Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sladomir

#751 Re: Serie A

Post by sladomir »

Danas i sutra bude odrzani utakmice 3 k. talijanskoj Serije A.

Ovo je tabela utakmice:

Image

Na moj pogled, glava igra kola je utakmice medzu Lazio i Juventusom. Takodje bude vrlo interesantna igra medzu Parmom i Interom.

Juvetnus. - bude igram svoju drugu igru u ovom sezonu na Olimpiko. Odrzao pobjedu protiv Rome, al misljim sto Lacio u ovom sezonu najbolje Rome.

Sta mislite vi? Moze li Sampdorija ako pobeduje Atalantu biti prvom????? :-D
Van Halen

#752 Re: Serie A

Post by Van Halen »

Super su ti postovi ovih utakmica. Možeš li postaviti koji link za ovo kolo, bar da odgledam A.S.Romu u snimku. Što se tiče Sampdorie, mislim da nemaju snage da budu prvi.
sladomir

#753 Re: Serie A

Post by sladomir »

Izvini, u meni Serija-A radim onda na lokalnom resursu((( Al, misljim sto nesto bude i na oficijalnom sajtu Serije A - http://www.lega-calcio.it/it.page

Ja sam danas budu snjimam utakmice medzu Lazio i Juventusom :)
Takodje budu download drugi igre od naseg lokalnog Peterburgskog resursa i staviti ovo ovdje :!: :)
salle_eh1986

#754 Re: Serie A

Post by salle_eh1986 »

Pade Rim po drugi put ove sezone ;-)
dimu

#755 Re: Serie A

Post by dimu »

hoce li Roma dobiti Sienu danas :)
Point.

#756 Re: Serie A

Post by Point. »

salle_eh1986 wrote:Pade Rim po drugi put ove sezone ;-)
Bogami, da nije sudija zasro neznam bil' pao. Tri opaske:

1. Ponistem go. Tri verzije sudije, Cruz nacinio neki faul nad baletanom Legrottagliijem, Siviglia kao neki faul napravio u napadu i trece Diakite u ofsajdu. Sve tri opcije su smelling ass i to se jasno vidi na reprizama.

2. Chielinijev start sa ledja nad Foggiom ja mislim. Lik ga preso a ovaj sa ledja pravi faul. Sad u ovome lezi caka, Chiellini je vec imao zuti karton i po propisima za ovaj start bi trebao zaraditi drugi zuti, tj iskljucenje.

3. Foggia u sendvicu izmedju dva juventinija, cist faul ko suza, mislim da je drvosjeca Chiellini pokrsio Foggu. Sudija oslobadja, pusta kontru Juvea poslije koji ovi dolaze do 0-1.

Dzaba sto nema Moggija, ipak ostaje cinjenica: dok je sudija bice i scudetta za juve.
Point.

#757 Re: Serie A

Post by Point. »

dimu wrote:hoce li Roma dobiti Sienu danas :)
Nece. :)
sladomir

#758 Re: Serie A

Post by sladomir »

Snimao veceras igru Lazio-Juventus. Sad convertiram u AVI format (u ripu fajl bolje 8 GB, bude oposle ripa onda 1 - 1,5). Sorry sto nije konvertirao veceras, al igra bila odrzana, kad u Rusije bila noc :) zato i radim sad.
sladomir

#759 Re: Serie A

Post by sladomir »

Lazio-Juventus. 12/09/2009

Code: Select all

http://depositfiles.com/files/142ubuem2
:idea: :)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#760 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Point. wrote:
salle_eh1986 wrote:Pade Rim po drugi put ove sezone ;-)
Bogami, da nije sudija zasro neznam bil' pao. Tri opaske:

1. Ponistem go. Tri verzije sudije, Cruz nacinio neki faul nad baletanom Legrottagliijem, Siviglia kao neki faul napravio u napadu i trece Diakite u ofsajdu. Sve tri opcije su smelling ass i to se jasno vidi na reprizama.

