Nasla bi ona njega, haman ima gps ugradjenNadzorna_ploca wrote:
Dole je takva guzva da se ne zna ko koga.
Vjerujem da jeste, mala bara, puno krokodila
Nasla bi ona njega, haman ima gps ugradjenNadzorna_ploca wrote:
Dole je takva guzva da se ne zna ko koga.
Ali je mjera da ti ne treba more. Plus kad je malo ladnije vrijeme mozes plivati koliko ti volja. A ovako samo smekas. I rakiju hladis.Tomahawk11 wrote:Nasla bi ona njega, haman ima gps ugradjenNadzorna_ploca wrote:
Dole je takva guzva da se ne zna ko koga.![]()
![]()
Vjerujem da jeste, mala bara, puno krokodila
Ja sam pio radler prije akd nisam mogo alkohol tolerisat al otkad sam na baušteli počeo radit ide obična piva niz grlo ko vodaanimals wrote:Skontao sam da je Radler bolja od piva za vrucine..
.
Pišite gdje ste jer ja ne pamtim nikog na forumuannoy wrote:Ja volim kisu
Ovdje 38 danas. Tesko za disat.
Ispricavam se, ja sam u Zagrebubumerangss wrote:Pišite gdje ste jer ja ne pamtim nikog na forumuannoy wrote:Ja volim kisu
Ovdje 38 danas. Tesko za disat.![]()
Ja u Sarajevu i trenutno 33 i to je ok kad se nista ne radi kad sjedima radio sam do 15h i jutros je bilo lijepo do 10 11 kad je vec pocelo da mi rosi po celu a u 14 mi je pocelo da curi niz ledja
Evo me u stanu, sto te zanima?bumerangss wrote:Pišite gdje ste jer ja ne pamtim nikog na forumuannoy wrote:Ja volim kisu
Ovdje 38 danas. Tesko za disat.![]()
Ja u Sarajevu i trenutno 33 i to je ok kad se nista ne radi kad sjedima radio sam do 15h i jutros je bilo lijepo do 10 11 kad je vec pocelo da mi rosi po celu a u 14 mi je pocelo da curi niz ledja
Kako ti ko dođe na red samo mu dodaj lepezu nek ti maše dok mu ti ne obaviš stvari za koje je došaobumerangss wrote:Mislim na grad, selo, mjesnu zajednicua ne na kuca, stan....
Ja ako preživim nedjelju jer radim od 8 do 20 tj punih 12 sati sa narodom u prostoriji bez klime...![]()
Još najavljuju neki pun mjesec i da ce umrijeti dosta mladog naroda![]()
sreca, ja sam na granici sa 32 god i nisam mlad
Vecinom su u ležecem potrbuške položaju sa okrenntom golom stražnjicom prema meni, tako da mjeto lepeze mogu dobiti samo "goluba"O'zone wrote:Kako ti ko dođe na red samo mu dodaj lepezu nek ti maše dok mu ti ne obaviš stvari za koje je došaobumerangss wrote:Mislim na grad, selo, mjesnu zajednicua ne na kuca, stan....
Ja ako preživim nedjelju jer radim od 8 do 20 tj punih 12 sati sa narodom u prostoriji bez klime...![]()
Još najavljuju neki pun mjesec i da ce umrijeti dosta mladog naroda![]()
sreca, ja sam na granici sa 32 god i nisam mlad![]()
Pa nek probaju barem preko ramena.....bumerangss wrote:
Vecinom su u ležecem potrbuške položaju sa okrenntom golom stražnjicom prema meni, tako da mjeto lepeze mogu dobiti samo "goluba"![]()
medicinski tehnicar u cjelodnevnoj dežuri u intervenciji