HS kablovska
Moderator: anex
- dottore
#751 Re: HS kablovska
ja bih sad odmah potpisao lol xDSL beta i onu njihovu TV da mogu....
- respo
#752 Re: HS kablovska
alo ljudi
imate flat gledajte sk na internetu i rijesen problem
sve dok ima flat ja se ne odjavljujem pa nek na tv-u ako hoce ima samo onu svoju televiziju
imate flat gledajte sk na internetu i rijesen problem
sve dok ima flat ja se ne odjavljujem pa nek na tv-u ako hoce ima samo onu svoju televiziju
-
vendetta87
#753 Re: HS kablovska
Ovo jest dobro za one koji žive na Grbavici, Malti, Dobrinji...(gdje je već omgućena usluga) mene ne kači nažalost.Meni je najviše do flat interneta stalo, a za to nemam alternativu.lady____ wrote:ja sam nasla alternativuvendetta87 wrote:Ma i ja bi ga danas odjavio ali šta ću kad nemam alternative HS-u.od sljedeceg mjeseca prikljucujem se na logosoft! meni savrseno odgovora..posebno sto cu da se otarasim napokon i bhtelekom-a, a to odavno zelim
narocito nakon sto su digli cijene sada
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... e77cafab78
ako koga zanima nek pogleda, pa mozda i nadje nesto za sebemeni je ispalo super jer cu za pare koje sada placam HS-u moci da placam i internet i telefon
znam hrpu ljudi koji ce isto da urade
meni iskreno kod HS-a najvise islo na zivce sto kad mi zapne nesto zovem ih po 5 dana i niko se ne javlja..na kraju odem licno do njih i kazu mi da imaju problema i da nije bilo do mene..a pa nece vise!
- Johnny071
#754 Re: HS kablovska
EMP ? I ne, nije uopste problem u tome dal im neko brani ili ne brani da imaju taj kanal u ponudi, nego oni jednostavno ne zele da placaju cjenu a koju placaju svi ostali, ukljucujuci i logosoft i bhcn i sve ostale koji taj kanal pustaju u eter, znaci hoce da naplacuje, ali da placa on nekom ne pada mu na pamet, to je problem.ivannn wrote:Zaista, ne bi se trebali čuditi ukoliko sutra se ukine SK na onim operaterima koji nisu pod šapom EMP (to su oni što su kupili BH Cabel Net i ostale) jer takva im je praksa svugdje u Srbiji i Sloveniji da ne daju one kanale na koje oni imaju ekskluzivu, a pogotovo s IKO Medijom imaju prisan odnos a ona proizvodi upravo SportKlub kanale.
Last edited by Johnny071 on 16/08/2010 08:49, edited 1 time in total.
- Dust
#755 Re: HS kablovska
U Butmiru citav dana nema signala na kablovskoj HS???????????
Ima li jos neko takvih problema.
Ima li jos neko takvih problema.
-
tacna
#756 Re: HS kablovska
Ja evo dva dana nemam studio 99, pravo sam s....n. Dabogda nikad se ne pojavio.
-
FedEx
#757 Re: HS kablovska
mi se zalili sto nam ne uvedu sportklub+, a oni nam hoce da ugase i sportklub
koja bagra
- opa22
#758 Re: HS kablovska
ma definitivno najisplativije je kupiti dobar kvalitetan resiver prikljuciti ga na net placati godinje nekih cca 60-70 eura i ne brinuti se da li ce uvesti ili pak ukinuti neki kanal.....za 70e godinje preko 7.000 kanala mislim da nije puno
- winnie
#759 Re: HS kablovska
kod mene los ton na HRT1... jel' do mene ili je do njih?
- Johnny071
#760 Re: HS kablovska
Ma do tebe je sigurno, nije nikad nista do njih oni su najprofesionalnija kablvoska televizija u drzavi, naravno pored toga sto su prvi u svemu i najveci 
- winnie
#761 Re: HS kablovska
ozbiljno pitam, ako imas hs molim te da provjeris pa da mi javis. ako nemas hs, ... sta da ti kazemJohnny071 wrote:Ma do tebe je sigurno, nije nikad nista do njih oni su najprofesionalnija kablvoska televizija u drzavi, naravno pored toga sto su prvi u svemu i najveci
- dottore
#762 Re: HS kablovska
i ja imam problema sa signalom....nemam vise NGC, na vecini kanala mutnija slika....do mene je sigurno....katodna mi otisla.. 
