eto te ko istocna tribina na tusnju,madner wrote:Dobro znaci nama treba 350 000 000. NVZ gradi ovaj blok 7 u Tuzli, jako povoljno.
ne gradi se jos..
eto te ko istocna tribina na tusnju,madner wrote:Dobro znaci nama treba 350 000 000. NVZ gradi ovaj blok 7 u Tuzli, jako povoljno.
Službeno zamoljavam da se ponovo razmotri moj prijedlog o 3.5. kao danu Republike.Alfons Kauders wrote:Svidja mi se... April lijepo zvuci, a nema skijanja ni kopanja rovova po snijegumadner wrote:6. April, moze i ova SS i partizanska struja da nadje nesto pozitivno.
6. april - Dan Republike
Posto ce to biti Treća Republika BiH... Ni Hrvati se vjerovatno nece buniti...
Jebiga dobar je datum, al ublizu pada sa Djurdjevdan i 1. Maj...Lord Vader wrote:Ja predlažem 3 maj. Taman da se nadovežemo na prvi, a dovoljno je toplo da se zalomi gdje u prirodi.Alfons Kauders wrote: Nece biti potrebno. Specijalna je vec nasa, i vec su se organizovali...Mozes skoknut do njih ako zafali ljudstva (valja tu dosta piskarati, hapsiti, i nosati sanduke), ali za organizaciju ne brini. Samo se ceka pogodan trenutak iliti izgovor.
Naime, jos uvijek se nismo usaglasili oko Dana Treće Republike. Trazimo neki jebacki datum... Po mogucnosti kad prodju minusi...
1. mart je bio jedan od prijedloga, al jebiga hoce raja na skijanje, pa da im ne propadnu aranzmani na Jahorini
Znači za sad 3.500 po vojniku x 100.000 vojnika = 350.000.000 KM.madner wrote:Dodaj jos 1000 KM za ove uniforme (uzet cemo domace), te da je dio potrosni materijal. Ciljamo oko 100 000 ljudi, od viska tendera glava ne boli.
Ugovorimo s određenim dobavljačem da prolazi tender 100%, on nam odradi sve ovo za 250.000.000, ostalo dijelimo kako pripada.
3.5. moze biti dan pobjede.Lord Vader wrote:Službeno zamoljavam da se ponovo razmotri moj prijedlog o 3.5. kao danu Republike.Alfons Kauders wrote:Svidja mi se... April lijepo zvuci, a nema skijanja ni kopanja rovova po snijegumadner wrote:6. April, moze i ova SS i partizanska struja da nadje nesto pozitivno.
6. april - Dan Republike
Posto ce to biti Treća Republika BiH... Ni Hrvati se vjerovatno nece buniti...
Pa necemo ni mi graditi, samo cemo uzeti taj tender da pokrijemo ove troskove opremanja.sumirprimus wrote:eto te ko istocna tribina na tusnju,madner wrote:Dobro znaci nama treba 350 000 000. NVZ gradi ovaj blok 7 u Tuzli, jako povoljno.
ne gradi se jos..
a i mogla bi se poslje veca lova dignutmadner wrote:Pa necemo ni mi graditi, samo cemo uzeti taj tender da pokrijemo ove troskove opremanja.sumirprimus wrote:eto te ko istocna tribina na tusnju,madner wrote:Dobro znaci nama treba 350 000 000. NVZ gradi ovaj blok 7 u Tuzli, jako povoljno.
ne gradi se jos..
Mislim glupo je sada graditi, kada ulazimo u fazu balistickog bacanja TNTa preko ograde.
Dobro, mozemo pomjeriti godinu, ako ne mozemo datum... Odnosno sacekati jos godinu na potpisivanje kapitu, ovaj mirovnog sporazuma.madner wrote:
3.5. moze biti dan pobjede.
Samo valja pobjediti.
Kad se sve smiri, osnivam građevinsku firmu. Mora Predsjednik Madner nekome tendere za obnovu nabacivati.sumirprimus wrote:
a i mogla bi se poslje veca lova dignut
drug moj nacekaces se pored ovoliko neimara u jednoj i jedinoj svih pravaca i vjerskih i ovozemaljskihLord Vader wrote:Kad se sve smiri, osnivam građevinsku firmu. Mora Predsjednik Madner nekome tendere za obnovu nabacivati.sumirprimus wrote:
Mislim da bi novi blok TE Tuzla imao propagandnu vrijednost.madner wrote:Pa necemo ni mi graditi, samo cemo uzeti taj tender da pokrijemo ove troskove opremanja.sumirprimus wrote:eto te ko istocna tribina na tusnju,madner wrote:Dobro znaci nama treba 350 000 000. NVZ gradi ovaj blok 7 u Tuzli, jako povoljno.
ne gradi se jos..
