a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?Velkoski wrote:
Evo šta Koreli kae
jer ima takvih zena fakat. tih nemoralnih, sto prakticiraju takve sejtanske veze...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?Velkoski wrote:
Evo šta Koreli kae
a jedan za ponijet.MedenoSrce wrote:jedan za kuce
da, upravo. zato ja nikad ne osudjujem druge. osim kad meni nesto ucine maksuz.kritichar wrote:moral je relativna stvar, bar danas, što je nekome moralno, drugima nije
Šta će biti... rekao bi joj kao i obično, meni tvoj momak ne smetasheilak wrote:a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?
ma da, ti samo kažeš da su nemoralnisheilak wrote:da, upravo. zato ja nikad ne osudjujem druge. osim kad meni nesto ucine maksuz.kritichar wrote:moral je relativna stvar, bar danas, što je nekome moralno, drugima nije
more i jedan u papir sa lukom, reshsheilak wrote:a jedan za ponijet.MedenoSrce wrote:jedan za kuce![]()
razlika je samotješećaalmir90 wrote:Deder nama djeci objasnite, ako je veza bez obaveze, i veza sa obavezom isto
, koja je onda razlika?
almir90 wrote:Deder nama djeci objasnite, ako je veza bez obaveze, i veza sa obavezom isto
, koja je onda razlika?
ultima_palabra wrote:Šta će biti... rekao bi joj kao i obično, meni tvoj momak ne smetasheilak wrote:a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?
ja da nekom kaze da je nemoralan?kritichar wrote:ma da, ti samo kažeš da su nemoralnisheilak wrote:da, upravo. zato ja nikad ne osudjujem druge. osim kad meni nesto ucine maksuz.kritichar wrote:moral je relativna stvar, bar danas, što je nekome moralno, drugima nije
*ebo to ondaBig Ang wrote:almir90 wrote:Deder nama djeci objasnite, ako je veza bez obaveze, i veza sa obavezom isto
, koja je onda razlika?
U ovoj bo nema zivkanja telefonom, nema pitanje "Gdje si?" , nema PMS-a, nema plača, nema svađa, nema tersanja, nema ljubomore, nema upoznavanja sa komplet familijom, nema pokušaja korigovanja ličnosti, nema ucjena, nema prošlosti, nema šta nema...
šta si ono gore napisala?sheilak wrote: ja da nekom kaze da je nemoralan?:hahhahah ma ti si lud.
ne znam sta neko moze uciniti da ga ja nazovem nemoralnim/nemoralnom.
pa doduše, faliMedenoSrce wrote:*ebo to ondaBig Ang wrote:almir90 wrote:Deder nama djeci objasnite, ako je veza bez obaveze, i veza sa obavezom isto
, koja je onda razlika?
U ovoj bo nema zivkanja telefonom, nema pitanje "Gdje si?" , nema PMS-a, nema plača, nema svađa, nema tersanja, nema ljubomore, nema upoznavanja sa komplet familijom, nema pokušaja korigovanja ličnosti, nema ucjena, nema prošlosti, nema šta nema...
Ima i ovoga, jaranu cura rekla "ja ću da se provodim sad, a ti si dobar, kad se provedem, s tobom ću bit zauvijek"sheilak wrote:
a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?
jer ima takvih zena fakat. tih nemoralnih, sto prakticiraju takve sejtanske veze...
ta baš razlaufanaS4mpion wrote:Ima i ovoga, jaranu cura rekla "ja ću da se provodim sad, a ti si dobar, kad se provedem, s tobom ću bit zauvijek"sheilak wrote:
a sta bi bilo da zena kaze, imam jednog za kojeg cu se udati, a ovaj drugi mi sluzi za...?
jer ima takvih zena fakat. tih nemoralnih, sto prakticiraju takve sejtanske veze..., nakon toga, jaran joj stvorio iluziju ozbiljne veze, a u suštini ju je iskorištavao bez ikakvih ozbiljnih namjera i tako to obično ide.
kritichar wrote:šta si ono gore napisala?sheilak wrote: ja da nekom kaze da je nemoralan?:hahhahah ma ti si lud.
posumnjao sam kad is pomenula šejtana, ali opet nije mi bila garancijasheilak wrote:kritichar wrote:šta si ono gore napisala?sheilak wrote: ja da nekom kaze da je nemoralan?:hahhahah ma ti si lud.
pa bila sam ironicna, kriticaru. hahhahahha pa jel moguce da to nisi skontao?![]()
idem staviti zelenog smajlija sad gore da svi skontaju ironiju...
ni ja nisam skontalasheilak wrote:kritichar wrote:šta si ono gore napisala?sheilak wrote: ja da nekom kaze da je nemoralan?:hahhahah ma ti si lud.
pa bila sam ironicna, kriticaru. hahhahahha pa jel moguce da to nisi skontao?![]()
idem staviti zelenog smajlija sad gore da svi skontaju ironiju...
S4mpion wrote:Sheilak, ubuduće dobro naznači da je u pitanju ironija, jer se nikome ne čini tako
ne osuđuješ?sheilak wrote:S4mpion wrote:Sheilak, ubuduće dobro naznači da je u pitanju ironija, jer se nikome ne čini tako
pa jesam li ja nova na forumu?i spominje li iko izraz sejtanska, sejtansko, a da ozbiljno to cini?
ne osudjujem ja takve veze, bas naprotiv. imaju one svoje prednosti i sluze kao svojevrsni interim do prave veze. ili ako ti momak ne zivi u istom gradu kao i ti. ili sta ja znam...
mislim, kazu tako.