Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cpt.picard

Post by cpt.picard »

strong69

Moj post je bio odgovor na ovo hvalisanje razvalili smo vas 6:1 i tako to.
manijak1

Post by manijak1 »

Teufik iz Los Angelesa wrote:ma jel ovo nasa PITARKA_SA jodio teufik :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D
Zbog ovog članka karte su spale na pet KM :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

manijak1 wrote::oops: Gospodo :D tepsijaši :oops: bili biste pampioni ali da nema Želje :D .......zato poklopite se :D dok imate vremena :D .

Slijedeće kolo nakon dvije pobjede reprezentacije :oops: :D : desiće se 14.10.2006 :D

Velež M Radnik :oops: 1

Modriča Leotar :oops: 1

Čelik Jedinstvo :oops: :? X :D :oops:

Željezničar FK Torpedo :D 1 8)

Slavija Široki Brijeg :? 1 :shock: :D

Borac BL Sloboda :oops: X :oops:

Orašje Žepče :oops: 1

Posušje Zrinjski :? :shock: 1 :? :oops: ili pak :D :D X :? :D

Svi smo svjesni :D činjenice da pitari neće doći sebi nakon tarapane na Grbavici :oops: :D a na kladionicama predviđam na Želju kvotu 2,4 na pitare 2,6 dok nemogući neriješeni rezultat biće 2,9 ......priznajte njanice da biste bili u orgazmičkom :D transu ako se desi čudo pa nam uzmete bod :oops: :D

Đelo .....Đelo......na klupi ....... :D :D hoće li biti gusto ili ćete poslije poraza navaliti na sudije ? :D :D
Šta god da bude ......Indexi imaju za vas utješnu pjesmu .....I pad je let :D :D

Dozvoliću sebi malo sujete ....... :D samoljublja ......da ne kažete :D da vas nisam upozorio .......za 14-i ovog mjeseca :D :D .......preporučujem .......odlazak na izlet .......Vrelo Bosne ......Bjelašnica ....Igman ...... :D :D uz obavezno proučavanje vremenske prognoze :D :D
Dozvoliću sebi :D da ne kažete da nisam predložio :D :D
Santos

Post by Santos »

Molim navijace Zeljeznicara da se nekrecu bez potrebe po gradu jer se pojavila Pudlica koja namirise Manijake i rezi laje itd.Ako primjetite da ste culi nepoznate zvukove u blizini to je znak da vas je Pudlica nanjusila i onda mozete sami sebe dovest u opasnost.Dakle oprez.
pudlica

Post by pudlica »

Santos wrote:Molim navijace Zeljeznicara da se nekrecu bez potrebe po gradu jer se pojavila Pudlica koja namirise Manijake i rezi laje itd.Ako primjetite da ste culi nepoznate zvukove u blizini to je znak da vas je Pudlica nanjusila i onda mozete sami sebe dovest u opasnost.Dakle oprez.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ujeda noge otkida.ja cuo da trazi santosa
Santos

Post by Santos »

E fakat nisi trebo ono psovat pa djeces to jesi ti normalan.Mislim na ono za karte.Trazi me trazi.
hool

Post by hool »

Teufik iz Los Angelesa wrote:ma jel ovo nasa PITARKA_SA jodio teufik :D :D :D :D :D :D :D :D
" Nasa draga" PITARKA je AVGUST - NAJJTOPLIJI mjesec :D
shadow

Post by shadow »

manijak1 wrote:
manijak1 wrote::oops: Gospodo :D tepsijaši :oops: bili biste pampioni ali da nema Želje :D .......zato poklopite se :D dok imate vremena :D .

