Znam. Zakonom o javnom prijevozu putnika iz 2004. godine. U kojem stoji da se licenca vise ne moze prodati ili kupiti. Prije toga je bilo zakonom uredjeno da moras kupiti dvije licence da bi kao novi kolacic izasao na taxi. To ko biva da se smanji broj taxista u Sarajevu na neku normalnu cifru koju nezna niko. Nakon toga su i to ukinuli 2004. tako da ukupan broj Sarajevo taxija se svakim danom smanjuje a tolerise se divljanje i bezobrazluk privatnh firmi na koje se to ne odnosi, oni se naime ne smanjuju nego im se gleda kroz prste i dopusta rad sa nelegalnim vozilima koja se povecavaju svakim danom.Jara wrote:Jon, znaš možda čime je (ako je) limitiran broj taksista u Sarajevu?Jon Spencer wrote:Bas lijepo civilizirano i onako kosmopolitsko misljenje puno razumjevanja i tolerancije. Daleko si ispred vremena! Samo se nadam da nece doci taj dan kad ce i tebi poceti otimati. Do tad uzivaj u svojoj bijednoj filozofiji palanke. Nek ti je krava ziva i zdrava!Jeff Bingham wrote:nek vam otimaju, nije da ne otimate od drzave nedovoljno.
Sarajevski taksisti- dno dna
-
Jon Spencer
#751 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
-
Jon Spencer
#752 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ja stvarno nebih komentarisao ponasanje pojedinaca, znam vrlo dobro ko i sta radi. To bih pripisao kucnom odgoju i primitivizmu. Sto se mog zaokruzivanja tice uvijek je na moju stetu ako nemam vratiti tacan iznos. I nakon toga u vecini slucajeva ljudi sami zaokruzuju "na kafu".BHF_Manijak wrote:Na osnovu kojeg zakona/prava taksista odbija da vozi ljude koji se utale, npr 3 nepoznatih ljudi??? Kako on gubi tako? Da pojasnim, ja idem sa Carsije do Otoke npr, na koji nacin taksista gubi tako sto ce jos dvojica ljudi sa mnom ici, a jedan ce izaci na Marijin dvoru, drugi na Pofalicima, na kraju ce ovaj opet imati istu svotu novca, tj koliko kosta put od Carsije do Otoke, ha ova druga dvojica bila ha ne bila sa mnom, a isto tako ne moze se reci da ce mu manja zarada biti jer ova druga dvojica nece garant cekati njega da se vrati s voznje pa da i njih razveze do zeljene destinacije tj on nikakvih gubitaka nema, firma mozda da, ali on ne, a cesto sam vidio da je njima iz nekog razloga mrsko voziti ljude koji se tale a ne da mu je plaho zao firme za koju radi.
I jos jedna stvar koju sam vec pominjao, zaokruzivanje cifre, kako to pravdas Spenseru??? Hladno cifru od 5,70KM naplacuju kao 6!![]()
-
Jon Spencer
#753 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Vidim prepoznao si vozila koja koristis na klipovima. Nema razloga da nas obavjestavas o tvojim putesestvijama. Suosjecam se s tobom, ali samo sabur bice ti bolje za jedno 100 godina.blue033 wrote:Ja imam gadan problem već 5-6 godina ne vozim se divljim taksijem (Sarajevo Taxi ), zaustavljam samo ove druge, i jako ih je malo. Zna mi se desiti da dođem pješke tamo gdje sam pošao, a ne uspijem naći nijednog slobodnog.
P.S. i fakat imas problem ali ne sa taxi uslugama.
-
blue033
#754 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nemoj se molim te solidarisati sa mnom, već mi je bolje, toliko da ne bi ušao u Sarajevo taxi da me vozi besplatno. Ja rekao da imam problem sa taxi uslugama??? Nemam taj problem već 5-6 godina, otkako nisam sjeo u Sarajevo taxi. Ne mogu griješiti dušu, ima ih ih finih, ali oni ne rade ništa da odstrane ovih 80% kriminalaca. Rade pod istom firmom i bolje ih zaobići sve.
Za 100 godina ova tema neće postojati, jer neće biti Sarajevo taxi, svi će doći do pameti.
Za 100 godina ova tema neće postojati, jer neće biti Sarajevo taxi, svi će doći do pameti.
