Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sve bih ja voljela vidjeti prevarene kako bi se ponašali, ovako se samo laprda, mišljenja se ne podudaraju, oni koji nisu prevareni skloni svemu, oni koji jesu, ne znaju kud udaraju.... mah.... muka mi je...
sve bih ja voljela vidjeti prevarene kako bi se ponašali, ovako se samo laprda, mišljenja se ne podudaraju, oni koji nisu prevareni skloni svemu, oni koji jesu, ne znaju kud udaraju.... mah.... muka mi je...
Ghost_Rider_XXX wrote:Ma kakav ba cyber sex, pored mene živog i zdravog?! Čuj da chata tamo s nekim, moj te vako moj te nako, pa spržio bih vas instalacije u stanu.
El Vanjcho wrote:Logican zakljucak muskog mozga, onu koja me pusti da (nakon sto ona zaspe) cyber sexam sa zenskim na netu, cak i njenim prijateljicama, zenim sutra.. tj prekosutra, sutra je utorak
Ghost_Rider_XXX wrote:Ma kakav ba cyber sex, pored mene živog i zdravog?! Čuj da chata tamo s nekim, moj te vako moj te nako, pa spržio bih vas instalacije u stanu.
El Vanjcho wrote:Logican zakljucak muskog mozga, onu koja me pusti da (nakon sto ona zaspe) cyber sexam sa zenskim na netu, cak i njenim prijateljicama, zenim sutra.. tj prekosutra, sutra je utorak
Polako, mozda chataju o problemima u Siriji, ili o agrarnim reformama iz 1921. godine, ili o izlovu tune u akvatoriju Shikokua, nemoj da si nagao!
Ma razmislila x puta, onda po toj logici ne smijem ga pustiti ni na posao jer čitav dan sjedi s kolegicom u kancelariji, ne smije ni do pekare jer radi zgodna ženska, ne smije odvesti dijete u igraonicu može se ne daj Bože zapričati sa odgajateljicom, pa veće su šanse da tako upozna nekoga nego što će se malo zezati na chatu s nepoznatim.
Polako, mozda chataju o problemima u Siriji, ili o agrarnim reformama iz 1921. godine, ili o izlovu tune u akvatoriju Shikokua, nemoj da si nagao!
Jest, baš nekom u neka doba po noći na umu agrarna reforma iz '21. ili velika ekonomska kriza i početak svetskog rata. Problemi u ŠveCkoj zdra'o, na mah čupam instalacije.
E otišli ste daleko, onda se mi svi ovdje na forumu kolektivno švaleramo
Last edited by juli84 on 27/06/2011 14:47, edited 1 time in total.
Ma sad šalu na stranu, daleko od toga da bih bilo šta kidao, al' tu je o'ma kraj. Šta ima moja hanuma tamo s nekim chatat na taj način, ako agrarna reforma ili kriza u Siriji nije u pitanju?! Zlato moje ja odoh pa se ti hebaji s kim hoš, jah preko žice, jah wireless.