jao mense i engleskog...samo vici "JA JA JA"
kad igramo slijedecu?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Svaka čast na času biologije i navodjenju jednočelijskih organizamaLSD wrote:Gdje ces porediti Bremera i onog malja Jazvinadirektor77 wrote:dva najveca kloca u repki su jazvin i bremer.Pa ljudi moji i ja bi prokino nakon onoliko minuta na parketu u onoj atmosferi...Jazvin covjek uopste ne skace, a bremer katastrofa- tri odlucujuce lopte covjek gubi heeeej imamo plus 9 i ljudi nam za 3 sek zabijaju 5 koseva i on opet grijesi i imamo plus 1....katastrofa.Ima toliko boljih igraca od njih dvojice. Kad vidim Ikonica, Teletovica, Kikanovica, Milosevica, Gordica, Djedovica i Bajramovica mislim da ima nade za nasu repku. Bit ce jos kvalifikacija ali momci su prekrasni svaka cast. Extrica za Bajrama koji je skakao, pogadjao ispod kosa, ubacivao 3, igrao jaku odbranu, istrcavo u kontre. Bavo Bajrame jos jednom. Gordic sjajan, djecko zna spustit i dodat loptu. A onu dvojicu kloceva treba sto prije zaboravit a posebno Bremera, hajd Jazvina i nekako da ti ko ima skupljat faule i da imas armirani beton pod kosem.![]()
...Bremer je Jordan za onog panja,covjece...covjek bar ima osnovne igracke inteligencije za razliku od onog beskorisnog parazita ciji je mozak na razini paramecijuma,papucice,amebe i ostalih prostih organizama.
Armirani beton pod košem![]()
![]()
..mora da se šališ
Necu da ovaj topic preraste u topic o Jazvinu,ali još nešto moram reci u vezi doticnog reprezentativca...niko ne traži od jazvina da zatrpava protivnicki koš,ali od njega se barem traži korektna odbrana...sinoc je ispadao u odbrani u 70% slucajeva...rad nogu užasan,izlazak iz bloka prespor,koordinacija pokreta komična...pa fakat je Kikanovic za klasu od njega bolji igrac,i nema veze ima li mali mase ili ne kad se bolje postavlja i cita akcije...Jazvin ne zna gdje udara lik,ne zna gdje mu je glava a gdje guzica,totalno izgubljen slucaj...onih 9 skokova što mu se upisalo kao statistika su ustvari lopte koje su mu same padale u ruke,a i igrao je skoro 25 minuta...jednostavno taj igrac je LETVA,a igra u repki i to u startnih 5...nevjerovatno...aferim Menso.Comrad wrote:Ma Jazvin je odavno u repki, tako da ne mislim da je u pitanju prodaja, nije se valjda svake kvalifikacije prodavao. On je tu sto ima visinu, masu i to je to, ali ja bih ga vala izbacio iz repke pa makar mi bek igrao centra. Ja se ne sjecam da je Jazvin IKADA odigrao dobru tekmu za repku. Sjecam se prosle kvalifikacije, sam lik ispod kosa, hebote moze je zdrobit, odvalit konstrukciju, on nesta skoci, opuca od tablu i promasiI on se ponovo, ponovo zove u repku.
Ukoliko se kvalifikujemo na EP Bremera i Jazvina pod hitno odstraniti, jedino da se ne opamete obojca, pa da zaigraju kako treba da se igra za repku.
![]()
![]()
Ma tako je i Bilino Polje bilo neosvojivo, pa šta se sad dešava. Ne vjerujem ja baš u te neosvojive tvrđave.Raul_tz wrote: i ja sam za to da se igra u vise gradova..ali mislim nismo mi spanija pa da mozemo gdje hocemo pobjedjivati,mislim zaista reprezentaciji zaista lezi dvorana tak da nemaju ni jedan poraz u mejdanu,dok se u cazinu gubilo cak i od madjarske...mislim da treba tamo gdje se pobjedjuje....
![]()
![]()
![]()
Kako kontas da seljacina iz Tetova zna engleski???Vaso wrote:bio je los, ali imao je i pozitivnih trenutakaa i u odbrani je bio dosta koristan.
jao mense i engleskog...samo vici "JA JA JA"![]()
![]()
kad igramo slijedecu?
