Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

Post by elSaik »

Hantraga wrote: Ali ti nisi igrao svojom krivicom, zato sto si baniran...Mora da si nesto lano, pa te banirali... :D

A ja sam propustio prvu utakmicu, zato sto je gospoda postirala parove 24 sata prije roka.....

Iz tog razloga mislim da je previse kasno da se postiraju parovi za srijedu, jel je vec utorak navece...

Parovi se trebaju objaviti bar 48 sati prije roka...

Vidite, meni treba bar jedan cjeli dan dok kontaktiram sve menagere timova koje zelim da prognoziram..Dok mi oni podnesu zdrastveni i kondicioni izvjestaj, tek sam onda spreman da postiram svoje prognoze...
Predpostavljam da i ostalima isto treba 48 sati researcha... :D
Meni bogami 5 minuta :oops:
Mislim da sam statistički najbrža karika... :D

PS Edoxxx je također propustio prvu iz istog razloga, ali meni ne pada napamet da ja sa njim to ponavljam... :oops: Šta ćeš kad sam lopov...
Edoxxx

Post by Edoxxx »

elSaik wrote:
Hantraga wrote: Ali ti nisi igrao svojom krivicom, zato sto si baniran...Mora da si nesto lano, pa te banirali... :D

A ja sam propustio prvu utakmicu, zato sto je gospoda postirala parove 24 sata prije roka.....

Iz tog razloga mislim da je previse kasno da se postiraju parovi za srijedu, jel je vec utorak navece...

Parovi se trebaju objaviti bar 48 sati prije roka...

Vidite, meni treba bar jedan cjeli dan dok kontaktiram sve menagere timova koje zelim da prognoziram..Dok mi oni podnesu zdrastveni i kondicioni izvjestaj, tek sam onda spreman da postiram svoje prognoze...
Predpostavljam da i ostalima isto treba 48 sati researcha... :D
Meni bogami 5 minuta :oops:
Mislim da sam statistički najbrža karika... :D

PS Edoxxx je također propustio prvu iz istog razloga, ali meni ne pada napamet da ja sa njim to ponavljam... :oops: Šta ćeš kad sam lopov...
Vidis dobro si me podsjetio ... nego da ja nama postavim parove za Cetvrtak :D
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Dobro si me podsjetio ... nego da nam postavim ja parove za cetvrtak ima jos vremena ... :D
elSaik

Post by elSaik »

Edoxxx wrote:
Dobro si me podsjetio ... nego da nam postavim ja parove za cetvrtak ima jos vremena ... :D
:zzzz: Ha? Parovi? Četvrtak? Momče, ne znam o čemu pričaš... :oops:

:lol:
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Posto od vanrednog kola nema nista ... parovi za subotu su postavljeni pa vec pocnite da dumate ...
cyprus

Post by cyprus »

Darius, Ajdin, međed i Nelix još nisu postavili parove. Šta ba čekate? :-) :D
darius_maximus

Post by darius_maximus »

Cekam dan utakmica, da vidim hoce li biti kakvih povreda, odgoda ili elementarnih nepogoda... :D :-)

A i bilo mi mrsko dumati, pa cu ujutro... ;)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Igrajte se dječaci :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Majstorinho wrote:Igrajte se dječaci :D
Znači, prati se ova naša liga. Fino, fino :D 8)
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
Naravno, atraktivniji se fudbala ovdje igra nego u Premiershipu... 8-)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

vjecnobordo wrote:
Ma sinoc bas pogledam, i prijatno me iznenadilo ovo. U ostalim temama se koljete, a ovde ko braca. :D
Neelix

Post by Neelix »

krize, cini mi se da nisam nista pogodio :D
elSaik

Post by elSaik »

Ma dajte ba, tek sad vidim da je and1medjed osigurao titulu jesenji jer Ajdin nijed dao svoje prognoze, a lik svaki dan online na msnu... :x

