Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
Hafis

#751 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Sve je ovo fino. Šeki i Komšo se natječu tko će jače prdnuti u šiš i čiji će prdež će više odzvoniti. Svaki sat nova izjava za domaću publiku.
U suštini, potpuno beskorisne izjave i poluprijetnje koje nemaju efekta u stvarnosti, tj. ništa se neće promijeniti. Ali eto, malo dignu rejting u očima svoje raje, ne pitajući se hoće li biti kakvih posljedica ovog nepotrebnog orgijanja.
U stvari neće, ionako ne možemo niže nego što smo sad.
hizo ramidovic

#752 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by hizo ramidovic »

Lincoln-Burrows wrote:
hizo ramidovic wrote: nije to pitanje, vec na kojem teritoriju moze intervenisati koja policija?
Pa što ih ne izbace ovi Mektićevi sposobni policajci nego ovaj njonjo već danima kuka
o svemu i svačemu, krenulo ga.
policiju treba pustiti da radi svoj posao.
ako nesto nije kako treba zna se civilizovan nacin rjesavanja i komunikacije izmedju dvije drzave.
zamisli da srbijanska ili slovenacka policija upada u hrvatsku i popuje im kako ne rade svoj posao kako treba
ja sam mislio da je vrijeme hajducije proslo, ali izgleda da kod nekih jos nije...
Lincoln-Burrows

#753 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Lincoln-Burrows »

palermo wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Upravo to, pretpostavljam da zalaze.
Ali ti time pravdaš ulazak u teritorij druge zemlje, mislim znaš li ti šta pravdaš i ko se u prošlosti služio tvojim argumentom da bi rješavao stvari u drugoj zemlji......
Objasnio sam što mislim i zašto to mislim, znači migrantska politika je u pitanju, nije ovo napad na BiH.
Lincoln-Burrows

#754 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

hizo ramidovic wrote: policiju treba pustiti da radi svoj posao.
+1
The 51st State

#755 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by The 51st State »

Lincoln-Burrows wrote:
palermo wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Upravo to, pretpostavljam da zalaze.
Ali ti time pravdaš ulazak u teritorij druge zemlje, mislim znaš li ti šta pravdaš i ko se u prošlosti služio tvojim argumentom da bi rješavao stvari u drugoj zemlji......
Objasnio sam što mislim i zašto to mislim, znači migrantska politika je u pitanju, nije ovo napad na BiH.
Od strane srbije otvoreni sigurno da jeste, od hrvatske je zasad verbalno napadanje uz povremene incidente
palermo

#756 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by palermo »

Lincoln-Burrows wrote:
Pa uvijek je bila neka politika :D uvijek je bio neki razlog......al očito , ne razumiješ ti to.....šta'š ne možeš sve ni razumjetio
hizo ramidovic

#757 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by hizo ramidovic »

Lincoln-Burrows wrote:
hizo ramidovic wrote: policiju treba pustiti da radi svoj posao.
+1
svako u svojoj avliji, bezbeli
ulazili su migranti i iz Srbije pa hr policiji nije ni na pamet palo da izigravaju hajduke i upadaju na tudju teritoriju, jer bi dobili po njonji...
insomnia78

#758 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by insomnia78 »

Samo pohapsiti
Lincoln-Burrows

#759 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

hapsi, šta se čeka
Hafis

#760 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Eh, a tradicinalni merhametluk?
Lincoln-Burrows

#761 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

palermo wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Pa uvijek je bila neka politika :D uvijek je bio neki razlog......al očito , ne razumiješ ti to.....šta'š ne možeš sve ni razumjetio
Zašto već drugi put uspoređuješ ovo sa prošlim ratom?
Inače izbjegavam teme o ratu.
insomnia78

#762 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by insomnia78 »

Lincoln-Burrows wrote:hapsi, šta se čeka
Nemere. Vise od po zemlje izdajnici i peta kolona. Jbg. Ostalo samo skrgutanje zubima
baglama

#763 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by baglama »

insomnia78 wrote:
Nemere. Vise od po zemlje izdajnici i peta kolona. Jbg. Ostalo samo skrgutanje zubima
Jesu li te to puscali ranije ili si odsluzio do kraja. :D Dobro dosao kralju svih spamera. :D :D :D
palermo

#764 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by palermo »

Lincoln-Burrows wrote:
Zašto prošlim ratom, pa bilo kojim....mislim, znaš li uopšte klasičnu definicju države.....ono nešto, kao monopol sile...itd....i ti ne vidš tu problem, samo zato što je netko odlučio da ima dobar razlog :D
General War