-
StupskaBitanga
#763 Re: HS kablovska
da se LOL i BNCN hoce prosiriti u baselja gdje je HS pa pola ljudi bi ih o----alo
-
tacna
#764 Re: HS kablovska
Prodje i taj 15.08 a kod njih i dalje na info kanalu vrti se da su produzili HBO do navedenog datuma i sta sad, a signal im je katastrofa na vecini kanala, i jos nesto radio bir" no audio signal" pa ovo je najsmjesnija kablovska.
- Johnny071
#765 Re: HS kablovska
Imam HS, al ga ne gledam, pitacu zenu danas pa ti javim jel posteno ?winnie wrote:ozbiljno pitam, ako imas hs molim te da provjeris pa da mi javis. ako nemas hs, ... sta da ti kazemJohnny071 wrote:Ma do tebe je sigurno, nije nikad nista do njih oni su najprofesionalnija kablvoska televizija u drzavi, naravno pored toga sto su prvi u svemu i najveci
- ultima_palabra
#766 Re: HS kablovska
Iz TV1 su rekli da su postigli dogovor sa svim operaterima, pa i sa HS-om...
Ako ukinu Sport klub imaju mahanje od mene
Ako ukinu Sport klub imaju mahanje od mene
-
ado-pasha
#767 Re: HS kablovska
Logosoft ima najbolju ponudu, sto se kanala tice, medjutim nisu svugdje zastupljeni, tako da ostajes "vjeran" HS-u
Ja sam neki dan isao do HS headquarters-a i rekose da od jeseni planiraju uvodjenje novih kanala, poboljšanje ponude, ovo ono...
Inace sam korisnik FLAT interneta, digitalne TV, kablovske TV, plaćam 45 KM plus 6 KM za modem plus 6 KM za HBO... Pošto planiram kupiti uskoro modem (nikako se nisam mogao natjerati da ga kupim prije, pa sam odlučio da "u stranu" ostavljam feninge, i skupio nekih 50-tak KM...još malo i eto modema
) tako da ce cijela usluga koju koristim (Internet + TV) biti 50 KM (51,40 KM) što je super. Imam sportske kanale, imam discovery canale, imam FOX-ove, imam HBO, imam flat internet, sve za 50 KM. Solidno!
Što je neko rekao, ne znam kako bi nazad na limit. FLAT je zaraza

Ja sam neki dan isao do HS headquarters-a i rekose da od jeseni planiraju uvodjenje novih kanala, poboljšanje ponude, ovo ono...
Inace sam korisnik FLAT interneta, digitalne TV, kablovske TV, plaćam 45 KM plus 6 KM za modem plus 6 KM za HBO... Pošto planiram kupiti uskoro modem (nikako se nisam mogao natjerati da ga kupim prije, pa sam odlučio da "u stranu" ostavljam feninge, i skupio nekih 50-tak KM...još malo i eto modema
Što je neko rekao, ne znam kako bi nazad na limit. FLAT je zaraza
- beco
#768 Re: HS kablovska
Imam i ja ko i ti puni flat-HBO, mislim dobar je HBO ali 6 KM mjesecno nije vrijedan. Sto se tice flat-a kapa dole fakat dobra brzina stabilan sve fercera. Zato meni digitalna odron gledam mozda 3 programa na njoj foxlife, tv1000, discovery, mtv i to je to, ovo ostalo bezveze.
- respo
#769 Re: HS kablovska
satro hoces da kazes da su ti xxx extreme hustler i sct bezveze 
- Bourne
#770 Re: HS kablovska
100% si u pravu trenutno Logosoft ima najbolju ponudu u BiH...110 kanala za 10KM,Flat 30KM,tel. 15KM=55KMado-pasha wrote:Logosoft ima najbolju ponudu, sto se kanala tice, medjutim nisu svugdje zastupljeni
-
tacna
#771 Re: HS kablovska
Koje nove kanale mislis ovaj arapski sto je upravo umjesto top musica, mozda ce naparaviti na kraju islamska kablovska televizija bez uvrede i jasam MUSLIMAN ali ponuda kablovske ravna nuli.
