Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
callmethebreeeze

#751 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by callmethebreeeze »

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video- ... html#video

na linku gore mozete vidjeti lika koji kaze da je radovan "posedovao bioenergiju", a svi znamo da gdje bioenergije da je tu blizu i pozitivna energija.
:D :D :D :evil:
Neregistrirani

#752 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Neregistrirani »

Drago Plecko o Radovanu i alternativi, pisanju za Arku...: http://antibarbarorum.blogspot.com/2008 ... ederu.html
veseoko_kukulamovic

#754 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by veseoko_kukulamovic »

Neregistrirani wrote:Drago Plecko o Radovanu i alternativi, pisanju za Arku...: http://antibarbarorum.blogspot.com/2008 ... ederu.html
Hajd' eto, Plečko se bar oglasio. Sad čekamo Karadžićevog predratnog urednika Ahmeda Bosnića. :D

Inače, kažu da slučajnosti ne postoje...
Kolega sa Alipasinog

#755 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Kolega sa Alipasinog »

Zanimljivo je sto se Fondacija "Arheoloski park: Bosanska piramida Sunca" ne oglasava povodom hapsenja mozda najveceg neprijatelja B-H kulturno-istorijske bastine, ciji su ovi banditi, jelde, proklamovani zastitnici.

Iako sumnjam da su s ovim novokomponovanim New Age ublehasem i monstruoznim zlotvorom ikada saradjivali, sve je moguce. Dovoljno je samo prisjetiti se njihovih poslovnih partnera, rasljara Aqua Mundi, koji su voljeli s ponosom citirati jos jednog "prijatelja" Bosne i Hercegovine, Voju "Mozete-Mi-P*siti-K*vac" Seselja.

Osmanagicu, sjecas li se Dabica?

S druge strane, sto bi se oglasavao?
I Radovan je Karadzic htio pisati istoriju Bosne iz pocetka, pod stare dane bavio se alternativom, zracio pozitivnom energijom, ganjao orbsove, fato mlade koke dok zena ne gleda -- bas kao i nas junak.

A jos pride, mogao bi se Semir zamjeriti kakvom politicaru iz Republike Sumske, pa mu vise nece slati djecu na ekskurzije.
Eto ti belaja!
Kolega sa Alipasinog

#756 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Od ovih krkana nista me vise ne cudi, pa ni slajd-sou sa Ahmetom Hadzipasicem na "piramidama", kao fol "in memoriam".

http://www.piramidasunca.ba/ba/index.ph ... &Itemid=26

Koji su to papci bez obraza i mjere, da koriste i smrt javne licnosti da i dalje guraju svoju idiotsku propagandu.
Jos samo fali da Semir Strucnjak nekako vristi sa onih fotografija: "Vidi me mama, i ja sam tu, i ja sam tu!"

Sramota!
Giordano

#757 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Giordano »

:roll:

Ma ljudi moji,meni nije jasno kako jedna nadriarheloska ubleha moze tako dugo da traje!?
Mora da postoji nekakava kriminalna arheoloska udruga ubleha,koja mu daje duhovnu i matrijalnu podrsku!?

Last edited by Giordano on 26/07/2008 10:53, edited 1 time in total.
veseoko_kukulamovic

#758 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Giordano wrote: :roll:

Ma ljudi moji,meni nije jasno kako jedna nadriarheloska ubleha moze tako dugo da traje!?
Mora da postoji nekakava kriminalna arheoloska udruga,koja mu daje duhovnu i matrijalnu podrsku!?

Pa sad, Giordano... :D
Ako baš inzistiraš sve one političare koji su davali Osmanagiću kapom i šakom od para poreznog obveznika BiH i reisu-l-ulemu Cerića nazvati "kriminalnom arheološkom udrugom, koja mu daje duhovnu i materijalnu podršku"... onda... :D... nek ti bude! :D
Giordano

#759 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Giordano »

veseoko_kukulamovic wrote:

Mora da postoji nekakava kriminalna arheoloska udruga,koja mu daje duhovnu i matrijalnu podrsku!?

