Joined:kr0 0ss wrote:Pa nije tako. Ja sam odavno na ovom forumu i nisam bio tako aktivan jer sam imao dosta obaveza. Sad imam više slobodnog vremena.
11/07/2016 19:15
Joined:kr0 0ss wrote:Pa nije tako. Ja sam odavno na ovom forumu i nisam bio tako aktivan jer sam imao dosta obaveza. Sad imam više slobodnog vremena.
Pa reci mi gdje da se u to uvjerim?undefined007 wrote:Nisi upravu! Ja ću ti u svom okruženju u dometu od 1 km nabrojati 4 ili 5 čopora po 10-ak pasa pa ti vidi ko je upravu.
Pa dobro,ovi bi onda zeru jeftiniji bili..a pošto su jeftiniji,brzo bi se to po kini razglasilo,tako da bi odkup njih,brzo prevazišo te specijalne..Naslovnica wrote:Psi koje kinezi hališu se specijalno uzgajaju u te svrhe. Ove naše vreće buva kinezi ne bi ni u paštetu preradili.Montana wrote:Tvornice ljekova odkupljuju zmije,neko puževe.
Zato treba s foruma,finu neku koku angažirat,laptop joj neki tanki kupit,suknju guči,košulju armani,štikle jače,mobitel ajfon(bez pokemon igre),kartu joj za Peking kupit i poslat ju da odkupni ugovor za ćukove s Kinezima napravi.
Nestali bi ti sa ulica a i oni po dvorištima
pa da li je moguce?Nanananana wrote:
Tražim jedan video koji sam prošle godine vidio na Net - u da ga ovdje linkujem. Kako rumuni bez osjećaja i savjesti ubijaju pse koji su vlasnici napustili. Ko to vidi ima da mu se stomak dva puta okrene. A meso i kožu izvoze kinezima. To je za mene tragedija.Naslovnica wrote:Psi koje kinezi hališu se specijalno uzgajaju u te svrhe. Ove naše vreće buva kinezi ne bi ni u paštetu preradili.Montana wrote:Tvornice ljekova odkupljuju zmije,neko puževe.
Zato treba s foruma,finu neku koku angažirat,laptop joj neki tanki kupit,suknju guči,košulju armani,štikle jače,mobitel ajfon(bez pokemon igre),kartu joj za Peking kupit i poslat ju da odkupni ugovor za ćukove s Kinezima napravi.
Jesi ti od PETE-e? Ako jesi,nemoj mene jarane,mi se samo zezamokr0 0ss wrote:Tražim jedan video koji sam prošle godine vidio na Net - u da ga ovdje linkujem. Kako rumuni bez osjećaja i savjesti ubijaju pse koji su vlasnici napustili. Ko to vidi ima da mu se stomak dva puta okrene. A meso i kožu izvoze kinezima. To je za mene tragedija.Naslovnica wrote:Psi koje kinezi hališu se specijalno uzgajaju u te svrhe. Ove naše vreće buva kinezi ne bi ni u paštetu preradili.Montana wrote:Tvornice ljekova odkupljuju zmije,neko puževe.

Ljudino, smiri malojasko_ba wrote: Daj ne prdi vise
Majica poderana, idi njima reci koliko je smijesnoSarajevo: U posljednjih šest mjeseci 349 osoba zatražilo pomoć nakon ujeda pasa![]()
A daj, ne mogu da vjerujem.KB9 wrote:pa da li je moguce?Nanananana wrote:
ne zelim vjerovat da ovakve budale postoje
da hoce samo jednom dobit tu kaznu o kojoj pise ne bi ona vise slova izgovorila na ovaj fazon
mrsko mi slikat pa cu kopirat iz neke av-mau grupeirac300 wrote:A daj, ne mogu da vjerujem.KB9 wrote:pa da li je moguce?Nanananana wrote:
ne zelim vjerovat da ovakve budale postoje
da hoce samo jednom dobit tu kaznu o kojoj pise ne bi ona vise slova izgovorila na ovaj fazonČuj djecu proklinje zbog džukela.

Isto ko da niko od nas ne izlazi napolje, cuj vidio tri penzionerska cuka od ilidze do malte.undefined007 wrote:Nisi upravu! Ja ću ti u svom okruženju u dometu od 1 km nabrojati 4 ili 5 čopora po 10-ak pasa pa ti vidi ko je upravu.
patetika...mg wrote:Volim pse, al zaista, smatram ih plemenitim bicima, i zalosno je da svjesna bica ubijamo i istrebljujemo sa ulica grada.
Sa druge strane, volim biciklo, role...
Prosle sedmice su me umalo oborili na cwilli, ganjali me bezbroj puta.
I na kraju, imao sam tri zestoka okrsaja sa coporima. E to nikom ne bi pozelio, kad si sam, a 10 pasa zeli da te potrga...
Tuga u svemu je sto su vlasti usvojile zakon koji nije moguce provesti u djelo, vec su dozvolili da se psi namnoze, a kad su brojevi porasli, kad je pocelo grupisanje, pojedinci poceli vidjeti materijalni interes u tome, i ode sve u PM.
Prokleti Balkan, seljaci i primitivci. Znao sam da ce zavrsiti klaonicom i nikako drugacije... samo da nije usvojen glupavi zakon, pet puta manje pasa bi problem bio...sad na ovu populaciju, masakr...
Kao i obicno, oni koji su namjanje krivi platit ce glavom...
Ja sam danas tražio te čopore koji gradom haraju. Možda se boje mene pa su se svi sakriliNepass wrote:Isto ko da niko od nas ne izlazi napolje, cuj vidio tri penzionerska cuka od ilidze do malte.undefined007 wrote:Nisi upravu! Ja ću ti u svom okruženju u dometu od 1 km nabrojati 4 ili 5 čopora po 10-ak pasa pa ti vidi ko je upravu.
Kod mene copor 8 cuka svaki dan ih sretnem.