Rezultati izbora 2016

Post Reply
drag_gost

#751 Re: Rezultati izbora 2016

Post by drag_gost »

Nemojte da se ko "primi", vidite da vas pokusava upecati. :D

A glupost koju je izvalio ne bi dijete od 10 godina napisalo. Ispade da se se od ukupne brojke stanovnika broji izlaznost, hahahah. :mrgreen:
channel10

#752 Re: Rezultati izbora 2016

Post by channel10 »

leo karan wrote:
channel10 wrote:Ispade da ova zemlja ima 3 250 000 punoljetnih stanovnika?!
Na biračkom spisku su i registrovani birači iz dijaspore.
Pa i na popisu se dijaspora popisala.
Dr Baltazar

#753 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Dr Baltazar »

edo_79 wrote:
Dr Baltazar wrote:
Cherry-Cherry wrote:U redu je, @Baltazar :lol: :lol: ne vadi se više :lol: odvalio si glupost epskih razmjera. :mrgreen:

Nego kako ovo nazvati u KS ? :D :lol: :lol:

Stid nestid, pobjeda je pobjeda :lol:
To u KS nazvati SRAMOTOM.... jer očito vas zaboli neka stvar za ostatak BiH.
Dobar ti je argument bio u prošlom postu, zato ste i izgubili izbore. Vrijeđanjem nigdje ne možete dogurati :lol: :lol:
Rilkoni

#754 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Rilkoni »

emmir1 wrote:Komentar sa b 92

Bio na predizbornoj tribini SNSD u Bajinoj Basti (dosta ljudi sa ove strane Drine ima pravo glasa u Republici Srpskoj) Lokalni SNS odbor radio kampanju na terenu uz neogranicene drzavne resurse. Jeziva atmosfera. Retorika identicna onoj iz 1991. Sve neka magla i demagogija. Ni rec jedna konkretna i smislena o buducnosti, o poslu, o ekonomiji. Jedina tacka programa da se pobedi Musliman. Siguran sam da je takva atmosfera bila i na Camilovim tribinama. Samo da ne pobedi Srbin. Tuzna i nesrecna sutrasnjica kao i danasnjica kao i jucersnjica. Narod obnevideo od mrznje skroz.
(Champ, 2. oktobar 2016 21:26)
Situacija u citavoj drzavi je takva, narodi su klasicne ovce, ljudi bez grama mozga koje mozes nafilovati mrznjom veoma lako, ljudi bez obraza i casti koji se prodaju pred izbore i onda ti vaze kako je stanje lose, ma fuj. Preporucio bih svima da bjeze iz ove zemlje, sa Balkana opcenito, bjezite ljudi i spasavajte se od ovog debilizma, sovinizma, uhljebizma, papanluka, raja ili dzeneta kako zelite za glupe, naivne i do bola zaostale ljude. Idite u neku zemlju gdje ce vas tretirati kao ljudsko bice, kao covjeka, idite negdje gdje vam nece prebrojavati krvna zrnca, idite tamo gdje nema pastira poput Bakira, Milorada i Dragana koji ce vas poput stoke trpati u torove a oni se bogatiti, imao bih jos svasta da kazem ali bolje da stanem..
1946--1987

#755 Re: Rezultati izbora 2016

Post by 1946--1987 »

TomANDJerry wrote:mislim da pretjerujete sa pljuvanjem ljudi koji nisu izasli na izbore. Evo ja nisam izasao , mogao sam recimo izaci i zaraditi 20KM za glas - ali nisam iz nekog samopostovanja. Ne izlazak na izbore je jedna vrsta demokratskog prava i izrazavanja (dakle suzdrzan si , nema kandidata kojem bi dao svoj glas) ... ako nisam siguran da mogu da donesem pravilnu odluku a imam mogucnost da uopste ne donosim odluku , onda je valjda racionalno razmisljanje da ne izazim na izbore
tvoj glas je utefteren jarane, nazalost
edo_79

#756 Re: Rezultati izbora 2016

Post by edo_79 »

Dr Baltazar wrote: Dobar ti je argument bio u prošlom postu, zato ste i izgubili izbore. Vrijeđanjem nigdje ne možete dogurati :lol: :lol:
Prijatelju ti živiš u laži .... mi se bolan KUTARISALI PROFITERA EEEEJ ..... To nije vrijeđanje to je FAKAT..... Ček da citiram Predsjednika SDA

