Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑10/06/2023 20:43
Naletim na neke babe na fejsu vidim 1984
Prave babe
Skontam da sam stariji
Pa ti forumas od 2004. Ja tada nisam ni znao sta je internet.
Ja sam znao, ali skup bio tad. Mislim da ga je sin od vlasnika Biss tursa imao prvi tad. 2 000 kostao. Ali nisam nista imao i mogao priustiti do 2015 godine, cak ni kompjuter.
Trebamo uciti sada kako jesti. Sto se stari teze se jede. Malo falilo juce da se udavim i ja, i stara, i kum. Sporije moramo jesti, i opet nije lako.
A @Truba je za mene dido. Ja sam jos puter naspram njega.
Internet imam kucu od 2003 od onog Europroneta imao neke jeftine pakete...naravno Dial Up..
ADSL od 2006..
Prvi susret s internetom u nekom internet centru blizu sadasnjeg Zmaja u onim radnjicama iza starog Robota u Hrasnom 1998 i skidali postere i printali te masne pare davali.
Nekad tokom prve polovine 2000tih je bilo dobrih turnira u Counteru u raznim sarajevskim internet clubovima
Sociolog wrote: ↑13/06/2023 18:38
Internet imam kucu od 2003 od onog Europroneta imao neke jeftine pakete...naravno Dial Up..
ADSL od 2006..
Prvi susret s internetom u nekom internet centru blizu sadasnjeg Zmaja u onim radnjicama iza starog Robota u Hrasnom 1998 i skidali postere i printali te masne pare davali.
Nekad tokom prve polovine 2000tih je bilo dobrih turnira u Counteru u raznim sarajevskim internet clubovima
Ja ga imam od 1999 i sjecam se patnje
Kkkkkkkrrrkkkkkkk, bibibi, krrrrrrkkkkkr, bi
Konektovan maksimalno 30min. Dok nekom ne zatreba telefon
Na forumu ha er sam dok sam odrastala čitala o međuljudskim odnosima, forumaše Lord Byron, Krflnk, Nimoy, Leteća, Dritokonj, Eleuthera, Alexa, kasnijih godina sam pisala tamo al' sam svašta naučila od ovih forumaša.
Sociolog wrote: ↑13/06/2023 19:31
Na hrvatskom forumu hr.sam upoznao fantasticnih divnih ljudi uzivo..uglavnom mjestasca oko Rijeke i iz Cakovca..bas bas fini ljudi..
Nek mi halali moderacija s klix.ba foruma ali hr.forum je 10x bolji od naseg, nazalost.
Na hrvatskom forumu hr.sam upoznao fantasticnih divnih ljudi uzivo..uglavnom mjestasca oko Rijeke i iz Cakovca..bas bas fini ljudi..
Nek mi halali moderacija s klix.ba foruma ali hr.forum je 10x bolji od naseg, nazalost.
Sadržajno bogatiji, ali skripta je zaglavila u 1995. Neupotrebljivo.
...ali hr.forum je 10x bolji od naseg, nazalost.
Nisam tamo nikad pričala o ratu, politici i sl i ima više podforuma nego ovdje. Ugl. nisu toliko opterećeni temama o kojima se ovdje priča, više su evropske neke teme, i više političke korektnosti i liberalnosti al' i ne toliko ispoljavanja negativnih emocija.
Na forum.hr sam ima par godina slučajno naletila tražeći nešto o porijeklu prezimena ....kasnije naletila na tako normalnu raju koja je razbila sve moje predrasude da se Hrvati ne znaju zezati....bacimo tu i tamo koju o politici ali nema toliko zadrtih kao ovdje.
U biti, u istom smeću plivamo i iste probleme imamo....imaju i oni svog Baketa, Dodika i Čovića (na njegov račun kada pričamo o BiH se i najviše šprdaju).
I da, dosta njih je i na ovom forumu.
Sociolog wrote: ↑14/02/2023 20:04
Ja sam mislio da je ovaj prvi program za upoznavanje Mirc..ugasen jos 2003..a maloprije udjoh..jos imaju bosanske grupe.
.evo slika od maloprije
Zar jos iko koristi ovo kao vid komunkacije?
ma ne mozes ni s kim dogovoriti "kaficu".. losa ta stranica za dopisivanje
A baš je bio sladak kao mali .....kažu slatko dijete, ružno kad poraste....ne lijepo dijete, ljepotica/an kad poraste ....onda bih više volila da su me zvali akrepom
Neki dan izlazim iz mora i krenem pod tus kad tamo se neki malac od 4 5g igra i mama mu tu i kaze mama (dalmatinski naglasak) Mate hajde se skloni da se barba istusira....sta rec
mali_balon wrote: ↑25/06/2023 16:25
Neki dan izlazim iz mora i krenem pod tus kad tamo se neki malac od 4 5g igra i mama mu tu i kaze mama (dalmatinski naglasak) Mate hajde se skloni da se barba istusira....sta rec
The Flash već u kinima. Ko da je juče internet bio preplavljen vijestima koje su taj film tretirale kao maglovitu ideju čija realizacija visi negdje u daljoj budućnosti...
Danas sam pokusao otkljucati auto tj isto tipu marku model auta, koje sam prodao prije 2 3 g......izlazim iz granapa i daljinskim otljicavam auto i povlacim steku i nece da se otvori...vec sam poceo jebavat sve zivo kontam sta bi moglo biti i cifre mi se vrte u glavi i kako hostericno pritiscem orkljucavanje na kjlucu vidim da se na autu pored pale i gase zmigavci....naravno skontam i brze uletim u svoje auto dok me niej ko zaganjao...naravno sadasnje auto i prijasnjes e ni u putu nisu sreli ni bojom ni velicinom ni izgledom.....