2. Chielinijev start sa ledja nad Foggiom ja mislim. Lik ga preso a ovaj sa ledja pravi faul. Sad u ovome lezi caka, Chiellini je vec imao zuti karton i po propisima za ovaj start bi trebao zaraditi drugi zuti, tj iskljucenje.

3. Foggia u sendvicu izmedju dva juventinija, cist faul ko suza, mislim da je drvosjeca Chiellini pokrsio Foggu. Sudija oslobadja, pusta kontru Juvea poslije koji ovi dolaze do 0-1.

Dzaba sto nema Moggija, ipak ostaje cinjenica: dok je sudija bice i scudetta za juve.
E sa ovim se slazem :thumbup: :-D
hadzofield

#761 Re: Serie A

Post by hadzofield »

A kada sudija osteti Juventus kao prosle sezone ... protiv napolija 2 nepostojeca penala
pa protiv parme takodjer nepostojeci penal...

to se ne vidi
jadni ste vi koji se vadite na sudije
Lekler

#762 Re: Serie A

Post by Lekler »

Juve je kvalitetniji od Lazio-a i bio je bolji sinoc,ali onaj ponisteni gol mi nije jasan nikako,elem juve mi je najdrazi zabarski klub,sto se mene tice nek' uzmu scudeto :arrow:
stidljiv

#763 Re: Serie A

Post by stidljiv »

Vidi miseva sto se zale na sudije :lol: :lol: :lol:

Kakav crni nazio, redovno su dobijali porciju od Juventusa...

Klasika mec...dal Livorno ili nazio...isto je...mali klubovi se moraju dobijati...

Idemo po scudetto...

FORZA JUVE!
stidljiv

#764 Re: Serie A

Post by stidljiv »

Malo edukacije za one koji ne znaju:

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... posao.html
Neelix

#765 Re: Serie A

Post by Neelix »

stidljiv wrote:Malo edukacije za one koji ne znaju:

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... posao.html
Neuspešni sin bogatog oca već decenijama pokušava da novcem pribavi status i poštovanje. Da od poljskog miša preraste u pacova. Nekako je stigao do forme, liči na onog Splintera, učitelja „Ninja kornjača“, ali je suština ostala ista, i dalje, umesto da reži, on cijuče.

Neka približna definicija bi bila, da je u pitanju „neuspešni pokušaj propale rimske aristokratije da pokaže da je manje loša od iskvarenog plebsa, to jest rimske sirotinje“
.
:shock:

kako retardiran tekst. ovo ni ekspres ne bi objavio.
Point.

#766 Re: Serie A

Post by Point. »

stidljiv wrote:Vidi miseva sto se zale na sudije :lol: :lol: :lol:

Kakav crni nazio, redovno su dobijali porciju od Juventusa...

Klasika mec...dal Livorno ili nazio...isto je...mali klubovi se moraju dobijati...

Idemo po scudetto...

FORZA JUVE!
Vidi ovog :D

Radije biti i mali klub, kao sto ti rece, nego klub koji je izbacen iz lige zbog namjestanja utakmica godinama te zbog nelegalnog poslovanja oko dovodjenja igraca te namjestanja sudija. Takvu ljagu niko ne moze oprati.

A i ova ti je dobra , nazio. :-D .Izadji malo iz mahale, raspitaj se, procitaj, pogledaj, ne budi ogranicen. ;-)

I dalje stojim iza parole......Dok je sudija bice i scudetta za juve. ;-)
stidljiv

#767 Re: Serie A

Post by stidljiv »

Ma dobro...vi se svakako borite za sredinu tabele...nemamo nekih dodirnih tacaka...

A vidim da ni istoriju nazia ne poznajes bas dobro...

Idemo dalje...rutinski odradjeno...rim je pokoren...

FORZA JUVE!!

29 skudeta!
Point.

#768 Re: Serie A

Post by Point. »

Prosipas se i to dobro......

