Finale: Francuska - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko osvaja?

Poll ended at 16/07/2018 00:27

Francuska
131
53%
Hrvatska
114
47%

Total votes: 245

Riddle

#751 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

insomnia78 wrote:I dodjea na forum druge drzave iskazivati svoj ponos. Nabijanje na nos sta li?
:mrgreen:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#752 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Sportske teme super :mrgreen: ...ovo je ... :lol: ...ne smijem da napišem, naljutit ce se večina :lol: .
MOSALJOZE

#753 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by MOSALJOZE »

Bobi wrote:
Fudo387 wrote:
MOSALJOZE wrote:Ccc jao pacenika na temi :mrgreen:
Boli nas dupe mi smo u finalu :mrgreen:
Ti si u Dubravama, gledas televizor. :D
Ne smije ona napolje izać...kućni režim :mrgreen: .
:lol:

Ja samo na forum ne smijem :lol:
U 6 godina forumanja pobrala samo 2 puta ba. Ovo svjetsko i proslo svjetsko cini mi se :lol:
Oba sport oba nogomet
radostan dan

#754 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by radostan dan »

pirmin wrote:
radostan dan wrote:nekim ga gifom, insomnia....
Meni je ovaj tvoj simpatican :)

Image
eno, gotovo... :| šta to radiš čovječe, razbijaš mi fokus na finala današnja...
(kucano iz špajza)
Bobi
Forum administrator

#755 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Razočarala si me...onakve psovke, ko bi to od tebe očekivao..na moju urgenciju dobila si 14 a ne 7, pa ti vidi :D.
insomnia78

#756 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by insomnia78 »

Fudo387 wrote:Ma ko da gledam, poslije pet minuta onaj Umititi uci elham na sredini, i hatma.
5-0 za Francuze, s pola snage.
Predsjednik je vec pocero s druge strane. Nedje ce upaliti
Image
Nije ba Samuel musliman jbg :lol:
Al ima Pogba i Adil
Fudo Bosna

#757 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo Bosna »

channel10 wrote:
Sta tebi nije jasno? Jedna posveta i to je to. Shvati ti da su tvoji "preci" ipak malo dublje "zaorali" i da ce se to tesko popraviti i za narednih 50-100 godina. Ja prvi sam navijao za vas do presude UZP-u. Nakon ponasanja glavesina RH nakon te presude i ponasanja njihovih brabonjaka u Hercegovini , pa sve do danas, zelim vam sve najgore. A i to je nista naspram djela i zelja istih tih prema meni, mom narodu i mojoj drzavi. Zato danas navijam za FR i nadam se rastavljanju Hrvatske na proste faktore.
:thumbup: !

Hajde, "nosi ga djavo", pa i to bi covjek , zarad komsiluka i zajednickog zivota u ex Yu zaboravio, pa po defaultu, navijao za komsije...

Ali kada vidis nasta danas lice; Zapadni, Mostar, Siroki, Capljina, sa koliko neukusa se isticu zastave susjedne drzave ili paradrzavne zastave " erceg bosne", a podcjenjuje/vrijedja Domovina u kojoj si rodjen i u kojoj zivis, nazalost, ne zbog Hrvata iz Hr, ili momaka u toj izvrsnoj Hrvatskoj repki , NE mogu ni pod razno navijati za Hr, a cekati poslije divljanje ovih sa zapadne obale, i " kvazinavijanje" , kojim ce se pljuvati po sopstvenoj Domovini BIH !
Edin H.

#758 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

Bobi wrote:Sportske teme super :mrgreen: ...ovo je ... :lol: ...ne smijem da napišem, naljutit ce se večina :lol: .
Da, da, suverena dominacija sportskih tema na Balkanu, a usudio bih se reci i u Evropi, a vjerovatno i u svijetu, ali tu ne prabas sve forume. :D
insomnia78

#759 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by insomnia78 »

Znaci sljedeci put kad me banujete ne cekam mjesec ko levat. Sutra napravim novi nick i bog te veselio?
Fudo387

#760 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:
Fudo387 wrote:Ma ko da gledam, poslije pet minuta onaj Umititi uci elham na sredini, i hatma.
5-0 za Francuze, s pola snage.
Predsjednik je vec pocero s druge strane. Nedje ce upaliti
Image
Nije ba Samuel musliman jbg :lol:
Al ima Pogba i Adil
Jebi ga, ja mislio Sulejman, cuj Samuel..
Nema veze, eto, Pogba. :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#761 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Jimmy McNulty »

