Konzul i Mato medju selefijama...
- JThomas
#751 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
a da bi branio moraš prvo pokazati da postoji. logično pa jel 
- mO k3
#752 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Neka Hrvatska dokaze da nije umiješana ..
- JThomas
#753 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
mislim na ovu odbranu od "bijele al kaide"...
-
Cassius Longinus
#754 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
mO k3 wrote:Neka Hrvatska dokaze da nije umiješana ..
- jazzer
#755 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Jedini koji moze ravnopravno razgovarati sa ovim njihovim direktorom SOA-e je Crnadak

-
155_mm
#756 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
ja sam mislio na politicko diplomatsku krizu a ne na rat.seoBIH wrote:Mozda u rat, zar ne?![]()
- JThomas
-
mishic
#758 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Pa kako je krenulo ove će zapadne "demokrate" nadmašiti istočne lažove!!!
Pogledajte službeni Zagreb i njihove reakcije na ovu aferu. Kažu Mektić je pred penzijom i nepotrebno se diže prašina i pravi afera.
Pa ko to diže prašinu i pravi aferu?!! Mektić?
Pogledajte tu logiku. Aferu ne prave Hrvatski obavještajci koji decenijama nezakonito vršljaju po BiH, vrbuju i maltretiraju BiH građane, zloupotrebljavaju diplomatska vozila i ko zna šta još, ali pravi BiH ministar koji se tome protivi.
BiH javnost i međunarodna zajednica popušili su njihovu laž da su "mudžahedini" ptice, da su dolijetali u BiH onda kada ni ptice nisu mogle letiti nad BiH. Sada BiH pravi aferu što želi da sprijeći da se na njenoj teritoriji, po diktatu i u režiji Hrvatskih obavještajaca kada to zatreba njigovoj politici, čine teroristički akti, podmeće oružje, organizuju radikalni krugovi kako bi se BiH imala za što panjkati Evropi.
Ovo vrijeđa i zdrav razum!!! Ovi europametnjakovići baš misle da je cio svijet lud samo oni pametni.
Pogledajte službeni Zagreb i njihove reakcije na ovu aferu. Kažu Mektić je pred penzijom i nepotrebno se diže prašina i pravi afera.
Pogledajte tu logiku. Aferu ne prave Hrvatski obavještajci koji decenijama nezakonito vršljaju po BiH, vrbuju i maltretiraju BiH građane, zloupotrebljavaju diplomatska vozila i ko zna šta još, ali pravi BiH ministar koji se tome protivi.
BiH javnost i međunarodna zajednica popušili su njihovu laž da su "mudžahedini" ptice, da su dolijetali u BiH onda kada ni ptice nisu mogle letiti nad BiH. Sada BiH pravi aferu što želi da sprijeći da se na njenoj teritoriji, po diktatu i u režiji Hrvatskih obavještajaca kada to zatreba njigovoj politici, čine teroristički akti, podmeće oružje, organizuju radikalni krugovi kako bi se BiH imala za što panjkati Evropi.
Ovo vrijeđa i zdrav razum!!! Ovi europametnjakovići baš misle da je cio svijet lud samo oni pametni.
-
mishic
#759 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
A u stvari je upravo suprotno!!! 
- Dr. Kuca
#760 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
- spreca
#761 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Jel ima neki Bakir a da nije supak...ja znam jos jednog osim Hadziomerovica i Izetbegovica i kao da ih je isti krac sklepo.....govno do govnetaJThomas wrote:i fahrudu nešto ovo ne liježe...
https://avaz.ba/kolumne/bakirova-minuta ... -i-mektica
- spreca
#762 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
kako te to bolan Tito unazadi 100 godina.....da nebi tog "pokvarenjaka" tite ti bi se danas krstio ili bio ateista i selam nebi ni znao sta znaci....eto Bakir ce nam napraviti drzavu....hoce jastaDr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
- славянин
#763 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
1. Sami smo sebi krivi.Dr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
2. Opet smo sami sebi krivi jer nemamo drzavnika.
3.Opet smo sabi sebi krivi jer nemamo nacionalnu svijest i pripadnost.
4.Tito i SFRJ je vjerovatno jedini uzrok zasto danas BiH postoji.
5.Merhametljivost je dio naseg nacionalnog bica.
6.Selam alejk nema veze za nacionalnom svijescu i pripadnoscu niti je nesto "nase" osim po vjerskoj osnovi.
7.Ako mislis da je Islam jednako Bosanska drzava i Bosanci/Bosnjaci onda si se malo zafrkao - jer ako ti je to odrednica po cemu se onda od jednog Egipcanina razlikujes.