Utakmice koje su trebale odlučivati prvaka jeseni
Jaguar84 [9/11] - elSaik [8/10] 1:1
AjdinBSC [0/0] - and1medjed [9/10] 0:0
Patron of Formello [9/11] - Hantraga [9/10] 2:0
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:Ma dajte ba, tek sad vidim da je and1medjed osigurao titulu jesenji jer Ajdin nijed dao svoje prognoze, a lik svaki dan online na msnu... :x

Utakmice koje su trebale odlučivati prvaka jeseni
Jaguar84 [9/11] - elSaik [8/10] 1:1
AjdinBSC [0/0] - and1medjed [9/10] 0:0
Patron of Formello [9/11] - Hantraga [9/10] 2:0
Štela garant :D Čak je ovaj par poništen u kladionicama.
A odgođeno Srbija-kazahstan, a ja baš to igro ko Bonus par. Vodim trenutno 2-1, ali ima jos sansi da izjednači(Spanija-Svedska), al' valjda nece pa da se ne stvaraju komplikacije oko ovoga :-D
elSaik

Post by elSaik »

Nema tu nikakvih komplikacija. Svaki par koji se odgodi se računa kao promašen. Može biti da je loše pravilo, ali je pravilo, tako da tu ne možemo ništa. Barem ne do iduće sezone, za koju bih usput predložio mijenjaje pravila bonus para jer previše olakšava domaćinima. ;)

edit:
Izgleda da su Edoxxx-a opet banovali. :roll: :-) :lol: :zzzz:
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:Nema tu nikakvih komplikacija. Svaki par koji se odgodi se računa kao promašen. Može biti da je loše pravilo, ali je pravilo, tako da tu ne možemo ništa. Barem ne do iduće sezone, za koju bih usput predložio mijenjaje pravila bonus para jer previše olakšava domaćinima. ;)

edit:
Izgleda da su Edoxxx-a opet banovali. :roll: :-) :lol: :zzzz:
Ja glupog pravila :x :zzzz: :x Sta sad treba se i nadati da se nesto nece odgoditi. Ako Neelix izjednači, poslat ću žalbu krovnoj kući fudbala da se pravilo mjenja. Treabt ce izgleda poraditi na pravilma za sljedecu sezonu
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: Ja glupog pravila :x :zzzz: :x Sta sad treba se i nadati da se nesto nece odgoditi. Ako Neelix izjednači, poslat ću žalbu krovnoj kući fudbala da se pravilo mjenja. Treabt ce izgleda poraditi na pravilma za sljedecu sezonu
Pa jbg, nisu se žalili ni oni što su igrali Lacio - Inter prošlo kolo. Ali molim te, koja je vjerovatnoća da se utakmica odgodi... :roll:
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: Ja glupog pravila :x :zzzz: :x Sta sad treba se i nadati da se nesto nece odgoditi. Ako Neelix izjednači, poslat ću žalbu krovnoj kući fudbala da se pravilo mjenja. Treabt ce izgleda poraditi na pravilma za sljedecu sezonu
Pa jbg, nisu se žalili ni oni što su igrali Lacio - Inter prošlo kolo. Ali molim te, koja je vjerovatnoća da se utakmica odgodi... :roll:
Nisu se žalili jer im nije značilo ništa. A ako im bude do gol-razlike vidjet ćeš ti na kraju frke. A vjerovatnoca je povecana u ovim mjesecima (novembar-februar). Vidjet ces kad počnu učestala odgađanja utakmica francuske i ovih srednjoevropskih liga.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Ipak nema ništa od najavljene žalbe jer sam ostavrio pobjedu. I moram istaći da su uslovi na terenu bili izvanredni, u odnosu na ostale "terene".

ČESTITKE MEĐEDU NA OSVOJENOJ JESENJOJ TITULI
Iznimno mi je drago sto titulu nije osvojio neko od clanova Saveza sto pokazuje o poštenoj igri u dosadašnjem dijelu sezone. Inače, treba da se zna gdje je Međed kao prvak doživio najveći poraz :D :D Evo i u ovom kolu se pokazalo koliko je tesko igrati pred mojim navijacima, pala je ekipa sa najboljom navalom. Samo sam poražen u prvom kolu na foru :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:Ipak nema ništa od najavljene žalbe jer sam ostavrio pobjedu. I moram istaći da su uslovi na terenu bili izvanredni, u odnosu na ostale "terene".

