Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cpt.picard
strong69
Moj post je bio odgovor na ovo hvalisanje razvalili smo vas 6:1 i tako to.
Moj post je bio odgovor na ovo hvalisanje razvalili smo vas 6:1 i tako to.
- manijak1
Teufik iz Los Angelesa wrote:ma jel ovo nasa PITARKA_SA jodio teufik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zbog ovog članka karte su spale na pet KM
- manijak1
Dozvoliću sebimanijak1 wrote:Gospodo
tepsijaši
bili biste pampioni ali da nema Želje
.......zato poklopite se
dok imate vremena
.
Slijedeće kolo nakon dvije pobjede reprezentacije![]()
: desiće se 14.10.2006
![]()
Velež M Radnik1
Modriča Leotar1
Čelik Jedinstvo![]()
X
![]()
![]()
Željezničar FK Torpedo1
![]()
Slavija Široki Brijeg1
![]()
![]()
Borac BL SlobodaX
![]()
Orašje Žepče1
Posušje Zrinjski![]()
1
![]()
ili pak
![]()
X
![]()
Svi smo svjesničinjenice da pitari neće doći sebi nakon tarapane na Grbavici
![]()
a na kladionicama predviđam na Želju kvotu 2,4 na pitare 2,6 dok nemogući neriješeni rezultat biće 2,9 ......priznajte njanice da biste bili u orgazmičkom
transu ako se desi čudo pa nam uzmete bod
![]()
![]()
Đelo .....Đelo......na klupi .......![]()
hoće li biti gusto ili ćete poslije poraza navaliti na sudije ?
![]()
![]()
Šta god da bude ......Indexi imaju za vas utješnu pjesmu .....I pad je let![]()
Dozvoliću sebi malo sujete .......samoljublja ......da ne kažete
da vas nisam upozorio .......za 14-i ovog mjeseca
![]()
.......preporučujem .......odlazak na izlet .......Vrelo Bosne ......Bjelašnica ....Igman ......
![]()
uz obavezno proučavanje vremenske prognoze
![]()
-
Santos
Molim navijace Zeljeznicara da se nekrecu bez potrebe po gradu jer se pojavila Pudlica koja namirise Manijake i rezi laje itd.Ako primjetite da ste culi nepoznate zvukove u blizini to je znak da vas je Pudlica nanjusila i onda mozete sami sebe dovest u opasnost.Dakle oprez.
-
pudlica
Santos wrote:Molim navijace Zeljeznicara da se nekrecu bez potrebe po gradu jer se pojavila Pudlica koja namirise Manijake i rezi laje itd.Ako primjetite da ste culi nepoznate zvukove u blizini to je znak da vas je Pudlica nanjusila i onda mozete sami sebe dovest u opasnost.Dakle oprez.
-
shadow
Nije te stid da sam sebe kvotirasmanijak1 wrote:Dozvoliću sebimanijak1 wrote:Gospodo
tepsijaši
bili biste pampioni ali da nema Želje
.......zato poklopite se
dok imate vremena
.
Slijedeće kolo nakon dvije pobjede reprezentacije![]()
: desiće se 14.10.2006
![]()
Velež M Radnik1
Modriča Leotar1
Čelik Jedinstvo![]()
X
![]()
![]()
Željezničar FK Torpedo1
![]()
Slavija Široki Brijeg1
![]()
![]()
Borac BL SlobodaX
![]()
Orašje Žepče1
Posušje Zrinjski![]()
1
![]()
ili pak
![]()
X
![]()
Svi smo svjesničinjenice da pitari neće doći sebi nakon tarapane na Grbavici
![]()
a na kladionicama predviđam na Želju kvotu 2,4 na pitare 2,6 dok nemogući neriješeni rezultat biće 2,9 ......priznajte njanice da biste bili u orgazmičkom
transu ako se desi čudo pa nam uzmete bod
![]()
![]()
Đelo .....Đelo......na klupi .......![]()
hoće li biti gusto ili ćete poslije poraza navaliti na sudije ?
![]()
![]()
Šta god da bude ......Indexi imaju za vas utješnu pjesmu .....I pad je let![]()
Dozvoliću sebi malo sujete .......samoljublja ......da ne kažete
da vas nisam upozorio .......za 14-i ovog mjeseca
![]()
.......preporučujem .......odlazak na izlet .......Vrelo Bosne ......Bjelašnica ....Igman ......
