Ljubav kad predjes tridesetu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Boateng

#751 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Boateng »

ladyblue18 wrote:
Milloni wrote:
Jokericious wrote:Odavno smo zakljucili da zenama preko 30 pada vrijednost. Zato ti je teze sada naci nekoga. Trebala si vise paznje na karakter obracati kod likova sa kojima si bila a ne na neke druge stvari.
A ko je to tako pametan zakljucio?
Ma on se standardno petlja gdje mu nije mjesto, pusti.
Pada im vrijednost dionica. :lol:
dječak sa šibicama

#752 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by dječak sa šibicama »

Jokericious wrote:
ema_ wrote:
dječak sa šibicama wrote:Niko da napise jedan zakljucak, muskarac koji ima 30+ godina a nije ozenjen, nije normalan.

Idemo dalje!

Ovo je tačno, samo je bolje stavit 35 + i pod uslovom da nije bio već oženjen.
Samo sto muskarac od 35 lako moze pokupiti zenu od 25. Obrnuto jako tesko. :thumbup:
Ne mere, slobodan muskarac u 35. godini ili je peder ili ima neku drugu falinku.

Ko je vidio biti slobodan nakon tridesete, molim vas lijepo.
burek_in_space

#753 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by burek_in_space »

Dobro je, vec sam pomislio da podrzhavash ovog zhenskog vehabiju...
quarterback

#754 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by quarterback »

taman su (smo) razvedeni sa 30+ pardon 40+ i iskustvom vise :lol:
Last edited by quarterback on 19/09/2014 15:09, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#755 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ultima_palabra »

Amy82 wrote:I here we go again...opet ista prica :oops: sto se nisam upucala cim sam napunila 30 :mrgreen:

Nije vala ni da nema slobodnih momaka, evo kod mene na poslu neozenjenih koliko hoces, samo sto im ne pada na pamet da se zene...meni je vise problem sto ne kontam sta ljudi vise danas traze, sto je sve nekako varijanta neka te tu ako sta bolje ne naleti...sto je sve nekako mlako...sto se niko ne trudi...ne slusa...sto se sve svodi na neku racunicu...

Ja sam se uvijek salila da je u vezi drugarstvo najvaznije :D a vjerujem da jeste, dzaba ti i hemija i sve ako ti on ne zna biti drug i partner, ako te ne postuje i ako ce ti petljat, lagat, svrljat okolo, ako ti nece pomoci, ako ce ti okrenut ledja cim naleti prvi ozbiljniji problem (ne daj Boze bolest, gubitak posla i sl.).
Pa ako te muškarac svrsta u tu kategoriju "dok šta bolje ne naleti" znači da ne vidi u tebi potencijal za nešto ozbiljno. Onaj koji se stvarno zaljubi neće kalkulisati i furati se na "neženja" folove... to su samo zavaravanja dok ne naiđe prava :D
Amy82

#756 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Amy82 »

Ma
Last edited by Amy82 on 11/09/2018 11:12, edited 1 time in total.
ema_

#757 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ema_ »

dječak sa šibicama wrote:Znaci, bolje biti ozenjen pa rastavljen, nego nikad ozenjen? ili ja nisam najbolje razumio.

Ako je bio oženjen, i desio se razvod, koji se može desiti svakome, to onda implicira da je ipak porodičan čovjek, a ne neki promašen slučaj koji sa 40 se ufurava da je bh Kluni i vrhunac životnog dostignuća mu je živjeti kao kakav 18godišnjak.

BTW, ja mi foruma ako ne može svako iznijeti svoj stav da ga se ne pokuša popljuvati.