Mislim glupo je sada graditi, kada ulazimo u fazu balistickog bacanja TNTa preko ograde.
Neće Dino ni pjevati, on mi je među prvima na spisku za odstrel.Alfons Kauders wrote:Dobro, mozemo pomjeriti godinu, ako ne mozemo datum... Odnosno sacekati jos godinu na potpisivanje kapitu, ovaj mirovnog sporazuma.madner wrote:
Samo valja pobjediti.
A pazi onda redaljke!
1. Maj
3. Maj Dan Pobjede
5. Maj Djurdjevdan
8. Maj Dan Pobjede (dobro, ili poraza, tu se treba usaglasiti)
Nemre ni ovo... Treba nam 5 miliona da Dino pjeva cijelu heftu...
Ma imam ja jednog Arapa da ne bude ofirno, on je otvorio ovaj holding na Kajmanima koji ce zapravo biti veliki investitor...Lord Vader wrote:Kad se sve smiri, osnivam građevinsku firmu. Mora Predsjednik Madner nekome tendere za obnovu nabacivati.sumirprimus wrote:
auuuu surovo istinitomadner wrote:
Ma imam ja jednog Arapa da ne bude ofirno, on je otvorio ovaj holding na Kajmanima koji ce zapravo biti veliki investitor...
Treba nam podizvodjaca, jer pojma nemamo o gradjevini. Manji je profit, ali to je vec halal para.
Udara Bumbo po TE, ubi brašno.sumirprimus wrote:saudern storm?taman je bumbar vec na poziciji![]()
![]()
Ništa ti ne brini, imam ja građevinaca spremnih i sposobnih. Ja ću ionako da se bavim menadžmentom te firme.madner wrote:Ma imam ja jednog Arapa da ne bude ofirno, on je otvorio ovaj holding na Kajmanima koji ce zapravo biti veliki investitor...Lord Vader wrote:Kad se sve smiri, osnivam građevinsku firmu. Mora Predsjednik Madner nekome tendere za obnovu nabacivati.sumirprimus wrote:
Treba nam podizvodjaca, jer pojma nemamo o gradjevini. Manji je profit, ali to je vec halal para.
Vratit Hota iz Londona, Bandu iz Sarajeva, Grahu iz Slovenije i Frenkija iz mrtvih.Lord Vader wrote:Neće Dino ni pjevati, on mi je među prvima na spisku za odstrel.Alfons Kauders wrote:Dobro, mozemo pomjeriti godinu, ako ne mozemo datum... Odnosno sacekati jos godinu na potpisivanje kapitu, ovaj mirovnog sporazuma.madner wrote:
Samo valja pobjediti.
A pazi onda redaljke!
1. Maj
3. Maj Dan Pobjede
5. Maj Djurdjevdan
8. Maj Dan Pobjede (dobro, ili poraza, tu se treba usaglasiti)
Nemre ni ovo... Treba nam 5 miliona da Dino pjeva cijelu heftu...
Okupićemo Southern Storm da žeže prvi dan. Ostalo dana dovodimo braća cigani s trubi.
Bumbar u TE, Čelo u grijanjuLord Vader wrote:Udara Bumbo po TE, ubi brašno.sumirprimus wrote:saudern storm?taman je bumbar vec na poziciji![]()
![]()
![]()
Samo valja nam Elvisa dovući, il makar Bišofa pa da imamo crosover Southern Storm/Neon Knights.
Alfons Kauders wrote: Vratit Hota iz Londona, Bandu iz Sarajeva, Grahu iz Slovenije i Frenkija iz mrtvih.
Naseg Frenku, Nebojsu... A ovog novog Frenkija poslat u tri picke materine i vratit Edu.![]()
Ne znam dje nam je Zelja Divjak, al i njega pod hitno trebamo naci! Prvo radi gitare, a onda radi prezimena
Za buraza mu ne brini, to ću ja riješiti.sumirprimus wrote:ma s bumbarom uvijek dobijes 2 u 1...valjda ce privolit i buraza...
taman za kakvog borbenog marsa..koracnice... nek zovu i hota