Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post Reply
megaman4

#751 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by megaman4 »

General War wrote:
megaman4 wrote:
Unisti HDZ sve redom. Ostat ce samo drzavne kompanije koje nose prefiks ili sufiks BiH.

Pravda je spora ali dostizna. :izet:
I skupa...znas li samo koliko se para spickalo na ubleharenje...i tako bi da im se da i TV sa drzavne sise pa i da vladaju a drugi ce zaradjivati pare.
Pa to im je cilj da im Bosnjaci zaradjuju pare, a da HDZ i Covic iste trose kako hoce i da i dalje kmece o ugrozenosti, a u svim republickim i federalnim institucijama njihovi ljudi.

HDZ=SKBiH a Covic=komunjara, odnosno uvijek je i bio.

E nece moci.
General War

#752 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by General War »

megaman4 wrote:
General War wrote:
megaman4 wrote:
Unisti HDZ sve redom. Ostat ce samo drzavne kompanije koje nose prefiks ili sufiks BiH.

Pravda je spora ali dostizna. :izet:
I skupa...znas li samo koliko se para spickalo na ubleharenje...i tako bi da im se da i TV sa drzavne sise pa i da vladaju a drugi ce zaradjivati pare.
Pa to im je cilj da im Bosnjaci zaradjuju pare, a da HDZ i Covic iste trose kako hoce i da i dalje kmece o ugrozenosti, a u svim republickim i federalnim institucijama njihovi ljudi.

HDZ=SKBiH a Covic=komunjara, odnosno uvijek je i bio.

E nece moci.

Dok je SDA,sve je moguce
megaman4

#753 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by megaman4 »

@General War

Ako ih ovaj put ne spasi SDA, imas njihov otpad SBB koji bi dao guzice za vlast, a isto vazi i za SDP, koji ne zna gdje udara.

Radoncic i Niksic su u boljim odnosima sa Cirilicarom, nego Bakir.
BHCluster

#754 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by BHCluster »

General War wrote: I skupa...znas li samo koliko se para spickalo na ubleharenje...i tako bi da im se da i TV sa drzavne sise pa i da vladaju a drugi ce zaradjivati pare.
Pa dobili su Hercegovacku TV za potrebe javnog informisanja Hrvata BiH pogodi (t)ko je unistio?
General War

#755 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by General War »

megaman4 wrote:@General War

Ako ih ovaj put ne spasi SDA, imas njihov otpad SBB koji bi dao guzice za vlast, a isto vazi i za SDP, koji ne zna gdje udara.

Radoncic i Niksic su u boljim odnosima sa Cirilicarom, nego Bakir.
Nije daleko od istine...SDA sam samo naveo jer je najvise u vlasti pa samim i time najodgovornija, ali ne i jedina odgovorna, sve je to dio "istog tima" vec decenijama.
General War

#756 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by General War »

BHCluster wrote:
General War wrote: I skupa...znas li samo koliko se para spickalo na ubleharenje...i tako bi da im se da i TV sa drzavne sise pa i da vladaju a drugi ce zaradjivati pare.
Pa dobili su Hercegovacku TV za potrebe javnog informisanja Hrvata BiH pogodi (t)ko je unistio?
Pa bosnjaci, ko ce drugi :D
Kad Bakir napravi "zapis"...ne mogu jadni nista, ne ide pa to ti je, a nece kod hodje da im skidaju sihre. :D
kakavdanakneiskustvu

#757 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by kakavdanakneiskustvu »

Novak20 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

pa u hrvatskoj se vidi njihova drzavna zastava,ona koju sam postavio na prosloj cini mi se stranici,sa 5 pletera,zastava te drzave
Znaš li uopće šta je "pleter" ?

Nije teško saznati ako malo progooglaš, a znanje je potrebno ako misliš o nečemu ozbiljno pričati.

moja greska,sa pet štitova,bar tako piše na wikipediji,ti ko da si ne do bog hrvat koliko to dobro znas a ne jevrej
Mirza007

#760 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by Mirza007 »

Hocel' babo podnosit' apelaciju ili ce donosit' dekleraciju?
BHCluster

#761 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by BHCluster »

Opa a ni baklave nije probala. :pisnuo:

Emina Merdan je nova šefica Misije BiH u Evropskoj uniji... vidis da su ugrozeni, majorizirani sta vec... :lol: Pisi Ljubicu novu deklaraciju osta ti kćerka bez posla!
Last edited by BHCluster on 20/12/2018 18:19, edited 1 time in total.
General War

