Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post Reply
Kikibombona

#751 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:
Kikibombona wrote:
insomnia78 wrote:Pa bujrum u Zetru pa mu reci
To je isto da ja tebi kazem, bujrum u Banjaluku pa reci Vucicu i Dodiku da su cetnici, fasisti itd.
Ni blizu. Daj malo tog aktivizma. Karina jel de. More se dobiti po pičci
Kako nije isto?

Zasto bi jednom patriJoti poput tebe bio problem najebati se Vucicu majke u BL ili recimo Mostaru, gdje cesto gostuje?

Vucic direktno ugrozava mene i tebe, dok je Erdogan zlocinac i despot od kojeg BiH nema direktnu stetu.
horkesh

#752 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by horkesh »

Fudo Bosna wrote:
Lapsus lingve, inace moj omiljeni glumac...

"Kmecis" drug kao da ti, "zdrav zub vade", :wink: a ja nisam ni rekao da konkretno taj skup podrzavam, vec sam i ranije obrazlagao da moramo imati prijatelje i BIH kao drzava i Bosnjaci kao narod...

I opet kazem zastava paradrzava , zaobilazenje Sarajeva, ni pod razno nisu = ovom skupu Erdoganovih a cak i prosjecan Turcin iz R.Turske vise postuje drzavu BIH od jednog Dodika koji je entitrtski premijer jednog entiteta u BIH.

U Zetru necu ici, a i kada bi isao , ponio bi sa sobom drzavnu BIH zastavu....

Turci tu ,BIH zastavu itekako postuju ,za razliku od Dodika, Plenkovica i kompanije...
:bih:
Joj, jesi zeznut ti pravo. Ne moraš se zamarati stvarima poput diskursa, dijaloga i argumentacije - ti samo kažeš nekome da kmeči i boli te briga, najjači si :lol:

Ukratko, neka crknu dušmani od muke, uobičajeni recept bh. patriJota u posljednjih 20-ak godina, a, kao što vidimo, država nam nikad bolje nije stajala :D Ma dalekovidna politika, ne bi nas Erdogan prodao Putinu da mu se uliže, jok, đe bi on.

Pa gradi prijateljstvo, a ne sluganstvo. Vrlo jednostavno. Po kojoj se logici prijateljstvo s Turskom gradi predizbornim mitingom Erdoganove stranke? Šta ako izgubi? Je li Erdogan = Turska?

Eno Vučić potpisa bruku sporazumu u Turskoj,ljudi otvaraju fabrike k'o ludi, a nešto ne vidim turske zastavice po Beogradu :-) Znači, može i bez toga. I zapamti, ubuduće samo se poklopiti ušima kad neko drugi odluči doći u Bosnu k'o u svoju prćiju, bez da ikog pita. :skoljka:
insomnia78

#753 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by insomnia78 »

Pa ti si neki kurdski aktivist. Nije valjda da se aktivizam samo zasniva na kmecanje po forumu. Dje zrtva za ideju?
insomnia78

#754 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by insomnia78 »

Jebem Mu majku nije valjda majka dvomjesecne bebe mudatija od tebe
Kikibombona

#755 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:Pa ti si neki kurdski aktivist. Nije valjda da se aktivizam samo zasniva na kmecanje po forumu. Dje zrtva za ideju?
Zasto se ne najebes majke nekom srpskom zvanicniku na javnom skupu?

Mani suplje i trolanja.
rz brzotrz

#756 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by rz brzotrz »

Ned071 wrote:Eto ga... Ambasador tvrdi najavljena i jos hejbet drugih aktivnosti...

https://faktor.ba/vijest/ambasador-koc- ... ana-294884
Ambasador ni ne spominje miting AKP-a. On priča o radnoj posjeti za koju se znalo. Ambasador spašava šta se da spasiti i šta su drugi zasrali.
insomnia78

#757 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by insomnia78 »

Znaci bebeća gospodja ima više muda
Kikibombona

#758 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:Znaci bebeća gospodja ima više muda
Mene boli kurac za Kurdima - zato nista konkretno ne cinim.

