Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
omega369

#751 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Odmah ga na klupu, nema druge
Leopard_SA

#752 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

omega369 wrote: 24/04/2021 20:41 Odmah ga na klupu, nema druge
Nadam se da će Vinko od sljedeće utakmice držati na klupi Kovačevića, Đokanovića, Mustedanagića, Fanima i Hebibovića. Evidentno je da bolje igramo kada su oni na terenu, a koliko vidim Vinko postavlja igru tako da igramo što lošije
omega369

#753 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Ziheras je to. 50 golova u 2020. ziheraski
al-em

#754 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

omega369 wrote: 24/04/2021 20:43 Ziheras je to. 50 golova u 2020. ziheraski
:lol:

Ma zbog ovakvog razmisljanja nas nema nigdje. Nama je talenat kovacevic sa 23 godine. Imas malog besica od 20 godina, ima 90 minuta fudbala. Zato vracaj adukora koji te je popisao i presjedio na tribini polusezonu.

I onda treneru propisujes sto ti je najbolji trojac od rata u ekipi (tatar, rahman i merso) zabili sve golove u kalendarskoj godini.
vicious

#755 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by vicious »

Leopard_SA wrote: 24/04/2021 20:42
Nadam se da će Vinko od sljedeće utakmice držati na klupi Kovačevića, Đokanovića, Mustedanagića, Fanima i Hebibovića. Evidentno je da bolje igramo kada su oni na terenu, a koliko vidim Vinko postavlja igru tako da igramo što lošije
Vinko uzeo lovu od Vice da nas opstruira.
Maharadza

#756 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

vicious wrote: 24/04/2021 21:00
Leopard_SA wrote: 24/04/2021 20:42
Vinko uzeo lovu od Vice da nas opstruira.
Treba imati barem neku stručnost da bi mogao i opstruirati, a ovaj naš levat je izgubljen otkad je došao.
omega369

#757 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

al-em wrote: 24/04/2021 20:57

Ma zbog ovakvog razmisljanja nas nema nigdje. Nama je talenat kovacevic sa 23 godine. Imas malog besica od 20 godina, ima 90 minuta fudbala. Zato vracaj adukora koji te je popisao i presjedio na tribini polusezonu.

I onda treneru propisujes sto ti je najbolji trojac od rata u ekipi (tatar, rahman i merso) zabili sve golove u kalendarskoj godini.
A ne, forumu cu pripisati

Isti taj trojac to nije napravio npr. 2019. god, a pretpostavljam da je mogao i trebao. Ko je i blizu imao te godine tim kao mi??
Ali, i tada smo igrali toplo hladno i tek u zadnjem kolu osvojili titulu. Posto je tada "sveta krava" vodila sve je moralo biti oprosteno
Sad smo igracki duplo slabiji, htjelo to vas nekoliko prihvatiti ili ne, i titula je morala doci u pitanje. Ali, jos uvijek imamo jako dobre sanse da je osvojimo, odgovaralo to vama ili ne
I to da li je neko od igraca prerplacen ili nije, na kraju sta vas boli neka stvar...ne razumijem tu potrebu konstantnog zabadanja nosa u tudje poslove i tu potrebu za mahalanjem
Imaju ljudi u klubu koji su placeni za to neka se oni sekiraju za to. Mene trofeji zanimaju
last mohicans

#758 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Eto nemoj ti mahalati, mozda je i osvojimo zbog toga. Fakat vas ne kontam, pola redovnih forumaša ste odjebali i strpali u koš pljuvača. Eto mahalanje ce doprinijeti ili našteti klubu, hoce kurko moj. Pa forum je, mi smo navijači, na to apsolutno imamo pravo, ne pišemo na sluzbenoj kluba. Nije Sjeverna Koreja, jbt. Valjda smijemo nesto reci, kritiku, pohvalu. Kad nije išlo ja sam uvijek pisao i pisat cu da mi je babo rođeni trener, jer je klub iznad svega. Kad ide niko sretniji od mene na svijetu. Kad ne ide, ne znači da klub volim manjom zestinom, dapače. Nerviram se jer ga volim, a ne sto volim da serem. By the way, ne seremo na klub, kao neki, neko seremo na pojedince i loše poteze, a VM je odavno pogubio konce, vuče loše poteze i ako osvojimo titulu kojim slučajem, opet to nece biti zahvaljujuci njemu, nego spletu okolnosti. Ja ne vidim način da se mi preporodimo zadnjih šest kola pod njegovim vodstvom. Ako se to desi, nikakav problem da se popišam. Danas se desilo sto se puno puta jesenas desilo pa i prosle godine, Fanimo je odlučio svojom lucidnoscu i individualnim kvalitetom, a ne slijedom neke kvalitetne igre naprijed. Momak je mrtvi kvalitet i treba ga okruziti barem približno kvalitetnim igračima, a sad smo stoljece daleko od toga.
internazionale

