Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mousstapha wrote:Kod mene se zna desiti da nece od prve. Ali onda pokusam ponovo i uglavnom prolazi.
Da, to nije problem uopste. Problem je sto selektivno bira koji ce workout da updejtuje. Evo recimo od dva koja imam na satu on je uhvatio samo zadnji. I onda ovaj slucaj gdje izbaci da je prebacio, a na stranici nista..Mislim nije to sad pod moranjem da ja gledam na stranici, a i imam rucno prebacivanje ali pizdi me pomalo.
P.S. Jedva cekam proljece. Iz milion objektivnih razloga . Zadnja dva treninga me i ledja bole u toku i poslije treninga..Imam osjecaj da je od disanja mada mi djeluje impossible..A mozda je i od 20 kilograma znoja na mojoj odjeci koje nosim poslije 20 minuta.
Ne spominji tu kombinaciju..Sve moze ali vjetar tesko podnosim..Prosle zime u ovo doba sam "pisao krv" od treninga sto se kaze..Ali bukvalno..Imao problema sa bubrezima, upala neka opasna.
Ima li kakav fini raspored manifestacija u kategoriji od 1.5 do 42 kilometra na proljece?
Poseban ovaj lokalni karakter, za Berlin sam zakasnio.
I mene muci u zadnje vrijeme taj shin splints, i mogu se sloziti da je posljedica nekontunirani ili trening koji trpi neke nagle promjene. Obaveze mi ne daju da bas ozbiljnije treniram u zadnje vrijeme, pa onda kuburim sa svim mogucim opcijama. A te neke gutice koje su vidljive a na dodir kao da ne postoje uopste..Pa toga su pune noge.
Ja sam danas odlučila početi sa pripremama za Banja Luku, da završim za nekih 2,5 sata (da, ja sam sporać), a da u Sarajevu ove godine pokušam završiti 21K za 2 sata ili manje. Čini mi se da je u BL staza ravna, a start je poprilično rano tako da će biti svježe - idealni uslovi. Voljela bih da ima negdje bliže, da ne moram ići dan ranije... ali šta je , tu je...
Garmin 220 sa HRM ili Fenix 2 bez HRM?
Fenix je malo skuplji, ali to mi je dvojba..220 mi je privlacniji zbog HRM-a, ali i do sad sam trcao bez njega . A sto se tice Fenixa djeluje mi robusniji i mocniji svakako i opcionalniji..Izvolite.
P.S HRM kod fenixa bi vjerovatno uzeo u skorije vrijeme.
Nadzorna_ploca wrote:Garmin 220 sa HRM ili Fenix 2 bez HRM?
Fenix je malo skuplji, ali to mi je dvojba..220 mi je privlacniji zbog HRM-a, ali i do sad sam trcao bez njega . A sto se tice Fenixa djeluje mi robusniji i mocniji svakako i opcionalniji..Izvolite.
P.S HRM kod fenixa bi vjerovatno uzeo u skorije vrijeme.