muha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zato ste cule za Ipeta na Širokaci
a đe širokača
čuj ipe
samo za ipeta iz dugmeta znam
bolan muha, ja sam iz ravničarskih krajeva, meni su bugati, sos i ostali bii uzbrdo
muha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma, ja. Na početku Ivana Cankara. Ali to je bilo baš davno. Ali, baš davno. Ne stigoh ući u taj disco. Kakav je bio, Muha?muha_sa wrote:-u onoj ulicici desno od sadašnjeg taxi stajališta bio dobar disko--u kuci koja je na ugluhelpdesk1 wrote:Ja se sjećam samo 'Kolibe' na vrhu Dalmatinske i sjećam se da su svirali Čičci![]()
![]()
-jebi ga--ja sam metuzalem
kad se skrene sa Obale prema titovoj, sa lijeve strane, odmah poslije onog gdje se prodaju tapete i zdrava hranaKatarinaKosaca wrote:Za juče sam već zaboravilaamrica wrote:![]()
danas![]()
![]()
Fakat, gdje je bio taj kafić na Điđikovicu? Ni taj pored 5. gimnazije ne znam..
KatarinaKosaca wrote:Ma, ja. Na početku Ivana Cankara. Ali to je bilo baš davno. Ali, baš davno. Ne stigoh ući u taj disco. Kakav je bio, Muha?muha_sa wrote:-u onoj ulicici desno od sadašnjeg taxi stajališta bio dobar disko--u kuci koja je na ugluhelpdesk1 wrote:Ja se sjećam samo 'Kolibe' na vrhu Dalmatinske i sjećam se da su svirali Čičci![]()
![]()
-jebi ga--ja sam metuzalem
amrica wrote:kad se skrene sa Obale prema titovoj, sa lijeve strane, odmah poslije onog gdje se prodaju tapete i zdrava hranaima ulaz u zgradu, pa se silazilo nesto nizA stepenice...
amrica wrote:muha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a đe širokača![]()
čuj ipe![]()
samo za ipeta iz dugmeta znam![]()
bolan muha, ja sam iz ravničarskih krajeva, meni su bugati, sos i ostali bii uzbrdopa sam ih izbjegavala.
-cini mi se da smo Dansing "prežvakali"KatarinaKosaca wrote:amrica wrote:kad se skrene sa Obale prema titovoj, sa lijeve strane, odmah poslije onog gdje se prodaju tapete i zdrava hranaima ulaz u zgradu, pa se silazilo nesto nizA stepenice...
![]()
![]()
![]()
De, ba Muha, pričaj kako je bilo u discu?
Kad smo već kod diska, sjeća li se netko Dansinga?
KatarinaKosaca wrote:amrica wrote:kad se skrene sa Obale prema titovoj, sa lijeve strane, odmah poslije onog gdje se prodaju tapete i zdrava hranaima ulaz u zgradu, pa se silazilo nesto nizA stepenice...
![]()
![]()
![]()
Dansing je bio za tebe na selu*mima* wrote:KatarinaKosaca wrote:amrica wrote:kad se skrene sa Obale prema titovoj, sa lijeve strane, odmah poslije onog gdje se prodaju tapete i zdrava hranaima ulaz u zgradu, pa se silazilo nesto nizA stepenice...
![]()
![]()
![]()
Dje ono bio.......ja sam isla u disco u Holiday...
I dan danas piše DISCOmuha_sa wrote:-super-samo nije na mjestu pa nije dugo egzistiro.
jelKatarinaKosaca wrote:I dan danas piše DISCOmuha_sa wrote:-super-samo nije na mjestu pa nije dugo egzistiro.
![]()
![]()
Tramvajem se išlo u Dansing...
*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?
na čaršiji-držo Samir Džinovic*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?
muha_sa wrote:na čaršiji-držo Samir Džinovic*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?jebem ti Alzhajmeragu
Bila nekoliko puta. U onom prolazu gdje je kino Kolubara, mislim da je bila...*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?
KatarinaKosaca wrote:Bila nekoliko puta. U onom prolazu gdje je kino Kolubara, mislim da je bila...*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?
-ko da gledam-tu je Havana sjedioamrica wrote:a jeli bila Ada (estrada) na tapetu
amrica wrote:KatarinaKosaca wrote:Bila nekoliko puta. U onom prolazu gdje je kino Kolubara, mislim da je bila...*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?
![]()
ne vjerujem, bila u nekoj ulicici
Ja Havanu vežem uvijek uz Slavuj, Kaktus i ostala hašišarska mjestamuha_sa wrote:-ko da gledam-tu je Havana sjedioamrica wrote:a jeli bila Ada (estrada) na tapetu
helpdesk1 wrote:Kad kreneš od sadašnje apoteke pa dole prema Sutjesci, nigdje reklamee, stan bio u prizemlju.Ali sam zaboravio kako se zvala ulica![]()
![]()
mislim da je tamo gdje je sada Alo Alo---ne znam jel se sad tako zoveKatarinaKosaca wrote:
![]()
Mislim da je bila tamo.. Bar je tamo bio jedan kafić koji je imao ime nekog grada u Turskoj.
![]()
Hajdemo , ko se sjeća, gdje je bila Adana?
Valjda do bivše Kralja tomislava? Sutjeska se spuštala od Doma Policije (gdje je sad francuska ambasada) do Kralja Tomislava blizu 2. gimnazije. Sjekla Skerlićevu...Banksy wrote:helpdesk1 wrote:Kad kreneš od sadašnje apoteke pa dole prema Sutjesci, nigdje reklamee, stan bio u prizemlju.Ali sam zaboravio kako se zvala ulica![]()
![]()
![]()
Mislim da je to bila ulica Sutjeska, od vrha DŽ. do bivše Đ.Đ.
Radilo je to i u ratu ...