Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
DonieBrasco
#751 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Sreca pa je novembar blizu. 
- Edin H.
#752 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Realno gledajuci sanse da uzmemo Evropsko prvenstvo 2020-te su nam danas znatno porasle 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#753 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
sa grčkom ćemo imati problema u gostima. ozbiljnih problema. naše šanse za pobjedu su nekih 20%, remi 70%, da nas pobijede 10%.
gledao sam protiv italije i do penala grčka je igrala sasvim solidno. poslije toga kola kreću nizbrdo.
ruku na srce i nije realno da nam se sve poklopi. nismo mi te sreće.
gledao sam protiv italije i do penala grčka je igrala sasvim solidno. poslije toga kola kreću nizbrdo.
- Muhamed Đakmić
#754 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ma neće to biti ista utakmica kao protiv Italije, neće oni biti toliko zatvoreni kao protiv Italije, niti ćemo mi biti otvoreni kao Italijani. Ja bih rekao da smo čak i favoriti. Ovo što Grčka ima u kadru je jednostavno ništa, nikakav nivo.malakh wrote:sa grčkom ćemo imati problema u gostima. ozbiljnih problema. naše šanse za pobjedu su nekih 20%, remi 70%, da nas pobijede 10%.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#755 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
moramo ih nadtrčati i tu tražiti svoju šansu. novi selektor, nova očekivanja. stadion uvijek pun kada grčka igra protiv nas, atmosfera usijana, grci nabrijani. jeste da nema najboljih igrača, pogotovo obrambenih, ali to mi nije neka utjeha, jer se sjetim armenije i shvatim da nas svatko može pobijediti.Muhamed Đakmić wrote:Ma neće to biti ista utakmica kao protiv Italije, neće oni biti toliko zatvoreni kao protiv Italije, niti ćemo mi biti otvoreni kao Italijani. Ja bih rekao da smo čak i favoriti. Ovo što Grčka ima u kadru je jednostavno ništa, nikakav nivo.malakh wrote:sa grčkom ćemo imati problema u gostima. ozbiljnih problema. naše šanse za pobjedu su nekih 20%, remi 70%, da nas pobijede 10%.
- Muhamed Đakmić
#756 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ma ako ih apsolutno ne nadigramo nakon večeras nemamo izgovora. I teško da će biti pun stadion, razočarani su apsolutno.
- Logovan
#757 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Taman da ih pobijedimo.Edin H. wrote:Plasirase se Italijani
-
Dead Man Walking
#758 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Pa mi kakvi smo god bili Armencima smo trebali pet komada sloziti da je uslo pola sansi. Oni i jesu tu negdje rang Finaca, jedan solidan igrac i kamara prosjeka, al jbga, mi ne bismo bili mi da upravo na takvim ne kiksamo. 
-
El_comadante
#759 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
- Laertes
#760 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ne ili...ili nego i...i.El_comadante wrote:dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
- studeni76
#761 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
A svi zaboravljaju lude Armence. Sta ako oni iznenade Fince, onda imaju Grke kuci i istorijsku protiv rasterecenih Italijana. U nekom ludom scenariju sa 7 bodova oni su drugi.El_comadante wrote:dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
Dobro su nasi usrali situaciju u Armeniji, dzaba se nadat sad.
Last edited by studeni76 on 13/10/2019 09:50, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#762 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Italiju ćemo pobjediti 80% a izgubiti 100%Logovan wrote:Taman da ih pobijedimo.Edin H. wrote:Plasirase se Italijani
-
high_volume
#763 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Da se Džeko tada povrijedio, sada bismo i mi bili rasterećenistudeni76 wrote:A svi zaboravljaju lude Armence. Sta ako oni iznenade Fince, onda imaju Grke kuci i istorijsku protiv rasterecenih Italijana. U nekom ludom scenariju sa 7 bodova oni su drugi.El_comadante wrote:dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
- Laertes
#764 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Jest, ba, što onaj tamo reče, "kočničar"high_volume wrote:Da se Džeko tada povrijedio, sada bismo i mi bili rasterećenistudeni76 wrote:A svi zaboravljaju lude Armence. Sta ako oni iznenade Fince, onda imaju Grke kuci i istorijsku protiv rasterecenih Italijana. U nekom ludom scenariju sa 7 bodova oni su drugi.El_comadante wrote:dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
- AmiĐa_Idriz
#765 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Od kakvih smo poluamatera gubili i ne zaslužujemo direktan plasman.
-
El_comadante
#766 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
ali Finci imaju Italiju i sada protiv Armenije gdje možda mogu i kiksati. ako dobiju Armeniju onda mi moramo dobiti i...i.Laertes wrote:Ne ili...ili nego i...i.El_comadante wrote:dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
-
El_comadante
#767 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
ja bih prije rekao protiv Grka da su usrali baš nam da dva boda fale sada jer smo vodili veći dio utakmice, nejse. Armenija je kiksala protiv Liht. i sada bi se morali vaditi, dakle ako hoče da su u igri nesmiju izgubiti od Finaca.studeni76 wrote:A svi zaboravljaju lude Armence. Sta ako oni iznenade Fince, onda imaju Grke kuci i istorijsku protiv rasterecenih Italijana. U nekom ludom scenariju sa 7 bodova oni su drugi.El_comadante wrote:dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
-
DonieBrasco
#768 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Finska je odigrala svoj domec sa Italijom, sad igraju protiv Armenije kuci gdje ocekujemo taj kiks, a onda idu Grckoj u goste zadnje kolo, Armenija ima gostovanje Italiji.
Mi moramo pobjediti Grcku, onda Italija kuci, ...
Mi moramo pobjediti Grcku, onda Italija kuci, ...