![]()
uz obavezno proučavanje vremenske prognoze
![]()
da ne kažete da nisam predložio
![]()
daj mi majko shibicu
i kantu benzina
da zapalim grbavicu
da ne bude zima
- manijak1
Protiv Grka neću fuliti
2:0 .....
Protiv Vas .....desilo se jednom u šest godina
i nikad više 
Protiv Vas .....desilo se jednom u šest godina
-
PITARKA_SA
evo ga,jos malo pa tekmica
..imacete svi mahanje sa sjevera od Kraljica zla
..grlo,dlanovi i srce ostaje na tribini
PS:mahanje za urednike expresa i gospodina Radoncica od KZ
-
Teufik iz Los Angelesa
jesul prave?PITARKA_SA wrote:evo ga,jos malo pa tekmica..imacete svi mahanje sa sjevera od Kraljica zla
..grlo,dlanovi i srce ostaje na tribini
![]()
- uvjek dobar gost
Meni je 28. godina derbi bojkotujem već par godina, jer neću da idem da bi gledao navijače kad utakmice nikad nema.... kaubojsku ligu ignorišem...
Pozivam vas sve da umjesto na utakmicu odete pred fudbalski savez BiH ... veću korist bi tamo imalo 1000 ljudi nego na utakmici 20 000 treba im reći Dosta jer fudbal jedino neigramo mi... i Malta je počela igrati fudbal..... derbi koji igraju Željo i Sarajevo nije vrijedan publike koja ga posjaćuje....
P.S
Prije sam bio navijač Sarajeva, sad sam simpatizer Veleža , a navijam.... za Arsenal... na taj korak me natjerao fudbalski savez BiH...
Živili....
Vrijeme je da se krene !!!!
Pozivam vas sve da umjesto na utakmicu odete pred fudbalski savez BiH ... veću korist bi tamo imalo 1000 ljudi nego na utakmici 20 000 treba im reći Dosta jer fudbal jedino neigramo mi... i Malta je počela igrati fudbal..... derbi koji igraju Željo i Sarajevo nije vrijedan publike koja ga posjaćuje....
P.S
Prije sam bio navijač Sarajeva, sad sam simpatizer Veleža , a navijam.... za Arsenal... na taj korak me natjerao fudbalski savez BiH...
Živili....
- uvjek dobar gost
Malo informacija, dva tamnoputa igrača Želje nemaju za germe, niko od njih ne jede više ni u pekari As nego kao imaju doručak i ručak u Mrkvi... uslovi sa sportiste sjajni.. poslije cenera u čitav... baš je za lopte... u Sarajevu nije ništa bolje.. nego su igrači nešto poludili...
Kod nas na utakmice idu balavci zašto na njima nema starijeg svijeta... pa zar i ja nebi volio otići na tekmu i malo se merakati... ili neka moja raja, meni se to sve skupa gadi i pitanje je dana il vremena kad zgadit ćese i vama... bojkot!!!!
Bojkot!!!!
Vrijeme je da se krene !!!
Kod nas na utakmice idu balavci zašto na njima nema starijeg svijeta... pa zar i ja nebi volio otići na tekmu i malo se merakati... ili neka moja raja, meni se to sve skupa gadi i pitanje je dana il vremena kad zgadit ćese i vama... bojkot!!!!
Bojkot!!!!
Vrijeme je da se krene !!!
-
PITARKA_SA
jako slabe utakmice,losa liga,namjesatanje..al'kakve to veze ima sa ljubavlju prema svom klubu?
glava ili srce,pitanje je,sta koga vodi kroz zivot.
ja nemam rezervne lige, niti kluba, niti drzave ,mene srce ne moze vuci da volim Arsenal,Milan..to je nebuloza samo takva .
ljubav je ljubav,tu nema kalkulacija niti interesa,vrlo jednostavno.
glava ili srce,pitanje je,sta koga vodi kroz zivot.
ja nemam rezervne lige, niti kluba, niti drzave ,mene srce ne moze vuci da volim Arsenal,Milan..to je nebuloza samo takva .
ljubav je ljubav,tu nema kalkulacija niti interesa,vrlo jednostavno.
