Otto_13 wrote:On godinama opstaje na vlasti vladajući na taj način i tim strahom . Pitanje je kada će njegovi podanici skontat da je njegovo "srbovanje" za jednokratnu upotrebu.normala brate wrote:Ma mediji k'o mediji i naši s PTSP k'o naši s PTSP upale se ljudi u sekundi na totalno nebitne stvari kakav crni Dodo i lider..Otto_13 wrote:Pisana je Bosančicom . Problem je što niti jedan njen primjerak nije u BiH . Sa druge strane malo me iznenađujete nekim stvarima . Tim nekim planovima se maše već par godina i potežu se povremeno prema potrebi . Milorad možda djeluje kao budala ali ima dovoljno onih koji ga savjetuju da bi pokušaj odvajanja dijela teritorije BiH izazvao ogroman niz problema za njega i njegove sljedbenike . Od ekonomskih do političkih i konačno vojnih . Evropi svakako godi ovakvo stanje u BiH jer obožavaju da glume mirotvorce .Svjestan je da više nema JNA i njene opreme i naoružanja koja je devedesetih uspjela da "poklopi" dijelove zemlje . Svjestan je i da je Srbija div od papira ali i da nema 20. 000 srba koji bi poginula za njegove ideje . Tako da od toga nema ništa i on po običaju pričajući o tome sklanja fokus sa ozbiljnih problema koji tresu RS
Fazon je što Dodo zna kako s nama samo oštro i provociraj, epilog?
Epilog je ostanak na vlasti do svoje smrti bez bilo kakvog konkretnog pokušava odvajamo se i to bi bilo to.
Gledaj samo debilnih vijesti svaki dan o Dodiku i RS
Brate moj Dodo nema podršku to je činjenica ima kupljene glasove i krezubu sirotinju kao SDA ovdje.
Nikome nije do rata niti su u mogučnosti da ratuju.
Ej pa situacija ova i iz 92 je toliko nebo i zemlja da je smijesno pricati.
Ta glupava prica o odvajanju je samo provociranje da mi krenemo prvi bukvalno jer znak kaobi se završilo da oni krenu prvi u sukob.