Konzul i Mato medju selefijama...

Post Reply
JThomas

#751 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by JThomas »

a da bi branio moraš prvo pokazati da postoji. logično pa jel :-D
mO k3

#752 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by mO k3 »

Neka Hrvatska dokaze da nije umiješana ..
JThomas

#753 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by JThomas »

mislim na ovu odbranu od "bijele al kaide"...
Cassius Longinus

#754 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Cassius Longinus »

mO k3 wrote:Neka Hrvatska dokaze da nije umiješana ..
:-) :-)
jazzer

#755 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by jazzer »

Image

Jedini koji moze ravnopravno razgovarati sa ovim njihovim direktorom SOA-e je Crnadak :)

Image
155_mm

#756 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by 155_mm »

seoBIH wrote:Mozda u rat, zar ne? :-) :-)
ja sam mislio na politicko diplomatsku krizu a ne na rat.
JThomas

#757 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by JThomas »

mishic

#758 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by mishic »

Pa kako je krenulo ove će zapadne "demokrate" nadmašiti istočne lažove!!!
Pogledajte službeni Zagreb i njihove reakcije na ovu aferu. Kažu Mektić je pred penzijom i nepotrebno se diže prašina i pravi afera.
Pa ko to diže prašinu i pravi aferu?!! Mektić?
Pogledajte tu logiku. Aferu ne prave Hrvatski obavještajci koji decenijama nezakonito vršljaju po BiH, vrbuju i maltretiraju BiH građane, zloupotrebljavaju diplomatska vozila i ko zna šta još, ali pravi BiH ministar koji se tome protivi.

BiH javnost i međunarodna zajednica popušili su njihovu laž da su "mudžahedini" ptice, da su dolijetali u BiH onda kada ni ptice nisu mogle letiti nad BiH. Sada BiH pravi aferu što želi da sprijeći da se na njenoj teritoriji, po diktatu i u režiji Hrvatskih obavještajaca kada to zatreba njigovoj politici, čine teroristički akti, podmeće oružje, organizuju radikalni krugovi kako bi se BiH imala za što panjkati Evropi.

Ovo vrijeđa i zdrav razum!!! Ovi europametnjakovići baš misle da je cio svijet lud samo oni pametni.
mishic

#759 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by mishic »

A u stvari je upravo suprotno!!! :izet:
Dr. Kuca

#760 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Dr. Kuca »

Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
spreca

#761 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

JThomas wrote:i fahrudu nešto ovo ne liježe...

https://avaz.ba/kolumne/bakirova-minuta ... -i-mektica
Jel ima neki Bakir a da nije supak...ja znam jos jednog osim Hadziomerovica i Izetbegovica i kao da ih je isti krac sklepo.....govno do govneta
spreca

#762 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Dr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
kako te to bolan Tito unazadi 100 godina.....da nebi tog "pokvarenjaka" tite ti bi se danas krstio ili bio ateista i selam nebi ni znao sta znaci....eto Bakir ce nam napraviti drzavu....hoce jasta
славянин

#763 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by славянин »

Dr. Kuca wrote:Prvo treba krenuti od toga da mi nismo drzava, drugo da nemamo drzavnika/e, trece da kao narod nemamo svijest i nacionalnu pripadnost. Tito nas je kao narod unazadio i vratio 100 godina unazad. Cetvrto nasa merhametljivost, nemoj ba da se komsina naljyti nema veze sto mi skace po glavi i rastura porodicu itd.itd. ljudi se sprdaju sa selam alejk, sa odlaskom u dzamiju, sa svim onim sto mi jesmo, sto nas onda drugi ne bi sapunjali?
1. Sami smo sebi krivi.
2. Opet smo sami sebi krivi jer nemamo drzavnika.
3.Opet smo sabi sebi krivi jer nemamo nacionalnu svijest i pripadnost.
4.Tito i SFRJ je vjerovatno jedini uzrok zasto danas BiH postoji.
5.Merhametljivost je dio naseg nacionalnog bica.
6.Selam alejk nema veze za nacionalnom svijescu i pripadnoscu niti je nesto "nase" osim po vjerskoj osnovi.
7.Ako mislis da je Islam jednako Bosanska drzava i Bosanci/Bosnjaci onda si se malo zafrkao - jer ako ti je to odrednica po cemu se onda od jednog Egipcanina razlikujes.
cvrčak_na_hedonizmu

#764 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Hoce to tako kad ti je obrazovanje 0 ( nula ) ;)
megaman4

#765 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by megaman4 »

Tito koji je imao svemirski, a kasnije i nuklearni program, nije nas unazadio, koliko nas je nasa nepismenost, ljubomora i mrznja unazadila.
General War

#766 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by General War »

mishic wrote:Pa kako je krenulo ove će zapadne "demokrate" nadmašiti istočne lažove!!!
Pogledajte službeni Zagreb i njihove reakcije na ovu aferu. Kažu Mektić je pred penzijom i nepotrebno se diže prašina i pravi afera.
Pa ko to diže prašinu i pravi aferu?!! Mektić?
Pogledajte tu logiku. Aferu ne prave Hrvatski obavještajci koji decenijama nezakonito vršljaju po BiH, vrbuju i maltretiraju BiH građane, zloupotrebljavaju diplomatska vozila i ko zna šta još, ali pravi BiH ministar koji se tome protivi.

