djes'ti prije isplacivaoTomahawk11 wrote:moze, koliko ces staviti, ja te isplatim ako milan dobije veceras. Ma njima je i nula veceras ko neboder. Realno, sve osim casnog poraza je senzacija tipa Rubin...obzirom na kvalitet ekipe Milanahau jes no wrote:Ko visoko leti nisko pada, 2 fiksno1:2 raul-seedorf, inzaghi
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hau jes no
#751 Re: Real Madrid C.F.
Last edited by hau jes no on 21/10/2009 14:52, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#753 Re: Real Madrid C.F.
ultima_palabra wrote:Večeras je na Bernabeu prvi veliki test nove ekipe. Cilj je da Madrid ponovo počne pobjeđivati u velikim evropskim utakmicama, kakva je ova bez sumnje. Samo na taj način će se klub vratiti na mjesto koje zaslužuje. Uopšte me ne zavarava forma Milana, oni će večeras biti vrlo težak protivnik, i daće sve od sebe da pokvare noć na Bernabeu.
Što se tiče sastava, u timu neće biti povrijeđenih Ronalda, Ruuda, Metzeldera, Gaga i Gutija. Volio bih kad bi Marcelo zaigrao na Ronaldovoj poziciji, a da njegovo mjesto na lijevom beku zauzme Arbeloa. Tim bi se učvrstila odbrana, a dobila potrebna širina na terenu.
Ma stoji to, od Milana je ostalo ime, a fakat nemaju igre, gledao sam ih protiv Rome, prvo poluvrijeme su bili ocaj, da su Rimljani bili prisebniji, mogli su rijesiti pitanje pobjednika.
Onda u drugom sumnjivi penal, nesto bolja igra Milana... ali daleko su oni jos uvijek od vrha, osim ako Inzagi zabije hat trick
Zar nema niko drugi mjesto Ronalda? Sto Marcelo??!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#754 Re: Real Madrid C.F.
Jest, al neki drugi Milan, ovaj prima od svake ekipe bar jedan gol. Od Kake im je taj jedan bar, a ostali koliko se dogovorehau jes no wrote:djes'ti prije isplacivaoTomahawk11 wrote:moze, koliko ces staviti, ja te isplatim ako milan dobije veceras. Ma njima je i nula veceras ko neboder. Realno, sve osim casnog poraza je senzacija tipa Rubin...obzirom na kvalitet ekipe Milanahau jes no wrote:Ko visoko leti nisko pada, 2 fiksno1:2 raul-seedorf, inzaghi
ne zovu milan dzaba ''diavolo'' oni su osvajali lige prvaka bez pobjede, na away goals, real nema sansi protiv italijana - juventus, roma, veceras milan......
Salu na stranu, ostavi ti lovu u dzepu, ne razbacuj se, vidis da je recesija
- ultima_palabra
#755 Re: Real Madrid C.F.
Ma imaju oni igrače koji mogu proigrati u jednoj utakmici, i dobiti svakoga. Druga stvar je što će vjerovatno završiti sezonu praznih rukuTomahawk11 wrote:ultima_palabra wrote:Večeras je na Bernabeu prvi veliki test nove ekipe. Cilj je da Madrid ponovo počne pobjeđivati u velikim evropskim utakmicama, kakva je ova bez sumnje. Samo na taj način će se klub vratiti na mjesto koje zaslužuje. Uopšte me ne zavarava forma Milana, oni će večeras biti vrlo težak protivnik, i daće sve od sebe da pokvare noć na Bernabeu.
Što se tiče sastava, u timu neće biti povrijeđenih Ronalda, Ruuda, Metzeldera, Gaga i Gutija. Volio bih kad bi Marcelo zaigrao na Ronaldovoj poziciji, a da njegovo mjesto na lijevom beku zauzme Arbeloa. Tim bi se učvrstila odbrana, a dobila potrebna širina na terenu.
Ma stoji to, od Milana je ostalo ime, a fakat nemaju igre, gledao sam ih protiv Rome, prvo poluvrijeme su bili ocaj, da su Rimljani bili prisebniji, mogli su rijesiti pitanje pobjednika.
Onda u drugom sumnjivi penal, nesto bolja igra Milana... ali daleko su oni jos uvijek od vrha, osim ako Inzagi zabije hat trick![]()
Zar nema niko drugi mjesto Ronalda? Sto Marcelo??!!
Pa ima VDV, Granero ili možda Higuain da može odigrati tu. Pa Marcelo ima strašnu ofanzivnu igru (prodoran, jak šut, centaršut, realizacija) ali je kriza u odbrani. Ovako sa jednim igračem iza leđa, može dobiti slobodu da radi šta hoće. Dvojba je i koja 2 od 3 u vrh (Raul, Higuain, Benzema).
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#756 Re: Real Madrid C.F.
Mislim Raul i Higuain, Benzema nesto mrljavi, treba malo pod tus da se ohladi i dodje sebi. Mada je Pelegrinijeva zadnja, a on rotira ko lud, ne znas ko ce mu poceti, a ko uci s klupeultima_palabra wrote:Ma imaju oni igrače koji mogu proigrati u jednoj utakmici, i dobiti svakoga. Druga stvar je što će vjerovatno završiti sezonu praznih rukuTomahawk11 wrote:ultima_palabra wrote:Večeras je na Bernabeu prvi veliki test nove ekipe. Cilj je da Madrid ponovo počne pobjeđivati u velikim evropskim utakmicama, kakva je ova bez sumnje. Samo na taj način će se klub vratiti na mjesto koje zaslužuje. Uopšte me ne zavarava forma Milana, oni će večeras biti vrlo težak protivnik, i daće sve od sebe da pokvare noć na Bernabeu.
Onda u drugom sumnjivi penal, nesto bolja igra Milana... ali daleko su oni jos uvijek od vrha, osim ako Inzagi zabije hat trick![]()
Zar nema niko drugi mjesto Ronalda? Sto Marcelo??!!Ipak mislim da Milan nema tako dobru odbranu kao druge talijanske ekipe, a i Dida im je na golu
![]()
Pa ima VDV, Granero ili možda Higuain da može odigrati tu. Pa Marcelo ima strašnu ofanzivnu igru (prodoran, jak šut, centaršut, realizacija) ali je kriza u odbrani. Ovako sa jednim igračem iza leđa, može dobiti slobodu da radi šta hoće. Dvojba je i koja 2 od 3 u vrh (Raul, Higuain, Benzema).
- Charuga
- Globalni moderator
#757 Re: Real Madrid C.F.
Mrzim i jedne i druge ali u ovom momentu je Real za klasu jaci od Milana .. To je veceras kec ko kuca .. !
- ultima_palabra
#758 Re: Real Madrid C.F.
Slažem se, mada bi velika utakmica mogla izvući max iz Karima, čovjek ima 12 golova u CL sa 21 godinomTomahawk11 wrote:Mislim Raul i Higuain, Benzema nesto mrljavi, treba malo pod tus da se ohladi i dodje sebi. Mada je Pelegrinijeva zadnja, a on rotira ko lud, ne znas ko ce mu poceti, a ko uci s klupe
Aa, nuto što nam Plavih11 šuhvu vezuje
- do_tokija
#759 Re: Real Madrid C.F.
X ko kuca! vrlo moguce uz crveni karton...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#760 Re: Real Madrid C.F.
Jezik pregriz'o...do_tokija wrote:X ko kuca! vrlo moguce uz crveni karton...
ma, veceras fulas, 200 %
- Petit_Beurre
#761 Re: Real Madrid C.F.
Madriđani,jel vas strah?
Imam osjećaj da će se na Bernabeu opet pljeskatti jednom brazilcu u redovima gostujuće ekipe khm khm
Imam osjećaj da će se na Bernabeu opet pljeskatti jednom brazilcu u redovima gostujuće ekipe khm khm
-
Danss
#762 Re: Real Madrid C.F.
Tesko, nije to onaj brazilac koji je bio u Barceloni, ma ni sjena onog brazilca...Petit_Beurre wrote:Madriđani,jel vas strah?![]()
- Petit_Beurre
#763 Re: Real Madrid C.F.
Mislio sam na PataDanss wrote:Tesko, nije to onaj brazilac koji je bio u Barceloni, ma ni sjena onog brazilca...Petit_Beurre wrote:Madriđani,jel vas strah?![]()
- Neelix
#764 Re: Real Madrid C.F.
jao dide
nista neocekivano. zambrotta do kazao da se zlocin isplati 
nije ovo ni sjena onog mog milana...
nije ovo ni sjena onog mog milana...
-
todd_smith
#765 Re: Real Madrid C.F.
hhaah bas kao i ocekivano od dide
ovo ce kaka i benzema posutati u drugom dijelu
ovo ce kaka i benzema posutati u drugom dijelu
- Neelix
#766 Re: Real Madrid C.F.
i bas neocekivano od casillasa 
- Neelix
#767 Re: Real Madrid C.F.
e ovo je moj milan !!!!!

