SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li mislite da ste adekvatno rasporedjeni?

Da.
28
34%
Ne.
54
66%

Total votes: 82

car-x

Post by car-x »

novalic wrote: bila sam blize tebe, skoro pa sam mogla doci po pekmez...

sinoc stigoh iz budimpeste...

ps

mrzim tokay
sujmam.. ja sam preko vikenda bio u bosni .. srebrenik.. tuzla.. itd.. cak ti opet i kroz ledenice prodjoh.. :D

tokay? wtf?
car-x

Post by car-x »

umro je mostar wrote:slazem se, ali zato treba napravit mocnu obavjestajnu sluzbu i ostale organe bezbjednosti koji ce pratiti kako vanjske tako i unutrasnje neprijatelje :D :D
predlazem da se sav operativno-obavjestajni rad organizuje preko nekog portala, npr. http://www.ud.ba kako bi informacije bile dostupne sirokim narodnim masama..
mostarac

Post by mostarac »

car-x wrote:
umro je mostar wrote:slazem se, ali zato treba napravit mocnu obavjestajnu sluzbu i ostale organe bezbjednosti koji ce pratiti kako vanjske tako i unutrasnje neprijatelje :D :D
predlazem da se sav operativno-obavjestajni rad organizuje preko nekog portala, npr. http://www.ud.ba kako bi informacije bile dostupne sirokim narodnim masama..
ne moze to na internet, ali moze se stavit ponuda apartmana koji se nude kao i ostalih usluga na stranici http://www.ud.ba bas mi se svidja naziv :D
Himera

Post by Himera »

car-x wrote:
novalic wrote: bila sam blize tebe, skoro pa sam mogla doci po pekmez...

sinoc stigoh iz budimpeste...

ps

mrzim tokay
sujmam.. ja sam preko vikenda bio u bosni .. srebrenik.. tuzla.. itd.. cak ti opet i kroz ledenice prodjoh.. :D

tokay? wtf?

Vino stari vino i to kvalitetno 8) Novalić kako bi u Budimpešti ha?Izvinjavam se na izostatku od posla donijeću nalaze od doktora sjebao me prevelik stres :x na ovom poslu :x pa me lapiše na grani vele oni drotovi :x ovaj ko bog nešta šverca a ja samo htijeo otići malo na odmor u BIH a ne na privremeni rad :D Sad sam u punoj formi i spreman za posao a i papir i razno bojne olovke sam pripremio :D a da ne zaboravim i kospice i bezalkoholno ide ramazan :D
car-x

Post by car-x »

Himera wrote: Vino stari vino i to kvalitetno 8) Novalić kako bi u Budimpešti ha?Izvinjavam se na izostatku od posla donijeću nalaze od doktora sjebao me prevelik stres :x na ovom poslu :x pa me lapiše na grani vele oni drotovi :x ovaj ko bog nešta šverca a ja samo htijeo otići malo na odmor u BIH a ne na privremeni rad :D Sad sam u punoj formi i spreman za posao a i papir i razno bojne olovke sam pripremio :D a da ne zaboravim i kospice i bezalkoholno ide ramazan :D

ok.. tenk ju.. onda nije ni cudo sto ne znam sta je to..
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Haj'mo trave, cista ko suza, domaca samo ove hefte buy one joint get one free :lol: :lol:

Dragi nasi poslanici, prodajem jeftino caj za zatvora, posto svakako kvalitetno sere*e :D nek' vam se nadje :lol: :lol: u redovnosti je spas :lol:
Toozla

Post by Toozla »

.....meni caj ne treba.... :D nego, de mi reci, jel' ti ostalo boba.....onih sarenih.... :D :D :D
novalic

Post by novalic »

A wrote:Pape, javljaju iz staba - guraj Ciciolinu u lijevo 8-)
ako se ovo na mene atresira 8-) samo da vam kazem da je u budimpesti bilo odlicno, ali da poslije onoga silnog vina i tako i tako "vucem" ulijevo...

bog mi je svjedok 8-)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Toozla wrote:.....meni caj ne treba.... :D nego, de mi reci, jel' ti ostalo boba.....onih sarenih.... :D :D :D
Tebe. jelde, kafa procera :lol: :lol:

