Uvijek moze gore tipa SCC sa onim ekranom, ili one hrdjave zgrade ...
Bingo City Center Sarajevo
- P308
#752 Re: Bingo City Center Sarajevo
- P308
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#754 Re: Bingo City Center Sarajevo
-
Melisa84
#755 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nike af1 white wrote: ↑11/07/2020 14:49e sta bi ti ondje potemkinove dvore mozda objekat izgleda vrhunski za ovu vrstu namjene ovo je veci hipermarket sta si očekivala tc usce il Westgate
Žao mi je što se ne slažem sa ovim sda botovima koji vise na forumu, ali sam očekivala nešto mnogo veće (na više etaža), ljepše, sa više radnji i sadržaja, nego što je ovo ruglo od montažnog objekta.
Šteta za onako lijepu lokaciju.
- Nike af1 white
#756 Re: Bingo City Center Sarajevo
dobro trolu ako je tebi ono lijepa lokacija nema sta ono je bas Beverly Hills Sarajeva hahaha sa jedne strane skladista i fabrike iza buca city sa strane miljacka i gras nema sta to i Ferhadija tu negdjeMelisa84 wrote: ↑11/07/2020 21:37Nike af1 white wrote: ↑11/07/2020 14:49e sta bi ti ondje potemkinove dvore mozda objekat izgleda vrhunski za ovu vrstu namjene ovo je veci hipermarket sta si očekivala tc usce il Westgate
Žao mi je što se ne slažem sa ovim sda botovima koji vise na forumu, ali sam očekivala nešto mnogo veće (na više etaža), ljepše, sa više radnji i sadržaja, nego što je ovo ruglo od montažnog objekta.
Šteta za onako lijepu lokaciju.![]()
- ZyzzSar
#757 Re: Bingo City Center Sarajevo
pa nije ni losa lokacija, siroko je, ravno, ima prostora, jos ako onaj put urade kako treba bice to skroz okeNike af1 white wrote: ↑11/07/2020 21:53dobro trolu ako je tebi ono lijepa lokacija nema sta ono je bas Beverly Hills Sarajeva hahaha sa jedne strane skladista i fabrike iza buca city sa strane miljacka i gras nema sta to i Ferhadija tu negdjeMelisa84 wrote: ↑11/07/2020 21:37Nike af1 white wrote: ↑11/07/2020 14:49
e sta bi ti ondje potemkinove dvore mozda objekat izgleda vrhunski za ovu vrstu namjene ovo je veci hipermarket sta si očekivala tc usce il Westgate
realno nema nekih sad plaho boljh lokacija u sarajevu za gradnju
- spree
#758 Re: Bingo City Center Sarajevo
Vala po renderima uopste ne ugleda lose. Cuj urbicid. Lokacija je sasvim ok za takvu vrstu objekta. I ja sam mislio da ce biti na vise etaza, ali covjek kupio i pravi kako on hoce.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#759 Re: Bingo City Center Sarajevo
ako misliš da to neko ne bi napravio a da se isplati, varaš seMelisa84 wrote: ↑11/07/2020 21:37Nike af1 white wrote: ↑11/07/2020 14:49e sta bi ti ondje potemkinove dvore mozda objekat izgleda vrhunski za ovu vrstu namjene ovo je veci hipermarket sta si očekivala tc usce il Westgate
tako da kad bude trebalo takvo nešto da bude na toj lokaciji, naći će se neko da napravi, do tad je tu binge
-
caseytron
#760 Re: Bingo City Center Sarajevo
Vani se odavno ne pravi ti centri na vise spratova, dvije etaze i pucaj u sirinu. Pozdravljam ovakav projekat
- Haris033
- spree
#762 Re: Bingo City Center Sarajevo
Mislim da ne jos uvijek ne zna koje ce radnje biti tamo, a sto se tice kvadrature, meni ne izgleda malo uopste. Cak bi rekao da je najveći objekat toga tipa kod nas.
-
caseytron
#763 Re: Bingo City Center Sarajevo
- BHF_Manijak
#764 Re: Bingo City Center Sarajevo
Radnje se otvataju na osnovu konzumeracijskih mogucnosti populacije, a ne na osnovu zelja iskompleksiranih pojedinaca, da bi se eto rekla "eh to ima u mom gradu".
Mogu se otvoriti sve versacce radnje jedna do druge u tom potencijalnom fancy centru, ako ce zjapit prazne i propadati, kakav ti hajr od njih?
