Em0 kid. Bolja je u animiranoj verziji.Velkoski wrote:Sa svim ženskim likovima su baš uboli, osim Raven, ona je pomalo iritantna, al' hajde dijete je...
Marvel Cinematic Universe
Moderator: _BataZiv_0809
- Bloo
- Globalna šefica
#751 Re: Marvel Cinematic Universe
- Bloo
- Globalna šefica
#752 Re: Marvel Cinematic Universe
Batman je dobar.i mracan kakav i treba da bude ....ako ste citali verzije Batmana tipa Arkham Asylum ili Ghotika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#753 Re: Marvel Cinematic Universe
Ma ne mislim na to, nego ono što "šuti" i slično, ako me kontaš 
- Bloo
- Globalna šefica
#754 Re: Marvel Cinematic Universe
Pa brooding i pacenicki ba...silent type?Velkoski wrote:Ma ne mislim na to, nego ono što "šuti" i slično, ako me kontaš
Sta ja znam...on je samo tu da bude podloga za analizu Rovina, a nebitan je
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#755 Re: Marvel Cinematic Universe
DC je imao tu "furku" da Batman ne može biti nigdje osim u filmu, pa je valjda zato odrađeno na ovaj način, štaviše i probili su malo led.
Superman je koliko znam u full modu u Supergirl seriji, dok Batmana nema niđe.
I ok, jeste podloga, ali opet ga je kul vidjeti
Serija je baš perverzija za DC fanboje
Superman je koliko znam u full modu u Supergirl seriji, dok Batmana nema niđe.
I ok, jeste podloga, ali opet ga je kul vidjeti
Serija je baš perverzija za DC fanboje
- Averus
#756 Re: Marvel Cinematic Universe
Meni se čini da sam negdje pročitao da hoće da se fokusiraju na serije, dok ne nađu "pravi recept" za filmove
Bolje bi im bilo vala...
Bolje bi im bilo vala...
- biggrin
#757 Re: Marvel Cinematic Universe
kad se vec plete ovdje sa DC-om, valja li išta onaj Krypton? s obzirom da je evidentno nešto superman related, skeptik sam da valja,al eto red je upitati
- biggrin
#758 Re: Marvel Cinematic Universe
pročitahn nedavno super teoriju....mislim niđe veze, al opet super
da je netflix otkazao luketa, daredevila i ironfista zato sto su pali kao žrtve tanosove selekcije. đesika i panišer su taj belaj preživjeli tako da će i dalje ići serije 
- Averus
#759 Re: Marvel Cinematic Universe
biggrin wrote:pročitahn nedavno super teoriju....mislim niđe veze, al opet superda je netflix otkazao luketa, daredevila i ironfista zato sto su pali kao žrtve tanosove selekcije. đesika i panišer su taj belaj preživjeli tako da će i dalje ići serije
Tješe se ljudi na sve načine
- yoda82
#760 Re: Marvel Cinematic Universe
Odustao od:Averus wrote:Jesam, davnoBloo wrote:Pogledo sveAverus wrote:Ne zuri previše, valja cekati drugu sezonu...
Jel iko pogledao Punisher s02?
Evo sad kontam, aktivno gledam/pregledao Arrow, Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Titans, Daredevil, Luke Cage
A odustao sam od Iron Fista nakon prve sezone, od Jessice Jones nakon trece epizode...
Agents of Shield mi je na cekanju, pa pogledam tu i tamo poneku epizodu...
Arrow (početak 6 sezone) - previše pegla. Sve neke lažne moralne dileme. Fakat odron.
Flash (početak 4 sezone) - svega udrobljenog. i ona postala dosadna
Supergirl (početak 3 sezone)- pomalo dječija
Legends of tomorrow (početak 3 sezone)- ona je nabolja od ovih DC seija
Gotham (sredina 4 sezone) - serija gdje niko ne ostaje mrtav
Gifted (sredina 1 sezone)- nešto počeo, ali me nije zadržala.
Ima namjeru pogledat kad skupim vrmena:
Luk Cage - druga sezona (prva je baš smorila)
Iron Fist - druga sezona (i ova je prva smorila)
Gledam/pregledao
DD - beton
Punisher - beton
Titans - beton
Legion - dobra
Agent of S.C.H.I.E.L.D. - ok
JJ - druga sezona ok, prva dobra
defenders - onako
Constantine - ok (meni bolja od ove prve četiri od kojih sam odustao)
- KB9
#761 Re: Marvel Cinematic Universe
jedva cekam prve komentare o kapetanici da vidim hoce li bit smece kolko mi se cini da hoce 
- spree
#762 Re: Marvel Cinematic Universe
Marvel studios can do no wrong. Nema sanse da bude los.
- MarlboroGold
#763 Re: Marvel Cinematic Universe
Odgledao kapetanicu. Previše savremene politike u filmu da mi se na momente gadio. Najveći negativac u filmu je zapravo patrijarhija. To se moglo toliko suptilnije uraditi da bude čak neprimjetno, ali jok mora se ostaviti politička poruka na izuzetno agresivan način da radnja u filmu padne u drugi plan... WW je filmčina spram ovog i Gal Gadot skidam kapu u svakom smislu.