- cvrčak_na_hedonizmu
#764 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Hoce to tako kad ti je obrazovanje 0 ( nula )Dr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
-
megaman4
#765 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Tito koji je imao svemirski, a kasnije i nuklearni program, nije nas unazadio, koliko nas je nasa nepismenost, ljubomora i mrznja unazadila.Dr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
- General War
#766 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Niko nije popusio posebno MZ (i amerikanci kao glavni) vise nam je stetila Iranska mreza u BiH a ne Mudzosi koji su pod pokroviteljstvom Saudije dolazili ovamo, ali imaju dobre odnose sa Amerima. Kako tada tako i sada svi su svjesni Hrvatske uloge u BiH.mishic wrote:Pa kako je krenulo ove će zapadne "demokrate" nadmašiti istočne lažove!!!
- horkesh
#767 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Evo Dnevnik i Insajder iskopali opet Nuhića
https://www.dnevnik.ba/vijesti/nuhic-hr ... reziji-aid
Inače radi kao komunalni inspektor.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... dreci-necu
https://www.dnevnik.ba/vijesti/nuhic-hr ... reziji-aid
Inače radi kao komunalni inspektor.
- Maraschino
#768 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ovo ga mogao samo Mato iskopati.
- insomnia78
#769 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Nista cojk nije pogresno reko. Napravio nekakav polunarod Muslimani. Niti narod niti vjerska skupina nego kastaspreca wrote:kako te to bolan Tito unazadi 100 godina.....da nebi tog "pokvarenjaka" tite ti bi se danas krstio ili bio ateista i selam nebi ni znao sta znaci....eto Bakir ce nam napraviti drzavu....hoce jastaDr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
- spreca
#770 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
A sta bi bilo da ga nije bilo...mislim na Josipa.....eto samo 10 godina posle njegove smrti sta nam se je desilo..svakom dovoljno da donese zakljucakinsomnia78 wrote:Nista cojk nije pogresno reko. Napravio nekakav polunarod Muslimani. Niti narod niti vjerska skupina nego kastaspreca wrote:kako te to bolan Tito unazadi 100 godina.....da nebi tog "pokvarenjaka" tite ti bi se danas krstio ili bio ateista i selam nebi ni znao sta znaci....eto Bakir ce nam napraviti drzavu....hoce jastaDr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
- spreca
#771 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Nebi zacudilo da za par godina pusti bradu.....kao cetnik ili selefija.......Mato moze sveMaraschino wrote:Ovo ga mogao samo Mato iskopati.
- Maraschino
#772 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
horkesh wrote:
...rece Mehmedalija i dokaza da je i on Srbin.Moj pradeda Alija je 1912. godine poginuo kao srpski vojnik
Koji glupan i jos se time ponosi.
- spreca
#773 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Kad nemozes da uspijes u svojoj sredini onda se prodas nekom drugom pa ako treba i vjeru i nacionalnost promjenis...takav je i Mehmed BegMaraschino wrote:horkesh wrote:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... dreci-necu...rece Mehmedalija i dokaza da je i on Srbin.Moj pradeda Alija je 1912. godine poginuo kao srpski vojnik
- Point.
#774 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Kakav glupan i neznalica. Treba njegovu sliku polijepiti na svakoj banderi u Tuzli i Lukavcu i velikim slovima napisati glupan i neznalica. Je li ga stid makar u ime one nevino nastradale djece na Kapiji koji stradaše od srpske istine, jedinstvenosti i šta već nabroja tamo. Sramota ljudska.spreca wrote:Kad nemozes da uspijes u svojoj sredini onda se prodas nekom drugom pa ako treba i vjeru i nacionalnost promjenis...takav je i Mehmed BegMaraschino wrote:horkesh wrote:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... dreci-necu...rece Mehmedalija i dokaza da je i on Srbin.Moj pradeda Alija je 1912. godine poginuo kao srpski vojnik
- spreca
#775 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ovakvi kao Mato neznaju za stid i savjest im je ravna nuli....kao ono kazu...obraza nemaju a guzici se ne boje...u normalnim drzavama bi tv mogli samo vidjeti na malim ekranima a ne raditi na Tv i jos genocidnu to slobodno mogu reci jer ni za milimetar nije otisla od one Radovana Karadzica....cak veliki procenat srba nije zadovoljansa tom diktatorskom Rudonjinom tvPoint. wrote: Kakav glupan i neznalica. Treba njegovu sliku polijepiti na svakoj banderi u Tuzli i Lukavcu i velikim slovima napisati glupan i neznalica. Je li ga stid makar u ime one nevino nastradale djece na Kapiji koji stradaše od srpske istine, jedinstvenosti i šta već nabroja tamo. Sramota ljudska.