Pa nekako mi je to pacenicki kako da kazemLogovan wrote:Što ne vjeruješ? Pa skroz očekivano.merlin246 wrote: E bas je ovo nekako jadno i nisko.
Ne mogu vjerovat da je to objavio
Jala Brat & Buba Corelli
Moderator: _BataZiv_0809
- merlin246
#751 Re: Jala Brat & Buba Corelli
- Ommadawn
#752 Re: Jala Brat & Buba Corelli
I misliti da si frajer...Tomahawk11 wrote:Pa to je glavna furka na društvenim mrežama, objavniti gutu para, ključeve kakvog auta, slikanje sa votkom u kakvom klubu...merlin246 wrote:
E bas je ovo nekako jadno i nisko.
Dzaba ti care i dobra kola, guta para, klubovi, picke materine kad si - sirotinja u dusi. A to je ono najgore. Jer kad se oci krenu sklapati, sam vidis koliko ti nesto nedostaje.
- Dope_Man
#753 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jeste pacenicki ljudima bez kompleksa.. ali to je vecini klinaca koji ovo slusaju glavna furka.. kako vec neko napisa gutica para, kljucevi od auta i neka flasa.. vrhic, sto bi rekli
To je taj nivo rezonovanja, nema tu vece filozofije il bilo cega, jednostavno khurchenje. Od njih nista drugo se i ne ocekuje.
To je taj nivo rezonovanja, nema tu vece filozofije il bilo cega, jednostavno khurchenje. Od njih nista drugo se i ne ocekuje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#754 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Zaboravio sam i furku - bio u zatvoru. što je to popularnoOmmadawn wrote: I misliti da si frajer...
Dzaba ti care i dobra kola, guta para, klubovi, picke materine kad si - sirotinja u dusi. A to je ono najgore. Jer kad se oci krenu sklapati, sam vidis koliko ti nesto nedostaje.
Znaš šta bi oni rekli na ove naše komentare?
Zavidni, haters gonna hate
- Dope_Man
#755 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ljubomorne duse mogu da nam pusheTomahawk11 wrote:Zaboravio sam i furku - bio u zatvoru. što je to popularnoOmmadawn wrote: I misliti da si frajer...
Dzaba ti care i dobra kola, guta para, klubovi, picke materine kad si - sirotinja u dusi. A to je ono najgore. Jer kad se oci krenu sklapati, sam vidis koliko ti nesto nedostaje.![]()
Zavidni, haters gonna hate
A to za zatvor je uzeto od amera.. street credibility i to, dokazao si da si zaheban, da dolazis iz loseg zivota al pobjedio si sistem, bio sam u zivotu i na vrhu i na dnu, znam kako je biti prosjak i biti car itd..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#756 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Znam ja to...mene bi bilo stid, robija, sramota, ali dobro, život bez limita i obrazaDope_Man wrote:
Ljubomorne duse mogu da nam pushe![]()
A to za zatvor je uzeto od amera.. street credibility i to, dokazao si da si zaheban, da dolazis iz loseg zivota al pobjedio si sistem, bio sam u zivotu i na vrhu i na dnu, znam kako je biti prosjak i biti car itd..
- Ommadawn
#757 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ma cega se pametan stidi, budala se ponosi.Dope_Man wrote:Ljubomorne duse mogu da nam pusheTomahawk11 wrote:Zaboravio sam i furku - bio u zatvoru. što je to popularnoOmmadawn wrote: I misliti da si frajer...
Dzaba ti care i dobra kola, guta para, klubovi, picke materine kad si - sirotinja u dusi. A to je ono najgore. Jer kad se oci krenu sklapati, sam vidis koliko ti nesto nedostaje.![]()
Zavidni, haters gonna hate![]()
Bio u zatvoru pa automatski zajeban. O jebote...
- merlin246
#758 Re: Jala Brat & Buba Corelli
U pjesmama mi recimo ne smeta spominjanje toga jer nekako to shvacam kao zajebanciju, hvataju rime kako znaju i toDope_Man wrote:Jeste pacenicki ljudima bez kompleksa.. ali to je vecini klinaca koji ovo slusaju glavna furka.. kako vec neko napisa gutica para, kljucevi od auta i neka flasa.. vrhic, sto bi rekli![]()
Ali ova slika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#759 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pa i pjesme neki doživljavaju kao način života, tako i ova slika.merlin246 wrote:U pjesmama mi recimo ne smeta spominjanje toga jer nekako to shvacam kao zajebanciju, hvataju rime kako znaju i toDope_Man wrote:Jeste pacenicki ljudima bez kompleksa.. ali to je vecini klinaca koji ovo slusaju glavna furka.. kako vec neko napisa gutica para, kljucevi od auta i neka flasa.. vrhic, sto bi rekli![]()
To je taj nivo rezonovanja, nema tu vece filozofije il bilo cega, jednostavno khurchenje. Od njih nista drugo se i ne ocekuje.![]()
Ali ova slika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#760 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Sto to nisi dobar?emric wrote:Jelde, teško živjeti u vremenima kad svako može da radi i zaradi? Trebalo bi ih pobiti sve, ili upregnuti u robove? Mislim, ne kontam, koji je kod tebe vijek? Šta je problem da neko nema pa ima, ili ima pa nema, da zaradi i troši na šta želi? Ili šta je problem da bude drugačiji od tebe? Čemu osude i paćeništvo? Pusti ba ljude da žive, bavi se sobom._BataZiv_0809 wrote:Kad se bijeda dokopa para...
