Fudo Bosna wrote:
Lapsus lingve, inace moj omiljeni glumac...
"Kmecis" drug kao da ti, "zdrav zub vade",

a ja nisam ni rekao da konkretno taj skup podrzavam, vec sam i ranije obrazlagao da moramo imati prijatelje i BIH kao drzava i Bosnjaci kao narod...
I opet kazem zastava paradrzava , zaobilazenje Sarajeva, ni pod razno nisu = ovom skupu Erdoganovih a cak i prosjecan Turcin iz R.Turske vise postuje drzavu BIH od jednog Dodika koji je entitrtski premijer jednog entiteta u BIH.
U Zetru necu ici, a i kada bi isao , ponio bi sa sobom drzavnu BIH zastavu....
Turci tu ,BIH zastavu itekako postuju ,za razliku od Dodika, Plenkovica i kompanije...

Joj, jesi zeznut ti pravo. Ne moraš se zamarati stvarima poput diskursa, dijaloga i argumentacije - ti samo kažeš nekome da kmeči i boli te briga, najjači si
Ukratko, neka crknu dušmani od muke, uobičajeni recept bh. patriJota u posljednjih 20-ak godina, a, kao što vidimo, država nam nikad bolje nije stajala

Ma dalekovidna politika, ne bi nas Erdogan prodao Putinu da mu se uliže, jok, đe bi on.
Pa gradi prijateljstvo, a ne sluganstvo. Vrlo jednostavno. Po kojoj se logici prijateljstvo s Turskom gradi
predizbornim mitingom Erdoganove stranke? Šta ako izgubi? Je li Erdogan = Turska?
Eno Vučić potpisa bruku sporazumu u Turskoj,ljudi otvaraju fabrike k'o ludi, a nešto ne vidim turske zastavice po Beogradu

Znači, može i bez toga. I zapamti, ubuduće samo se poklopiti ušima kad neko drugi odluči doći u Bosnu k'o u svoju prćiju, bez da ikog pita.