Last edited by blue033 on 28/12/2011 01:55, edited 1 time in total.
-
enssa
#755 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
taksisti su inace najveci intelektualci i gospoda.kad su krace lokacije u pitanju znaju biti duhoviti i pokazati u kojem smjeru da ¨tabanas¨.nije to kucni odgoj to je 90% njih koji po staroj carsijskoj nece da rade pomalo nego bi po njihovom i jos da imaju monopol.hvala bogu na tim divljacima jer da nije njih morali bi moliti gospodu iz sa taksija da poveze.sarajevo taksi i gras-najvece kabadahije u gradu
- Jara
#756 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Da se provode zakoni - da inspektori samo "zaredaju" po taksijima (i divljim i onima sa licencom sa aredroma i autobuske i željezničke stanice - zna se zašto), ćevabdžinicama, picerijama i svima koji rade nezakonito, budžeti bi se itekako napunili. Eh... 
-
Jon Spencer
#757 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne solidarisem se nego suosjecam. Osjecam tvoju patnju i bol i suosjecam je. Ucini nam uslugu i zaobidji nas. A tvoja zelja de me nema je neprocjenjiva. Nastavi koristiti koga koristis i s kim si zadovoljan, ali nas postedi moralisanja kad koristis divljake!blue033 wrote:Nemoj se molim te solidarisati sa mnom, već mi je bolje, toliko da ne bi ušao u Sarajevo taxi da me vozi besplatno. Ja Nisam rekao da imam problem sa taxi uslugama??? Nemam taj problem već 5-6 godina, otkako nisam sjeo u Sarajevo taxi. Ne mogu griješiti dušu, ima ih ih finih, ali oni ne rade ništa da odstrane ovih 80% kriminalaca. Rade pod istom firmom i bolje ih zaobići sve.
-
blue033
#758 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Izvini ali ja sam napisao da NE KORISTIM DIVLJAKE.Jon Spencer wrote:Ne solidarisem se nego suosjecam. Osjecam tvoju patnju i bol i suosjecam je. Ucini nam uslugu i zaobidji nas. A tvoja zelja de me nema je neprocjenjiva. Nastavi koristiti koga koristis i s kim si zadovoljan, ali nas postedi moralisanja kad koristis divljake!blue033 wrote:Nemoj se molim te solidarisati sa mnom, već mi je bolje, toliko da ne bi ušao u Sarajevo taxi da me vozi besplatno. Ja Nisam rekao da imam problem sa taxi uslugama??? Nemam taj problem već 5-6 godina, otkako nisam sjeo u Sarajevo taxi. Ne mogu griješiti dušu, ima ih ih finih, ali oni ne rade ništa da odstrane ovih 80% kriminalaca. Rade pod istom firmom i bolje ih zaobići sve.
- Jeff Bingham
#759 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Naravno da je civilizirano. Nisam kriminalac i ne kradem niotkoga, a ponajmanje od drzave. Reci nam, koliko % svog mjesecnog prihoda prijavis poreznoj upravi?Jon Spencer wrote:Bas lijepo civilizirano i onako kosmopolitsko misljenje puno razumjevanja i tolerancije. Daleko si ispred vremena! Samo se nadam da nece doci taj dan kad ce i tebi poceti otimati. Do tad uzivaj u svojoj bijednoj filozofiji palanke. Nek ti je krava ziva i zdrava!Jeff Bingham wrote:nek vam otimaju, nije da ne otimate od drzave nedovoljno.
Nema mi veceg meraka nego stati kod vaseg standa i nazvati Crveni taksi, pa vas gledati kako pjenite.
Uostalom, ovo dovooljno govori o sataxi gamadi.
