SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Fudo387

#751 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Fudo387 »

spree wrote:Nemojte na dzekA Hrasno ce vas žik. Kaze njegovo je da ceka loptu i zabije :lol: . Ni on ni Meša nisu krivi, a razbije te kipar :roll: . Maghata ili nikoga slicnog dovesti, a ovim manekencicima ako se ne trci lagano odjebaus, taman igrali ovi iz plbih. 100 puta mi je bilo draže gledati ove (jos uvijek) nekvalitetne mlade kosarkase koji se bore, nego mirzu koji se ispucava i nece da izadje sa terena kad mu selektor to kaze. Slican recept primjeniti na fudbalu i to je to.
Nista Magata, imamo provjerenog psihologa za ovu ekipu, dokazanog takticara.
Emir Spahic, nek' mu daju licencu, il ce ih pobit il rasCerat, jebat ih sve.
incognito071

#752 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by incognito071 »

Sta ce nam Belgija uradit jadna nam je majka.

Mesa goni se u sto PM!!!!!
cyprus

#753 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by cyprus »

Pita mene Fudo jučer :mrgreen: :oops:
Fudo387 wrote:
cyprus wrote: ali jednostavno se vidi da u reprezentaciji mnoge stvari ne štimaju, i zbog toga nisam optimista...
A sta ne stima?
spree

#754 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by spree »

leškarenje wrote:Kad se gvoorilo nakon Kirin Kupa da treba one momke ostaviti da igraju,bilo je i drvlje i kamnje na sviju koji su to napisali....ociju mi,ona ekipa bi ubila ovaj Kipar nogama u glavu sa Bilbijinim het trikom.
:thumbup:
leškarenje

#755 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by leškarenje »

cyprus wrote:Pita mene Fudo jučer :mrgreen: :oops:
Fudo387 wrote:
cyprus wrote: ali jednostavno se vidi da u reprezentaciji mnoge stvari ne štimaju, i zbog toga nisam optimista...
A sta ne stima?
Pa sta ne stima,jesi mu odgovorio :D
nema me tamo

#756 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by nema me tamo »

leškarenje wrote:
Koshpa wrote:Zbog ove sramote NSBIH ce kazniti FK Sarajevo sa 8000 KM :lol:
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uzivo ima strumfova da se upisas od smijeha..

Ovo je mozda drugi put da sam se iskreno nasmijao u monitor nakon procitanog posta na forumu. :D
Fudo387

#757 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Fudo387 »

cyprus wrote:Pita mene Fudo jučer :mrgreen: :oops:
Fudo387 wrote:
A sta ne stima?
Daaaaajjjjj Cimirotaaaaa.
LSD

#758 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by LSD »

leškarenje wrote:Kad se gvoorilo nakon Kirin Kupa da treba one momke ostaviti da igraju,bilo je i drvlje i kamnje na sviju koji su to napisali....ociju mi,ona ekipa bi ubila ovaj Kipar nogama u glavu sa Bilbijinim het trikom.
To sam ja pis'o paša moj solidni, nemoj me kopirati ovdje pred rajom :P :izet:

Al fakat ekipa sa kirinog kupa zaslužuje da nosi dres države, umjesto ovih manekena.
Ovo treba sve protjerati, Mešu i Begića bičovati javno.
GandalfSivi

#759 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by GandalfSivi »

I samo jos jedna stvar. Koliki god patriota ja bio, koliko god zelio da zajedno proslavimo kvalificiranje na bilo koje prvenstvo, toliko mi je i drago sto se obrukasmo, zbog idiota koji vode N/FS jer otkako smo se kvalifikovali u Brazil, tako je i domaci fudbal kurcu za usi pao, jer dinara nisu ulozili u isti, ali neka sebi novu zgradu grade...

Pa nema nigdje na svijetu (koliko god fudbal bio podlizan kriminalu), da se predsjednik saveza optuzuje za oruzanu pljacku...
SSemir

#760 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by SSemir »

zlajapravaraja wrote:Ličilo mi je na nekakav bojkot, prodanu utakmicu, sabotažu, šta li već...
pored one da igraci nisu htjeli da se trude, druga bosnjacka teorija je naravno, bojkot ili prodana utakmica.
ljudi, kad skupis 11 ljudi sa svih strana, mora biti neko ko ce da im kaze, to cete igrati, tako i tako. probat cemo ovo. moja ideja je da odigramo ovo. hajmo sad trenirati te stvari da se uigramo. to je trebao selektor da odradi! nijedne ideje se nije vidjelo, nijedan plan, nikakva akcija. samo se culo urlikanje tokom citave utakmice, i u tom urlikanju nikakav dobar savjet, nista da je uocima na kipranima, nikakvu slabu tacku.
ovaj je najgori selektor ikada
mO k3

