Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#751 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote: Jok, sve je to Hrvatska. Pa, mitraljez lijepo u svojoj pjesmi, koja je uzeta za sluzbenu navijacku, kaze "herceg bosno srce ponosno" kad nabraja dijelove Hrvatske. Tako da, nemas ti pojma o njihovim osjecajima glede reprezentacije
Nije sam mitraljez, pomogli su mu i Mate Bulic, Giuliano i Miroslav Skoro u tom muzickom pripajanju :D

Elem u mojoj nekoj percepciji hrvatska reprezentacija je oduvijek bila iskljucivo reprezentacija hrvatskog naroda.

Ne sjecam se da su im ikad igrali Bosnjaci, Siptari, Srbi (jel ono Dado Prso mozebit binSr). Kod Srbova slicna sitovacija, uz izuzetke Ljajica i Sulejmanija.
insomnia78

#752 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:
insomnia78 wrote: Jok, sve je to Hrvatska. Pa, mitraljez lijepo u svojoj pjesmi, koja je uzeta za sluzbenu navijacku, kaze "herceg bosno srce ponosno" kad nabraja dijelove Hrvatske. Tako da, nemas ti pojma o njihovim osjecajima glede reprezentacije
Nije sam mitraljez, pomogli su mu i Mate Bulic, Giuliano i Miroslav Skoro u tom muzickom pripajanju :D

Elem u mojoj nekoj percepciji hrvatska reprezentacija je oduvijek bila iskljucivo reprezentacija hrvatskog naroda.

Ne sjecam se da su im ikad igrali Bosnjaci, Siptari, Srbi (jel ono Dado Prso mozebit binSr). Kod Srbova slicna sitovacija, uz izuzetke Ljajica i Sulejmanija.
Zavisi, neki kazu da su to sve Srbi
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/srpski ... ak-1464697
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#753 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by _BataZiv_0809 »

Joj dje nadjes ovakve budalastine :-) Srecom ima ova seksi instruktora u vezanim vjestima, pa ch th mlo gldat. Izvin zbg grehaka tesko psat jednom rukom.
dječak sa šibicama

#754 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by dječak sa šibicama »

Hrvatska uvijek na prvom mjestu, uvijek i zauvijek :D

Kome smeta, sta mu ja mogu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#755 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by _BataZiv_0809 »

Imam utisak da se prizeljkuje da nekome smeta :mrgreen:
dječak sa šibicama

#756 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

_BataZiv_0809 wrote: Elem u mojoj nekoj percepciji hrvatska reprezentacija je oduvijek bila iskljucivo reprezentacija hrvatskog naroda.

Mirza Dzomba, Irfan Smajlagic, Darijo Srna na kraju krajeva napravio ga je Bosnjak, Kujtim Salja, Miladin Prso, Drazen Petrovic sin Srbina iz Bilece, Danijel Subasic, Milan Badelj oba Srbi, Modriceva mama je Radojka, Damir Mulaomerovic :D Bosko Balaban Srbin od glave do pete i to iz Laktasa, Arijan Komazec i tako i tako dalje... citava plejada nehrvata.
dječak sa šibicama

#757 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

_BataZiv_0809 wrote:Imam utisak da se prizeljkuje da nekome smeta :mrgreen:
Pa da se svadjamo :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#758 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote:
Mirza Dzomba, Irfan Smajlagic, Darijo Srna na kraju krajeva napravio ga je Bosnjak, Kujtim Salja, Miladin Prso, Drazen Petrovic sin Srbina iz Bilece, Danijel Subasic, Milan Badelj oba Srbi, Modriceva mama je Radojka, Damir Mulaomerovic :D Bosko Balaban Srbin od glave do pete i to iz Laktasa, Arijan Komazec i tako i tako dalje... citava plejada nehrvata.
Okej pricamo o fudbalskoj reprezentaciji. Dakle jedan polubosnjak i 3 i po Srbina :mrgreen:

Ali posto sam kazes da porijeklo i pripadnost nisu isto, onda mrka kapa :mrgreen:
dječak sa šibicama

#759 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Zajebavam se ja, jebo sport, to je samo razonoda.