- mrtva kokoš
#768 Re: Real Madrid C.F.
Petit_Beurre wrote:Mislio sam na PataDanss wrote:Tesko, nije to onaj brazilac koji je bio u Barceloni, ma ni sjena onog brazilca...Petit_Beurre wrote:Madriđani,jel vas strah?![]()
- Neelix
#769 Re: Real Madrid C.F.
ajde de, penal cist za real je bio pa necu tugovat previse za ovim golom, koji je nidje veze ponisten 
- Neelix
- do_tokija
#771 Re: Real Madrid C.F.
galaktikosi

- Charuga
- Globalni moderator
#772 Re: Real Madrid C.F.
Sta ovo bi veceras ..
A jedva docekali sinoc da se osladjuju porazom Barse i d.kali citav dan po forumu ...

A jedva docekali sinoc da se osladjuju porazom Barse i d.kali citav dan po forumu ...
- mrtva kokoš
#773 Re: Real Madrid C.F.
nemoj tako nedostajala je cristinado_tokija wrote:galaktikosi![]()
![]()
![]()
![]()
- Baltazar_khan
#774 Re: Real Madrid C.F.
Galaktikosi nemaju meda 
- Petit_Beurre
#775 Re: Real Madrid C.F.
Splinter wrote:Petit_Beurre wrote:Mislio sam na PataDanss wrote: Tesko, nije to onaj brazilac koji je bio u Barceloni, ma ni sjena onog brazilca...![]()