- winnie
#772 Re: HS kablovska
... i sta kae hanuma?Johnny071 wrote:Imam HS, al ga ne gledam, pitacu zenu danas pa ti javim jel posteno ?winnie wrote:ozbiljno pitam, ako imas hs molim te da provjeris pa da mi javis. ako nemas hs, ... sta da ti kazemJohnny071 wrote:Ma do tebe je sigurno, nije nikad nista do njih oni su najprofesionalnija kablvoska televizija u drzavi, naravno pored toga sto su prvi u svemu i najveci
-
ado-pasha
#773 Re: HS kablovska
HBO se i inače plača dodatno, i u Hrvatskoj, i u Srbiji, i bilo gdje. Čak i u Americi (posebno od njihove kablovske), s tim da u SAD-u imaju 10 kanala HBO-a, i cijena je mnogo mnogo viša od 3-4 eura koja mi plačamo ovdje.
HBO adria i comedy su dobri kanali, može se naći neki film da se pogleda, iako sa FLAT-om možeš skinuti svaki film i svaku seriju, al eto nekad kad ti dosadi, malo prebacuješ, ako išta ostatku familije. Meni je digitalna dobra zbog dokumentarnih kanala i često bombardujem HS headquarters da ubace više tih dokumentaraca. Ma jednom cu im copy/paste ponudu kanala na logosoftu, pa nek i pola uzmu, super će biti (bez njemačkih, talijanskih i arapskih kanala).
Inače, treba ih bombradovati, sad kad počinju sa tim ovođenjem noviteta. Ja glasam za onaj Sci fy kanal plus dokumentarci.
Volio bih da nam ubace te bolje kanale iz regije, al sve u svemu, vrijedi dati 50 KM upravo zbog flata....prije sam bio na 12 gb, i vec sam skinuo serija i serija u ovih prvih 15 dana avgusta količine blizu 20 gb (još sam početnik)
HBO adria i comedy su dobri kanali, može se naći neki film da se pogleda, iako sa FLAT-om možeš skinuti svaki film i svaku seriju, al eto nekad kad ti dosadi, malo prebacuješ, ako išta ostatku familije. Meni je digitalna dobra zbog dokumentarnih kanala i često bombardujem HS headquarters da ubace više tih dokumentaraca. Ma jednom cu im copy/paste ponudu kanala na logosoftu, pa nek i pola uzmu, super će biti (bez njemačkih, talijanskih i arapskih kanala).
Inače, treba ih bombradovati, sad kad počinju sa tim ovođenjem noviteta. Ja glasam za onaj Sci fy kanal plus dokumentarci.
Volio bih da nam ubace te bolje kanale iz regije, al sve u svemu, vrijedi dati 50 KM upravo zbog flata....prije sam bio na 12 gb, i vec sam skinuo serija i serija u ovih prvih 15 dana avgusta količine blizu 20 gb (još sam početnik)
- opa22
#774 Re: HS kablovska
sto jest jest flat ne bih ni za sto dao......prije imao 12 gb i normalno svaki mjesec dodje 30 KM prekoracenja, lijepo si uveo flat i dnevno po cca.10 filmova skinem u prosjeku od 3 gb naravno biram velicinu filma nista ispod 2gb
i na kraju 5 mjeseca provjerim potrosnju kad ono 90GB pih odlicna je stvar ne brinuti se o potrosnji
- Johnny071
#775 Re: HS kablovska
Placa se i Fox i ostali kanali, pa je za shodno ocekivati kada uzmes paket koji i sam nosi naziv FULL pa jos na kraju imas 3 sto je trenutno najveca ponuda i po cjeni i po kanalima da je to inkluzivno. Pozdravi onog ko god te nagovorio da to pises i reci mu "mrs".ado-pasha wrote:HBO se i inače plača dodatno, i u Hrvatskoj, i u Srbiji, i bilo gdje. Čak i u Americi (posebno od njihove kablovske), s tim da u SAD-u imaju 10 kanala HBO-a, i cijena je mnogo mnogo viša od 3-4 eura koja mi plačamo ovdje.![]()
Inače, treba ih bombradovati, sad kad počinju sa tim ovođenjem noviteta. Ja glasam za onaj Sci fy kanal plus dokumentarci.![]()