Ma jesam. Mater mu!arnes_king wrote:Radi. Jesi li factory reset nakon nadogradnje?skafiskafsnjak wrote:Anese, radi li tebi Samsung pass na piti ?
Ja sam ga stalno koristio na Oreo...sad ne radi ccc
Bas sam ga koristio za sve sifre... ccc
Moderator: Benq
Ma jesam. Mater mu!arnes_king wrote:Radi. Jesi li factory reset nakon nadogradnje?skafiskafsnjak wrote:Anese, radi li tebi Samsung pass na piti ?
Kad skines ovaj finalni , pa probaj...da vidim jel samo meni ili je generalnoarnes_king wrote:Radi. Jesi li factory reset nakon nadogradnje?skafiskafsnjak wrote:Anese, radi li tebi Samsung pass na piti ?
Na finalnom sam i radi mi ali nisam dodavao nove sifre pa mogu probati.skafiskafsnjak wrote:Kad skines ovaj finalni , pa probaj...da vidim jel samo meni ili je generalnoarnes_king wrote:Radi. Jesi li factory reset nakon nadogradnje?skafiskafsnjak wrote:Anese, radi li tebi Samsung pass na piti ?
I meni rade one sa Orea...al ne nudi opciju nove da sacuvam . Aj probajarnes_king wrote: Na finalnom sam i radi mi ali nisam dodavao nove sifre pa mogu probati.
Probat cu al mislim da i to radi. Provjeri je li ti Samsung browser na zadnjoj verziji.skafiskafsnjak wrote:I meni rade one sa Orea...al ne nudi opciju nove da sacuvam . Aj probajarnes_king wrote: Na finalnom sam i radi mi ali nisam dodavao nove sifre pa mogu probati.
jeste . A kakve veze ima njihov browser ?arnes_king wrote:Probat cu al mislim da i to radi. Provjeri je li ti Samsung browser na zadnjoj verziji.skafiskafsnjak wrote:I meni rade one sa Orea...al ne nudi opciju nove da sacuvam . Aj probajarnes_king wrote: Na finalnom sam i radi mi ali nisam dodavao nove sifre pa mogu probati.
[/quote]arnes_king wrote:xplisko wrote:
Evo uputstvo, samo nadjes BTU android 9 Njemacki.
E ne znam, nisam ti ja relevantan da ti provjerim jer ocito ne koristimo na isti nacin. Ja Samsung pass koristim 95% u browseru i tu mi radi, a ovo ostalo 5% je za 2-3 aplikacije koje koristim a to podesim jednom u pola godine.skafiskafsnjak wrote:Anese, radi li
A koristis njihov browser ?arnes_king wrote:E ne znam, nisam ti ja relevantan da ti provjerim jer ocito ne koristimo na isti nacin. Ja Samsung pass koristim 95% u browseru i tu mi radi, a ovo ostalo 5% je za 2-3 aplikacije koje koristim a to podesim jednom u pola godine.skafiskafsnjak wrote:Anese, radi li
Ne postoji unify ovdje gdje ja zivim niti u blizini niti znam kako se "nakacit".skafiskafsnjak wrote:A koristis njihov browser ?arnes_king wrote:E ne znam, nisam ti ja relevantan da ti provjerim jer ocito ne koristimo na isti nacin. Ja Samsung pass koristim 95% u browseru i tu mi radi, a ovo ostalo 5% je za 2-3 aplikacije koje koristim a to podesim jednom u pola godine.skafiskafsnjak wrote:Anese, radi li
Ja chrome hahaha.
Ucini mi uslugu, probaj se na unify nakaciti...i vidi hoce li ti ponuditi da sacuva sifru
Sa BH Telecoma je tvoj uređaj?Plavo-bijeli wrote:aaa evo i nama došao, ja po komentarima mislio da se može samo u Njemačkoj automatski skinuti![]()
eff jedva čekam da isprobam, Oreo mi je baš dosadio
Ne, kupio ga u Genelecu. Jel to vi još niste dobili?strong69 wrote:Sa BH Telecoma je tvoj uređaj?Plavo-bijeli wrote:aaa evo i nama došao, ja po komentarima mislio da se može samo u Njemačkoj automatski skinuti![]()
Ma ja imam Note 9 za koji Pie stiže, kako kažu, u februaru pa kontam ako je uređaj kupljen u BHT dobio update odmah i Note ce.Plavo-bijeli wrote:Ne, kupio ga u Genelecu. Jel to vi još niste dobili?strong69 wrote:Sa BH Telecoma je tvoj uređaj?Plavo-bijeli wrote:aaa evo i nama došao, ja po komentarima mislio da se može samo u Njemačkoj automatski skinuti![]()
Android Pie za Galaxy Note9 kao tvrtkin najsvježiji top model trenutno je u fazi beta testiranja, a prema službenim stranicama Samsunga Turska, finalni i službeni Android Pie s One UI sučeljem stiže 15. januara.strong69 wrote: Ma ja imam Note 9 za koji Pie stiže, kako kažu, u februaru pa kontam ako je uređaj kupljen u BHT dobio update odmah i Note ce.