-
Jon Spencer
#760 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ovog covjeka poznajem i znam da je korektan, znam i koliko je puta pomagao sugradjanima i kolegama u raznim situacijama. Ti ga ne poznajes kao ni mene i nazivas nas gamadima. To dovooljno govori o tebi i tvojim stavovima.I opet ti ponavljam NEK TI JE KRAVA ZIVA I ZDRAVA! Osim toga sta je pogresno rekao!??Jeff Bingham wrote:Naravno da je civilizirano. Nisam kriminalac i ne kradem niotkoga, a ponajmanje od drzave. Reci nam, koliko % svog mjesecnog prihoda prijavis poreznoj upravi?Jon Spencer wrote:Bas lijepo civilizirano i onako kosmopolitsko misljenje puno razumjevanja i tolerancije. Daleko si ispred vremena! Samo se nadam da nece doci taj dan kad ce i tebi poceti otimati. Do tad uzivaj u svojoj bijednoj filozofiji palanke. Nek ti je krava ziva i zdrava!Jeff Bingham wrote:nek vam otimaju, nije da ne otimate od drzave nedovoljno.
Nema mi veceg meraka nego stati kod vaseg standa i nazvati Crveni taksi, pa vas gledati kako pjenite.
Uostalom, ovo dovooljno govori o sataxi gamadi.
- Jeff Bingham
#761 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
a da odgovoris na pitanje?
- Comrad
#762 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne koristim cesto taxi, pa vjerovatno zato i nisam imao neugodna iskustva.
Tako da u tim rijetkim situacijama, kada sam ga morao koristiti, nisam stvarno imao nikakvih neugodnih situacija. Bilo da je u pitanju Sarajevo taxi ili neki drugi. Vjerujem da su ljudi svasta dozivili, jbg to je usluga, a poznato je kako smo mi 'usluzni'.
I nije da podrzavam potkradanje drzave, ali brate oni ubise. Samo im daj i daj. Danas, ako hoces da radis posteno, donji si. I sta ti onda drzava da sto joj placas silne poreze - nista. Platim registraciju, punim im budzet, sta sam dobio nista. Gdje ode onih 600km od registracije bog sami zna, evo ako je u sarajevo samo 200k u prosjeku po 500 za registraciju to je 100 mil KM, brate mozemo svake godine sve nove puteve pravit. Gdje je novac od saobracajnih kazni? Koje se tu samo svote uberu. Neki dan sam vidio da je policajac napisao cca. 10 prekrsajnih naloga za parkiranje, to je 400 cistih KM za nepunih 5 minuta posla.
Mozda sam malo fulio topic, ali ja sam prije mislio treba posteno, ovo, ono ali sad podrzavam svako potkradanje drzave. Hebat ih. Da barem imamo vodstvo kako treba, ja bih im jos dodatno davao od plate, ovako neka se puse.
Tako da u tim rijetkim situacijama, kada sam ga morao koristiti, nisam stvarno imao nikakvih neugodnih situacija. Bilo da je u pitanju Sarajevo taxi ili neki drugi. Vjerujem da su ljudi svasta dozivili, jbg to je usluga, a poznato je kako smo mi 'usluzni'.
I nije da podrzavam potkradanje drzave, ali brate oni ubise. Samo im daj i daj. Danas, ako hoces da radis posteno, donji si. I sta ti onda drzava da sto joj placas silne poreze - nista. Platim registraciju, punim im budzet, sta sam dobio nista. Gdje ode onih 600km od registracije bog sami zna, evo ako je u sarajevo samo 200k u prosjeku po 500 za registraciju to je 100 mil KM, brate mozemo svake godine sve nove puteve pravit. Gdje je novac od saobracajnih kazni? Koje se tu samo svote uberu. Neki dan sam vidio da je policajac napisao cca. 10 prekrsajnih naloga za parkiranje, to je 400 cistih KM za nepunih 5 minuta posla.
Mozda sam malo fulio topic, ali ja sam prije mislio treba posteno, ovo, ono ali sad podrzavam svako potkradanje drzave. Hebat ih. Da barem imamo vodstvo kako treba, ja bih im jos dodatno davao od plate, ovako neka se puse.