- uvjek dobar gost
Ja ne volim Arsenal, volim sarmu i chevape, pitu i bordanje, ma ni biciklo mi nije mrsko.. ali omrzao sam nas klubski fudbal iz mnogih razloga... fudbal se gleda i u njemu se uživa... ja vremena nemam da gledam valjanje i udaranje... tebe razumijem, a ti probaj razumjeti mene koji imam volike godine u guzici a bojkotujem klub koji sam gledao i u miru....
-
PITARKA_SA
postujem tvoj stav,ali ga ne mogu shvatiti ,u svakom slucaju lijep pozdrav 
- uvjek dobar gost
... polako.... shvatit ćeš....
Pogledaj oko sebe kad budeš bila na tekmi... ima li mnogo starijih ili su sve mlađi... ljudi jednostavno nemaju vremena i živaca za gluposti... bar ja nemam...a i ti još malo pa imati nećeš, svaka ti čast na entuzijazmu i nek pobjedi bolji...
Pogledaj oko sebe kad budeš bila na tekmi... ima li mnogo starijih ili su sve mlađi... ljudi jednostavno nemaju vremena i živaca za gluposti... bar ja nemam...a i ti još malo pa imati nećeš, svaka ti čast na entuzijazmu i nek pobjedi bolji...
- manijak1
Zamisliću da je Željo Reading a da su pitari Middlesbrough
i ovo što kaže uvijek dobar gost ( nekako ne znam ko je dobar gost ali eto ....svakog gosta tri sata dosta
) trebali bi zajedno na utakmici izraziti nezadovoljstvo radom i nedjelom NSBiH .......makar dvije minute
.
4 :0

- uvjek dobar gost
Ja fakat više ne idem na tekme... jednostavno ne želim... ako vi kao manijaci budete išli pred savez javice mi amirboy ili mirci i ja idem sa vama... a što se tiče rezultata... pobjedit će bolji...
A svima pametnije bi bilo da svi skupa odemo i opkolimo savez....
A svima pametnije bi bilo da svi skupa odemo i opkolimo savez....
-
shadow
opet se ti upustas u prognoze?manijak1 wrote:Zamisliću da je Željo Reading a da su pitari Middlesbroughi ovo što kaže uvijek dobar gost ( nekako ne znam ko je dobar gost ali eto ....svakog gosta tri sata dosta
) trebali bi zajedno na utakmici izraziti nezadovoljstvo radom i nedjelom NSBiH .......makar dvije minute
![]()
.
4 :0
![]()
![]()
moram te razocarati, opet si fulio
dakle, bice gusto, bice 0:2
@uvijek dobar gost, slazem se za bojkot ali ne i za ostalo.
Ne voli ili mrzi se klub zbog ljudi koji su trenutno tu, svi su oni prolazni, klub zivi vjecno i zato samo pravi i najzagrizeniji ostaju. FCS4EVER!
- van Basten
Pred Sarajevom je jedno na najlakših gostovanja ove jeseni i tu činjenicu treba iskoristiti i sa 2-3 komada u mreži domaćina rutinski uknižiti tri boda.
Jedina osoba koja može pomrsiti ovu računicu jeste zenički drot Zrnić sa kojim Sarajevo ima ... hm, loša blago rečeno iskustva.
Jedina osoba koja može pomrsiti ovu računicu jeste zenički drot Zrnić sa kojim Sarajevo ima ... hm, loša blago rečeno iskustva.
-
pudlica
ma koda gledam da ce njima svirati penal.dace gol tako i onda sa bozijom pomoci odbranice se nekako.onda pred kraj negdje da mi izjednacimo.
al nevjerujem u to.muharemovic kako se vec zove nema iskustva kao trener posto je tek poceo a vec mu derbi dolazi.husref je sa vise iskustva a njihov golman je boze sacuvaj.trebala bi ovo biti jedna lagana pobijeda sarajeva sa 0:1 ili 0:2.
onda ce manijaci pricati kako je prodana tekma.poznata prica
al nevjerujem u to.muharemovic kako se vec zove nema iskustva kao trener posto je tek poceo a vec mu derbi dolazi.husref je sa vise iskustva a njihov golman je boze sacuvaj.trebala bi ovo biti jedna lagana pobijeda sarajeva sa 0:1 ili 0:2.
onda ce manijaci pricati kako je prodana tekma.poznata prica