Fudo Bosna wrote:
channel10 wrote:
Sta tebi nije jasno? Jedna posveta i to je to. Shvati ti da su tvoji "preci" ipak malo dublje "zaorali" i da ce se to tesko popraviti i za narednih 50-100 godina. Ja prvi sam navijao za vas do presude UZP-u. Nakon ponasanja glavesina RH nakon te presude i ponasanja njihovih brabonjaka u Hercegovini , pa sve do danas, zelim vam sve najgore. A i to je nista naspram djela i zelja istih tih prema meni, mom narodu i mojoj drzavi. Zato danas navijam za FR i nadam se rastavljanju Hrvatske na proste faktore.

Hajde, "nosi ga djavo", pa i to bi covjek , zarad komsiluka i zajednickog zivota u ex Yu zaboravio, pa po defaultu, navijao za komsije...

Ali kada vidis nasta danas lice; Zapadni, Mostar, Siroki, Capljina, sa koliko neukusa se isticu zastave susjedne drzave ili paradrzavne zastave " erceg bosne", a podcjenjuje/vrijedja Domovina u kojoj si rodjen i u kojoj zivis, nazalost, ne zbog Hrvata iz Hr, ili momaka u toj izvrsnoj Hrvatskoj repki , NE mogu ni pod razno navijati za Hr, a cekati poslije divljanje ovih sa zapadne obale, i " kvazinavijanje" , kojim ce se pljuvati po sopstvenoj Domovini BIH !
+1

Da nema ovih hrvata rođenih u BiH koji su ovakvi danas bih bio veći navijač njihove reprezentacije od bilo kojeg navijača u Hrvatskoj, ali zbog ovakve mrake definitivno ne mogu.

Evo gledam poznanika, Hrvat, BiH mu sve dala, i obrazovanje i posao u državnoj službi koji je dobio samo zato jer je Hrvat u muslimanski većinskom gradu i on nešto sere kako je ugrožen, ovakav - onakav, Hrvatska mu domovina, šahovnice na kući, ovo-ono.

Boli njega briga za našom državom.

Sve dok postoji ijedna takva osoba u BiH ja za Hrvatsku ne mogu navijat. A postoji, postoji ih makar 70% od ukupnog broja Hrvata-katolika u BiH. Više je izuzetak nego pravilo da Hrvat rođen u bosni i Hercegovini ovu državu voli jednako ili čak više nego Hrvatsku.
MOSALJOZE

#762 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by MOSALJOZE »

Bobi wrote:Razočarala si me...onakve psovke, ko bi to od tebe očekivao..na moju urgenciju dobila si 14 a ne 7, pa ti vidi :D.
Pa ja sam bila uvjerena da sam vidjela 7 dana :roll: i onda odjednom 14
Nisam ja psovala on je meni psovao! To nitko nije vidio??
I to onda kad smo primili gol.. nisam bila pribrana
A i dobro je proso :mrgreen:

Kako sam sad fina a vidi sta sve pisu?
Ne ljutim se ja sto neko ne navija za RH nego sto kroz prizmu svojih odnosa sa BiH Hrvatima i Mostarom gledaju nasu repku. Ja sam ovdje rodjena i odrasla.. nemojte nas vrijedjat i poistovjecivat s njima. I to jos dok je onako napeta igra :oops:
channel10

#763 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by channel10 »

Fudo Bosna wrote:
channel10 wrote:

Ali koliki parmak moras biti pa spominjati svoju drzavu u negativnom kontekstu, a zivis i radis u njoj? Valja ti leci tu noc i sutra ujutro se probuditi u toj istoj drzavi koju si ebo noc prije :mrgreen: :-) . Sta da ti pricam?
Povrh svega si to radio zbog "ovih drugih", ko eto da njima napakostis, a njih boli qrc za HR i tim istim budalama jer su vise naucili u zadnjih 20 godina sta i kako ide kad se desi ovo ili ono. Mogu im se jedino smijati i cemu onda sve to? Ko ispadne budala?
Ali hajde, neka rade sta hoce. Niko im brate ne brani. Da ne bude sutra, bosnjo im branio da navija za koga on hoce. Bujrum navijaj, niko ti ne brani, bas kao i meni. Sretno svima :D , gdje culi i ne culi.
Last edited by channel10 on 15/07/2018 14:40, edited 2 times in total.
Xavier1

