Ko diro, treba li utješit?
Kad muskarci vole....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Kjajević Majko
#751 Re: Kad muskarci vole....
Sve je za svaku temu nećemo biti razumni...

- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#752 Re: Kad muskarci vole....
Ma duša moja
Hvala na ponudi
mozda kad me prodje ova ratnička faza 
Hvala na ponudi
-
Kjajević Majko
#753 Re: Kad muskarci vole....
Onda ništa, mene samo i zanima ratnička faza, volim nosit ratne trofeje. 
- anjusha
#754 Re: Kad muskarci vole....
Aha znači, to pokušavaš da pretvoriš rame za plakanje u hmm.. nešto drugo za nešto drugo..?
Nisam baš u tako beznadežnoj situaciji
Nisam baš u tako beznadežnoj situaciji
-
Kjajević Majko
#755 Re: Kad muskarci vole....
Ko je spominjao rame za plakanje... 
- anjusha
#756 Re: Kad muskarci vole....
Doduse... moze se "tješenje" različito protumačitiKjajević Majko wrote:Sve je za svaku temu nećemo biti razumni...![]()
Ko diro, treba li utješit?![]()
-
Kjajević Majko
#757 Re: Kad muskarci vole....
Nemam ja ništa protiv dodatnih profesionalnih tumačica, kako god ti paše. 
- burek_in_space
#758 Re: Kad muskarci vole....
Ja ne bih,ali prosto me tjeraju na ovakve komentare!Bond_JaneBond wrote:Muskarci ne vole. Posjeduju, paze, maze, ljube, ljubuju, ali ne vole. Ti sto vole se mogu izbrojati na prste jedne ruke.
- Soul_Sista
#759 Re: Kad muskarci vole....
Dzejn,Bond_JaneBond wrote:Muskarci ne vole. Posjeduju, paze, maze, ljube, ljubuju, ali ne vole. Ti sto vole se mogu izbrojati na prste jedne ruke.
sta ti ocekivas od muskarca u jednoj "ozbiljnoj" vezi?
- burek_in_space
#760 Re: Kad muskarci vole....
Mali je nocna 'tica!Bond_JaneBond wrote:Mali, ak' ti se spava, idipusti odrasle da
Ali zar zaista mozhete(mislim zhene) tvrditi da mushkarci ne znaju da vole?!
Strashno!
-
Kjajević Majko
#761 Re: Kad muskarci vole....
Nadam se da ne radiš blizu teških mašina.Bond_JaneBond wrote:Muskarci ne vole. Posjeduju, paze, maze, ljube, ljubuju, ali ne vole. Ti sto vole se mogu izbrojati na prste jedne ruke.
- Soul_Sista
#762 Re: Kad muskarci vole....
Ma samo si sretala pogresne tipove, ili stvarno zivis u dzehenemuBond_JaneBond wrote:Puno izgleda...DA je vjeran, da ne pobjegne k'o zec od sitnih problema pa krupnijih...da nema tajne brojeve i ljubavnice oko..Previse, cini mi seSoul_Sista wrote:Dzejn,Bond_JaneBond wrote:Muskarci ne vole. Posjeduju, paze, maze, ljube, ljubuju, ali ne vole. Ti sto vole se mogu izbrojati na prste jedne ruke.
sta ti ocekivas od muskarca u jednoj "ozbiljnoj" vezi?
- burek_in_space
#763 Re: Kad muskarci vole....
Nikad kao zene. Mozda rijetki znaju voljeti, ali, ozbiljno, mislim da nisu u stanju voljeti drugoga vise od sebe.[/quote]Bond_JaneBond wrote: Mali je nocna 'tica!![]()
![]()
Ali zar zaista mozhete(mislim zhene) tvrditi da mushkarci ne znaju da vole?!![]()
Strashno!
Samo cu ti reci da mi je zhao sto si nailazila na pogreshne mushkarce,ali nemoj gubiti nadu i vjeru u ljubav i mushkarce zbog nekoliko "padova",ali i oni su sastavni dio leta.
-
Kjajević Majko
#764 Re: Kad muskarci vole....
Pazi te prstiće, ako ih je samo pet crno ti se piše. 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#765 Re: Kad muskarci vole....
kriticarka_nikova wrote:Kad muskarci vole ...a vole....
