...mogu, ali neću!Ramzess Veliki je napisao/la:
Možeš me pozvati na dva-tri piva.![]()
Čuj - izbjegavat' ...
...večeras samo za tvoju kesu bez dna,
sha la la la piangi con me...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
...mogu, ali neću!Ramzess Veliki je napisao/la:
Čuj - izbjegavat' ...
Znao sam. Vidiš kako horoskop laže - ti se bojiš mog nastupa.ho oponopono wrote:...mogu, ali neću!Ramzess Veliki je napisao/la:
Čuj - izbjegavat' ...![]()
...večeras samo za tvoju kesu bez dna,
sha la la la piangi con me...
...Ramzes Velikanu pobogu, ako horoskop laže, ne lažem ja!Ramzess Veliki je napisao/la:
Znao sam. Vidiš kako horoskop laže - ti se bojiš mog nastupa.![]()
![]()
Ma kakva ponuda. Ne treba meni cura, avantura ... nego pivo.ho oponopono wrote:...Ramzes Velikanu pobogu, ako horoskop laže, ne lažem ja!Ramzess Veliki je napisao/la:
Znao sam. Vidiš kako horoskop laže - ti se bojiš mog nastupa.![]()
![]()
![]()
...i na ponudu znam reći jednostavno ne!![]()
Ramzess Veliki je napisao/la:
Ma kakva ponuda. Ne treba meni cura, avantura ... nego pivo.![]()
Ovih dana je izgleda lakše nagovoriti djevojku da se baci sa mosta nego da ti plati pivo ...
Eto sta meni kazumelb26sa wrote:
ARIES: The Liar
Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not to mess with. Erotic. Funny.
Take you on trips to the moon in bed… Excellent kisser. Sexy and loves being in long relationships. Addictive and loud. Best in bed. 16 years of bad luck if you don't repost
CANCER: The Cutie
MOST Amazing kisser; Good sex appeal; Great in bed. Love is one of a kind. Romantic and the most caring person you will ever meet. Great story teller not a fighter, but will know your lights out if it comes down to it. 12 years of bad luck if you do not repost
8tigar8 wrote:Kakvi su odnosi izmedju skorpija i ovnova,opcenito ?
Sa_dy wrote:
Vaga nije baš samozatajna kako izgleda, a erogena zona na koju se najviše pali je stražnjica. Ako viri iz nekog kostima, još i bolje.
kritiĆni,8tigar8 wrote:Kakvi su odnosi izmedju skorpija i ovnova,opcenito ?
Mali dodatak - Kako osvojiti vagu? Učinite da povjeruje da ste pali na njenu stražnj .... ovaj, šarm,MedenoSrce wrote:Sa_dy wrote:
Vaga nije baš samozatajna kako izgleda, a erogena zona na koju se najviše pali je stražnjica. Ako viri iz nekog kostima, još i bolje.
ima nesto u tom horoskopu
Cuj, kakav jutarnji seks - pa zar postoji kvalitetnije razgibavanjeSa_dy wrote:Ovan, primjerice, mora osjetiti adrenalin, pa mu je jutarnji seks pravo zadovoljstvo (ocam nisu normalni kakav ba jutarnji sex), a pritom bi mu bilo drago da ga partner malo snažnije povuče za kosu. Mošus je miris koji seksualno najviše stimulira Ovnove.
Moze i bez grebanjaLav je, naravno, pravi pravcati egzibicionist, a neizmjerno ga uzbuđuje seks na plaži, seksualno grickanje i grebanje, a ako ubacite i koji kompliment po putu, Lav će vam ispuniti sve najskrivenije želje.
Što prije ovo gore ne rekoše,plain vanilla wrote:Moze i bez grebanjaLav je, naravno, pravi pravcati egzibicionist, a neizmjerno ga uzbuđuje seks na plaži, seksualno grickanje i grebanje, a ako ubacite i koji kompliment po putu, Lav će vam ispuniti sve najskrivenije želje.
Hmplain vanilla wrote:Moze i bez grebanjaLav je, naravno, pravi pravcati egzibicionist, a neizmjerno ga uzbuđuje seks na plaži, seksualno grickanje i grebanje, a ako ubacite i koji kompliment po putu, Lav će vam ispuniti sve najskrivenije želje.
ne moze?Jay Gatsby wrote:Hmplain vanilla wrote:Moze i bez grebanjaLav je, naravno, pravi pravcati egzibicionist, a neizmjerno ga uzbuđuje seks na plaži, seksualno grickanje i grebanje, a ako ubacite i koji kompliment po putu, Lav će vam ispuniti sve najskrivenije želje.
Kad se dočepam plaže, svašta nešto možeplain vanilla wrote:
ne moze?![]()
ttm, ne volim da me grebu, ipak sam lavica, ja grebem
pa poslije okrivis kamenciceJay Gatsby wrote:Kad se dočepam plaže, svašta nešto možeplain vanilla wrote:
ne moze?![]()
ttm, ne volim da me grebu, ipak sam lavica, ja grebem
PISCES: The piece of ass
Caring and kind; Smart, Center of attention, too sexy and loves to say damn it. Always has the last word. Best to find and hardest to keep.
Fun to be around; Extremely, weird but in a good way; Good sense of humor and very thoughtful. Always gets what he or she wants; Loves to joke.
Very popular, 5 years of bad luck if you do not repost.
Sado, nemoj biti tak'a... sta faliSa_dy wrote:
Ujutru da mi se priblizima hajd zdraO
Haj reci da nismo?mleetavi wrote:pa od ovih riba prave pičke nekakve jebo te![]()
![]()