-
maximilijana
#763 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
mene vec godinama niti jedan Sa-Taxi nece da vozi..jer mu je mala relacija...tako da sam navikla da ih izbjegavam i ne zaustavljam
drugi taxisti hoce (cijena je 2,5KM ) kao nece nikad odbit ..
a znam par likova Sa-Taxi nece po brdima da vozaju..sam po sinama ..
meni je drago da ti ljudi tako dobro zaradjuju i da im se moze..da izvoljevaju..
i da jednom sam na standu kod BBI , kisa je padala, usla u taxi rekla lokaciju (Bjelave) reko za 5 KM (inace je oko 3KM)..
kaze meni lik dok je zderao sendvic: ja za petaka da vozam..necu..i istjerao me..
pa smo mama i ja pjeske isle i fino pokisle
nadam se da ce tom ciki trebati 5KM za neke lijekove u apoteci

drugi taxisti hoce (cijena je 2,5KM ) kao nece nikad odbit ..
a znam par likova Sa-Taxi nece po brdima da vozaju..sam po sinama ..
meni je drago da ti ljudi tako dobro zaradjuju i da im se moze..da izvoljevaju..
i da jednom sam na standu kod BBI , kisa je padala, usla u taxi rekla lokaciju (Bjelave) reko za 5 KM (inace je oko 3KM)..
kaze meni lik dok je zderao sendvic: ja za petaka da vozam..necu..i istjerao me..
pa smo mama i ja pjeske isle i fino pokisle
-
enssa
#764 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
po ovom predstavniku sa-taxija vidis kakvi su i ostali.malo veca rasprava i vec se osili i pokaze kakvi su, da im ne trebaju ti sto se voze divljacima, da im ne trebaju moralisti, male voznje pa onda idu zale se kako im otimaju posao.da radite kako treba divljaci ne bi mogli opstati i raji bi bilo u najmanju ruku svejedno ili bi cak preferirali sa-taxi ali svojim ponasanjem pokazujete da vam se ne treba ukazivati povjerenje.ponasanje vecine vozaca u sarajevo taksiju je neko nadmeno kao da imaju neku veliku ulogu a u biti su samo vozaci te obicne raje sa malim poslovima kao sto je u konacnici i njihov buduci da malo koja osoba sanja da postane taksist kad poraste
- demode
#765 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Svijetli primjeri Sa taxista dok sam koristio njihove usluge
- Stariji gospodin u odijelu, vozio skodu feliciju, gospodskih manira, kulturan, kao da ste u Londonu
- Sivi metalik Hyundai accent stajaliste ispod Opelovog salona na Alipasinom. Isto stariji gospodin, kulturan, prije je bio clan neke klape ili hora. Covjek ima tako interesantnu pricu da zamalo ne odosmo na kafu poslje voznje.
- Ford mondeo noviji tip, stajaliste kod BBI, roker, duga kosa, uvijek mu je super muzika u autu
- Kralj, gospodin ako ko zna o kome je rijec nek mi posalje na PP. Zadnja godina rata, trebao sam taj dan ici na teren, medjutim dali su nam jos 2-3 sata slobodno. Ja sam krenuo do djevojke da se pozdravim s njom i kako mi je bila vazna svaka minuta ja uzmem nekakav taxi. Cini mi se da je bio neki stojadin ili zastava 128. I tako ja s likom u pricu i on nekakav borac, pa nekad prosvercuje malo benzina pa vozi, uglavnom kad me je dovukao ja da mu platim (a jedva i da sam imao s cim da plati) on kaze da je u redu. Nije mi htio naplatiti samo mi je pozelio srecu. Sad da znam ko je platio bih mu 100KM jer mi je tad to pravo znacilo.
Ali eto doslo neko vrijeme da se taxisti pohase, da voze bez ukljucenog taximetra, da najgore voze po gradu, bez zmigavaca sa neprestanim ulijetanje i naglim kocenjem. Kad smo zena i ja sa malom bebom sjeli na carsiji nije htio da nas vozi za vratnik. Drugi put nije htio da nas primi jer su tockovi od kolica prljavi a kisa pljusti i iz neba i iz zemlje (toliko od njihove humanosti, a ja sam uplatio nekoliko voznji za jednu kad je ono bila humanutarna akcija za porodicu ubijenog taxiste). I jos nadju obraza da blokiraju grad koji je bio u najduzoj blokadi u Evropi. E od tada vodim tihi rat sa ovim kamikazama na cesti. Pusti cu svakog u saobracaju bilo da je L, fico, sleper ne bitno... ali jos se nije rodio taj taxista koji ce se ubaciti ispred mene bez zmigavca, a da ne dodje do sudara. I primjetio sam izgleda sto imaju veci i skuplji auto to su vece kabadahije, niko kao oni.