Slijedeće kolo nakon dvije pobjede reprezentacije :oops: :D : desiće se 14.10.2006 :D

Velež M Radnik :oops: 1

Modriča Leotar :oops: 1

Čelik Jedinstvo :oops: :? X :D :oops:

Željezničar FK Torpedo :D 1 8)

Slavija Široki Brijeg :? 1 :shock: :D

Borac BL Sloboda :oops: X :oops:

Orašje Žepče :oops: 1

Posušje Zrinjski :? :shock: 1 :? :oops: ili pak :D :D X :? :D

Svi smo svjesni :D činjenice da pitari neće doći sebi nakon tarapane na Grbavici :oops: :D a na kladionicama predviđam na Želju kvotu 2,4 na pitare 2,6 dok nemogući neriješeni rezultat biće 2,9 ......priznajte njanice da biste bili u orgazmičkom :D transu ako se desi čudo pa nam uzmete bod :oops: :D

Đelo .....Đelo......na klupi ....... :D :D hoće li biti gusto ili ćete poslije poraza navaliti na sudije ? :D :D
Šta god da bude ......Indexi imaju za vas utješnu pjesmu .....I pad je let :D :D

Dozvoliću sebi malo sujete ....... :D samoljublja ......da ne kažete :D da vas nisam upozorio .......za 14-i ovog mjeseca :D :D .......preporučujem .......odlazak na izlet .......Vrelo Bosne ......Bjelašnica ....Igman ...... :D :D uz obavezno proučavanje vremenske prognoze :D :D
Dozvoliću sebi :D da ne kažete da nisam predložio :D :D
Nije te stid da sam sebe kvotiras :D pogotovo sto si vec fulio ovu prognozu za repku :-D tako ces i ovo za golubarnik, dakle 2 ko kuca, stavi lovu na rajvosa, popravi stanje u novcaniku :D

daj mi majko shibicu
i kantu benzina
da zapalim grbavicu
da ne bude zima
manijak1

Post by manijak1 »

Protiv Grka neću fuliti :oops: :D 2:0 .....
Protiv Vas .....desilo se jednom u šest godina :D i nikad više :oops:
shadow

Post by shadow »

grci ce nas pregaziti u zenici
na grbavici ce biti gusto, 0:2 :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

evo ga,jos malo pa tekmica :D ..imacete svi mahanje sa sjevera od Kraljica zla :D ..grlo,dlanovi i srce ostaje na tribini :D
PS:mahanje za urednike expresa i gospodina Radoncica od KZ :evil:
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

PITARKA_SA wrote:evo ga,jos malo pa tekmica :D ..imacete svi mahanje sa sjevera od Kraljica zla :D ..grlo,dlanovi i srce ostaje na tribini :D
PS:mahanje za urednike expresa i gospodina Radoncica od KZ :evil:
jesul prave? :D
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Meni je 28. godina derbi bojkotujem već par godina, jer neću da idem da bi gledao navijače kad utakmice nikad nema.... kaubojsku ligu ignorišem...

Pozivam vas sve da umjesto na utakmicu odete pred fudbalski savez BiH ... veću korist bi tamo imalo 1000 ljudi nego na utakmici 20 000 treba im reći Dosta jer fudbal jedino neigramo mi... i Malta je počela igrati fudbal..... derbi koji igraju Željo i Sarajevo nije vrijedan publike koja ga posjaćuje....

P.S

Prije sam bio navijač Sarajeva, sad sam simpatizer Veleža , a navijam.... za Arsenal... na taj korak me natjerao fudbalski savez BiH...

Živili....

Vrijeme je da se krene !!!!
Skoro

Post by Skoro »

bas interesantna ideja, a termin je jos bolji :roll:
uvjek dobar gost

Malo informacija, dva tamnoputa igrača Želje nemaju za germe, niko od njih ne jede više ni u pekari As nego kao imaju doručak i ručak u Mrkvi... uslovi sa sportiste sjajni.. poslije cenera u čitav... baš je za lopte... u Sarajevu nije ništa bolje.. nego su igrači nešto poludili...

Kod nas na utakmice idu balavci zašto na njima nema starijeg svijeta... pa zar i ja nebi volio otići na tekmu i malo se merakati... ili neka moja raja, meni se to sve skupa gadi i pitanje je dana il vremena kad zgadit ćese i vama... bojkot!!!!

Bojkot!!!!

