"Veza bez obaveza"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#751 Re: "Veza bez obaveza"

Post by sheilak »

Velkoski wrote:Image

Evo šta Koreli kae :mrgreen:
a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?

jer ima takvih zena fakat. tih nemoralnih, sto prakticiraju takve sejtanske veze...

:D
Last edited by sheilak on 28/05/2014 10:34, edited 1 time in total.
MedenoSrce

#752 Re: "Veza bez obaveza"

Post by MedenoSrce »

jedan za kuce :D
kritichar

#753 Re: "Veza bez obaveza"

Post by kritichar »

moral je relativna stvar, bar danas, što je nekome moralno, drugima nije
sheilak

#754 Re: "Veza bez obaveza"

Post by sheilak »

MedenoSrce wrote:jedan za kuce :D
a jedan za ponijet. :D
kritichar wrote:moral je relativna stvar, bar danas, što je nekome moralno, drugima nije
da, upravo. zato ja nikad ne osudjujem druge. osim kad meni nesto ucine maksuz. :D
ultima_palabra

#755 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ultima_palabra »

sheilak wrote:a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?
Šta će biti... rekao bi joj kao i obično, meni tvoj momak ne smeta :mrgreen:
kritichar

#756 Re: "Veza bez obaveza"

Post by kritichar »

sheilak wrote:
kritichar wrote:moral je relativna stvar, bar danas, što je nekome moralno, drugima nije
da, upravo. zato ja nikad ne osudjujem druge. osim kad meni nesto ucine maksuz. :D
ma da, ti samo kažeš da su nemoralni :mrgreen:
MedenoSrce

#757 Re: "Veza bez obaveza"

Post by MedenoSrce »

sheilak wrote:
MedenoSrce wrote:jedan za kuce :D
a jedan za ponijet. :D
more i jedan u papir sa lukom, resh
almir90

#758 Re: "Veza bez obaveza"

Post by almir90 »

Deder nama djeci objasnite, ako je veza bez obaveze :izet: , i veza sa obavezom isto :izet: , koja je onda razlika? :lol:
kritichar

#759 Re: "Veza bez obaveza"

Post by kritichar »

almir90 wrote:Deder nama djeci objasnite, ako je veza bez obaveze :izet: , i veza sa obavezom isto :izet: , koja je onda razlika? :lol:
razlika je samotješeća
Big Ang

#760 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

almir90 wrote:Deder nama djeci objasnite, ako je veza bez obaveze :izet: , i veza sa obavezom isto :izet: , koja je onda razlika? :lol:

U ovoj bo nema zivkanja telefonom, nema pitanje "Gdje si?" , nema PMS-a, nema plača, nema svađa, nema tersanja, nema ljubomore, nema upoznavanja sa komplet familijom, nema pokušaja korigovanja ličnosti, nema ucjena, nema prošlosti, nema šta nema :lol: ... :D
sheilak

#761 Re: "Veza bez obaveza"

Post by sheilak »

ultima_palabra wrote:
sheilak wrote:a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?
Šta će biti... rekao bi joj kao i obično, meni tvoj momak ne smeta :mrgreen:
:D

al sta da si ti taj za kojeg se udaje? :D
kritichar wrote:
sheilak wrote:
ma da, ti samo kažeš da su nemoralni :mrgreen:
ja da nekom kaze da je nemoralan? :lol: :hahhahah ma ti si lud. :D ne znam sta neko moze uciniti da ga ja nazovem nemoralnim/nemoralnom.
MedenoSrce

#762 Re: "Veza bez obaveza"

Post by MedenoSrce »

Big Ang wrote:

U ovoj bo nema zivkanja telefonom, nema pitanje "Gdje si?" , nema PMS-a, nema plača, nema svađa, nema tersanja, nema ljubomore, nema upoznavanja sa komplet familijom, nema pokušaja korigovanja ličnosti, nema ucjena, nema prošlosti, nema šta nema :lol: ... :D
*ebo to onda
kritichar

#763 Re: "Veza bez obaveza"

Post by kritichar »

sheilak wrote: ja da nekom kaze da je nemoralan? :lol: :hahhahah ma ti si lud. :D ne znam sta neko moze uciniti da ga ja nazovem nemoralnim/nemoralnom.
šta si ono gore napisala?
Big Ang