Iznimno mi je drago sto titulu nije osvojio neko od clanova Saveza sto pokazuje o poštenoj igri u dosadašnjem dijelu sezone. Inače, treba da se zna gdje je Međed kao prvak doživio najveći poraz :D :D Evo i u ovom kolu se pokazalo koliko je tesko igrati pred mojim navijacima, pala je ekipa sa najboljom navalom. Samo sam poražen u prvom kolu na foru :D
Sa tom se konstatacijom ne mogu nikako složiti... :oops:
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:Ipak nema ništa od najavljene žalbe jer sam ostavrio pobjedu. I moram istaći da su uslovi na terenu bili izvanredni, u odnosu na ostale "terene".

Pa nije statistički najbolja, ali je svakoj ekipi najteže igrati protiv međeda(tako i meni). Igraci su na utakmici protiv njega bili maksimalno motivisani i nadam se da ce biti isto toliko motivisani i kad budem igrao protiv tvoje ekipe te da cu te pregaziti barem koliko sam i međeda i tako unistiti tvoj san o tituli. Ako ja ne mogu biti prvak(sto mi nije cilj) neka bude međed jer njegova ekipa igra najljepši fudbal.

P.S:elSaik, valjda ces brzo izbaciti tabelu i razultate :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:Evo i u ovom kolu se pokazalo koliko je tesko igrati pred mojim navijacima, pala je ekipa sa najboljom navalom
Pa nije statistički najbolja, ali je svakoj ekipi najteže igrati protiv međeda(tako i meni). Igraci su na utakmici protiv njega bili maksimalno motivisani i nadam se da ce biti isto toliko motivisani i kad budem igrao protiv tvoje ekipe te da cu te pregaziti barem koliko sam i međeda i tako unistiti tvoj san o tituli. Ako ja ne mogu biti prvak(sto mi nije cilj) neka bude međed jer njegova ekipa igra najljepši fudbal.
Da budem iskren, ja sam to napisao jer sam mislio da misliš na Neelixa kao momčad sa najboljom navalom. Tako ja barem zaključujem na osnovu rečenice. :oops:

Što se medjeda i najljepšeg fudbala tiče, zna se na čijem je stadionu prvi put dobio po šapama. :zzzz:

PS Trebamo ovako malo da podignemo tenzije da nam bude zanimljivija liga. Evo prijavljujem da mi je od sada vjecnobordo "omrženi" rival. :D Gradski derbi. :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:
elSaik wrote: Sa tom se konstatacijom ne mogu nikako složiti... :oops:
Da budem iskren, ja sam to napisao jer sam mislio da misliš na Neelixa kao momčad sa najboljom navalom. Tako ja barem zaključujem na osnovu rečenice. :oops:

Što se medjeda i najljepšeg fudbala tiče, zna se na čijem je stadionu prvi put dobio po šapama. :zzzz:

PS Trebamo ovako malo da podignemo tenzije da nam bude zanimljivija liga. Evo prijavljujem da mi je od sada vjecnobordo "omrženi" rival. :D Gradski derbi. :D
Hoće se dići tenzije pred gradski derbi, jos ako budem do tad očuvao ovu dobru poziciju :D A sad ce mi biti jos draže da te nakantam, a nece mi biti žao ni pustiti međeda kako bi se odljepio. I da te upitam, koja ono kod tebe bješe boja dresova(ako je plava, da bude pravi rivalitet :D )?
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Pa ja sam zabio 2 gola, a upisano je 1-0. mislim da je rezultat bio 2-1. Izgleda da je elSaik vec ozbiljno počeo raditi protiv mene :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:Pa ja sam zabio 2 gola, a upisano je 1-0. mislim da je rezultat bio 2-1. Izgleda da je elSaik vec ozbiljno počeo raditi protiv mene :D
'ajd pogledat ću opet. A boja dresova je...

Image
Post Reply