Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kada dođe vrijeme, misliš li da će te pitati smije li obući takvu haljinu?
U svakom slučaju, kada sam ja završavao srednju školu, ovakve haljine se nisu oblačile. Nema šanse da bi ih neka od djevojaka obukla.
Ali konzervativnije oblačenje nije zaustavilo seks, blud i nemoral. Ako će biti seksa, biti će, makar djevojka bila u burci.
Tacno tako.
Sto je mene iznenadilo ovdje je, da djeca Republikanaca roditelja vise paznje posvecuju sesipilu nego li djeca Demokrata.
Nisam se dobro izrazio. Iako su u vrijeme kada sam ja završavao srednju školu djevojke sa kojima sam išao u školu se oblačile konzervativnije nego danas, to ne znači da se nisu seksale unaokolo. Jesu. Itekako...
Ako ovo nije fufica, ne znam onda. Je li normalno da se djevojka ovako oblači za svoju matursku večer?
Nego, u svemu ovome meni je na pameti da kada je gledam ovakvu dao bih joj barem 30 godina. Ne bi mi palo na pamet da je maturantica.
Je li svim tim curama u cilju da se postaraju? A kada dođe u četrdesete kukaće da joj je 18.
Slika i kozmetika mogu djevojku uciniti ili mladjom ili starijom. Ne znam da li je ova djevojka zbila maturantkinja no i da jeste, haljina je malo smjelija i nju sa ovolijim grudima i oblikom cini malo-vi cete reci seksi ja bih rekla prosto.
Da li je isti dojam i sa ovom djevojkom i haljinom
Nisam se dobro izrazio. Iako su u vrijeme kada sam ja završavao srednju školu djevojke sa kojima sam išao u školu se oblačile konzervativnije nego danas, to ne znači da se nisu seksale unaokolo. Jesu. Itekako...
Sta ti mislis, s kim su se te djevojke seksale onaokolo? Kako im je polazilo za rukom da vas iskoriste, jednog po jednog jadnicka Padate ko' takshe ko' da nikada sunce nece obasjat.
Cura ima velike sise i veliko dupe.... faca je vec druga klasa.
To sto ima, velikodusno stavlja u izlog, nadajuci se dobroj musteriji. Apsolutno legitimno, u danasnjem vremenu skoro pa standard.
Sa trideset ce vec biti k'o hala, pogotovo ako do tada rodi 2-3 djece ( a tesko da ce to odgoditi zbog doktorata), tako da...
Dzeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hocu siseeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pa ljudi moji sto je nakudiste......pa koja to jos nena nosi dekolte i ima ovakve sise i guz....daj ba malo se urazumite ...izgleda da vas je sisa opila gore od haSisa
A to je opet do nje, jer nije nikakvo pravilo.
Ne daj Bože kakvih zdravstvenih poremećaja, ali u principu lični izgled je stvar toga koliko ko drži do sebe.
To što će roditi 2-3 djece nije nikakva predikcija da se ne pobrine za svoj izgled nakon poroda.
Naravno, ako hoće.
Tomahawk11 wrote:A to je opet do nje, jer nije nikakvo pravilo.
Ne daj Bože kakvih zdravstvenih poremećaja, ali u principu lični izgled je stvar toga koliko ko drži do sebe.
To što će roditi 2-3 djece nije nikakva predikcija da se ne pobrine za svoj izgled nakon poroda.
Naravno, ako hoće.
Zavisi i od musterije, tj. buduceg muza.
Ako bude lovator, onda ce se mozda potruditi da bude ukras na njegovoj strani, pa ce vjezbati, drzati dijetu itd. a u zamjenu dobiti sve one dzidze na koje zene padaju.
Ako se uda za jednog od potpisnika sa slike, onda je skoro sigurno 30=hala.
seln wrote:
Zavisi i od musterije, tj. buduceg muza.
Ako bude lovator, onda ce se mozda potruditi da bude ukras na njegovoj strani, pa ce vjezbati, drzati dijetu itd. a u zamjenu dobiti sve one dzidze na koje zene padaju.