#759 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

omega369 wrote: 25/04/2021 00:39
al-em wrote: 24/04/2021 20:57

A ne, forumu cu pripisati

Isti taj trojac to nije napravio npr. 2019. god, a pretpostavljam da je mogao i trebao. Ko je i blizu imao te godine tim kao mi??
Ali, i tada smo igrali toplo hladno i tek u zadnjem kolu osvojili titulu. Posto je tada "sveta krava" vodila sve je moralo biti oprosteno
Sad smo igracki duplo slabiji, htjelo to vas nekoliko prihvatiti ili ne, i titula je morala doci u pitanje. Ali, jos uvijek imamo jako dobre sanse da je osvojimo, odgovaralo to vama ili ne
I to da li je neko od igraca prerplacen ili nije, na kraju sta vas boli neka stvar...ne razumijem tu potrebu konstantnog zabadanja nosa u tudje poslove i tu potrebu za mahalanjem
Imaju ljudi u klubu koji su placeni za to neka se oni sekiraju za to. Mene trofeji zanimaju
Jebe tebe sveta krava i dan danas, na san ti izlazi.
Danas nam ekipa igrački duplo slabija ali zato duplo-troduplo više košta. Riješiće to ljudi u klubu koji su plaćeni za to
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#760 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Dajte otkaz i povedite trenera umjesto ovih saopštenja :mrgreen:
Logovan

#761 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

KLUB OŠTEĆEN SUDIJSKIM ODLUKAMA, POZIV ZA SASTANAK PREMIJERLIGAŠIMA

https://fksarajevo.ba/vijesti/klub-oste ... asima/6040

Tačno je ovo, ali smo sami krivi što smo došli u situaciju da se moramo žaliti radi sudija i njihovih grešaka. :roll:
al-em

#762 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Saopštenja možemo okačiti mačku o rep. Nama je još na klupi čovjek koji je u 7 utakmica prokockao 13 bodova prednosti u odnosu na borac.
sencobih

#763 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

al-em wrote: 25/04/2021 10:54 Saopštenja možemo okačiti mačku o rep. Nama je još na klupi čovjek koji je u 7 utakmica prokockao 13 bodova prednosti u odnosu na borac.
Taj čovjek je valjda i napravio tih 13 bodova prednosti, pojedini bi bas htjeli ojerati Marinovica, pa da nam Nalić dođe za trenera
omega369

#764 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

last mohicans wrote: 25/04/2021 01:30 Eto nemoj ti mahalati, mozda je i osvojimo zbog toga. Fakat vas ne kontam, pola redovnih forumaša ste odjebali i strpali u koš pljuvača. Eto mahalanje ce doprinijeti ili našteti klubu, hoce kurko moj. Pa forum je, mi smo navijači, na to apsolutno imamo pravo, ne pišemo na sluzbenoj kluba. Nije Sjeverna Koreja, jbt. Valjda smijemo nesto reci, kritiku, pohvalu. Kad nije išlo ja sam uvijek pisao i pisat cu da mi je babo rođeni trener, jer je klub iznad svega. Kad ide niko sretniji od mene na svijetu. Kad ne ide, ne znači da klub volim manjom zestinom, dapače. Nerviram se jer ga volim, a ne sto volim da serem. By the way, ne seremo na klub, kao neki, neko seremo na pojedince i loše poteze, a VM je odavno pogubio konce, vuče loše poteze i ako osvojimo titulu kojim slučajem, opet to nece biti zahvaljujuci njemu, nego spletu okolnosti. Ja ne vidim način da se mi preporodimo zadnjih šest kola pod njegovim vodstvom. Ako se to desi, nikakav problem da se popišam. Danas se desilo sto se puno puta jesenas desilo pa i prosle godine, Fanimo je odlučio svojom lucidnoscu i individualnim kvalitetom, a ne slijedom neke kvalitetne igre naprijed. Momak je mrtvi kvalitet i treba ga okruziti barem približno kvalitetnim igračima, a sad smo stoljece daleko od toga.
Ne pises mozda ti, ali sa ovog i drugih foruma, a pogotovo sa infa, se ispaljuju takve nebuloze i pljuvacine na klupskoj facbook stranici da je to za povracanje

Onaj zna pobjednicku formaciju, ovaj plate, onaj talove.... i onda krecu pljuvacine. Ja ne kontam u kakvom svijetu ti ljudi uopste zive?! Sta misle da ce postici?? Dobro nece sigurno

Svi smo ljuti zbog poraza, lomili bi sve, ali neki fakat ne da pretjeruju nego... :-?
Maharadza

