salik79 wrote:Chisum wrote:
Bolje da nisi u toku... on samo zaradjuje 11 milja mjesecno (ili 10, zavisi kako kome slaze, pa zaboravi), ali
"...logicno, nema ni auto"...

Opet, mozda govori u mnozini, misleci na tu grupu od 15-tak ucenika, koji, logicno, nemaju auto/e. On, i ako ima auto, nema autobus da bi ih sve "pokupio" i odvezao negdje na iftar...Samo nagadjam, jer fakat nisam u toku, niti sam upratio tok rasprave.
Nisam mislio odgovarati dok ti nisi citirao, mislio sam pustiti ove neidentifikovane ljude da se sami pojedu. Vidim da su na dobrom putu, još ako se ovaj sat za džumu odobri dolazit će mi masovno gore (eto posla, ali radi njih bih ostavio pacijenta i otišao na džumu

) Najbitnije oko sve te "rasprave" (i oni to tako nazivaju iako sami sa sobom pričaju

) je da ja znam ko je i zbog čega je otvarao onu temu (koja je, zaboravili ste napomenuti, napisana ne u bližoj prošlosti i da je tada ovaj acc bio poprilično neaktivan - hoću reći nisam ga ja ni koristio, ali nejse)
@chisum
Nisam stigao ranije odgovoriti, igrao se na Playstationu

Usput bih ti preporučio, kao i ostalim neidentifikovanim ljudima sa ove teme, da više vodite računa o svom novčaniku jer će vam život biti kvalitetniji, lakši i bit ćete generalno zadovoljniji kad budete gledali samo svoja posla u životu
U gradu u kojem živiš, predmet sprdnje možeš biti samo ti sa tim svojim razmišljanjem. Ti to jako dobro znaš, tako da se liječiš ovdje i ovdje pokušavaš da nametneš te neke komunističke stavove pošto vani odavno ne prolaze