Hukić: kome trebaju takve
izmišljotine?
Piše: Brza zmija
Nedelja, 07.09.08. 22:25.
Nakon što je slovenački portal kosarka.si prenio izjave Jasmina Hukića u kojima omalovažava košarkašku reprezentaciju BiH, bivši kapiten je za Dnevni avaz kompletan članak nazvao izmišljotinama.
"Da li neko, zaista, misli da bih ja omalovažavao dres koji sam nosio deset, a nadam se da ću nositi i narednih godina? Kome trebaju takve izmišljotine? Nikome nisam dao sličnu izjavu, a pogotovo ne u Sloveniji.", rekao je Jasmin Hukić za Dnevni avaz.
Prema navodima bh. dnevnog lista, Hukić smatra da se ovdje radi o smišljenim provokacijama. Proslavljeni bh. košarkaš ponovio je i to da je reprezentaciju napustio kako bi se oporavio od povreda, a ne zbog neslaganja sa selektorom oko uloge u timu, kako je slovenački portal naveo.
"Da nisam s Olimpijom na turniru u Zadru, sigurno bih došao u Tuzlu, ali dio mene je s ekipom. To je moj tim. A o tome zašto ne igram, postoji samo jedna verzija i istina: ne igram zato što zbog povrede nisam bio dovoljno spreman. Jeste, bio sam iziritiran, ali ne statusom nego činjenicom da ne mogu više pomoći. U dogovoru sa selektor Bajramovićem, otišao sam i uz obećanje da ću se odazvati u nekoj budućoj akciji.", izjavio je Hukić.
U jučerašnjem nastupu u dresu Union Olimpije koja je u Zadru igrala protiv Ural Greata u isto vrijeme dok je reprezentacija BiH vodila bitku protiv Izraela, Jasmin Hukić zabio je 15 poena.
Izvor: SportSport.ba http://www.sportsport.ba/bh_kosarkap-6770.htm
Ja mislim da ces ti bilo sta napisati samo da kontriras svima ostalim. Bremer kao ovakav nam apsolutno ne treba, prelos je i to je cinjenica, takav je bio u Bosni i takav je sad i u repki. Da je pozvao nekog playa iz nase A1 lige isto bi odigrao, mozda i bolje, a Bremer je samo zauzeo mjesto stranog igraca koje smo mogli puno bolje iskoristiti. Uostalom, sta nekoga briga koliko on zabija u rusiji ako ce doci u nasu repku i zajebavati se. Kakve je on zicere dijelioarze wrote:Bremer je kvalitetan igrac...U ruskoj ligi koja je medu 3 u europi je imao 16 poena 5 asista i skokova
Potpisao za Triumph jedan od najjacih ruskih klubova! Dovoljno jasno!!!
Nevjerovatno kako neki vide izgubljene lopte koje je napravio a niko ne vidi 10 asistencija koje on podjeli na cisti zicer a profiteri poput jazvina to nikada ne iskoriste!
Bremer jeste prilicno nepripremljen ali on ce dizati formu u to sam siguran i igrat sve bolje..
Bilo je i nekih problema oko potpisa novog ugovora tako da je mozda i pod pritiskom.
Ali najveci problem naseg tima O D B R A N A
uvijek bio i ako se to ne promijeni necemo ni engleze dobit
Budćnost Podgoricaarmin_tz wrote:Bremer se uvijek malo prekasno razbudi, dok Gordić rstura. Gdje igra Gprdic?
zato sto je letvaAltsa wrote:jest da je letva ali me zanima sto nikako bajramovic ne ubacuje bavcica u igru. znali iko ista.
srijedabijelo_dugme wrote:Kad igramo?
šuti da ne ureknešAltsa wrote:jest da je letva ali me zanima sto nikako bajramovic ne ubacuje bavcica u igru. znali iko ista.
Znajući opčinjenost engleza košarkom, ne očekujem nikakav prenos, ali ipak ko znaBosanski_kralj wrote:U koliko sati igramo u srijedu, po našem vremenu? Da li će biti prijenos??
Zna li ko?