Tebe boli kurac za BiH i Bosnjacima, zbrisao si u Francusku - zato nista ne cinis.

Aj sad zdravo i ne kvari temu.
Kejn

#759 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Bodkin wrote:
Pa jel ti kad ulozis pare, ulozis ds bi taj neko imao vecu korist od tebe? Mozda al kad dajes merhametu, a to onds nije ulaganje.
Što ponavljaš što sam i sam rekao?
Bodkin wrote:Valjate gluposti. Sad vam ni investicije nisu dobre.
Prvo, iskompleksiran se na bosanskom pise. Drugo, odluci se. Bosnjackim ili bosanskim :D
Ponovi ono što sam sam napisao i onda kaže valjaš gluposti. OK šefe...
I može biti da je iskompleksiran, nisam siguran. Opet sam bolji od tebe koji ne zna za slova: č,ć i š.
Smrcak15

#760 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Smrcak15 »

Kikibombona wrote:

Tebe boli kurac za BiH i Bosnjacima, zbrisao si u Francusku - zato nista ne cinis.

ti si najveci Kurd na planeti, cak i kurdi kad te vide kazu e ovaj je kurdonja veci od nas :lol:

samo usput da pozdravim Sultana Erdogana i njegov dolazak u bratsku Bosnu :thumbup:
insomnia78

#761 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:

Da bezbeli nas zato smaras na svakoj temi. Znas kako ide
Image
Kikibombona

#762 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kikibombona »

Smrcak15 wrote:
Kikibombona wrote:

ti si najveci Kurd na planeti, cak i kurdi kad te vide kazu e ovaj je kurdonja veci od nas :lol:

samo usput da pozdravim Sultana Erdogana i njegov dolazak u bratsku Bosnu :thumbup:
Je li u skladu sa islamom radi ovakve izjave osuditi majku dvomjesecne bebe na 15 mjeseci zatvora?
Hiljade ljudi poput ove zene came u rupama, upropasteni su im zivoti, radi izgovorene rijeci.

Jadan je taj vas islam. Boli vas za moralom i pravdom. Sve se vrti oko moci. Sultan da pokolje milione, ne bi vas bilo briga. Bitno je da se deklarise kao vodja copora, slicno kao pravoslavni brat, zlocinac i despot, Vladimir Vladimirovic. Samo ubijaj, gazi sve koji ti stanu na put. Moral i pravda vaze kada nas neko gazi, a kada mi gazimo - onda nema veze, uzivamo u tome. Tacno na momente osjetim mrznju prema vjernicima poput Tajipa i Putina (i njihovih pristalica), budi mi ljigavi preko svake mjere podnosljivosti. Licemjeri veci od Himalaja. :(
Ova zena, uciteljica, majka dvomjesecne bebe, je osudjena na 15 mjeseci zatvora radi sljedece izjave za TV stanicu... U zatvoru se nalazi sa malom bebom.

Image
On the night of Jan. 8, 2016 a woman who introduced herself as Ayşe Çelik went live on the “Beyaz Show,” hosted by renowned Turkish comedian Beyazıt Öztürk, and talked about the clashes that had been raging for months between Kurdish militants and Turkish security forces in Diyarbakır, the largest city of the mainly Kurdish Southeast.

“Are you aware of what’s going on in the country’s east? What’s happening here is misrepresented on television. Don’t stay silent! Please show more sensitivity as human beings! See us, hear us and give us a hand! I’d like to address the teachers who have abandoned their students. How are they going to return there? How are they going to look those innocent children in the eye? What a pity! Don’t let people die. Don’t let children die. Don’t let mothers cry.”
Poruku je sud okarakterisao kao teroristicku propagandu. Samo jedan primjer, ima ih na hiljade u zemlji zlocina, zla i mrznje, koju vodi ratni zlocinac i monstrum, Tajip Erdogan.
Ayşe Çelik, a Turkish teacher who was sentenced to one year, three months in prison for praising terrorism and a terrorist organization in 2016
Radi se o notornom diktatoru i zlocincu koji je pocinio etnicko ciscenje u Siriji, ubio hiljade neduznih ljudi i utamnicio i ostavio bez posla stotine hiljada. Uvijek ce biti umova koji ce podrzavati zlocince, narocito u BiH.
Streptokok