- Stariji gospodin u odijelu, vozio skodu feliciju, gospodskih manira, kulturan, kao da ste u Londonu
- Sivi metalik Hyundai accent stajaliste ispod Opelovog salona na Alipasinom. Isto stariji gospodin, kulturan, prije je bio clan neke klape ili hora. Covjek ima tako interesantnu pricu da zamalo ne odosmo na kafu poslje voznje.
- Ford mondeo noviji tip, stajaliste kod BBI, roker, duga kosa, uvijek mu je super muzika u autu
- Kralj, gospodin ako ko zna o kome je rijec nek mi posalje na PP. Zadnja godina rata, trebao sam taj dan ici na teren, medjutim dali su nam jos 2-3 sata slobodno. Ja sam krenuo do djevojke da se pozdravim s njom i kako mi je bila vazna svaka minuta ja uzmem nekakav taxi. Cini mi se da je bio neki stojadin ili zastava 128. I tako ja s likom u pricu i on nekakav borac, pa nekad prosvercuje malo benzina pa vozi, uglavnom kad me je dovukao ja da mu platim (a jedva i da sam imao s cim da plati) on kaze da je u redu. Nije mi htio naplatiti samo mi je pozelio srecu. Sad da znam ko je platio bih mu 100KM jer mi je tad to pravo znacilo.
Ali eto doslo neko vrijeme da se taxisti pohase, da voze bez ukljucenog taximetra, da najgore voze po gradu, bez zmigavaca sa neprestanim ulijetanje i naglim kocenjem. Kad smo zena i ja sa malom bebom sjeli na carsiji nije htio da nas vozi za vratnik. Drugi put nije htio da nas primi jer su tockovi od kolica prljavi a kisa pljusti i iz neba i iz zemlje (toliko od njihove humanosti, a ja sam uplatio nekoliko voznji za jednu kad je ono bila humanutarna akcija za porodicu ubijenog taxiste). I jos nadju obraza da blokiraju grad koji je bio u najduzoj blokadi u Evropi. E od tada vodim tihi rat sa ovim kamikazama na cesti. Pusti cu svakog u saobracaju bilo da je L, fico, sleper ne bitno... ali jos se nije rodio taj taxista koji ce se ubaciti ispred mene bez zmigavca, a da ne dodje do sudara. I primjetio sam izgleda sto imaju veci i skuplji auto to su vece kabadahije, niko kao oni.
- takač
#766 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Kada će naši taksisti biti u odijelu sa kravatom a ne kao razbojnici...
Kada taksista ima mušteriju samo kroz crveno neće proći,..
kada nema pušta te i gdje treba i gdje ne treba,.........za njega pravila ne postoje.
taksista bi ti dao krvi ali vjerujte prije će ti se napiti..........
O psovkama da ne govorimo ....
to majka ne rađa. 
Kada taksista ima mušteriju samo kroz crveno neće proći,..
kada nema pušta te i gdje treba i gdje ne treba,.........za njega pravila ne postoje.
taksista bi ti dao krvi ali vjerujte prije će ti se napiti..........
O psovkama da ne govorimo ....
- sheilak
#767 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Evo, jedno jako pozitivno iskustvo.
Danas sam izgubila novcanik. Nisam ni shvatila dok nisam trebala nesto platiti, dakle, moglo je biti bilo gdje. Medjutim, vozac taksija koji me vozio ka gradu se javio da je nasao novcanik i vratio mi ga. Ne treba ni spominjati da nista nije nedostajalo, a taksista nije htio pristati ni da ga pocastim.
Znam samo njegovo ime: Gospodin Safet sa standa u Nedzaricima.
Hvala puno.
Takodjer bih htjela pohvaliti i taksiste sa standa Mojmilo. Zaista fini ljudi.
Danas sam izgubila novcanik. Nisam ni shvatila dok nisam trebala nesto platiti, dakle, moglo je biti bilo gdje. Medjutim, vozac taksija koji me vozio ka gradu se javio da je nasao novcanik i vratio mi ga. Ne treba ni spominjati da nista nije nedostajalo, a taksista nije htio pristati ni da ga pocastim.
Znam samo njegovo ime: Gospodin Safet sa standa u Nedzaricima.
Takodjer bih htjela pohvaliti i taksiste sa standa Mojmilo. Zaista fini ljudi.