U potpisu: ženski vehabija and praud.
ultima_palabra

#758 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ultima_palabra »

Amy82 wrote:Ma vidi ja sam jedna jako ozbiljna žena, možda i preozbiljna :mrgreen:

A o tom ti pričam, ja ne pamtim kad mi je neko rekao da je pravo zaljubljen, to valjda više nije in šta li... i ok ne mora se u mene zaljubit, nego isto kao da se niko ne prepusta tome, kontas? :mrgreen:
Ne znam vala, moja raja se sva poženi u zadnje 2-3 godine, počela i djeca frcati :mrgreen: A niko se ne žali da mu je nešto loše...
supercali

#759 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by supercali »

Amy82 wrote:I here we go again...opet ista prica :oops: sto se nisam upucala cim sam napunila 30 :mrgreen:

Nije vala ni da nema slobodnih momaka, evo kod mene na poslu neozenjenih koliko hoces, samo sto im ne pada na pamet da se zene...meni je vise problem sto ne kontam sta ljudi vise danas traze, sto je sve nekako varijanta neka te tu ako sta bolje ne naleti...sto je sve nekako mlako...sto se niko ne trudi...ne slusa...sto se sve svodi na neku racunicu...

Ja sam se uvijek salila da je u vezi drugarstvo najvaznije :D a vjerujem da jeste, dzaba ti i hemija i sve ako ti on ne zna biti drug i partner, ako te ne postuje i ako ce ti petljat, lagat, svrljat okolo, ako ti nece pomoci, ako ce ti okrenut ledja cim naleti prvi ozbiljniji problem (ne daj Boze bolest, gubitak posla i sl.).
Kuda bona plivas da zabacim udicu
I ja se trudim ovdje a onda ces opet a pricom niko se ne trudi
ultima_palabra

#760 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ultima_palabra »

ema_ wrote:
dječak sa šibicama wrote:Znaci, bolje biti ozenjen pa rastavljen, nego nikad ozenjen? ili ja nisam najbolje razumio.

Ako je bio oženjen, i desio se razvod, koji se može desiti svakome, to onda implicira da je ipak porodičan čovjek, a ne neki promašen slučaj koji sa 40 se ufurava da je bh Kluni i vrhunac životnog dostignuća mu je živjeti kao kakav 18godišnjak.

BTW, ja mi foruma ako ne može svako iznijeti svoj stav da ga se ne pokuša popljuvati.

Isto tako se može desiti da je čovjek planirao brak i da su iskočile nepredviđene okolnosti... dok je taj oženjeni mogao napraviti kakvo dijete i oženiti se linijom manjeg otpora, i razjebati sve nakon godinu dana.
sha_ba

#761 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by sha_ba »

ako ja dobro skontah muskarci i zene iznad 30 koji nisu bili udati/ozenjeni imaju neku falinku? a razvedeni naginju porodicama? :zoka:
dječak sa šibicama

#762 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

ema_ wrote:

Drugim rijecima, bolje i isproban i nekvalitetan proizvod, nego dobar ali nikad koristen.

Generaliziram naravno, jer to isto radis i ti.

Cuj promasen slucaj ako nije nastancao dvoje djece i zavalio se u 3 kredita za stan i auto.
amko761

#763 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by amko761 »

Ramzess Veliki wrote:
Jokericious wrote:Odavno smo zakljucili da zenama preko 30 pada vrijednost. Zato ti je teze sada naci nekoga. Trebala si vise paznje na karakter obracati kod likova sa kojima si bila a ne na neke druge stvari.
Nikad se ne bih sa ovim složio.
Ja koju god znam, pa i iz viđenja, kad je prešla tridesetu raspala se, izgleda kao moja mama.

Žene kad pređu tridesetu raspadnu se, postanu go garib. čast izuzecima.
dječak sa šibicama

#764 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

sha_ba wrote:ako ja dobro skontah muskarci i zene iznad 30 koji nisu bili udati/ozenjeni imaju neku falinku? a razvedeni naginju porodicama? :zoka:
Image

:D
ema_

#765 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ema_ »

Bezveze uveličavanje stvari po običaju, nigdje nije spomenuta neka drastična falinka da mora biti razlog, dovoljan razlog je da neko nije bio željan da se skrasi jer mu to nije bio prioritet ni nešto bitno u životu.
dječak sa šibicama

#766 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

amko761 wrote: Ja koju god znam, pa i iz viđenja, kad je prešla tridesetu raspala se, izgleda kao moja mama.