Kapetanica mi nikako nije legla. Sa strane sve one njene izjave i ostalo vezano za "white men". Jednostavno je dosadna i nekako drvena.
Samuel L Jackson i ona što glumi Monicu
Njih dvoje su izvukli film.
Rotten tomatoes i ostale stranice su počele cenzurisati/brisati loše ocjene... sad se i time služe. Metacritic nije, pa možete dole vidjeti user score:
https://www.metacritic.com/movie/captain-marvel
Ljevičari se sad vade kako su to samo trollovi koji daju negativne ocjene... jah, sigurno su svi
Ovaj film je za mene tamo gdje je i Thor: Dark World. Jedan od najlošijih MCU filmova. 3/10.
Kapetanica mi nikako nije legla. Sa strane sve one njene izjave i ostalo vezano za "white men". Jednostavno je dosadna i nekako drvena.
Samuel L Jackson i ona što glumi Monicu
Njih dvoje su izvukli film.
Rotten tomatoes i ostale stranice su počele cenzurisati/brisati loše ocjene... sad se i time služe. Metacritic nije, pa možete dole vidjeti user score:
https://www.metacritic.com/movie/captain-marvel
Ljevičari se sad vade kako su to samo trollovi koji daju negativne ocjene... jah, sigurno su svi
Ovaj film je za mene tamo gdje je i Thor: Dark World. Jedan od najlošijih MCU filmova. 3/10.
- spree
#764 Re: Marvel Cinematic Universe
Meni je vrlo dobar. Ne kontam kakve veze sa kvalitetom filma ima ovo potenciranje sta je ona rekla o kriticarima. A ww je jedan od boljih u dceu, ali ni blizu marvelu. Ne mogu se sada sjetiti, ali tonu je nekih gresaka i nelogičnosti tamo bilo, al haj nebitno.
- MarlboroGold
#765 Re: Marvel Cinematic Universe
Ja sam to ignorisao dok sam gledao film. Bezveze gluma niti mi je radnja uopšte zanimljiva. Teško razočarenje.
Ona mora popraviti svoju glumu u vezi kapetanice do Endgame, jer ono je katastrofalno.
Ona mora popraviti svoju glumu u vezi kapetanice do Endgame, jer ono je katastrofalno.
- arzuhal
#766 Re: Marvel Cinematic Universe
Od Captain Mar-Vell nisam ni ocekivao aman-zaman, ipak je tu rijec o zeni
Salim se, nisam ocekivao nista posebno jer ju je valjalo nekako predstaviti usred Rata, pripremiti i najaviti za glavni dogaDZaj... Skoro da sam ga mogao skroz fulit, ne bi bila tolika steta
Skrulls
Skrulls
-
komsinica_s_drugog
#767 Re: Marvel Cinematic Universe
Obicno prije nego pogledam film ovdje iscitam komentare, vecinom se filmovi kvalitetno ispljuju, pa ja ostanem pozitivno iznenadjena nakon gledanja.Tako bi i sa Venomom.Ocekujem da ce i kapetanica da mi legne 
- bunk
#768 Re: Marvel Cinematic Universe
Captain Marvel u 3D.
Popuno ispunjena ocekivanja.
Fransiza nastavlja jahati
Kad skrull kaze "svi smo na rubu"
Popuno ispunjena ocekivanja.
Fransiza nastavlja jahati
Kad skrull kaze "svi smo na rubu"
- alibaba_i_30_godina
#770 Re: Marvel Cinematic Universe
Sad došao i ja da postavim novi trailer.
Dobar. Sviđa mi se ova posljednja scena sa Thorom i Captain Marvel. Nije loša ovdje.
Dobar. Sviđa mi se ova posljednja scena sa Thorom i Captain Marvel. Nije loša ovdje.
-
kakavdanakneiskustvu
#771 Re: Marvel Cinematic Universe
protiv koga ce se boriti u ovom filmu?
- alibaba_i_30_godina
#772 Re: Marvel Cinematic Universe
Šta bolan protiv koga? Jesi li ti uopće gledao prethodni Infinity War ili čitao postove u posljednjih 12 mjeseci?! 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#773 Re: Marvel Cinematic Universe
Više karizme u stativi na Koševu nego u Brie Larson... 
- alibaba_i_30_godina
#774 Re: Marvel Cinematic Universe
Tako valjda i treba da se predstavi, ipak je ona jedan od najjačih Avangersa, ako ne i najjača. U onoj sceni sa Thorom je samo pokazala da nije uopće impresionirana onim što je on izveo, a on to sa svima radi.Velkoski wrote:Više karizme u stativi na Koševu nego u Brie Larson...
Ima tu neki mali smješak pred kraj, nešto tipa čekaj dok ti ja pokažem šta mogu i znam.
- beni-bu-man
#775 Re: Marvel Cinematic Universe
Ma Hulk Smash, bog i batinaalibaba_i_30_godina wrote:Tako valjda i treba da se predstavi, ipak je ona jedan od najjačih Avangersa, ako ne i najjača. U onoj sceni sa Thorom je samo pokazala da nije uopće impresionirana onim što je on izveo, a on to sa svima radi.Velkoski wrote:Više karizme u stativi na Koševu nego u Brie Larson...
Ima tu neki mali smješak pred kraj, nešto tipa čekaj dok ti ja pokažem šta mogu i znam.