-
StupskaBitanga
#768 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
E ovako imam jedno večeras lloše iskustvo i jedno predobro sa taksistima
Naime jedan lik nam je naplatio 7KM od Hifine brnzinske ovdje u Nedžarićima kod Tibra zgrada do Otoke
A u povratku drugi taksista od Malte pa skroz gore preko Hrasnog Fahdove džamije skroz do Aspeka na Stupskoj okretaljci 7KM i naravno dobio je bakšiš
Naime jedan lik nam je naplatio 7KM od Hifine brnzinske ovdje u Nedžarićima kod Tibra zgrada do Otoke
A u povratku drugi taksista od Malte pa skroz gore preko Hrasnog Fahdove džamije skroz do Aspeka na Stupskoj okretaljci 7KM i naravno dobio je bakšiš
- BHF_Manijak
#769 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Pa jesu li bili taksimetri ukljuceni???StupskaBitanga wrote:E ovako imam jedno večeras lloše iskustvo i jedno predobro sa taksistima
- Pasiflora
#770 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Mislim da znam o kome se radi, stvarno fin ciko. Nekoliko puta sam se vozila sa njim: auto uredno, on ljubazan (iako je kratka relacija u pitanju, nikada od toga nije pravio dramu).demode wrote:Svijetli primjeri Sa taxista dok sam koristio njihove usluge
- Prekjucer kad je napadao snjeg, nakon 15-20 minuta cekanja, uspijem zaustaviti taxi. Voznja - opet kratka relacija, ali bilo je nemoguce hodati... Tip zaista nije ni prokomentirao, samo je zamolio da istresemo dobro noge prije ulaska. Kad smo usli u vozilo, mobitel (kojim sam do tada pokusala dobiti bilo koju taxi sluzbu - bezuspjesno) sam nesvjesno gurnula u dzep od jakne. Negdje pred kraj voznje skontam da pojma nemam gdje mi je mob (nije bas jeftin
-
StupskaBitanga
#771 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
tom što nas je oblatio imao je onaj analogni ne digitalniPa jesu li bili taksimetri ukljuceni???
a taj fini jeste imao i upravo radi ovoga
taj je dobio fini bakšiš jer je pošten i iako je kijamet elementarna nepogoda ostao je fin i poštenNerado ih branim, ali se vozanje po ovom kijametu ne može nikako previše naplatiti
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#772 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ja nikad tj. u 99% slucajeva nisam imao nikakve neugodnosti sa taxistima. osim eventuano da su nervozni da pricaju ko navijeni i tako to sto je sasvim normalno 
- BHF_Manijak
#773 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Kontam reko da vas nije na "dogovor" vozio, ako je imo taksimetar ukljucen onda je tolika cijena, mozda zbog snijega, hajd mu ga zna...StupskaBitanga wrote:tom što nas je oblatio imao je onaj analogni ne digitalniPa jesu li bili taksimetri ukljuceni???
a taj fini jeste imao i upravo radi ovogataj je dobio fini bakšiš jer je pošten i iako je kijamet elementarna nepogoda ostao je fin i poštenNerado ih branim, ali se vozanje po ovom kijametu ne može nikako previše naplatiti
- drndalo
#774 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Izgleda da jutros sprovode akciju:"Svi smo mi sa aerodrom standa"! Informacija za TVSA, voznja naplacena 25 KM... Cestitamo ! Ko ih bude branio kijametom, isti je kao i taj majmun! U stvari, izvinjavam se majmunima sto ih vrijedjam poredeci ih sa ovim likom !!! 
-
maximilijana
#775 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
drndalo wrote:Izgleda da jutros sprovode akciju:"Svi smo mi sa aerodrom standa"! Informacija za TVSA, voznja naplacena 25 KM... Cestitamo ! Ko ih bude branio kijametom, isti je kao i taj majmun! U stvari, izvinjavam se majmunima sto ih vrijedjam poredeci ih sa ovim likom !!!
ee da je normalna drzava..pa fino naredit tim su***ma da BESPLATNO voze raju na posao...gledam jutros..svi pjesace a oni polako voze ne bi li ih ko zaustavio..e za ljekova vam trebalo cigani.. (cast pojedincima)