Posto vidim da si se ufuro da znas nesto, evo ja neznam istoriju Lazia, de mi ti objasni. Ozbiljno ti kazem, de mi objasni istoriju Lazia. Bas me zanima sta ces izmisliti. :-D

A vidim da ne poznajes ni istoriju svog kluba, 27 scudetta momak, 27. Ona 2 sto ste ukrali, tj namjestili ne vaze.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#769 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Point. wrote:Prosipas se i to dobro......

Posto vidim da si se ufuro da znas nesto, evo ja neznam istoriju Lazia, de mi ti objasni. Ozbiljno ti kazem, de mi objasni istoriju Lazia. Bas me zanima sta ces izmisliti. :-D

A vidim da ne poznajes ni istoriju svog kluba, 27 scudetta momak, 27. Ona 2 sto ste ukrali, tj namjestili ne vaze.
ma 2 oficijalno nevazeca, a Boga pitaj koliko jos od tih 27 je "ukradeno", "namjesteno"...
rIder

#770 Re: Serie A

Post by rIder »

Eto'o majstor, ko zna zna 8)

Point.

#771 Re: Serie A

Post by Point. »

Admir_1984 wrote:
Point. wrote:Prosipas se i to dobro......

ma 2 oficijalno nevazeca, a Boga pitaj koliko jos od tih 27 je "ukradeno", "namjesteno"...
Ma znam, ali eto......
stidljiv

#772 Re: Serie A

Post by stidljiv »

Kada pojma nemate o farsopoliju...onda je bolje da ne pisete nista...

Oni u printeru su puno vece malverzacije radili...ali jebiga...javnosti je drugacije prezentovano...

No nebitno, cak smo i po povratku iz Serije B bili bolji od Lazija na tabeli...sirotinja ostaje sirotinja...

Ove sezone 30 skudeto...i tri zvjezdice na dresu...

To sto su nam oteli 2 skudeta i pripisali ih printeru...to jedino budale mogu shvatiti kao istinu...

30 skudeto na pomolu...

FORZA JUVE!
Petit_Beurre

#773 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

stidljiv wrote:Kada pojma nemate o farsopoliju...onda je bolje da ne pisete nista...

Oni u printeru su puno vece malverzacije radili...ali jebiga...javnosti je drugacije prezentovano...

No nebitno, cak smo i po povratku iz Serije B bili bolji od Lazija na tabeli...sirotinja ostaje sirotinja...

Ove sezone 30 skudeto...i tri zvjezdice na dresu...

To sto su nam oteli 2 skudeta i pripisali ih printeru...to jedino budale mogu shvatiti kao istinu...

30 skudeto na pomolu...

FORZA JUVE!
To što vi i dan danas brojite ta dva Scudetta je tragi-komično
stidljiv

#774 Re: Serie A

Post by stidljiv »

Na tom takozvanom sudjenju nije dokazano da se namjestalo...

Ako posjedujes kakve druge dokaze, slobodno ih prezentuj ovdje...ja ti mogu sve crno na bijelo napisati.

Dokazano je jedino da je Moggi obavio poziv za BERLUSCONI KUP mec, koji se inace igra u okviru pripremnih utakmica.

Niti jedan dokaz nije pronadjen koji dokazuje da se namjestalo u prvenstvu...

Pricate u prazno a pojma nemate sta se desavalo...

Daj DOKAZE pa mozemo pricati na istom nivou :)
Point.

#775 Re: Serie A

Post by Point. »

stidljiv

Fino sam te zamolio da mi objasnis istoriju Lazija posto ja stvarno neznam.

Kakve tri zvjezdice? Ne samo sto si stidljiv nego si i sklon ne prihvatanja istine i cinjenica. I dalje ne mozete prihvatiti istinu i priznati sto vam je dokazano na sudu, nego pokusavate prebaciti lopticu na Inter. Stvarno jadno i zalosno. Tragi-komicno, kako god.
Post Reply