Ovo se moze shvatiti i kao kompliment tvojoj mami... ili ipak ne.
quarterback

#767 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by quarterback »

ultima_palabra wrote:
Amy82 wrote:Ma vidi ja sam jedna jako ozbiljna žena, možda i preozbiljna :mrgreen:

A o tom ti pričam, ja ne pamtim kad mi je neko rekao da je pravo zaljubljen, to valjda više nije in šta li... i ok ne mora se u mene zaljubit, nego isto kao da se niko ne prepusta tome, kontas? :mrgreen:
Ne znam vala, moja raja se sva poženi u zadnje 2-3 godine, počela i djeca frcati :mrgreen: A niko se ne žali da mu je nešto loše...
lijepi strah :lol:
sha_ba

#768 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by sha_ba »

bjezi ba djecace :lol: :lol:
evo rece coEk preko tridesete zene se raspadnu, podsjecaju ga na mamu :cry: :mrgreen:
dječak sa šibicama

#769 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

ema_ wrote:Bezveze uveličavanje stvari po običaju, nigdje nije spomenuta neka drastična falinka da mora biti razlog, dovoljan razlog je da neko nije bio željan da se skrasi jer mu to nije bio prioritet ni nešto bitno u životu.
A sta znaci skrasiti se, i odakle taj izraz.

Gdje to pise, po kom zakonu, pisanom ili nepisanom, da se covjek mora "skrasiti" do odredjenog zivotnog doba.

Valjda se zenis/udajes kad pronadjes osobu svog zivota, ljubav svog zivota, odnosno kada procijenis da je on/a ta osoba... a ne kada napunis toliko i toliko.

Upravo se zato i rastaju, izmedju ostalog, jer se zene/udaju za bilo koga, da im "ne prodje voz"... da se skrase na vrijeme :-)
Amy82

#770 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Amy82 »

dječak sa šibicama wrote:
amko761 wrote: Ja koju god znam, pa i iz viđenja, kad je prešla tridesetu raspala se, izgleda kao moja mama.

:lol: :lol:
AstorH

#771 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by AstorH »

To stoji ako su (bile) udate.
quarterback

#772 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by quarterback »

valjda ce uskoro zvrsiti veliki odmor da prestanete lupati gluposti :lol:
ema_

#773 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ema_ »

ema_ wrote:Bezveze uveličavanje stvari po običaju, nigdje nije spomenuta neka drastična falinka da mora biti razlog, dovoljan razlog je da neko nije bio željan da se skrasi jer mu to nije bio prioritet ni nešto bitno u životu.
A sta znaci skrasiti se, i odakle taj izraz.

Gdje to pise, po kom zakonu, pisanom ili nepisanom, da se covjek mora "skrasiti" do odredjenog zivotnog doba.

Valjda se zenis/udajes kad pronadjes osobu svog zivota, ljubav svog zivota, odnosno kada procijenis da je on/a ta osoba... a ne kada napunis toliko i toliko.

Upravo se zato i rastaju, izmedju ostalog, jer se zene/udaju za bilo koga, da im "ne prodje voz"... da se skrase na vrijeme :-)

E vala ako se do 40e godine ne može pronaći makar 5 osoba svog života, onda ne znam stvarno. Drugo je sad što se tu može nastaviti na temu "probirača i otirača" , no dobro. Svakom njegovo. BTW, nigdje ja ne spomenuh ni brak reda radi ni naroda radi ni voza radi ni ništa slično.

:thumbup:
amko761

#774 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by amko761 »

Ne, moja mama nema potrebe da traži nekog, kao ovi ovdje ;-) Njoj ne treba izgled , a ovima bome da. Lice prodaje pice ;-)
sha_ba

#775 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by sha_ba »

sto bi trebalo da znaci da udate mogu biti i raspadnute jer su udate? zavrsile su svoje? :mrgreen:
Post Reply