I Dario Saric je Srbin, cistokrvni :D

Bilo je jos fudbalera, ne mogu se ja sjetiti ne pratim bas tako pomno. Neka igraju ljudi, koga briga, samo da nisu supci ko Seferovic ili Hrgota :D
vade_mecum

#760 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by vade_mecum »

dječak sa šibicama wrote:Zajebavam se ja, jebo sport, to je samo razonoda.

I Dario Saric je Srbin, cistokrvni :D

Bilo je jos fudbalera, ne mogu se ja sjetiti ne pratim bas tako pomno. Neka igraju ljudi, koga briga, samo da nisu supci ko Seferovic ili Hrgota :D
po cemu je seferovic supak?
dječak sa šibicama

#761 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Zato sto ne igra za drzavu svojih djedova, oceva :D
vade_mecum

#762 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by vade_mecum »

dječak sa šibicama wrote:Zato sto ne igra za drzavu svojih djedova, oceva :D
:lol: onda je ibra supak na kvadrat :D
dječak sa šibicama

#763 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Jasta je, zna psovat Mazicu mater na bosanskom, i pickarat, a ne zna obuci dres ocevine ili majcevine :D
vade_mecum

#764 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by vade_mecum »

evo i ovaj arnautovic iz austrije :D
insomnia78

#765 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

Je l' Lijan ima pravo nastupa?
Ka'e zamjenice Luku
Image
aveos

#766 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by aveos »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#767 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Truba »

_BataZiv_0809 wrote: Elem u mojoj nekoj percepciji hrvatska reprezentacija je oduvijek bila iskljucivo reprezentacija hrvatskog naroda.

zato se ja jezim kad cujem da igraju hrvati
ne igraju hrvati nego hrvatska
Better Man

#768 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Better Man »

radiša wrote:nije igro namjerno slucajno ga je udarila lopta,da je ronaldo onako odigro nebi ga sviro nikad.
Nemaš ti blage veze. Ispade ti veči stručnjak od Beusana.
radiša

#769 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by radiša »

Better Man wrote:
radiša wrote:nije igro namjerno slucajno ga je udarila lopta,da je ronaldo onako odigro nebi ga sviro nikad.
Nemaš ti blage veze. Ispade ti veči stručnjak od Beusana.
normalno da jesam,moj bio ucenik.
Korisničkoime

#770 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Korisničkoime »

Black swan wrote:

zato se ja jezim kad cujem da igraju hrvati
ne igraju hrvati nego hrvatska
Naravno da igraju Hrvati, sta je sad Dario Srna, Bosnjak, Musliman (s velikim "M"), Bosanac, jest ali al u qurcu covjek je Hrvat i ne vidim tu neki problem isto sa malim Halilovicem sad sta bi mali trebao da bude nego Hrvat, samo Mula ce uvijek biti Turcin :D .
Ne znam ispade to kao brojanje krvnih zrnaca ne vidim tu neki problem da se kaze da su ljudi Hrvati, naravno svako ima pravo da sam kaze sta je i na opredjeljenje i u biti uopste to nije bitno ali i da se ne lazemo dzaba.
radiša

#771 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by radiša »

gledam onog mandzukica on hrvatima dođe ko nama dzeko.fuli sve sto se da zabit :lol:
animals

#772 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by animals »

radiša wrote:gledam onog mandzukica on hrvatima dođe ko nama dzeko.fuli sve sto se da zabit :lol:
Kad on igra, definitivno Hrvatska igra bez napadaca..
p206

#773 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by p206 »

evo gledam gdje je rođen ovaj Duje Čop, stavio bi ruku u vatru da je iz Dalmacije a rođen u Vinkovcima

najgori su novinari u Hrvatskoj kad Australijance zovu hrvatskim imenima, onaj iz Golden State-a Bogut ispade Andrija :-)
stalaktit

#774 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by stalaktit »

p206 wrote:evo gledam gdje je rođen ovaj Duje Čop, stavio bi ruku u vatru da je iz Dalmacije a rođen u Vinkovcima
Ako se ne varam, Duje Čop jest Dalmatinac, samo mu je otac bio nogometaš pa se bit će zatekao u Vinkovcima.
patriot_1

#775 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by patriot_1 »

radiša wrote:gledam onog mandzukica on hrvatima dođe ko nama dzeko.fuli sve sto se da zabit :lol:
Doći će njegovih 5 minuta!
Amo za 100 maraka da će Španjolcima zabit!
Locked