#765 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

salik79 wrote:
General War wrote:
Naravno, bas si odabrao cvjecke da branis, da ne idem dalje uzrok sto se svako malo prisiju epiteti BiH pa i od ove sisojke iz HR, nije to njoj doslo iz guzice, a ti si izabrao tatoalno pogresnu temu da vazis o Izraelu:
...Koristeći helikoptere i transportere, snage IFOR-a su zaposjele kamp uhapsivši, što u samoj zgradi, što na putu ka njoj - osam Bosanaca i trojicu Iranaca. Američki admiral Leighton Smith je dan kasnije posjetio kamp i neuobičajeno oštro osudio aktivnosti u njemu: "Ne treba biti genije da se shvati da smo ovdje pronašli nešto što je očita teroristička obuka", govorio je pokazujući plastične igračke sa eksplozivom i detonatorima, "niti se može poreći da se ova teroristička obuka u ovom kampu odvijala u direktnoj saradnji sa ljudima iz vlade." Zvaničnici i vojnici IFOR-a otkrivaju za zapadne medije detalje o pronađenim sredstvima, opremi, oružju i vježbama, od kojih izdvajaju primjer vježbe otmice srpskog oficira za vezu iz sjedišta IFOR-a.
Samo ce totalno indoktrinirana budala probati vagati, sta je opasnije za BiH: "Opasnost" izraela ili "dobrota" ovakvih branilaca muslimana i bosnjaka.
Da, vjerovat cu "neutralnim" Amerima, koji se nisu libili bilo sta uciniti da bi razvalili vezu s onima koji su nam prvi pritekli u pomoc, kada su nam svi drugi okretali ledja. Branim one koji su cistog obraza usli i cistog obraza izasli iz Bosne, a bez cije pomoci tesko da bi opstali ovdje.

I koji su uvijek tu za nas, ako ne daj Boze zatreba.

Za razliku od Izraela, koji bi najvise volili da nas nema.
Ti nemoras nista, da su takvu ulogu imali nebi Aljo i svita oko njega pod pomeli sa njima i poslali ih odakle su dosli...vec bi ih cuvali ko zjenicu oka, a amerikancima rekli dovidjento :D
I opet kazem, nisu oni nigdje pritekli u pomoc, vec su bili tu...ostavi se suplje...cuvali Sarajevski pasaluk...a radi njihove pomoci sad imamo qurceve entitete...Niste (VI-TI) Bosna, halo :-)
Lincoln-Burrows

#766 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

palermo wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Zašto prošlim ratom, pa bilo kojim....mislim, znaš li uopšte klasičnu definicju države.....ono nešto, kao monopol sile...itd....i ti ne vidš tu problem, samo zato što je netko odlučio da ima dobar razlog :D
Vidim i jedno i drugo (problem i dobar razlog).
Što sve upućuje da se riješenje treba potražiti u boljoj suradnji policije a ne kao Komšo svako malo izleti pa protesna nota pa tušba i biće još sigurno.
BHCluster

#767 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by BHCluster »

General War

#768 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by General War »

mO k3 wrote:Image

:mrgreen:
:lol:
palermo

#769 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by palermo »

Lincoln-Burrows wrote:
Što sve upućuje da se riješenje treba potražiti u boljoj suradnji policije a ne kao Komšo svako malo izleti pa protesna nota pa tušba i biće još sigurno.
Naravno, u boljoj suradnji policije....svatko u okvirima zakona uz obostrano poštivanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta svake zemlje......

Ne postoji dobar razlog za kršenja zakona ni suvereniteta neke zemlje......mislim, ako postoji, onda se ide u rat....
General War

#770 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by General War »

baglama wrote:
insomnia78 wrote:
Jesu li te to puscali ranije ili si odsluzio do kraja. :D Dobro dosao kralju svih spamera. :D :D :D
Image
:mrgreen:
General War

#771 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by General War »

Lincoln-Burrows wrote:
palermo wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
...a sve bez razloga :roll:
Hafis

#772 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Ima li Komšo ijednog informatički pismenog među onim silnim savjetnicima da mu fino napravi Twiter nalog k'o sav pošten svijet što ga ima.
A ovako, svako malo eto ga na Klixu s nekavim proglasom, uTušiće čitateljstvo.
baglama

#773 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by baglama »

palermo wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Naravno, u boljoj suradnji policije....svatko u okvirima zakona uz obostrano poštivanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta svake zemlje......

Ne postoji dobar razlog za kršenja zakona ni suvereniteta neke zemlje......mislim, ako postoji, onda se ide u rat....

Druze Tito onaj most...Ma koji most jebo most .Dizi most....(ima dalje) nastavak....

Druze Tito mi srusili most...-Sta si srusio Bog te jebo.Pravi most

Jablanica 1943 Izmedju dva titina mamurluka. :D :run:
emric

#774 Dužnost svakog Bošnjaka da pogleda...

Post by emric »

Da se malo podsjetimo kako su Britanci razotkrili HDZ UZP:

mali jomu

#775 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mali jomu »

NAKON NIZA NAPADA

Grabar-Kitarović: Oluja je spasila BiH i spriječila nove Srebrenice, voljela bih da susjedi to ne zaborave

"Upravo je 'Oluja' spasila BiH i voljela bih da naši susjedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", poručila je predsjednica.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/grabar- ... /190801119

Haški sud utvrdio da je Hrvatska učestvovala u agresiji na BiH, Tuđman bio dio UZP-a

Utvrđeno je da je udruženi zločinački poduhvat (UZP) uključivao dominaciju Hrvata u Herceg-Bosni i da je on bio zajednički cilj čelništva Herceg-Bosne i Republike Hrvatske.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/haski-s ... /171129017
Locked