#764 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

Erdogan u bosnu, salonci i đikani na aparate. Puna im usta zajednistva i demokratije, ne moze im pomoci ni sveti kacavenda aplicirajuci sveti milokliz.
radostan dan

#765 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

Daj ba ne brukajte se...
U jedinstvu je snaga...svi u Zetru.
Kikibombona

#766 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:Zetra, megafon, muda
Moja odvratnost prema Tajipu nije dovoljan motiv da uzmem megafon i rizikujem. Malo se iznerviram, puno manje nego komentar oslikava, pa ohladim u roku od par sekundi. Meni licno Tajip nije ucinio nista nazao. Nije ni moj porodici, drzavi, nikome bliskom. On je samo zlocinac kao mnogi drugi, poput Putina, Dzordza Busa ili Benje Natanjahua.

S druge strane, tebe licno cetnici karaju, do te mjere da si morao pobjeci, pa opet nemas muda nista uciniti.

Zasto?

Znam da trolas i da se zajebavas, ali moram ti reci da si pobjegulja i kukavica, da po cetnicima smijes oplesti samo na klixu. Da vidis cetnika uzivo, uneredio bi se.
radostan dan

#767 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

Nemoj da ovi iz Istocnog moraju da dolaze da popune dvoranu...
insomnia78

#768 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by insomnia78 »

Sine ja kad sam tuko po cetnicima ti si tutu u rikverc voz’o
Streptokok

#769 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

Dabome u zetru. Kad bolje razmislim i ti bi trebao. Zivite za osvetu turcima sto su vam prcili babe. Eto vam prilike, samo sto vi turcima ne smijete ni prdnuti.
Kikibombona

#770 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kikibombona »

Streptokok wrote:Erdogan u bosnu, salonci i đikani na aparate. Puna im usta zajednistva i demokratije, ne moze im pomoci ni sveti kacavenda aplicirajuci sveti milokliz.
Vučić zahvalan Erdoganu na veličanstvenom dočeku poručio: Turska je "najveća sila" na Balkanu

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/vuci ... /180507138

Erdogan: Autoput Beograd - Sarajevo je projekt mira i bit će realiziran u najkraćem roku

https://www.klix.ba/vijesti/regija/erdo ... /180507140

Tajip i Vucko samo sto guzove ne polizu jedan drugom. Hvale se na sva usta.

Tajip i Vladimir su se pobratimili, na pomolu je seks izmedju bosnjacke i srpske brace. :D Mozda sve ovo dovede do zajednickih priredbi u reziji cetnika i mladih muslimana. :lol: :lol:
insomnia78

#771 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by insomnia78 »

Jes. Al tamo bude vako
Image
Nije to klix
kamberovica polje

#772 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by kamberovica polje »

Streptokok wrote:Erdogan u bosnu, salonci i đikani na aparate. Puna im usta zajednistva i demokratije, ne moze im pomoci ni sveti kacavenda aplicirajuci sveti milokliz.
Što bi đikani bili na aparatima pa sultan im investira milione u maticu.
Streptokok

#773 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

kamberovica polje wrote:
Što bi đikani bili na aparatima pa sultan im investira milione u maticu.
Bolje reci kupuje vam dobra, gazduju a srbi rade za nadnicu. Jos da vam pocnu prciti zene bice isto ko i onomad za vrijeme okupacije.
radostan dan

#774 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

Samo Zetra...svi smo na dobitku.
Streptokok

#775 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Streptokok »

radostan dan wrote:Samo Zetra...svi smo na dobitku.
Treba li jeftino aparata?
Post Reply