Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ECC wrote:Negdje ste bili postavili temu, prelistam ja vec sve, ali se desi da nije aktivan link.
Elemneise, molim za program kojim bih ukinuo-skinuo zastitu na PDF dokumentu kojim su postavljene restrikcije oko kopiranja, editovanja uopste.
Fluid, Stripiii, moze li ovo? Bas mi je potrebno.
PDF Password Remover 3.0
The PDF Password Remover is a useful and reliable software which can be used to decrypt protected Adobe Acrobat PDF files, which have “owner” password set, preventing the file from editing (changing), printing, selecting text and graphics (and copying them into the Clipboard), or adding/changing annotations and form fields.
Decryption is being done instantly. Decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader) without any restrictions — i.e. with edit/copy/print functions enabled. All versions of Adobe Acrobat (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported.
The standard security provided by PDF consists of two different methods and two different passwords, ‘user password’ and ‘owner password’.
A PDF document may be protected by password for opening (’user’ password) and the document may also specify operations that should be restricted even when the document is decrypted: printing; copying text and graphics out of the document; modifying the document; and adding or modifying text notes and AcroForm fields (using ‘owner’ password).
Manager19sa wrote:Treba mi windows xp crystal edition i easy cd creator neka novija verzija.
Ako neko ima nek stavi linkove
Unaprijed hvala
Windows XP Crystal Edition (2007)
FEATURES:
- More themes & icons
- Windows file protection has been disabled
- Annoying windows error message has been disabled
- Faster connection speed has been unlocked. No more slow connection-speed while using P2P programs like Kazee, eMule & BitTorrent
- Concurrent session has been enabled
- More useful registry tweaks
- New beautiful background wallpapers
- New fun games
PROGRAMS INCLUDE:
- Irfanview 3.99
- Internet Download Manager 5.07
- FOXIT Pdf Reader v2 Portable
- DirectX 9.0c
- DAMN NFO Viewer v2.10.0032
- TuneUp Utilities v2006.5.3.2343
- UltraISO Premium v8.6.0.1936
- Sagethumbs
- Right Click ****L Ext
- Rain Meter
- Make Boot ISO/Data Iso
- Rapget 126 Portable
- openoffice v2.1.0
- NOD32 Antivirus System v2.70.16
- ms-java
- Mozilla Firefox 2 Final Portable
- Klm Mega codec Pack 162
- Winrar v3.62
- Windows Live Messenger v8.1.0106.00
- Winamp v5.3.2 Portable
- Utorrent Portable
- Internet Explorer 7 Final
- Windows Media Player 11 Final
- K-lite mega codec
- Multi boot interface
Arslan wrote:da nema mozda neko PDF-Analyzer 3.0 ili slican program kojim bih mogao preradjivati (rastavljati, sastavljati, mjesati pdf.) hvala vam puno!
jel moze Battlefield 2142, a da nije rip verzija (trebalo bi da ima oko 34-36 linkova)..
trazio sam ja, ali sve se ljudi zale, nevalja im pass od rar fajla i sl...
Treba mi sto jednostavniji program sa kojim mogu spojiti film u divx formatu (avi file) i subtitle fajl (srt file) u dvd koji se moze pogledati na linijskom dvd plejeru.Ako neko ima rijesenje, bio bih mu veoma zahvalan.
seba wrote:Treba mi sto jednostavniji program sa kojim mogu spojiti film u divx formatu (avi file) i subtitle fajl (srt file) u dvd koji se moze pogledati na linijskom dvd plejeru.Ako neko ima rijesenje, bio bih mu veoma zahvalan.
Ne treba ti nikakav program za tako nesto nego jednostavno imenuj film i subtitle isto i sprzis na cd kao data file. Dakle naziv filma mora biti serpico.avi a subtitle serpico.srt i to je to.
seba wrote:Treba mi sto jednostavniji program sa kojim mogu spojiti film u divx formatu (avi file) i subtitle fajl (srt file) u dvd koji se moze pogledati na linijskom dvd plejeru.Ako neko ima rijesenje, bio bih mu veoma zahvalan.
Ne treba ti nikakav program za tako nesto nego jednostavno imenuj film i subtitle isto i sprzis na cd kao data file. Dakle naziv filma mora biti serpico.avi a subtitle serpico.srt i to je to.
Hvala legendo,ali kod mene to ne moze,jer je moj dvd plejer dosta star i ne cita divix-e,zato sam trazio program da pretvori taj divx i srt file u dvd,pa da ga mogu sprziti na dvd i da ga pogledam na ovom mom starom dvd plejeru.Uglavnom,danas sam to rijesio preko Virtualdub-a i pogledao film na plejeru.Hvlala jos jednom.
Hvala legendo,ali kod mene to ne moze,jer je moj dvd plejer dosta star i ne cita divix-e,zato sam trazio program da pretvori taj divx i srt file u dvd,pa da ga mogu sprziti na dvd i da ga pogledam na ovom mom starom dvd plejeru.Uglavnom,danas sam to rijesio preko Virtualdub-a i pogledao film na plejeru.Hvlala jos jednom.
Ne znam koliko ti je vremena to uzelo. Izgleda da sam pogresno razumio pitanje mada divx playeri kostaju oko 100 kema pa ako to mislis cesce raditi mislim da je isplatiivije (zbog vremena koje su utrosi na konvertovanje) mozda razmisliti o zamjeni starog playera za novi (a onda traziti da podrzava i divx i xvid)
Raja da li neko zna gdje se moze downloadirati vb.net 2003. Trebaju mi installation files, imam product key.Jedan od cd-ova je ostecen pa ne mogu da ga instaliram nikako.Hvala unaprijed.
serpico wrote:
Ne znam koliko ti je vremena to uzelo. Izgleda da sam pogresno razumio pitanje mada divx playeri kostaju oko 100 kema pa ako to mislis cesce raditi mislim da je isplatiivije (zbog vremena koje su utrosi na konvertovanje) mozda razmisliti o zamjeni starog playera za novi (a onda traziti da podrzava i divx i xvid)
Nije dugo trajalo,a i ne mislim tako cesto to raditi.Inace film nadjem u videoteci,ali ovog nije bilo,pa sam to morao na ovaj nacin.Uglavnom hvala jos jednom na odgovorima