BiH javnost i međunarodna zajednica popušili su njihovu laž da su "mudžahedini" ptice, da su dolijetali u BiH onda kada ni ptice nisu mogle letiti nad BiH. Sada BiH pravi aferu što želi da sprijeći da se na njenoj teritoriji, po diktatu i u režiji Hrvatskih obavještajaca kada to zatreba njigovoj politici, čine teroristički akti, podmeće oružje, organizuju radikalni krugovi kako bi se BiH imala za što panjkati Evropi.

Ovo vrijeđa i zdrav razum!!! Ovi europametnjakovići baš misle da je cio svijet lud samo oni pametni.
Niko nije popusio posebno MZ (i amerikanci kao glavni) vise nam je stetila Iranska mreza u BiH a ne Mudzosi koji su pod pokroviteljstvom Saudije dolazili ovamo, ali imaju dobre odnose sa Amerima. Kako tada tako i sada svi su svjesni Hrvatske uloge u BiH.
horkesh

#767 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by horkesh »

Evo Dnevnik i Insajder iskopali opet Nuhića :roll:

https://www.dnevnik.ba/vijesti/nuhic-hr ... reziji-aid

Inače radi kao komunalni inspektor.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... dreci-necu
Maraschino

#768 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Maraschino »

Ovo ga mogao samo Mato iskopati.
insomnia78

#769 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by insomnia78 »

spreca wrote:
kako te to bolan Tito unazadi 100 godina.....da nebi tog "pokvarenjaka" tite ti bi se danas krstio ili bio ateista i selam nebi ni znao sta znaci....eto Bakir ce nam napraviti drzavu....hoce jasta
Nista cojk nije pogresno reko. Napravio nekakav polunarod Muslimani. Niti narod niti vjerska skupina nego kasta
spreca

#770 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

insomnia78 wrote:
spreca wrote:
Nista cojk nije pogresno reko. Napravio nekakav polunarod Muslimani. Niti narod niti vjerska skupina nego kasta
A sta bi bilo da ga nije bilo...mislim na Josipa.....eto samo 10 godina posle njegove smrti sta nam se je desilo..svakom dovoljno da donese zakljucak
spreca

#771 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Maraschino wrote:Ovo ga mogao samo Mato iskopati.
Nebi zacudilo da za par godina pusti bradu.....kao cetnik ili selefija.......Mato moze sve :lol:
Maraschino

#772 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Maraschino »

Moj pradeda Alija je 1912. godine poginuo kao srpski vojnik
...rece Mehmedalija i dokaza da je i on Srbin.

Koji glupan i jos se time ponosi. :D
spreca

#773 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Maraschino wrote:

Kad nemozes da uspijes u svojoj sredini onda se prodas nekom drugom pa ako treba i vjeru i nacionalnost promjenis...takav je i Mehmed Beg :lol:
Point.

#774 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Point. »

spreca wrote:
Maraschino wrote:

Kad nemozes da uspijes u svojoj sredini onda se prodas nekom drugom pa ako treba i vjeru i nacionalnost promjenis...takav je i Mehmed Beg :lol:
Kakav glupan i neznalica. Treba njegovu sliku polijepiti na svakoj banderi u Tuzli i Lukavcu i velikim slovima napisati glupan i neznalica. Je li ga stid makar u ime one nevino nastradale djece na Kapiji koji stradaše od srpske istine, jedinstvenosti i šta već nabroja tamo. Sramota ljudska.
spreca

#775 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Point. wrote: Kakav glupan i neznalica. Treba njegovu sliku polijepiti na svakoj banderi u Tuzli i Lukavcu i velikim slovima napisati glupan i neznalica. Je li ga stid makar u ime one nevino nastradale djece na Kapiji koji stradaše od srpske istine, jedinstvenosti i šta već nabroja tamo. Sramota ljudska.
Ovakvi kao Mato neznaju za stid i savjest im je ravna nuli....kao ono kazu...obraza nemaju a guzici se ne boje...u normalnim drzavama bi tv mogli samo vidjeti na malim ekranima a ne raditi na Tv i jos genocidnu to slobodno mogu reci jer ni za milimetar nije otisla od one Radovana Karadzica....cak veliki procenat srba nije zadovoljansa tom diktatorskom Rudonjinom tv
Post Reply