-
Tipicoti
#769 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
I Finci i Armenci se nalaze tu gdje jesu zahvaljujuci nama a ne sebi.
- Edin H.
#770 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Najgluplje će biti ako završimo sa istim brojem bodova kao i Armenci i oni prodaju zbog onog autogola u zadnjoj minuti. 
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#771 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Tacno.Tipicoti wrote:I Finci i Armenci se nalaze tu gdje jesu zahvaljujuci nama a ne sebi.
Grcka je uspjela bodove uzeti samo nama i lihtensteinu jbt.
- Edin H.
#772 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ja koliko se sjećam nas su vile nosale da Grci ne uzmu na kraju.El_comadante wrote:ja bih prije rekao protiv Grka da su usrali baš nam da dva boda fale sada jer smo vodili veći dio utakmice, nejse. Armenija je kiksala protiv Liht. i sada bi se morali vaditi, dakle ako hoče da su u igri nesmiju izgubiti od Finaca.studeni76 wrote:A svi zaboravljaju lude Armence. Sta ako oni iznenade Fince, onda imaju Grke kuci i istorijsku protiv rasterecenih Italijana. U nekom ludom scenariju sa 7 bodova oni su drugi.El_comadante wrote:dakle Italija se plasirala na EP a Grčka definitivno ispala. do kraja mi ili Finci. dakle nesmijemo izgubit u Grčkoj i nadati se kiksu Finaca, zapravo moramo dobiti ili Grčku ili Italiju pa bujrum
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#773 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
ako Lihtejnstajn dobije Fince, a mi
naucna fantastika
remi kuci sa Grcima je usrao stvar, nastavio je poraz i bezidejna igra u Finskoj
da bi finale bio poraz od Armena
nema od drugog mjesta ama bas nista
baraz i onda idu jadi i drame
naucna fantastika
remi kuci sa Grcima je usrao stvar, nastavio je poraz i bezidejna igra u Finskoj
da bi finale bio poraz od Armena
nema od drugog mjesta ama bas nista
baraz i onda idu jadi i drame
- turbofolk
#774 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
S igrom ko sinoć i s onakvim zalaganjem, u baražu nek dođe bilo ko. Nećemo bit bez šanse.
Po pitanju konačnog stanja na tabeli u slučaju istog broja bodova na diobi drugog mjesta, na kraju kvalifikacija, ne odgovara nam da drugo mjesto dijelimo sa Armenijom, sa Finskom odgovara. Ali.. Ako kojim slučajem Armenija remizira u Finskoj i ako na kraju novembra tri ekipe budu bodovno jednake na drugom mjestu, onda su Finci direktni putnici za Euro, jer se onda gleda međusobni duel sve tri ekipe. Dakle:
U slučaju remija Finske i Armenije i u slučaju istog broja bodova na kraju: Finska bolja od Armenije međusobno, Armenija bolja od nas, mi bolji od Finske. Trenutna gol razlika Finske u mečevima s nama i Armenijom je +1 i neće se mjenjati u slučaju remija sa Armenijom. Gol razlika Armenije u duelima sa nama i sa Finskom je -1 i neće se mijenjati u slučaju remija. Naša je 0 i neće se mijenjati jer smo odigrali sve utakmice sa Finskom i Armenijom. Ukupna gol razlika računajući sve mečeve u grupi do sad je na našoj strani. Eto što je sinoć bilo bitno dati što više golova, tipa onaj Gojakov zicer na kraju i eto što je bitan onaj Lončarov autogol u Jerevanu. Ako Armenija pobijedi Fince 1 razlike i opet budemo bodovno jednaki na kraju, tek onda je lom, jer bi gol razlika svima bila 0 a opet Finci bolji od Armenije, Armenija od nas mi od Finske. Onda bi plasman zavisio od tačnog rezultata u Finskoj (0-1, 1-2, 2-3 itd). Ova prva dva iz zagrade odgovaraju nama.
Po pitanju konačnog stanja na tabeli u slučaju istog broja bodova na diobi drugog mjesta, na kraju kvalifikacija, ne odgovara nam da drugo mjesto dijelimo sa Armenijom, sa Finskom odgovara. Ali.. Ako kojim slučajem Armenija remizira u Finskoj i ako na kraju novembra tri ekipe budu bodovno jednake na drugom mjestu, onda su Finci direktni putnici za Euro, jer se onda gleda međusobni duel sve tri ekipe. Dakle:
U slučaju remija Finske i Armenije i u slučaju istog broja bodova na kraju: Finska bolja od Armenije međusobno, Armenija bolja od nas, mi bolji od Finske. Trenutna gol razlika Finske u mečevima s nama i Armenijom je +1 i neće se mjenjati u slučaju remija sa Armenijom. Gol razlika Armenije u duelima sa nama i sa Finskom je -1 i neće se mijenjati u slučaju remija. Naša je 0 i neće se mijenjati jer smo odigrali sve utakmice sa Finskom i Armenijom. Ukupna gol razlika računajući sve mečeve u grupi do sad je na našoj strani. Eto što je sinoć bilo bitno dati što više golova, tipa onaj Gojakov zicer na kraju i eto što je bitan onaj Lončarov autogol u Jerevanu. Ako Armenija pobijedi Fince 1 razlike i opet budemo bodovno jednaki na kraju, tek onda je lom, jer bi gol razlika svima bila 0 a opet Finci bolji od Armenije, Armenija od nas mi od Finske. Onda bi plasman zavisio od tačnog rezultata u Finskoj (0-1, 1-2, 2-3 itd). Ova prva dva iz zagrade odgovaraju nama.
-
El_comadante
#775 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
da nebi računali bolje da sačekamo utorak i vidimo šta če se dešavati, bit če mnogo jasnije. pa onda praviti kalkulacije ako budu postojale.