Ako baš inzistiraš sve one političare koji su davali Osmanagiću kapom i šakom od para poreznog obveznika BiH i reisu-l-ulemu Cerića nazvati "kriminalnom arheološkom udrugom, koja mu daje duhovnu i materijalnu podršku"... onda... :D... nek ti bude! :D

Pa ako je tako,onda za jedan racionalni homo sapiens,ne preostaje nista drugo,nego jedan jedini zakljucak,a taj je!
Postoji jedna velika udruga,koja bi se mogla nazvati "kriminalna arheoloska udruga ubleha BiH"!
Ako je tako onda,iz svih ovih postova a i onog sto sam procitao na ovu temu u ostalim medijama,proistice da je to stvar legalnih organa krimanalnog gonjenja vlade BiH.
Naravno i legalne arheoloske institucije BiH bile bi postedjene i sacuvane,od te kriminalne arheoloske udruge ubleha BiH !
Haj vozdra ti!

Tuzlak-opozicionar

#760 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Tuzlak-opozicionar »

Giordano wrote:
veseoko_kukulamovic wrote:

Pa ako je tako,onda za jedan racionalni homo sapiens,ne preostaje nista drugo,nego jedan jedini zakljucak,a taj je!
Postoji jedna velika udruga,koja bi se mogla nazvati "kriminalna arheoloska udruga ubleha BiH"!
Ako je tako onda,iz svih ovih postova a i onog sto sam procitao na ovu temu u ostalim medijama,proistice da je to stvar legalnih organa krimanalnog gonjenja vlade BiH.
Naravno i legalne arheoloske institucije BiH bile bi postedjene i sacuvane,od te kriminalne arheoloske udruge ubleha BiH !
Haj vozdra ti!

Jadna je zemlja u kojoj hodže i popovi, po onoj narodnoj:"Najveći lopovi", njome upravljaju.
A kod nas je sve, ama baš sve, uključujući budućnost mladih, nažalost, u nihovim rukama jer ih političari slušaju da bi dobili njihovu potporu na izborima.
sjever

#761 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by sjever »

Politika je čudo :D
Kolega sa Alipasinog

#762 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Hram Prailirske civilizacije MU: Pronađen novi veliki dokaz !
26.07.2008. @ 12:06
Meri Jaje-Na-Svoje-Oko

Ovoga jutra, alternativni istoricari koji rade na iskopavanju na lokalitetu Bosanske piramide nebeskog tijela Zmaj, pronašli su novi veliki dokaz koji je povezan sa mjestom gdje su stolovali plejadski faraoni prije mnogo miliona godina, a najpoznatiji medju njima medjunarodno priznati faraon RASIM. Naime, prema informacijama dobivenim upravo sa samog mjesta radova, alternativni istoricari i rasljari pronašli su koplje, dužine 2012 metara, koje su, kao sto svi vec znamo, prailiri koristili u to doba, sto predstavlja jos jednu medjunarodnu verifikaciju projekta. Također, prema odavno medjunarodno potvrđenim informacijama, koplje je pronađeno na mjestu gdje je nekada bio ulaz u piramidu, a posto kao sto svi vec znamo slucajnosti ne postoje, ovo predstavlja još jedan od velikih dokaza o nekadašnjem runskom pismu koje je ucrtao macolom runar (rudar) Ensad na pauzi za rucak dok je jeo sendvic, na megalitu K-1. Više informacija o ovome, a vjerovatno i slika pronađenog koplja, kamene krave, troglavog zmaja, dvostrukog stopala i lica lijepe djevojcice, raznog stijenja interesantnog ne po formi nego po obliku, te "in memoriam" Ahmeta Hadzipasica na piramidama, možemo očekivati tokom dana ili eventualno sutra, a najkasnije do 21.12.2012. godine, kada se ocekuje zraka sa Plejada.

http://www.visoko.co.ba/index.php?subac ... om=&ucat=1&
uozo

#763 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by uozo »

Kolega sa Alipasinog wrote:Hram Prailirske civilizacije MU: Pronađen novi veliki dokaz !
Meri Jaje-Na-Svoje-Oko