#765 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

sencobih wrote: 25/04/2021 13:33
al-em wrote: 25/04/2021 10:54 Saopštenja možemo okačiti mačku o rep. Nama je još na klupi čovjek koji je u 7 utakmica prokockao 13 bodova prednosti u odnosu na borac.
Taj čovjek je valjda i napravio tih 13 bodova prednosti, pojedini bi bas htjeli ojerati Marinovica, pa da nam Nalić dođe za trenera
Gdje je tih 13 bodova, nešto ih teško vidim?!
Logovan

#766 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Kao što je napravio tih 13 bodova prednosti, tako ih je i prosuo. Zajebao je i to debelo, ali ne samo on i drugi imaju svoje krivice. Sad neka se izvuku iz ove situacije kako znaju. :thumbup:
Plunkett

#767 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Plunkett »

Čovjek napravio 13 bodova na autopilotu koristeći Husrefovu ekipu.

A sad, pošto smo blizu da izgubimo titulu, jel to krivimo Vicu? Jesmo to postali anamo oni?

Mučno mi je bilo vidjeti jutros ovo saopštenje. A i licemjerno. To ne priliči nama.
rocco_siffredi

#768 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Otkazom Hadžiću mi smo prašinu samo sakrili pod tepih, umjesto da fino pometemo prvo pred svojim vratima. Dogorilo im je do noktiju, očito u klubu vlada panika i gledaju kako da spase sopstvene guzice za užasan rad u prethodnih par mjeseci. Saopštenje je bezveze, jer u ovoj ligi čistog kluba nema. Svakoga su sudije nekad pogurale ili oštetile.
sencobih

#769 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Maharadza wrote: 25/04/2021 14:03
Ti si se natovario Marinovicu i Hodzicu ne skidaš se, bilo da je plus trinaest ili plus dva. Uopće ti nije bitno Sarajevo nego neki tvoj hir. Svaki tim na svijetu bi osjetio pad igre odlaskom trojice najboljih igrača , povredom Ahmetovića i odlaskom Benje i Amara izgubili smo puno, uz ostale probleme, sudijske krađe sada je ovako. A sta mi radimo, umjesto da poguramo momke da izađu iz krize, to bi tjeralo, smjenjivalo, pljuvalo po forumima, fejsbuku. Lahko je biti navijač kad se pobjeđuje.
kakaljin

#770 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

sencobih wrote: 25/04/2021 14:37

Ti si se natovario Marinovicu i Hodzicu ne skidaš se, bilo da je plus trinaest ili plus dva. Uopće ti nije bitno Sarajevo nego neki tvoj hir. Svaki tim na svijetu bi osjetio pad igre odlaskom trojice najboljih igrača , povredom Ahmetovića i odlaskom Benje i Amara izgubili smo puno, uz ostale probleme, sudijske krađe sada je ovako. A sta mi radimo, umjesto da poguramo momke da izađu iz krize, to bi tjeralo, smjenjivalo, pljuvalo po forumima, fejsbuku. Lahko je biti navijač kad se pobjeđuje.
Pa najvise takvih navijaca imamo. Treba biti uz klub kada je u problemu i podrzati da se vrati na pravi kolosjek
Maharadza

#771 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Kažeš neznalica napravila tih 13 bodova prednosti a onda ipak priznaješ da je to zasluga igrača i samo igrača gore navedenih. I da, ja sam prvi kritikovao i govorio kako ovo khuhcu ne valja jer nemamo i od igre upravo kada smo pobjeđivali i kada je samo najhrabriji smio iznijeti realno mišljenje temeljeno na ČINJENICAMA a koga ste ti i mnogi drugi prozivali, napadali, vrijeđali itd. A što i sada činite u svom bezobrazluku umjesto da se pokrijete po ušima od sramote što vam je očito neznalica ispred kluba i bilo kakvih realnih parametara pa ga branite i pored toga što je prokockao gotovo nemoguće s najplaćenijim kadrom, najboljom klupom, organizovanim klubom bez ikakvih financ. problema i sl.
Kako te ba nije stid ja ne znam, eto ja dušmanin što kritikujem neznalicu i ublehu a ti veliki navijač što ga slijepo podržavaš i nakon što je katastrofalno uništio nemoguće i sveo nas u ravan sa daleko lošijim, siromašnijim klubovima koji uz to imaju dosta problema kako s kadrom tako i sa platama... kako te ba nije stid?! Ali šta drugo očekivati od telekom uhljeba...ni obraza ni odgoja.