Pa trenutno mi je nestalo (cekam isporuku ;-)), a u medjuvremenu se ukljuci u kakvu nacionalisticku raspravu ili temu o tome ko je kriv za rat u Bosni :D :D, jer one unistavaju mozdane vijuge istom ako ne i vecom brzinom nego bobe :lol: :lol: :lol: :lol:
Toozla

Post by Toozla »

....ufffff....trazim novog dilera....... :x .....ovo nije nacin kako se tretiraju stare musterije.... :D :D :D
....cuj nestalo boba.... :shock: ....dze smo mi, dze je Evropa...hebo te... :D :D :D
pitt

Post by pitt »

vala bas......nemogu ni kako treba sa starim ahbabom psvadjat se :oops:
danas

Post by danas »

ne daju... :D :D :D bobe... :D :D u parlamentu... :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

mislis nas opao :D
pitt

Post by pitt »

Eno opet........reci ce ljudi da sam mahnit i da sam sa sobom pricham :D :oops: :D
Lace

Post by Lace »

pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:D Spektakularno ..... Image .. No. 7. :oops: :zzzz:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:) Jutarnja smjena je za svaku pohvalu. Ovi "popodnevni" su jako neozbiljni. :zzzz:

@ hrasno38, ... hvala lijepo na pohvali, ... takve saradnike volim. Ides u diplomatiju. :wink:
@ Angie, ... satrah se da ti nadjem haltere, ... :-) ... a ne znam vise sta da radim sa Novalickom, ... uzyebala se po parlamentu da prostis, ... dzah bi lijevo, dzah desno. :oops:
@ Car-x i @ Stari, ... svojim angazmanom u parlamentarnim diskusijama zasluzujete odlikovanja, a @ Manijaku1 porucite da ide u prekomandu, ... u nerazvijene zemlje. :zzzz:
@ Vodenjak, ... pakuj kofere za jednu charobnu diplomatsku misiju. :)
@ Umro je mostar, ... ako nam ti ne natovaris belaj na vrat nece niko, ... :oops: ... a nema "ljevije" pozicije. :(
@ Saiane, ... Jamaika zauzeta, ... Amsterdam dolazi u obzir ako se zakunes Sanelom tvojom, ... :oops: ... da se tamo neces prepustiti charima trave, boba i Crvenog distrikta. :oops: :zzzz:
Lace

Post by Lace »

Lace

Post by Lace »

Lace

Post by Lace »

Saian

Post by Saian »

Lace wrote:sai

jA-mAika je zauzeta

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=750

:D
nista ambasador daj da ja budem makar vrtlar u ambasadi ovoj na Jamaici :D :D :D
avicena

Post by avicena »

pape wrote:
@ Umro je mostar, ... ako nam ti ne natovaris belaj na vrat nece niko, ... :oops: ... a nema "ljevije" pozicije. :(
Ja bolan ,uzmuho se, hoće opet haman španski građanski rat......a i na Kubi nešto mulja.....ako napravi belaj, ko će da riješi kubansku krizu...Kenedija nema....
danas

Post by danas »

avicena wrote:
pape wrote:
Ja bolan ,uzmuho se, hoće opet haman španski građanski rat......a i na Kubi nešto mulja.....ako napravi belaj, ko će da riješi kubansku krizu...Kenedija nema....
ima pitt... :D :D :D u USA ambasadi... :D :D :D
mostarac

Post by mostarac »

avicena wrote:
pape wrote:
A da me prebacite u Spaniju zajedno sa osobljem ambasade :D

Vec su nauceni sta treba da rade i imam ogromno povjerenje u njihv rad i ideje, pa ih ne bi mjenjao jer smo navikli zajedno raditi, a i tim koji pobjedjuje se ne mjenja :D

mada bi Fidelu drama bilo zao ako odem, a ni meni ne bi bilo svedno, jer postali smo bas dobri haveri. Zove me stalno Titov omladinac :D
avicena

Post by avicena »

umro je mostar wrote:
mada bi Fidelu drama bilo zao ako odem, a ni meni ne bi bilo svedno, jer postali smo bas dobri haveri. Zove me stalno Titov omladinac :D
Voli nešto u zadnje vrijeme društvo popova......

Image

Image

.....da neće i on tobe?
Locked