Izetbegović: Ovo je pobjeda, Općina Centar je važnija od desetak drugih općina

Jel to uvreda? JESTE ALI ZA OSTALE OPŠTINE
Tomahawk11
Globalni moderator

#757 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Tomahawk11 »

relativno84 wrote:
Tomahawk11 wrote:Mene bi bilo stid hvaliti se da sam glasac SDA :roll:
Cak iako je to na forumu, iza anonimnog nicka...
Sto to :?
Zato sto ne vidim ni jedan razlog zasto bi to bilo dobro. Zasto bi se neko mogao pohvaliti da je SDA glasac.
Lazi, petljanje, obecanja bez pokrica i realizacije.
Kad se zavrse izbore, onda samo svoj film pustaju, narod ko :izet:
Kad se primakne izborima, onda zovu, salju poruke, peglaju, satrase....treba glasova :roll:
I onda dodjes i nekom trljas nos ''pobjedom'' SDA :roll:
zarko.filip

#758 Re: Rezultati izbora 2016

Post by zarko.filip »

Ja ovog DR Baltazara zbog dela foruma "Tenis"proglasih vecim mitomanom od nas Srba.I nikako da ukapira. :D
channel10

#759 Re: Rezultati izbora 2016

Post by channel10 »

drag_gost wrote:Nemojte da se ko "primi", vidite da vas pokusava upecati. :D

A glupost koju je izvalio ne bi dijete od 10 godina napisalo. Ispade da se se od ukupne brojke stanovnika broji izlaznost, hahahah. :mrgreen:
Druze pola vas se primilo u neznanju :D
TomANDJerry

#760 Re: Rezultati izbora 2016

Post by TomANDJerry »

1946--1987 wrote:
TomANDJerry wrote:mislim da pretjerujete sa pljuvanjem ljudi koji nisu izasli na izbore. Evo ja nisam izasao , mogao sam recimo izaci i zaraditi 20KM za glas - ali nisam iz nekog samopostovanja. Ne izlazak na izbore je jedna vrsta demokratskog prava i izrazavanja (dakle suzdrzan si , nema kandidata kojem bi dao svoj glas) ... ako nisam siguran da mogu da donesem pravilnu odluku a imam mogucnost da uopste ne donosim odluku , onda je valjda racionalno razmisljanje da ne izazim na izbore
Vjerovatno je tako , ali to opet nebi smjela biti moja odgovornost i krivica --- vec svi onih posmatraca koji su to dozvolili ... nazalost ne izlazak na izbore kod nas je neozbiljnija stvar nego da odem i pisem/crtam nekakve gluposti po glasackom listicu
Dr Baltazar

#761 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Dr Baltazar »

Tomahawk11 wrote:
relativno84 wrote:
Tomahawk11 wrote:Mene bi bilo stid hvaliti se da sam glasac SDA :roll:
Cak iako je to na forumu, iza anonimnog nicka...
Sto to :?
Zato sto ne vidim ni jedan razlog zasto bi to bilo dobro. Zasto bi se neko mogao pohvaliti da je SDA glasac.
Kad se primakne izborima, onda zovu, salju poruke, peglaju, satrase....treba glasova :roll:
Ja sam od svih kandidata dobijao poruke da glasam za njih, vidiš kako se šire dezinformacije :lol: :mrgreen: Joj Toma, svaki ti je post komičan :D

@zarko

Veliki selam za raju sa tenisa. Ja slučajno zalutao ovdje samo da vidim kako opozicija reaguje :mrgreen:
Last edited by Dr Baltazar on 03/10/2016 00:17, edited 1 time in total.
Ripicipi

#762 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Ripicipi »

edo_79 wrote: Izetbegović: Ovo je pobjeda, Općina Centar je važnija od desetak drugih općina
Pade i zadnji bedem :sad:
edo_79

#763 Re: Rezultati izbora 2016

Post by edo_79 »

Ripicipi wrote:
edo_79 wrote: Izetbegović: Ovo je pobjeda, Općina Centar je važnija od desetak drugih općina
Pade i zadnji bedem :sad:
Otvoriše se karte ... AVAJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vješalica

#764 Re: Rezultati izbora 2016

Post by vješalica »

Tomahawk11 wrote:
Vjeruj da bih volio.
Sigurno da imaju svoje razloge, ali opet jedan preteze sve ostalo.
Ne znam. Ja im ne mogu reci bravo.
babu su birali i na prvim izborima građani rbih i imao je više glasova od alije :wink:
ljudi tamo kako vec napisah njega vole vise od rodjenih roditelja
jer su ga gledali kroz biznis tj.posao,industrija i sve...da se razumijemo od toga se zivi
ne zivi se od ovoga sto trezordžija provodi
Tomahawk11
Globalni moderator

#765 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Tomahawk11 »

Dr Baltazar wrote:
Ja sam od svih kandidata dobijao poruke da glasam za njih, vidiš kako se šire dezinformacije :lol: :mrgreen: Joj Toma, svaki ti je post komičan :D
Vjerujem ti da jesi, ali ovi prednjace, ubise od peglanja.
Sto mi je svaki post komican?
Eto reci mi, zasto glasati za SDA? Vidim da si za njih, imas pravo na to, kako objasnis nekom da mu je dobro glasati za SDA?
Prpa.ba

