Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bilo je ekipa koje su osvajale s mesarima u veznom redu
Točnije samo zadnje dvije nisu (Španjolska i Deutschland)
Sto dovoljno govori koliko se fudbal promjenio zapravo. Mislim da bi jedan (Casemiro) bio sasvim dovoljan. Ali hajde, ne mora znaciti da nece funkcionisati. U svakom slucaju su bolji od one tragikomedije od prije 4 godine.
Brazilu je u rotaciji za ta dva defanzivnija vezna i Fernandihno iz City-ja, tako da mislim da su tu dobro i kvalitetno pokriveni. Kad se uzme da im je treći vezni Coutihno, i da je jedan od bekova ofanzivan kao Marcelo a drugi loš kao Danilo onda moraju ovi defanzivni vezni biti baš defanzivni, čvrsti, tvrdi. Veći im je problem taj desni bek jer je taj Danilo meni rupa žešća. I nemojte se iznenaditi ako u sredini zaigra i Renato Augusto onda Neymar ide u vrh, Coutihno na njegovo mjesto a Jesus na klupu. Tako su znali dosta kvalifikacijskih početi. Očigledno Tite-u nije bitno ko gdje igra, već uloga u timu. I Pulinhho mu je bio standardan dok je igrao u Kini. Koliko sam ih gledao u kvalifikacijama odlično igraju i nisu jednodimenzinalni kao što su bili kod sebe na svjetskom. I da im Neymar ne igra imaju odličan tim, sa njim su u prvom krugu favorita.
Ja pauzu koristim da se nahajcam za Svjetsko... Jer kad prvenstvo počne, ima oči da mi ispadnu Dosad sam se trudio da ne propustim nijedan meč... Pokušat ću opet, ali kako sad imam jedno malo biće pored sebe , nisam baš siguran da ću uspjet... Međutim, nijet je bitan
I ja sam u tom mikrociklusu priprema za svjetsko koji uključuje dijetu NeGledajNiHajlajteFudbala jer znam da slijedi overdouz. Treba tempirati formu za kraj, a opet jedva čekam da počne.
Tvrtko II Kotromanić wrote:ja opet gledam sve moguce sto ima na tvu od fudbala
od evo sada playoffa serie b do ovih prijateljskih
ovisnik
E vala dobar si. Ja još mogu samo neki derbi pogledati i pokoju utakmicu LP. Malo pažljivije pratim Bayern, jedino još utakmice reprezentacije pratim baš detaljno, ne propuštam ih.