Ako se uda za jednog od potpisnika sa slike, onda je skoro sigurno 30=hala.
Ima i toga, sve je spoj više faktora. Džabe njemu i lova, ako se ona opusti ko na šlaufu.
spreca wrote:Dzeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hocu siseeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pa ljudi moji sto je nakudiste......pa koja to jos nena nosi dekolte i ima ovakve sise i guz....daj ba malo se urazumite ...izgleda da vas je sisa opila gore od haSisa
Ja bih prije rekla da je tebe opila ta sisa, nego sve nas. A ovo dijete na slici ti unuka može biti.
Ne vidim da je iko kudio djevojku, samo njen izbor odjeće za matursko veče. To što ti u tome vidiš onog čega nema je do tebe.
moonca wrote:Slika i kozmetika mogu djevojku uciniti ili mladjom ili starijom. Ne znam da li je ova djevojka zbila maturantkinja no i da jeste, haljina je malo smjelija i nju sa ovolijim grudima i oblikom cini malo-vi cete reci seksi ja bih rekla prosto.
Da li je isti dojam i sa ovom djevojkom i haljinom
Sta ti mislis, s kim su se te djevojke seksale onaokolo? Kako im je polazilo za rukom da vas iskoriste, jednog po jednog jadnicka Padate ko' takshe ko' da nikada sunce nece obasjat.
Slažem se Moonca. Drugačiji je dojam na drugoj slici. Djevojka s prve slike je trebala odabrati model haljine koji prekriva grudi (ja lično smatram da je čak trebao biti i manji dekolte, ali to je i manje bitno ako je sve "pokriveno").
Euridika wrote:
Uopće me ne zanima kakve su joj grudi, boli me đon za to. Ali, komentarišem (i na to imam puno pravo) njenu kulturu u oblačenju za - pazi ovo - matursko veče. I u pravu sam.
To bi ti svoju kćerku onakvu poslao na matursko? Šta poslao, ispratio je s kezom oko glave i pustio je da se sve muško naslađuje nad njom?? Sigurno bi.
Često se slažem s tobom, ali ovaj put ne. Naravno da imaš pravo da komentarišeš, ali to ne znači da si u pravu. I ja sam imala ovakav dekolte, samo što nisam imala baš šta pokazati pa je to izgledalo drugačije. Lično smatram da na ovolike grudi ne ide ovaj dekolte, ali mnogi se neće složiti sa mnom. A ni ona ne bi, sigurno. I baš je dobra.
Hakiz wrote:Ta potreba za ponižavanjem i pametovanjem izgleda da vam radi brže od mozga.
Dok Evi, dakle ženi, nije udarilo u glavu da pametuje. Ako postoji dokaz za to da žena treba da šuti i da ništa ne pokušava, to je ono šta je Eva uradila.
Ovo boldirano - pripazi malo na izražavanje. Ovo već graniči sa uvredom.
Pvi bold je odgovor na citirano.
Drugi bold, je li ja to rekoh nešto što nije u skladu sa pravilima, ili je po principu može mi se, prijetnja korištenja moderatorske moći zbog ličnog neslaganja?
Evo, da ti dam pravi povod:
Niti ću ja puno izgubiti banovanjem, niti će bilo ko dobiti. Osim moderatora će time učvrstiti iluziju da umjesto virtualne ima neku stvarnu i bitnu moć.
Dovoljno sam velikodušan da pomognem u liječenjima tih frustracija.
Izvoli.
Velika je razlika između toga da nekom kažeš da ne posjeduje neko konkretno i specifično znanje (što je uostalom i prethodno demonstrirano komentarom da je primarna funkcija grudi da uzbuđuje muškarce i da su mliječne žlijezde u bradavicama) i toga da nekom indirektno sugeriraš da je intelektualno ograničen i da treba da šuti (i to prvo samo meni, a onda si to poopštio na sve žene).