#764 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Xavier1 »

Ma uredu je voliti svoje. Njemacka je puna Turaka koji vise vole Tursku od Njemacke. Problem kod Hrvata nije sto oni vole Hrvatsku. Problem je sto mrze drzavu u kojoj zive. To je bolesno.
Riddle

#765 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Joj dobre teme :lol:
Bobi
Forum administrator

#766 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Jimmy McNulty wrote:
Fudo Bosna wrote:
channel10 wrote:

+1

Da nema ovih hrvata rođenih u BiH koji su ovakvi danas bih bio veći navijač njihove reprezentacije od bilo kojeg navijača u Hrvatskoj, ali zbog ovakve mrake definitivno ne mogu.

Evo gledam poznanika, Hrvat, BiH mu sve dala, i obrazovanje i posao u državnoj službi koji je dobio samo zato jer je Hrvat u muslimanski većinskom gradu i on nešto sere kako je ugrožen, ovakav - onakav, Hrvatska mu domovina, šahovnice na kući, ovo-ono.

Boli njega briga za našom državom.

Sve dok postoji ijedna takva osoba u BiH ja za Hrvatsku ne mogu navijat. A postoji, postoji ih makar 70% od ukupnog broja Hrvata-katolika u BiH. Više je izuzetak nego pravilo da Hrvat rođen u bosni i Hercegovini ovu državu voli jednako ili čak više nego Hrvatsku.
Taj tvoj poznanik je dobio posao zato što je u HDZ-u a ne što je Hrvat, pretpostavljam da je riječ o Zenici kao što SDA dijeli samo svojim pristalicama poslove u državnoj službi :mrgreen: .
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#767 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Jimmy McNulty »

Ne, nego jer je Hrvat. Nema HDZ nikakve veze sa tim.
p206

#768 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by p206 »

Sta je sa nama koji ne bi da propuste finale ali ne mogu navijati ni za jedne ni za druge. Prije bi se odlučio za nekog dragog igrača, al da ga jebeš nema ga
Možda sam trebao otići negdje roštiljat
Fudo387

#769 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo387 »

Jimmy McNulty wrote:Ne, nego jer je Hrvat. Nema HDZ nikakve veze sa tim.
Mozda mu je Lovren sredio.
:D
I on supak, gledam ga neki dan, svaka druga mu kaj kaj, k’o da se u Zagorju rodio. Gori od onog supka Tarika. :twisted:
insomnia78

#770 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by insomnia78 »

p206 wrote:Sta je sa nama koji ne bi da propuste finale ali ne mogu navijati ni za jedne ni za druge. Prije bi se odlučio za nekog dragog igrača, al da ga jebeš nema ga
A ti na balet
Bobi
Forum administrator

#771 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Jimmy McNulty wrote:Ne, nego jer je Hrvat. Nema HDZ nikakve veze sa tim.
Nisi u pravu...znam od `95...koliko si ti tad imao godina...i dan danas je to praksa, nacionalni kljuc se mora poštovat,htio ti ili ne...ili ne želiš ?
Korovjev

#772 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Korovjev »

Malo mi je mukica kad pomislim Mbape na Pivarića. Ali onda se sjetim da je iza njega Vida Sablja i hladan sam ko gemišt.
Volio bih da Hrvatska povede da vidimo malo i Francuze kako ganjaju rezultat protiv jakog tima, lako im je bilo sa Argentinom.
Edin H.

#773 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

p206 wrote:Sta je sa nama koji ne bi da propuste finale ali ne mogu navijati ni za jedne ni za druge. Prije bi se odlučio za nekog dragog igrača, al da ga jebeš nema ga
Otidji do videoteke :D
ExNihilo

#774 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by ExNihilo »

Može se fudbal gledati i bez navijanja, jbt. Tad je i najbolji. Gledaš radi drame.
Fudo387

#775 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo387 »

Korovjev wrote:Malo mi je mukica kad pomislim Mbape na Pivarića. Ali onda se sjetim da je iza njega Vida Sablja i hladan sam ko gemišt.
Volio bih da Hrvatska povede da vidimo malo i Francuze kako ganjaju rezultat protiv jakog tima, lako im je bilo sa Argentinom.
Ljudi izbacise hladno Argentinu, Urugvaj, Belgiju, i to na nacin da djeluje k’o da se uopste nisu oznojili, i sad, eee da ih vidimo sa Hrvatskom...mis’im, :cry:
Locked