sujmam.. ja sam preko vikenda bio u bosni .. srebrenik.. tuzla.. itd.. cak ti opet i kroz ledenice prodjoh..novalic wrote: bila sam blize tebe, skoro pa sam mogla doci po pekmez...
sinoc stigoh iz budimpeste...
ps
mrzim tokay
tokay? wtf?
sujmam.. ja sam preko vikenda bio u bosni .. srebrenik.. tuzla.. itd.. cak ti opet i kroz ledenice prodjoh..novalic wrote: bila sam blize tebe, skoro pa sam mogla doci po pekmez...
ps
mrzim tokay
predlazem da se sav operativno-obavjestajni rad organizuje preko nekog portala, npr. http://www.ud.ba kako bi informacije bile dostupne sirokim narodnim masama..umro je mostar wrote:slazem se, ali zato treba napravit mocnu obavjestajnu sluzbu i ostale organe bezbjednosti koji ce pratiti kako vanjske tako i unutrasnje neprijatelje![]()
ne moze to na internet, ali moze se stavit ponuda apartmana koji se nude kao i ostalih usluga na stranici http://www.ud.ba bas mi se svidja nazivcar-x wrote:predlazem da se sav operativno-obavjestajni rad organizuje preko nekog portala, npr. http://www.ud.ba kako bi informacije bile dostupne sirokim narodnim masama..umro je mostar wrote:slazem se, ali zato treba napravit mocnu obavjestajnu sluzbu i ostale organe bezbjednosti koji ce pratiti kako vanjske tako i unutrasnje neprijatelje![]()
car-x wrote:sujmam.. ja sam preko vikenda bio u bosni .. srebrenik.. tuzla.. itd.. cak ti opet i kroz ledenice prodjoh..novalic wrote: bila sam blize tebe, skoro pa sam mogla doci po pekmez...
ps
mrzim tokay
tokay? wtf?
Himera wrote: Vino stari vino i to kvalitetnoNovalić kako bi u Budimpešti ha?Izvinjavam se na izostatku od posla donijeću nalaze od doktora sjebao me prevelik stres
na ovom poslu
pa me lapiše na grani vele oni drotovi
ovaj ko bog nešta šverca a ja samo htijeo otići malo na odmor u BIH a ne na privremeni rad
Sad sam u punoj formi i spreman za posao a i papir i razno bojne olovke sam pripremio
a da ne zaboravim i kospice i bezalkoholno ide ramazan
Tebe. jelde, kafa proceraToozla wrote:.....meni caj ne treba....nego, de mi reci, jel' ti ostalo boba.....onih sarenih....
![]()
![]()
Ja bolan ,uzmuho se, hoće opet haman španski građanski rat......a i na Kubi nešto mulja.....ako napravi belaj, ko će da riješi kubansku krizu...Kenedija nema....pape wrote:
@ Umro je mostar, ... ako nam ti ne natovaris belaj na vrat nece niko, ...... a nema "ljevije" pozicije.
![]()
ima pitt...avicena wrote:Ja bolan ,uzmuho se, hoće opet haman španski građanski rat......a i na Kubi nešto mulja.....ako napravi belaj, ko će da riješi kubansku krizu...Kenedija nema....pape wrote:
@ Umro je mostar, ... ako nam ti ne natovaris belaj na vrat nece niko, ...... a nema "ljevije" pozicije.
![]()
A da me prebacite u Spaniju zajedno sa osobljem ambasadeavicena wrote:Ja bolan ,uzmuho se, hoće opet haman španski građanski rat......a i na Kubi nešto mulja.....ako napravi belaj, ko će da riješi kubansku krizu...Kenedija nema....pape wrote:
![]()