Da te malo razočaram, ja imam stvarnu i bitnu moć - u realnom svijetu. U virtualnom se zafrkavam. Ako ti se već šehidi, ima Sirija (tema, ne država). Svakako tamo (na Politici) ti i tebi slični godinama liječite frustracije.
Djevojka je sasvim ok. Nasminkana predobro za tu priliku, ima lijepo lice, frizura predobra, haljinica izgleda elegantno i dobro joj stoji.
Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Euridika wrote:
Uopće me ne zanima kakve su joj grudi, boli me đon za to. Ali, komentarišem (i na to imam puno pravo) njenu kulturu u oblačenju za - pazi ovo - matursko veče. I u pravu sam.
To bi ti svoju kćerku onakvu poslao na matursko? Šta poslao, ispratio je s kezom oko glave i pustio je da se sve muško naslađuje nad njom?? Sigurno bi.
Često se slažem s tobom, ali ovaj put ne. Naravno da imaš pravo da komentarišeš, ali to ne znači da si u pravu. I ja sam imala ovakav dekolte, samo što nisam imala baš šta pokazati pa je to izgledalo drugačije. Lično smatram da na ovolike grudi ne ide ovaj dekolte, ali mnogi se neće složiti sa mnom. A ni ona ne bi, sigurno. I baš je dobra.
Pogledaj moj post iznad ovog, drugi se dojam stiče kad žena ima manje grudi (na ovakav stajling).
Nije bitno da li je dobra, ja se uopće nigdje nisam doticala njenog izgleda, već stajlinga za ovu konkretnu priliku. Da je ona zvijezda sa crvenog tepiha, gdje se "traži" provokativan izgled, da bude što veći "skandal", razumjela bih. Za matursko veče - ne.
Cura koja ima atribute kao ova sa slike bi bila primijećena u društvu i da je bila malo decentnije obučena. Ali, izgleda to nije bio cilj...
Euridika wrote:
Pogledaj moj post iznad ovog, drugi se dojam stiče kad žena ima manje grudi (na ovakav stajling).
Nije bitno da li je dobra, ja se uopće nigdje nisam doticala njenog izgleda, već stajlinga za ovu konkretnu priliku. Da je ona zvijezda sa crvenog tepiha, gdje se "traži" provokativan izgled, da bude što veći "skandal", razumjela bih. Za matursko veče - ne.
Cura koja ima atribute kao ova sa slike bi bila primijećena u društvu i da je bila malo decentnije obučena. Ali, izgleda to nije bio cilj...
anchor85 wrote:Često se slažem s tobom, ali ovaj put ne. Naravno da imaš pravo da komentarišeš, ali to ne znači da si u pravu. I ja sam imala ovakav dekolte, samo što nisam imala baš šta pokazati pa je to izgledalo drugačije. Lično smatram da na ovolike grudi ne ide ovaj dekolte, ali mnogi se neće složiti sa mnom. A ni ona ne bi, sigurno. I baš je dobra.
Dosta o curi, idemo dalje ili ključam temu. Ionako je besmislena.
Btw, ubuduće ne kopirajte slike s Instagrama na kojima se vidi nick. Nisam ni obratila pozornost na to do jutros.
Ne bih se složio da je tema besmislena.
Tema otkriva realno stanje na terenu kakvo imamo danas.
Obzirom da živimo u vremenu kad je sve manje tabua, tako i ovo, bolje da se zna šta ko misli, nego da se šuti, a muti.
Tomahawk11 wrote:Ne bih se složio da je tema besmislena.
Tema otkriva realno stanje na terenu kakvo imamo danas.
Obzirom da živimo u vremenu kad je sve manje tabua, tako i ovo, bolje da se zna šta ko misli, nego da se šuti, a muti.
Iskreno, Tomo, ja ne želim da znam šta ko sve misli, jer čim počnem ovakve stvari čitati, poželim pobjeći iz civilizacije. Bloo i ja smo o tome već komentarisale.