Ovoga jutra, alternativni istoricari koji rade na iskopavanju na lokalitetu Bosanske piramide nebeskog tijela Zmaj, pronašli su novi veliki dokaz koji je povezan sa mjestom gdje su stolovali plejadski faraoni prije mnogo miliona godina, a najpoznatiji medju njima medjunarodno priznati faraon RASIM. Naime, prema informacijama dobivenim upravo sa samog mjesta radova, alternativni istoricari i rasljari pronašli su koplje, dužine 2012 metara, koje su, kao sto svi vec znamo, prailiri koristili u to doba, sto predstavlja jos jednu medjunarodnu verifikaciju projekta. Također, prema odavno medjunarodno potvrđenim informacijama, koplje je pronađeno na mjestu gdje je nekada bio ulaz u piramidu, a posto kao sto svi vec znamo slucajnosti ne postoje, ovo predstavlja još jedan od velikih dokaza o nekadašnjem runskom pismu koje je ucrtao macolom runar (rudar) Ensad na pauzi za rucak dok je jeo sendvic, na megalitu K-1. Više informacija o ovome, a vjerovatno i slika pronađenog koplja, kamene krave, troglavog zmaja, dvostrukog stopala i lica lijepe djevojcice, raznog stijenja interesantnog ne po formi nego po obliku, te "in memoriam" Ahmeta Hadzipasica na piramidama, možemo očekivati tokom dana ili eventualno sutra, a najkasnije do 21.12.2012. godine, kada se ocekuje zraka sa Plejada.

Pronadjen dokaz! Koji quratz je dokaz?
Ovi su vec u fazu otisli u kojoj im treba i dokaz da postoji stari grad Visoko. Halo ba, Stari grad je verifikovano i naucno dokazano arheolosko nalaziste. Nije to brdo proglaseno piramidom od strane hohstaplera kojekakih. Ne kontam nikako, "pronadjen dokaz". Koji idiotizam!
Kolega sa Alipasinog

#764 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

uozo wrote:
Kolega sa Alipasinog wrote:Hram Prailirske civilizacije MU: Pronađen novi veliki dokaz !
Meri Jaje-Na-Svoje-Oko

Ovi su vec u fazu otisli u kojoj im treba i dokaz da postoji stari grad Visoko. Halo ba, Stari grad je verifikovano i naucno dokazano arheolosko nalaziste. Nije to brdo proglaseno piramidom od strane hohstaplera kojekakih. Ne kontam nikako, "pronadjen dokaz". Koji idiotizam!
Uozo, pravo u sridu!

Otuznim imbecilima, pardon, htjedoh rec velikim intelektualcima, poput Nevena Krajisnika i Adnana Jasarspahica sa jos otuznijeg portala visoko.co.ba sigurno treba veliki dokaz o tome sta li bi to ono Visocica mogla bit, kad eto mozda bas i nije, iako svi mi medjunarodno priznato jer slucajnosti ne postoje pouzdano znamo da jest, piramida sunca.
simonese

#765 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by simonese »

Kolega sa Alipasinog wrote:
uozo wrote:
Meri Jaje-Na-Svoje-Oko

Uozo, pravo u sridu!

Otuznim imbecilima, pardon, htjedoh rec velikim intelektualcima, poput Nevena Krajisnika i Adnana Jasarspahica sa jos otuznijeg portala visoko.co.ba sigurno treba veliki dokaz o tome sta li bi to ono Visocica mogla bit, kad eto mozda bas i nije, iako svi mi medjunarodno priznato jer slucajnosti ne postoje pouzdano znamo da jest, piramida sunca.
Jasarspahic?Sta mu dodze onaj nacelnik Kaknja?
veseoko_kukulamovic

#766 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Evo, izgleda da im nisu dobre dvostrana stopa i djevojčica pa se kite tuđim perjem: preko interneta pokušavaju nafatat volontera za iskopavanja na "piramidama" koje reklamiraju slikama sa Starog grada!!! :run:
Neregistrirani

#767 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Neregistrirani »

simonese wrote:
Jasarspahic?Sta mu dodze onaj nacelnik Kaknja?
Jaraspahicu, suvlasniku Radija Q, je nacelnik Kaknja, gdje cirkus izgleda seli stric.
Neregistrirani

#768 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Neregistrirani »

veseoko_kukulamovic wrote:Evo, izgleda da im nisu dobre dvostrana stopa i djevojčica pa se kite tuđim perjem: preko interneta pokušavaju nafatat volontera za iskopavanja na "piramidama" koje reklamiraju slikama sa Starog grada!!! :run:
Dobra fora, oni slikama s tudje lokacije mame volontere koji bi trebalo da dodju kopati, sponzore i donatore, dok on seta po Kini i valjda istrazuje "bosanske piramide" tako sto putuje po svijetu. Nisko, cak i za Osmanagica i Fondaciju mu!