PS. Jel to blagi teleći pogled postao član sda pa ga toliko branite?!
omega369

#772 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Joj maharadze idolopoklonika :mrgreen: :mrgreen:
frajer dzihad vodi za nekakve svoje vizije. Nevjerovatno :shock:
il dottore

#773 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

omega369 wrote: 25/04/2021 13:45
last mohicans wrote: 25/04/2021 01:30 Eto nemoj ti mahalati, mozda je i osvojimo zbog toga. Fakat vas ne kontam, pola redovnih forumaša ste odjebali i strpali u koš pljuvača. Eto mahalanje ce doprinijeti ili našteti klubu, hoce kurko moj. Pa forum je, mi smo navijači, na to apsolutno imamo pravo, ne pišemo na sluzbenoj kluba. Nije Sjeverna Koreja, jbt. Valjda smijemo nesto reci, kritiku, pohvalu. Kad nije išlo ja sam uvijek pisao i pisat cu da mi je babo rođeni trener, jer je klub iznad svega. Kad ide niko sretniji od mene na svijetu. Kad ne ide, ne znači da klub volim manjom zestinom, dapače. Nerviram se jer ga volim, a ne sto volim da serem. By the way, ne seremo na klub, kao neki, neko seremo na pojedince i loše poteze, a VM je odavno pogubio konce, vuče loše poteze i ako osvojimo titulu kojim slučajem, opet to nece biti zahvaljujuci njemu, nego spletu okolnosti. Ja ne vidim način da se mi preporodimo zadnjih šest kola pod njegovim vodstvom. Ako se to desi, nikakav problem da se popišam. Danas se desilo sto se puno puta jesenas desilo pa i prosle godine, Fanimo je odlučio svojom lucidnoscu i individualnim kvalitetom, a ne slijedom neke kvalitetne igre naprijed. Momak je mrtvi kvalitet i treba ga okruziti barem približno kvalitetnim igračima, a sad smo stoljece daleko od toga.
Ne pises mozda ti, ali sa ovog i drugih foruma, a pogotovo sa infa, se ispaljuju takve nebuloze i pljuvacine na klupskoj facbook stranici da je to za povracanje

Onaj zna pobjednicku formaciju, ovaj plate, onaj talove.... i onda krecu pljuvacine. Ja ne kontam u kakvom svijetu ti ljudi uopste zive?! Sta misle da ce postici?? Dobro nece sigurno

Svi smo ljuti zbog poraza, lomili bi sve, ali neki fakat ne da pretjeruju nego... :-?
Doslo iz guzice u glavu
Kad si ti i takvi ko ti isto radili sve ovo sto si naveo prije dvije godine bilo je ok. To je vas izum
il dottore

#774 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

Plunkett wrote: 25/04/2021 14:30 Čovjek napravio 13 bodova na autopilotu koristeći Husrefovu ekipu.

A sad, pošto smo blizu da izgubimo titulu, jel to krivimo Vicu? Jesmo to postali anamo oni?

Mučno mi je bilo vidjeti jutros ovo saopštenje. A i licemjerno. To ne priliči nama.
:thumbup:
sencobih

#775 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Maharadza wrote: 25/04/2021 15:07

Kažeš neznalica napravila tih 13 bodova prednosti a onda ipak priznaješ da je to zasluga igrača i samo igrača gore navedenih. I da, ja sam prvi kritikovao i govorio kako ovo khuhcu ne valja jer nemamo i od igre upravo kada smo pobjeđivali i kada je samo najhrabriji smio iznijeti realno mišljenje temeljeno na ČINJENICAMA a koga ste ti i mnogi drugi prozivali, napadali, vrijeđali itd. A što i sada činite u svom bezobrazluku umjesto da se pokrijete po ušima od sramote što vam je očito neznalica ispred kluba i bilo kakvih realnih parametara pa ga branite i pored toga što je prokockao gotovo nemoguće s najplaćenijim kadrom, najboljom klupom, organizovanim klubom bez ikakvih financ. problema i sl.
Kako te ba nije stid ja ne znam, eto ja dušmanin što kritikujem neznalicu i ublehu a ti veliki navijač što ga slijepo podržavaš i nakon što je katastrofalno uništio nemoguće i sveo nas u ravan sa daleko lošijim, siromašnijim klubovima koji uz to imaju dosta problema kako s kadrom tako i sa platama... kako te ba nije stid?! Ali šta drugo očekivati od telekom uhljeba...ni obraza ni odgoja.

PS. Jel to blagi teleći pogled postao član sda pa ga toliko branite?!
Ja sve kontam s tobom se može razgovarati, a ti u mozgu ne znaš dalje od SDA i telekoma., Malo razmisli glavom prije nego sto napišeš gomilu gluposti, nije lijepo vrijeđati ljude, posebno na osnovu izgleda, teleci pogled, celava ubleha ,i sl. Nevaspitan si ,plus što unosis negativnu energiju, ohani malo, prvi smo na tabeli i u finalu smo kupa ali takvima ni to ne valja, ne znam sta je tvoj problem čovječe?
Post Reply