Eto oni debili nisu procijenili kupovnu moc podrucja, vec eto onako necec da dodju, pa mora Waikkiki.
Pa tito te jebo ovdje nece mrtvi Lidl da dodje, kamo li neki brendovi koji masno kostaju...
Sve gola fukara na svakom koraku, ali jok kmecat cemo sto redom nema Oscar de la Renta, Chanel, Louis Vuitton...
Mogu se otvoriti sve versacce radnje jedna do druge u tom potencijalnom fancy centru, ako ce zjapit prazne i propadati, kakav ti hajr od njih?
Eto oni debili nisu procijenili kupovnu moc podrucja, vec eto onako necec da dodju, pa mora Waikkiki.
Pa tito te jebo ovdje nece mrtvi Lidl da dodje, kamo li neki brendovi koji masno kostaju...
Sve gola fukara na svakom koraku, ali jok kmecat cemo sto redom nema Oscar de la Renta, Chanel, Louis Vuitton...
- leki hz
#765 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ma vala te pobrojane niđe veze, ali da jedan H&M, Lidl ne vide računicu ovdje, to mi nije jasno. Kaže mi komšinica kako se u Srbiji otvorio Lidl i drugi su snizili cijene, a što kod nas nije došao ne znam, bile su priče da će preuzeti Konzum i na kraju ništa.BHF_Manijak wrote: ↑12/07/2020 16:33 Radnje se otvataju na osnovu konzumeracijskih mogucnosti populacije, a ne na osnovu zelja iskompleksiranih pojedinaca, da bi se eto rekla "eh to ima u mom gradu".
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#766 Re: Bingo City Center Sarajevo
Tako se pricalo i kad se SCC trebao otvoriti, pa eno ga, 6 godina razvaljuje posao. Ima para u Bosni i to jako puno para i sasvim dovoljno kupovne moci. To sto nije ravnomjerno rasporedjena, drugi je par cipela.BHF_Manijak wrote: ↑12/07/2020 16:33 Radnje se otvataju na osnovu konzumeracijskih mogucnosti populacije, a ne na osnovu zelja iskompleksiranih pojedinaca, da bi se eto rekla "eh to ima u mom gradu".
- BHF_Manijak
#767 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ja govorim Bata ovdje o cemu drugom. Ima kupovne moci hvala Bogu, ovdje pricam o ovima kojima je Bingo seljacki i Waikkiki, placu za Chanelom i Vuittonom, a ne bi mogli platit dugme od tih marki, ali ih kompleksi pucaju i vicu daj daj, jer su Waikkiki i slicni zaboga sirotinjski. 
Dakle ne pricam da ce Bingo ili taj centar propast, naravno da nece, vec o fgr-ovskim fensi zeljama i markama.
Dakle ne pricam da ce Bingo ili taj centar propast, naravno da nece, vec o fgr-ovskim fensi zeljama i markama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#768 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jebo njih kome su oni relevantni.
- Haris033
#769 Re: Bingo City Center Sarajevo
Tebi je Bingo vrh, meni je seljacki. To je moje misljenje i ne trudite se ubjediti me u suprotno. Vi kupujte tamo, a ja cu malo skoknuti do Splita i Zagreba, pa malo do Beča.BHF_Manijak wrote: ↑12/07/2020 18:32 Ja govorim Bata ovdje o cemu drugom. Ima kupovne moci hvala Bogu, ovdje pricam o ovima kojima je Bingo seljacki i Waikkiki, placu za Chanelom i Vuittonom, a ne bi mogli platit dugme od tih marki, ali ih kompleksi pucaju i vicu daj daj, jer su Waikkiki i slicni zaboga sirotinjski.
E moj grade sta ti primitivci i papci rade
- Dosadno mii
#770 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jer nema gdje nismo pozeljni sad. 
- BHF_Manijak
#771 Re: Bingo City Center Sarajevo
Meni Bingo nije vrh, stavise primitivno je onako nabacano sve i svasta po policama, ali za razliku od tebe nisam iskompleksirani snob kojem je iz ponizenja uci u taj objekat u kupiti sta mu treba. Ne samo taj vec te i takve slicne. E taj kompleks je majstore papanluk i nad sobom trebas ponavljati tu posljednju recenicu. Generalno mi je takvih snobova, glumeci lazni luksuz, zao. Dan te jebo mjerilo nam luksuza gdje cu uci i obaviti kupovinu, a ljudi ce jos malo na mjesec na ekskurziju ici...Haris033 wrote: ↑12/07/2020 19:30Tebi je Bingo vrh, meni je seljacki. To je moje misljenje i ne trudite se ubjediti me u suprotno. Vi kupujte tamo, a ja cu malo skoknuti do Splita i Zagreba, pa malo do Beča.BHF_Manijak wrote: ↑12/07/2020 18:32 Ja govorim Bata ovdje o cemu drugom. Ima kupovne moci hvala Bogu, ovdje pricam o ovima kojima je Bingo seljacki i Waikkiki, placu za Chanelom i Vuittonom, a ne bi mogli platit dugme od tih marki, ali ih kompleksi pucaju i vicu daj daj, jer su Waikkiki i slicni zaboga sirotinjski.