Inace, bas se vidi da vise nije cesto u Visokom, mozda zato nije dobio javno priznanje opcine Visoko. Pad popularnosti?
bUDO_hodza

#769 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by bUDO_hodza »

Image

Manipulacija slikom,Piramida Sunca
Kolega sa Alipasinog

#770 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

MERIMICA MERI JAJE-NA-SVOJE-OKO POZVALO OPONENTE NA KONFERENCIJU O BOSANSKIM PIRAMUDAMA
29.07.2008

Trostruki novinar alternativnih intervjua i jedna od vodećih bjelosvjetskih palamudonja za studij alternativne interogacije Meri zvana Jaje-Na-Svoje-Oko, uputila je alternativni poziv za učešće na Međunarodnoj alternativnoj konferenciji o Bosanskoj dolini piramuda oponentima Projekta istraživanja bosanskih piramuda.
Merimica Meri, od milja zvana Jaje, je nezavisna intervjuiteljica Konferencije koja će biti održana između 25. – 30. augusta 2008. u Sarajevu.

Pozivi su upućeni svim foteljasima koji samo sjede ispred svojih kompjutera i samo pisu blogove a nista ne rade, a s namjerom da ih Fondacija spusti na svoj nivo kvazi-nauke i tako potuce na domacem terenu.

Merima Meri, od milja zvana Jaje, poziva ove stručnjake da se pridruže impresivnoj listi alternativaca (bez Radovana -- opravdano odsutan zbog sluzbenog puta) koji će podnijeti referate o dosadašnjim bageraskim, rasljarskim, orbsovskim, sihirskim, kasikarskim i mobitelskim radovima, usput sireci pozitivnu energiju jer slucajnosti ne postoje.

Ovo je idealna prilika da tokom šestodnevne Konferencije ovi stručnjaci koji nisu posjetili Bosansku dolinu piramuda argumentovano obrazlože svoje blogove.

http://www.piramidasunca.ba/ba/index.ph ... IDAMA.html

(Uskrsnje jaje: pazljivo pogledati ko je autor dokumenta "POZIV" -- ICBP - Invitation for dr Govedarica.doc.)
Neregistrirani

#771 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Neregistrirani »

Merima napisala, last saved by Semir Osmanagic, ja se pitam zna li trostruki da je nekog negdje pozvao? :D
Kolega sa Alipasinog

#772 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Neregistrirani wrote:Merima napisala, last saved by Semir Osmanagic, ja se pitam zna li trostruki da je nekog negdje pozvao? :D
Semir: De, bona, Merimice, posalji mi onaj poziv sto si sastavila od Swelima za one foteljase.
Meri-Jaje-Na-Svoje-Oko: Odma ja tebe poslalo.
Semir: Fino bas si ovo sastavila, cekaj jos samo da pustim kroz spell-check (znas kaka ti je gramatika - nikaka) i copy-paste onaj Swelimov potpis, a onda cu kliknut na Save.
Meri-Jaje-Na-Svoje-Oko: Sta zar sam podapis zaboravilo metnut?
Semir: Nema veze, evo ja cu.

Zove u tom trenutku Nabil Semira.
Nabil: Nabil!?
Semir: Jasta nego da nabih. Obadvije. I Sabinicu i Merimicu. Sto pitas? A jel to kojeto... ko je to..?
Nabil: Nabil!
Semir: KO JE TO? OTKUD ZNAS DA NABIH? i TO U DRZAVI BIH! SLUCAJNOSTI NE POSTOJE! I WANT TO BELIEVE! KO JE TO?...
Nabil: Nabil...
veseoko_kukulamovic

#773 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Merima piše pozive oponentima, a Sabina to onda prenese preko državnih medija!
Dobro uhodana shema. :D
Upućeni kažu da je Merimica opsjednuta Govedaricom, ubijeđena je da je upravo on ustvari Izmo Guglić, a budi se noću u znoju i gleda da li su joj se obojica sakrili ispod kreveta. BU!!! :lol:
Neregistrirani

#774 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Neregistrirani »

FENA vijesti o Semiru prenosti svjetlosnom brzinom, a na neke druge, vaznije, cekamo 5-6 dana.
subota
cetvrtak
Neregistrirani

#775 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Neregistrirani »

Sarajevo postaje centar piramidiotskog svijeta! Cestitam!

Btw. hoce li se i ovo sponzorisati iz budzeta?
Locked