Vrijeme je da se krene !!!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

jako slabe utakmice,losa liga,namjesatanje..al'kakve to veze ima sa ljubavlju prema svom klubu?
glava ili srce,pitanje je,sta koga vodi kroz zivot.
ja nemam rezervne lige, niti kluba, niti drzave ,mene srce ne moze vuci da volim Arsenal,Milan..to je nebuloza samo takva .
ljubav je ljubav,tu nema kalkulacija niti interesa,vrlo jednostavno.
uvjek dobar gost

Ja ne volim Arsenal, volim sarmu i chevape, pitu i bordanje, ma ni biciklo mi nije mrsko.. ali omrzao sam nas klubski fudbal iz mnogih razloga... fudbal se gleda i u njemu se uživa... ja vremena nemam da gledam valjanje i udaranje... tebe razumijem, a ti probaj razumjeti mene koji imam volike godine u guzici a bojkotujem klub koji sam gledao i u miru....

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

postujem tvoj stav,ali ga ne mogu shvatiti ,u svakom slucaju lijep pozdrav :)
uvjek dobar gost

... polako.... shvatit ćeš....
Pogledaj oko sebe kad budeš bila na tekmi... ima li mnogo starijih ili su sve mlađi... ljudi jednostavno nemaju vremena i živaca za gluposti... bar ja nemam...a i ti još malo pa imati nećeš, svaka ti čast na entuzijazmu i nek pobjedi bolji...

manijak1

Post by manijak1 »

Zamisliću da je Željo Reading a da su pitari Middlesbrough :D i ovo što kaže uvijek dobar gost ( nekako ne znam ko je dobar gost ali eto ....svakog gosta tri sata dosta :D ) trebali bi zajedno na utakmici izraziti nezadovoljstvo radom i nedjelom NSBiH .......makar dvije minute :D :D .
:oops: 4 :0 :oops: :D :D
uvjek dobar gost

Ja fakat više ne idem na tekme... jednostavno ne želim... ako vi kao manijaci budete išli pred savez javice mi amirboy ili mirci i ja idem sa vama... a što se tiče rezultata... pobjedit će bolji...

A svima pametnije bi bilo da svi skupa odemo i opkolimo savez....
shadow

Post by shadow »

manijak1 wrote:Zamisliću da je Željo Reading a da su pitari Middlesbrough :D i ovo što kaže uvijek dobar gost ( nekako ne znam ko je dobar gost ali eto ....svakog gosta tri sata dosta :D ) trebali bi zajedno na utakmici izraziti nezadovoljstvo radom i nedjelom NSBiH .......makar dvije minute :D :D .
:oops: 4 :0 :oops: :D :D
opet se ti upustas u prognoze? :D procita li se kad ono sto si ranije nasharo? :D ili kontas, mora jednom proguliti i tvoje pa guras nazor :lol:
moram te razocarati, opet si fulio :-D
dakle, bice gusto, bice 0:2

@uvijek dobar gost, slazem se za bojkot ali ne i za ostalo.
Ne voli ili mrzi se klub zbog ljudi koji su trenutno tu, svi su oni prolazni, klub zivi vjecno i zato samo pravi i najzagrizeniji ostaju. FCS4EVER!
shadow

Post by shadow »

mali update pred derbi:

dobre vijesti: Marciano potpisao dvogodisnji ugovor za FCS,
lose vijesti: Zrnic sudi, bice svega :x

0:2, Turkovic, Mackic 8)
van Basten

Post by van Basten »

Pred Sarajevom je jedno na najlakših gostovanja ove jeseni i tu činjenicu treba iskoristiti i sa 2-3 komada u mreži domaćina rutinski uknižiti tri boda.
Jedina osoba koja može pomrsiti ovu računicu jeste zenički drot Zrnić sa kojim Sarajevo ima ... hm, loša blago rečeno iskustva.
pudlica

Post by pudlica »

ma koda gledam da ce njima svirati penal.dace gol tako i onda sa bozijom pomoci odbranice se nekako.onda pred kraj negdje da mi izjednacimo.

al nevjerujem u to.muharemovic kako se vec zove nema iskustva kao trener posto je tek poceo a vec mu derbi dolazi.husref je sa vise iskustva a njihov golman je boze sacuvaj.trebala bi ovo biti jedna lagana pobijeda sarajeva sa 0:1 ili 0:2.

onda ce manijaci pricati kako je prodana tekma.poznata prica
Post Reply