#762 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by General War »

Mirza007 wrote:Hocel' babo podnosit' apelaciju ili ce donosit' dekleraciju?
Ima ih jos...mozda babo i zasuti dok nije zeljko nastavio "sjecu knezova" po raznim uhljebskim pozicijama gdje su ugrozena porodica ljubic...prakticno sve sto ima ruke i noge a dolazi iz klana Ljubic je na drzavnoj sisi.
horkesh

#763 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by horkesh »

Upravo je gostovao na N1. Luciji je teško, to nije diplomatska praksa, tek upisala djecu u tamošnju školu...
General War

#764 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by General War »

horkesh wrote:
Upravo je gostovao na N1. Luciji je teško, to nije diplomatska praksa, tek upisala djecu u tamošnju školu...
:lol:
Mirza007

#765 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by Mirza007 »

horkesh wrote:
Dirljivo.
General War

#766 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by General War »

Ljubić za N1: Sve što radim, radim kao patriot BiH i hrvatski rodoljub

Image
Božo Ljubić, poslanik u Saboru Hrvatske i predsjednik Glavnog odbora HNS-a u BiH kazao je za N1 da ima utisak da ljudi u Sarajevu imaju pogrešan dojam o njemu. :mrgreen: :-) :roll:
http://ba.n1info.com/Vijesti/a304793/Lj ... oljub.html
channel10

#767 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by channel10 »

Novak20 wrote:

pa u hrvatskoj se vidi njihova drzavna zastava,ona koju sam postavio na prosloj cini mi se stranici,sa 5 pletera,zastava te drzave

Nije teško saznati ako malo progooglaš, a znanje je potrebno ako misliš o nečemu ozbiljno pričati.

moja greska,sa pet štitova,bar tako piše na wikipediji,ti ko da si ne do bog hrvat koliko to dobro znas a ne jevrej
:mrgreen: :thumbup:
Mirza007

#768 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by Mirza007 »

General War wrote:Ljubić za N1: Sve što radim, radim kao patriot BiH i hrvatski rodoljub

Image
Božo Ljubić, poslanik u Saboru Hrvatske i predsjednik Glavnog odbora HNS-a u BiH kazao je za N1 da ima utisak da ljudi u Sarajevu imaju pogrešan dojam o njemu. :mrgreen: :-) :roll:
http://ba.n1info.com/Vijesti/a304793/Lj ... oljub.html
Konacno shvatam bit one da je patriotizam posljednje utociste hulja.
Novak20

#769 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by Novak20 »

Novak20 wrote:

Pa sad...opće obrazovanje, čitanje teksta sa razumijevanjem i razlikovanje pletera, štita i krune nema nikakve veze s tim da li je netko Hrvat ili Jevrej.
kakavdanakneiskustvu

#770 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by kakavdanakneiskustvu »

Novak20 wrote:
Novak20 wrote:

Pa sad...opće obrazovanje, čitanje teksta sa razumijevanjem i razlikovanje pletera, štita i krune nema nikakve veze s tim da li je netko Hrvat ili Jevrej.[/quote]

priznajem da nisam znao neke stvari oko grba republike hrvatske kao sto ocito znaju neki jevreji
BHCluster

#772 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by BHCluster »

priznajem da nisam znao neke stvari oko grba republike hrvatske kao sto ocito znaju neki jevreji
:lol: :thumbup:
isx

#773 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by isx »

...
Nivelacija

#774 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by Nivelacija »

General War wrote:
The 51st State wrote:
General War wrote:Elektroprivreda BiH u budžet uplatila 63 miliona maraka, a Elektroprivreda HZHB ništa

:lol:

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... sta/321898
Opet DziHatlije krive :lol:
Givit bi pokvarili :mrgreen:
Znam da ovo smijesno zvuci ali ovo je ekonomski genocid tako da se ne treba ni saliti na ovu temu gdje hrvati bukvalno ekonomski genocidisu bosnjake.
General War

#775 Re: Ugroženost Hrvata - istine i zablude

Post by General War »

Nivelacija wrote:
Znam da ovo smijesno zvuci ali ovo je ekonomski genocid tako da se ne treba ni saliti na ovu temu gdje hrvati bukvalno ekonomski genocidisu bosnjake.
Ne moze bas biti genocid kad imaju lojalnog partnera na bosnjackoj strani svo ovo vrijeme...prije ce biti "Ublehaski UZP prema gradjanima BiH"
Post Reply