#766 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Prpa.ba »

U izborima koji dolaze tacno sedmicu nakon sto je Republika Srpska pokazala srednji prst Dejtonskom sporazumu i zajednickim institucijama BiH, Bosnjaci su i de jure izgubili Srebrenicu. Naravno, patriotske snage to ne tangira puno, kao ni 1995. s obzirom da je Opcina Centar vaznija od 10 drugih opcina. Ocekujem i pozitivan spin na ovo, poput spinova vezanih za halal-referendum. :(
channel10

#767 Re: Rezultati izbora 2016

Post by channel10 »

TomANDJerry wrote:
1946--1987 wrote:
Vjerovatno je tako , ali to opet nebi smjela biti moja odgovornost i krivica --- vec svi onih posmatraca koji su to dozvolili ... nazalost ne izlazak na izbore kod nas je neozbiljnija stvar nego da odem i pisem/crtam nekakve gluposti po glasackom listicu
Zato ti treba zabraniti da bilo sta komentarišeš u vezi stanja u državi dok ne izađeš i ne dadne nekome glas,pa bio to i Bake zvani naguz.
Dr Baltazar

#768 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Dr Baltazar »

Tomahawk11 wrote:
Dr Baltazar wrote:
Eto reci mi, zasto glasati za SDA? Vidim da si za njih, imas pravo na to, kako objasnis nekom da mu je dobro glasati za SDA?
Zato što je u jedinstvu snaga!

Ušao mi HM na profil i širi post izbornu propagandu :lol:
madner

#769 Re: Rezultati izbora 2016

Post by madner »

Ono sto cudi jeste da operacija referendum nije dovela do ocekivanog efekta u Bosnjackom birackom tjelu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#770 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Tomahawk11 »

vješalica wrote:
Tomahawk11 wrote:
Vjeruj da bih volio.
babu su birali i na prvim izborima građani rbih i imao je više glasova od alije :wink:
jer su ga gledali kroz biznis tj.posao,industrija i sve...da se razumijemo od toga se zivi
Znam ja to.
S jednom razlikom, tad je taj Babo, kako ga zovu, imao malo cistiju proslost.
Koliko god da ga vole, bolesno je za njega glasati.
Bio je i Hitler u Njemackoj, pa ga je Njemacka pokopala i ogradila se od njega.
Nestace i Babe, a narod iza njega ostati podijeljen. Dobro kazes, valja zivjeti.
Da napravi novu Svicarsku od Kladuse, nije to vise to.
Tomahawk11
Globalni moderator

#771 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Tomahawk11 »

Dr Baltazar wrote:
Tomahawk11 wrote:
Dr Baltazar wrote:
Zato što je u jedinstvu snaga!

Ušao mi HM na profil i širi post izbornu propagandu :lol:
Jb se :mrgreen:
Hajd dobro :thumbup:
gagy06

#772 Re: Rezultati izbora 2016

Post by gagy06 »

Tomahawk11 wrote:
vješalica wrote:
Tomahawk11 wrote:
Vjeruj da bih volio.
Znam ja to.
Nestace i Babe, a narod iza njega ostati podijeljen. Dobro kazes, valja zivjeti.
E pa neko je o tome trebao razmisljati u ovih 20 godina. Sve se placa...
relativno84

#773 Re: Rezultati izbora 2016

Post by relativno84 »

Tomahawk11 wrote: Zato sto ne vidim ni jedan razlog zasto bi to bilo dobro. Zasto bi se neko mogao pohvaliti da je SDA glasac.
A dobro ima to smisla sto pises, samo cini mi se da to mozemo primjeniti na sve politicke opcije, ili se vodimo onom da su nasi lopovi bolji od njihovih jer eto nasi su, a oni neka se stide svojih mi smo ponosni :licka:
:roll:
vješalica

#774 Re: Rezultati izbora 2016

Post by vješalica »

Tomahawk11 wrote:
Znam ja to.
ma joj meni ti razlike nema
glaso za babu ili za bakira
ili ove ratne zločince u mikronskom entitetu
isto mi ga više dođe
stalno pričaju o ratu o bijedi o mržnji o krstu o đamiji...dojadili više
bar za onog sa brda što udara znam šta radi
a ova neizvjesnost sta ce biti sutra je najgora
ako će njima babo valjati,jbe mi se...nek ih sve uposli i nek proljepša
nemam ja ništa od te priče
Last edited by vješalica on 03/10/2016 00:24, edited 1 time in total.
Blek Stena

#775 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Blek Stena »

Postade doktor Baltazar maskota i na ovoj temi :D :-D
jarane kandiduj se za izbore 2020 imas moj glas :kiss:

btw, na koju foru Rambo prodje opet u Gorazdu a svi kukaju na njega kako svaki vikend leti u Istanbul o buzetskom trosku. :D Nista mi nije jasno :?
Post Reply