#764 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

MedenoSrce wrote:
Big Ang wrote:

*ebo to onda
pa doduše, fali
S4mpion

#765 Re: "Veza bez obaveza"

Post by S4mpion »

sheilak wrote:
a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?

jer ima takvih zena fakat. tih nemoralnih, sto prakticiraju takve sejtanske veze...
Ima i ovoga, jaranu cura rekla "ja ću da se provodim sad, a ti si dobar, kad se provedem, s tobom ću bit zauvijek" :-) , nakon toga, jaran joj stvorio iluziju ozbiljne veze, a u suštini ju je iskorištavao bez ikakvih ozbiljnih namjera i tako to obično ide.
MedenoSrce

#766 Re: "Veza bez obaveza"

Post by MedenoSrce »

jaran inace hladan kao spricer :mrgreen:
de ba, stpu mi se toga i muske proracunatosti kao da se ne druzim cijeli zivot s vama
kritichar

#767 Re: "Veza bez obaveza"

Post by kritichar »

S4mpion wrote:
sheilak wrote:

Ima i ovoga, jaranu cura rekla "ja ću da se provodim sad, a ti si dobar, kad se provedem, s tobom ću bit zauvijek" :-) , nakon toga, jaran joj stvorio iluziju ozbiljne veze, a u suštini ju je iskorištavao bez ikakvih ozbiljnih namjera i tako to obično ide.
ta baš razlaufana
sheilak

#768 Re: "Veza bez obaveza"

Post by sheilak »

kritichar wrote:
sheilak wrote: ja da nekom kaze da je nemoralan? :lol: :hahhahah ma ti si lud. :D ne znam sta neko moze uciniti da ga ja nazovem nemoralnim/nemoralnom.

pa bila sam ironicna, kriticaru. hahhahahha pa jel moguce da to nisi skontao? :D

idem staviti zelenog smajlija sad gore da svi skontaju ironiju...
kritichar

#769 Re: "Veza bez obaveza"

Post by kritichar »

sheilak wrote:
kritichar wrote:

pa bila sam ironicna, kriticaru. hahhahahha pa jel moguce da to nisi skontao? :D

posumnjao sam kad is pomenula šejtana, ali opet nije mi bila garancija :skoljka:
S4mpion

#770 Re: "Veza bez obaveza"

Post by S4mpion »

Ne znam jel hladan kao špricer, znam da je od dotične dobio etiketu muškog đubreta :D
Big Ang

#771 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

sheilak wrote:
kritichar wrote:

ni ja nisam skontala :?
S4mpion

#772 Re: "Veza bez obaveza"

Post by S4mpion »

Sheilak, ubuduće dobro naznači da je u pitanju ironija, jer se nikome ne čini tako :lol:
sheilak

#773 Re: "Veza bez obaveza"

Post by sheilak »

S4mpion wrote:Sheilak, ubuduće dobro naznači da je u pitanju ironija, jer se nikome ne čini tako :lol:

pa jesam li ja nova na forumu? :D i spominje li iko izraz sejtanska, sejtansko, a da ozbiljno to cini?

ne osudjujem ja takve veze, bas naprotiv. imaju one svoje prednosti i sluze kao svojevrsni interim do prave veze. ili ako ti momak ne zivi u istom gradu kao i ti. ili sta ja znam...

mislim, kazu tako.
MedenoSrce

#774 Re: "Veza bez obaveza"

Post by MedenoSrce »

covjek kad je mlad zuri mu se da brze bolje sve shvati ozbiljno
a kako godine prolaze uvidis da ce zivot proci bilo da ga dozivljavas ozbiljno ili neozbiljno
pogotovo ljude sa kojima dolazis u dodir
kritichar

#775 Re: "Veza bez obaveza"

Post by kritichar »

sheilak wrote:
S4mpion wrote:Sheilak, ubuduće dobro naznači da je u pitanju ironija, jer se nikome ne čini tako :lol:

pa jesam li ja nova na forumu? :D i spominje li iko izraz sejtanska, sejtansko, a da ozbiljno to cini?

ne osudjujem ja takve veze, bas naprotiv. imaju one svoje prednosti i sluze kao svojevrsni interim do prave veze. ili ako ti momak ne zivi u istom gradu kao i ti. ili sta ja znam...

mislim, kazu tako.
ne osuđuješ?
Post Reply