Znam da sam te vec pitao i rekao si da jesi, ali jesi li radio factory reset nakon instalacije 9.0? Cudi me takvo ponasanje, kod mene leti sve.skafiskafsnjak wrote:Nisam nessto specijalno zadovoljan sa Pie ... Kao prvo, ocekivao sam bar maaaloo poboljsanje baterije- nema ga, ista je .
Drugo, ocekivao sam neku vecu fluidnost, nema je . U nekim situacijama je cak i gore ... Par puta je zaledio telefon na 10ak sekundi, sto se na Oreu nikada nije desilo .
AL haj ...nadam se da ce ispeglati nekim apdejtima .
brate...radio sam 3 hard resetaarnes_king wrote:Znam da sam te vec pitao i rekao si da jesi, ali jesi li radio factory reset nakon instalacije 9.0? Cudi me takvo ponasanje, kod mene leti sve.skafiskafsnjak wrote:Nisam nessto specijalno zadovoljan sa Pie ... Kao prvo, ocekivao sam bar maaaloo poboljsanje baterije- nema ga, ista je .
Drugo, ocekivao sam neku vecu fluidnost, nema je . U nekim situacijama je cak i gore ... Par puta je zaledio telefon na 10ak sekundi, sto se na Oreu nikada nije desilo .
AL haj ...nadam se da ce ispeglati nekim apdejtima .
Ne znam koliko to veze ima, ne sjecam se koji meni jezik je bio pocetni. Ali nemas tu sta pogresno raditi tako da stvarno ne znam do cega jeskafiskafsnjak wrote:brate...radio sam 3 hard resetaarnes_king wrote:Znam da sam te vec pitao i rekao si da jesi, ali jesi li radio factory reset nakon instalacije 9.0? Cudi me takvo ponasanje, kod mene leti sve.skafiskafsnjak wrote:Nisam nessto specijalno zadovoljan sa Pie ... Kao prvo, ocekivao sam bar maaaloo poboljsanje baterije- nema ga, ista je .
AL haj ...nadam se da ce ispeglati nekim apdejtima .![]()
A postavljao sam pitanje na forumu . AKo ti je Deu sw na mob. I ti koristis tel na eng ili na bos jeziku, kada odradis hard reset , zar ne bi pocetni jezik trebao biti Njemacki , pa da onda izaberes drugi ako zelis ?
Meni bude engleski .... jer engleski inace koristim na mob. Da nesto ne radim pogresno?
Pa sjecm se prije, kada radis hard reset, pocetni jezik telefona ti je kao onaj kad si prvi put telefon upalio.arnes_king wrote: Ne znam koliko to veze ima, ne sjecam se koji meni jezik je bio pocetni. Ali nemas tu sta pogresno raditi tako da stvarno ne znam do cega je
Svastaskafiskafsnjak wrote:Pa sjecm se prije, kada radis hard reset, pocetni jezik telefona ti je kao onaj kad si prvi put telefon upalio.arnes_king wrote: Ne znam koliko to veze ima, ne sjecam se koji meni jezik je bio pocetni. Ali nemas tu sta pogresno raditi tako da stvarno ne znam do cega je
Npr . eng jezik je pocetni, ti koristis bosanski....hard reset odradis, opet je na eng...
E pa u mene je pocetni njemacki bio, koristim eng...uradim hard reset, eng mi pocetni.
Pa et rekoh da nesto ne restartujem pogresno
Sta ja znam,nije tel odron na Pie...ide on, ali eto imao sam par zaledjivanja tih . A baterija.... no comment . Da upalim AOD , edge lighting, weather widget (samim tim lokaciju upaljenu) , svjetlost automatski... morao bih ga puniti u 15 h ... cccc