- zomri
#761 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Prozivaju ih da su neuspješni pa moraju ljudi nekako dokazati
A kad dokažu onda licemjerje i moralisanje na djelu.
Meni lično ne smeta. Radujem se tuđoj sreći
- Logovan
#762 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pa evo rekla si ko je, šta je. Obični paćenik. Sirotinja u duši, gore neko napisa.merlin246 wrote:Pa nekako mi je to pacenicki kako da kazemLogovan wrote:Što ne vjeruješ? Pa skroz očekivano.merlin246 wrote: E bas je ovo nekako jadno i nisko.
Mora se hvaliti parama i skupim stvarima kad mu je to vrhunac u životu, a glava prazna.
- merlin246
#763 Re: Jala Brat & Buba Corelli
A ne bih rekla da su oni teski materijalisti iako se predstavljaju tako.
Ali ova slika je stvarno seljačluk totalni
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#764 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nisam ni ja nikom zavidan.zomri wrote:Prozivaju ih da su neuspješni pa moraju ljudi nekako dokazatiA kad dokažu onda licemjerje i moralisanje na djelu.
![]()
Uspio si, super, ali nemoj pišati okolo po svijetu s tim svojim uspjehom.
- dale cooper
#765 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ne znam zašto su sada ljudi iznenađeni i zgroženi na ovu sliku. Ovo je samo ekstenzija onih tekstova što su postavljani prije par stranica
odnosno ono o čemu repa/pjeva u pjesmama. Makar pokazuje da je sa te strane konzistentan.
odnosno ono o čemu repa/pjeva u pjesmama. Makar pokazuje da je sa te strane konzistentan.
- wewa
#766 Re: Jala Brat & Buba Corelli
vala bas, konzistentno dno dna 
- Ommadawn
#767 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Petkom sam na dzumi. Ostalim danima na votki i kokainu.
- Logovan
#768 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pa eto Buba otkrio kakav je zapravo. Čekamo Jalu, da vidimo hoće li kolegu ispratiti.merlin246 wrote:A ne bih rekla da su oni teski materijalisti iako se predstavljaju tako.
- Dope_Man
#769 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Zasto ne? Bukvalno ne postoji niti jedan cin ili rijec kojom su pokazali, ili bar implicirali, da im je ista osim love i nekakvog ''ulicnog'' statusa bitno. O tome govore u pjesmama, o tome pricaju u intervjuima, to postavljaju i kao slike na instagramu.merlin246 wrote:A ne bih rekla da su oni teski materijalisti iako se predstavljaju tako.
Sad malo djelujes kao one djevojke koje se uhvate nekog ''bad boy'' tipa pa sebe i druge uvjerava konstantno da negdje ispod postoji neka posebna, mekana dusa koju ce samo ona otkriti ispod maske olosa.. a on zapravo samo olos svo vrijeme
- Ommadawn
#770 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Niti dokaz da oni to zapravo parodiraju. A raja se pali i zari.Dope_Man wrote:Zasto ne? Bukvalno ne postoji niti jedan cin ili rijec kojom su pokazali ili bar implicirali da im je ista osim love i nekakvog statusa bitno. O tome govore u pjesmama, o tome pricaju u intervjuima, to postavljaju i kao slike na instagramu.merlin246 wrote:A ne bih rekla da su oni teski materijalisti iako se predstavljaju tako.
Sad malo djelujes kao one djevojke koje se uhvate nekog ''bad boy'' tipa pa sebe i druge uvjerava konstantno da negdje ispod postoji neka posebna, mekana dusa koju ce samo ona otkriti ispod maske olosa.. a on zapravo samo olos svo vrijeme
-
wolfie
- dale cooper
#773 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pljačkanje lokalnih granapa. Gangsta style na bosanski način.
- xoklix
#774 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Brazilske gazele- simbol ghetto naselja.cassius wrote:brazilskih gazela ??xoklix wrote:Sindrom likova koji se opare,a dolaze iz geta da ne kažem brazilskih gazela.zomri wrote:
POYY SIROTILJO
- SmokingMan
#775 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Vid šoldi što se gužvaju.