pa vidim ja da je većina koja ovdje raspravlja upravo oni koji žive i rade u Americi, zbog toga mi i jeste žao što ste topik pretvorili u navijački (što je doduše vaše pravo, kad već nema moderacije) jer ste mogli biti koristan i zanimljiv izvor informacijapitt wrote:pa vecina ovdje sto raspravlja su ti koji zive i rade u USA i koje najvise i pogadja ko ce pobjediti. Vjeruj da ce se bez obzira ko pobjedi (iz bilo koje stranke) vrlo malo promjeniti stav amerike prema bosni i balkanu. A to je vecinom sbog (ne)rada nasih politicara.
A sto se tice ko glasa za hilary, pa poprilicno je podjeljeno, imas dosta crnaca koji za nju glasaju jer obama nije dovoljno crn (a za neke je klinton jos uvijek prvi crni predsjednik). Na zalost, i ovo je veoma tuzno.....dosta zena glasa za nju samo zato sto je zena.....bez ikakvih drugih razloga. Po meni je to (kao i glasanje za obamu samo zato sto je crnac) glupo i nerazumljivo al eto. Isto kao ko sto neki kod nas glasaju za nekog politicara jer je "nash". Sam vidis do cega to vodi.....
Naprimjer rovo što ti sada napisa je zanimljivo............