#761 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by mO k3 »

LSD wrote:

Al fakat ekipa sa kirinog kupa zaslužuje da nosi dres države, umjesto ovih manekena.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
seln

#762 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by seln »

Vidi izjave "selektora":
Teško je bilo šta reći, potišteni smo. Kazao sam da nismo obavili posao. Sada je teško biti grub, niko nije namjerno ovo želio. Da li je strah od pobjede blokirao sve, ne znam.
Pa jebemmumater, kakav kurcev strah od pobjede? Sve ekipe igraju za pobjedu, a nasi turbofolkdzije imaju strah od pobjede!?
mehoxy

#763 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by mehoxy »

zlajapravaraja wrote:Ličilo mi je na nekakav bojkot, prodanu utakmicu, sabotažu, šta li već...
Isto

A inace, ja bi radije gledao 10 izrazito smotanih nesposobnih fudbalera koji se zapravo trude da nesto naprave nego ove panjeve a.k.a manekene
mehoxy

#764 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by mehoxy »

.
leškarenje

#765 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by leškarenje »

LSD wrote:

Pisalo je dosta raje,pa makar ti znas otkad ja ne mogu ove balerine.....zato kmecim da ubaci Cimirota za neku promjenu,pisao sam kad niko nije da ubacuje Hodzica....samo da se desi neka promjena,ali kurko....
spree

#766 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by spree »

Nemoj Boga ti spahu. Jedva docekasmo da ode i sad ga vracati. Pa da i on po Dubrovniku paradira dan dva pred tekmu. Nekoga sa cizmom da ih nagazi treba i dati mu punu podršku taman otjerao dzeku.
mO k3

#767 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by mO k3 »

seln wrote:Vidi izjave "selektora":
Teško je bilo šta reći, potišteni smo. Kazao sam da nismo obavili posao. Sada je teško biti grub, niko nije namjerno ovo želio. Da li je strah od pobjede blokirao sve, ne znam.
Pa jebemmumater, kakav kurcev strah od pobjede? Sve ekipe igraju za pobjedu, a nasi turbofolkdzije imaju strah od pobjede!?
kazem ti nije do selektora samoga , onih 11 manekena sto skakucu po terenu oni su glavni krivci
AmiĐa_Idriz

#768 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

http://forum.klix.ba/premijer-liga-bih-t137354.html

Charuga kljucaj temu jebo Gibraltar :-) :lol:
LSD

#769 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by LSD »

Ekipu koja blokira zbog nekakvog straha od pobjede (i to protiv Kipra, nakon vodstva 2-0), treba deportovati u Sibir, opteretiti ih teškim fizickim radom...pa tamo nek imaju strahove i blokade.
Logovan

#770 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Logovan »

Ma neka jebe mater. Hoće li makar jednom sebe okriviti, nigdje samokritičnosti jebem ti.
mO k3

#771 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by mO k3 »

@lesko gdje ti je jaran hrasno ?? da nam kaze ko je kriv ponovo za jebenu izgubljenu utakmicu
missko

#772 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by missko »

Milion puta ponovljeno i opet ponavljam. Emir Spahic Spaha kapiten i igrac bez kojeg nemamo ni muda ni odbrane ni ekipe . Jedino mi tjeramo selektora koji je napravio najveci i neponovljivi usoje jedino mi tjeramo igraca kapitena koji je ovim pickicama mogao narediti da igraju vec ako im se ne igra. Sami smo krivi
Tipicoti

#773 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Tipicoti »

Image
Izgleda da smo i mi i Grci ispali iz trke za baraz poslije vecerasnjih igara.
Najlosiji drugoplasirani ionako ne ide u baraz, a to ce biti 100% iz nase grupe.......ovi drugi trebaju jos da igraju,
a posto ce i nas i Grke ona Belgija opuhati, mi smo oni koji ce na kraju biti mjesto br. 9 :vozdra:
LSD

#774 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:

Pisalo je dosta raje,pa makar ti znas otkad ja ne mogu ove balerine.....zato kmecim da ubaci Cimirota za neku promjenu,pisao sam kad niko nije da ubacuje Hodzica....samo da se desi neka promjena,ali kurko....
Ma znam da jesi :wink: :thumbup: slicno sam i ja pisao, ali nam Mešu šuknu kar.inu opet :izet:
AmiĐa_Idriz

#775 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Drago mi je sto ce vrlo vjerovatno poluprazne tribine biti na sljedecim domacim utakmicama :thumbup: :thumbup: :thumbup: mamu vam vasu.
Locked