Dakle ne pricam da ce Bingo ili taj centar propast, naravno da nece, vec o fgr-ovskim fensi zeljama i markama.![]()
E moj grade sta ti primitivci i papci rade![]()
Nista hajd ti do Splita ili do Zagreba po mjesecnu kupovinu...
- drag_gost
#772 Re: Bingo City Center Sarajevo
Vidi novinara sto 'suje.BHF_Manijak wrote: ↑12/07/2020 21:06Meni Bingo nije vrh, stavise primitivno je onako nabacano sve i svasta po policama, ali za razliku od tebe nisam iskompleksirani snob kojem je iz ponizenja uci u taj objekat u kupiti sta mu treba. Ne samo taj vec te i takve slicne. E taj kompleks je majstore papanluk i nad sobom trebas ponavljati tu posljednju recenicu. Generalno mi je takvih snobova, glumeci lazni luksuz, zao. Dan te jebo mjerilo nam luksuza gdje cu uci i obaviti kupovinu, a ljudi ce jos malo na mjesec na ekskurziju ici...Haris033 wrote: ↑12/07/2020 19:30Tebi je Bingo vrh, meni je seljacki. To je moje misljenje i ne trudite se ubjediti me u suprotno. Vi kupujte tamo, a ja cu malo skoknuti do Splita i Zagreba, pa malo do Beča.BHF_Manijak wrote: ↑12/07/2020 18:32 Ja govorim Bata ovdje o cemu drugom. Ima kupovne moci hvala Bogu, ovdje pricam o ovima kojima je Bingo seljacki i Waikkiki, placu za Chanelom i Vuittonom, a ne bi mogli platit dugme od tih marki, ali ih kompleksi pucaju i vicu daj daj, jer su Waikkiki i slicni zaboga sirotinjski.
Dakle ne pricam da ce Bingo ili taj centar propast, naravno da nece, vec o fgr-ovskim fensi zeljama i markama.![]()
E moj grade sta ti primitivci i papci rade![]()
Nista hajd ti do Splita ili do Zagreba po mjesecnu kupovinu...![]()
![]()
- BHF_Manijak
#773 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nekad bio, morem li sad lanut?
-
sarajevsko_pivo
#774 Re: Bingo City Center Sarajevo
H&M vec posluje u BiH i to u Banja Luci. Trenutno se prosirava Bingo City Center u Tuzli radi HßM koji se otvara u novembru ove godine. A na marindvoru se trenutno gradi Cineplexx Kino i H&M flagship store.leki hz wrote: ↑12/07/2020 17:24Ma vala te pobrojane niđe veze, ali da jedan H&M, Lidl ne vide računicu ovdje, to mi nije jasno. Kaže mi komšinica kako se u Srbiji otvorio Lidl i drugi su snizili cijene, a što kod nas nije došao ne znam, bile su priče da će preuzeti Konzum i na kraju ništa.BHF_Manijak wrote: ↑12/07/2020 16:33 Radnje se otvataju na osnovu konzumeracijskih mogucnosti populacije, a ne na osnovu zelja iskompleksiranih pojedinaca, da bi se eto rekla "eh to ima u mom gradu".
Lidl se ove godine otvara u Latviji i Estoniji time ce komplet EU biti pokrivena Lidl marketima. Ostaje jedino jos BiH, MKD, ALB, KS i CG bez Lidl.
Kod nas bi LIDL mogao tamo 2024 da se otvori.
-
high_volume
#775 Re: Bingo City Center Sarajevo
Malo off... U nas će se zvati LIDLOsarajevsko_pivo wrote: ↑13/07/2020 10:30
Lidl se ove godine otvara u Latviji i Estoniji time ce komplet EU biti pokrivena Lidl marketima. Ostaje jedino jos BiH, MKD, ALB, KS i CG bez Lidl.
Kod nas bi LIDL mogao tamo 2024 da se otvori.