedenog datuma i sta sad, a signal im je katastrofa na vecini kanala, i jos nesto radio bir" no audio signal" pa ovo je najsmjesnija kablovska.
Johnny071

#765 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

winnie wrote:
Johnny071 wrote:Ma do tebe je sigurno, nije nikad nista do njih oni su najprofesionalnija kablvoska televizija u drzavi, naravno pored toga sto su prvi u svemu i najveci :lol:
ozbiljno pitam, ako imas hs molim te da provjeris pa da mi javis. ako nemas hs, ... sta da ti kazem :)
Imam HS, al ga ne gledam, pitacu zenu danas pa ti javim jel posteno ? :D
ultima_palabra

#766 Re: HS kablovska

Post by ultima_palabra »

Iz TV1 su rekli da su postigli dogovor sa svim operaterima, pa i sa HS-om...
Ako ukinu Sport klub imaju mahanje od mene :roll:
ado-pasha

#767 Re: HS kablovska

Post by ado-pasha »

Logosoft ima najbolju ponudu, sto se kanala tice, medjutim nisu svugdje zastupljeni, tako da ostajes "vjeran" HS-u :-D

Ja sam neki dan isao do HS headquarters-a i rekose da od jeseni planiraju uvodjenje novih kanala, poboljšanje ponude, ovo ono...

Inace sam korisnik FLAT interneta, digitalne TV, kablovske TV, plaćam 45 KM plus 6 KM za modem plus 6 KM za HBO... Pošto planiram kupiti uskoro modem (nikako se nisam mogao natjerati da ga kupim prije, pa sam odlučio da "u stranu" ostavljam feninge, i skupio nekih 50-tak KM...još malo i eto modema :lol: ) tako da ce cijela usluga koju koristim (Internet + TV) biti 50 KM (51,40 KM) što je super. Imam sportske kanale, imam discovery canale, imam FOX-ove, imam HBO, imam flat internet, sve za 50 KM. Solidno! 8)

Što je neko rekao, ne znam kako bi nazad na limit. FLAT je zaraza :D :evil:
beco

#768 Re: HS kablovska

Post by beco »

Imam i ja ko i ti puni flat-HBO, mislim dobar je HBO ali 6 KM mjesecno nije vrijedan. Sto se tice flat-a kapa dole fakat dobra brzina stabilan sve fercera. Zato meni digitalna odron gledam mozda 3 programa na njoj foxlife, tv1000, discovery, mtv i to je to, ovo ostalo bezveze.
respo

#769 Re: HS kablovska

Post by respo »

satro hoces da kazes da su ti xxx extreme hustler i sct bezveze :D
Bourne

#770 Re: HS kablovska

Post by Bourne »

ado-pasha wrote:Logosoft ima najbolju ponudu, sto se kanala tice, medjutim nisu svugdje zastupljeni
100% si u pravu trenutno Logosoft ima najbolju ponudu u BiH...110 kanala za 10KM,Flat 30KM,tel. 15KM=55KM :thumbup: :thumbup: :thumbup: RTS1,2,RTL-hr,B92,B92info sve u osnovnom paketu...ako kojim slucajem neko od KO i ubaci ove kanale dodatno ce se placati!!!
tacna

#771 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Koje nove kanale mislis ovaj arapski sto je upravo umjesto top musica, mozda ce naparaviti na kraju islamska kablovska televizija bez uvrede i jasam MUSLIMAN ali ponuda kablovske ravna nuli.
winnie

#772 Re: HS kablovska

Post by winnie »

Johnny071 wrote:
winnie wrote:
Imam HS, al ga ne gledam, pitacu zenu danas pa ti javim jel posteno ? :D
... i sta kae hanuma?
ado-pasha

#773 Re: HS kablovska

Post by ado-pasha »

HBO se i inače plača dodatno, i u Hrvatskoj, i u Srbiji, i bilo gdje. Čak i u Americi (posebno od njihove kablovske), s tim da u SAD-u imaju 10 kanala HBO-a, i cijena je mnogo mnogo viša od 3-4 eura koja mi plačamo ovdje. :!:

HBO adria i comedy su dobri kanali, može se naći neki film da se pogleda, iako sa FLAT-om možeš skinuti svaki film i svaku seriju, al eto nekad kad ti dosadi, malo prebacuješ, ako išta ostatku familije. Meni je digitalna dobra zbog dokumentarnih kanala i često bombardujem HS headquarters da ubace više tih dokumentaraca. Ma jednom cu im copy/paste ponudu kanala na logosoftu, pa nek i pola uzmu, super će biti (bez njemačkih, talijanskih i arapskih kanala).
Inače, treba ih bombradovati, sad kad počinju sa tim ovođenjem noviteta. Ja glasam za onaj Sci fy kanal plus dokumentarci. :thumbup:

Volio bih da nam ubace te bolje kanale iz regije, al sve u svemu, vrijedi dati 50 KM upravo zbog flata....prije sam bio na 12 gb, i vec sam skinuo serija i serija u ovih prvih 15 dana avgusta količine blizu 20 gb (još sam početnik) :roll:
opa22

#774 Re: HS kablovska

Post by opa22 »

sto jest jest flat ne bih ni za sto dao......prije imao 12 gb i normalno svaki mjesec dodje 30 KM prekoracenja, lijepo si uveo flat i dnevno po cca.10 filmova skinem u prosjeku od 3 gb naravno biram velicinu filma nista ispod 2gb :lol: i na kraju 5 mjeseca provjerim potrosnju kad ono 90GB pih odlicna je stvar ne brinuti se o potrosnji
Johnny071

#775 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

ado-pasha wrote:HBO se i inače plača dodatno, i u Hrvatskoj, i u Srbiji, i bilo gdje. Čak i u Americi (posebno od njihove kablovske), s tim da u SAD-u imaju 10 kanala HBO-a, i cijena je mnogo mnogo viša od 3-4 eura koja mi plačamo ovdje. :!:

HBO adria i comedy su dobri kanali, može se naći neki film da se pogleda, iako sa FLAT-om možeš skinuti svaki film i svaku seriju, al eto nekad kad ti dosadi, malo prebacuješ, ako išta ostatku familije. Meni je digitalna dobra zbog dokumentarnih kanala i često bombardujem HS headquarters da ubace više tih dokumentaraca. Ma jednom cu im copy/paste ponudu kanala na logosoftu, pa nek i pola uzmu, super će biti (bez njemačkih, talijanskih i arapskih kanala).
Inače, treba ih bombradovati, sad kad počinju sa tim ovođenjem noviteta. Ja glasam za onaj Sci fy kanal plus dokumentarci. :thumbup:

Volio bih da nam ubace te bolje kanale iz regije, al sve u svemu, vrijedi dati 50 KM upravo zbog flata....prije sam bio na 12 gb, i vec sam skinuo serija i serija u ovih prvih 15 dana avgusta količine blizu 20 gb (još sam početnik) :roll:
Placa se i Fox i ostali kanali, pa je za shodno ocekivati kada uzmes paket koji i sam nosi naziv FULL pa jos na kraju imas 3 sto je trenutno najveca ponuda i po cjeni i po kanalima da je to inkluzivno. Pozdravi onog ko god te nagovorio da to pises i reci mu "mrs".
Locked