- maybelline
#766 Re: Kad muskarci vole....
aida05 wrote:kriticarka_nikova wrote:Kad muskarci vole ...a vole....![]()
![]()
Zar vole?
Zasto ne bi voljeli...? Shvatam da ima muskaraca kretena, ali isto tako ima i zena... Ako moze zena da voli, moze i muskarac...
- Cholina_Lokica
#767 Re: Kad muskarci vole....
smijesno je reci da ne vole... po tome oni samo masine koje et sluze da nama zenama pomjeraju ormare i donira spermice kad je nama ceif.
nidjevezna tvrdnja
nidjevezna tvrdnja
- burek_in_space
#768 Re: Kad muskarci vole....
Dile wrote:smijesno je reci da ne vole... po tome oni samo masine koje et sluze da nama zenama pomjeraju ormare i donira spermice kad je nama ceif.
nidjevezna tvrdnja
- RIZVA
#769 Re: Kad muskarci vole....
Istraživanja su pokazala da žene svoje partnere vole jednako snažno kao oni njih. Razlika je samo u tome što žene iskazuju veću težnju prema poštivanju svojih partnera.Neki pokazatelji ukazuju na to da muškarci više pate nakon raskida s partnericom, no u tom slučaju treba naglasiti da se ljudi međusobno razlikuju i stanje nakon razlaza više zavisi od našeg tipa osobnosti nego od spola. No istina je da nakon neuspješne ljubavne veze tri puta više muškaraca nego žena napravi samoubojstvo.
Također se pokazalo da su muškarci naivniji i da češće vjeruju u romantične zablude kao što su: "čovjek istinski ljubi samo jednom", "najveća sreća je prava ljubav", "ljubav pobjeđuje sve zapreke". Žene su u doživljavanju snažnih osjećaja ljubavi razumnije, na to ih prisiljavaju društvena i ekonomska stvarnost, zbog koje su opreznije u ocjeni u koga će se zaljubiti i za koga će se udati.
Priznale to ili ne, ženama ego raste kad osjete da ih netko zamjećuje i gleda
Također se pokazalo da su muškarci naivniji i da češće vjeruju u romantične zablude kao što su: "čovjek istinski ljubi samo jednom", "najveća sreća je prava ljubav", "ljubav pobjeđuje sve zapreke". Žene su u doživljavanju snažnih osjećaja ljubavi razumnije, na to ih prisiljavaju društvena i ekonomska stvarnost, zbog koje su opreznije u ocjeni u koga će se zaljubiti i za koga će se udati.
- maybelline
#770 Re: Kad muskarci vole....
RIZVA wrote:Istraživanja su pokazala da žene svoje partnere vole jednako snažno kao oni njih. Razlika je samo u tome što žene iskazuju veću težnju prema poštivanju svojih partnera.Neki pokazatelji ukazuju na to da muškarci više pate nakon raskida s partnericom, no u tom slučaju treba naglasiti da se ljudi međusobno razlikuju i stanje nakon razlaza više zavisi od našeg tipa osobnosti nego od spola. No istina je da nakon neuspješne ljubavne veze tri puta više muškaraca nego žena napravi samoubojstvo.
A muskarcima ne raste...???
- maybelline
#772 Re: Kad muskarci vole....
RIZVA wrote:
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#773 Re: Kad muskarci vole....
A ja bih vidis voljela da nadjem jednog koji stvarno i istinski voli.Samo da ga upoznami da mu cestitam.....Znas ono-"Kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome"maybelline wrote:aida05 wrote:kriticarka_nikova wrote:Kad muskarci vole ...a vole....![]()
![]()
Zar vole?
Zasto ne bi voljeli...? Shvatam da ima muskaraca kretena, ali isto tako ima i zena... Ako moze zena da voli, moze i muskarac...
-
PalaSa Marsa
#774 Re: Kad muskarci vole....
Naravno da i muskarci vole, mozda cak i jace od zenskog svijeta..samo sto smo u sustini razlicitih priroda (karakternih i dr.), pa je recimo muskarcima mozda potrebno vise "vremena" "prostora" da vam to saopsti.. 
- RIZVA
#775 Re: Kad muskarci vole....
i kad saopstimo,opet nekima to nesto bas ne predstavlja...