Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Innovation

#751 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Innovation »

kr0 0ss wrote:Pa nije tako. Ja sam odavno na ovom forumu i nisam bio tako aktivan jer sam imao dosta obaveza. Sad imam više slobodnog vremena.

:oops:
kr0 0ss

#752 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

undefined007 wrote:Nisi upravu! Ja ću ti u svom okruženju u dometu od 1 km nabrojati 4 ili 5 čopora po 10-ak pasa pa ti vidi ko je upravu. ;)
Pa reci mi gdje da se u to uvjerim?

Ja od tri nisam nigdje više vidio. To po periferiji ne računam jer tu ne zalazim :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#753 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by -LIBERO- »

Prestanite se igrati detektiva. Svako ima pravo da ucestvuje u svim podforumima, i svim temama, ovoga foruma.
Postujte svi pravila foruma, cak i ako se ne slazete...i nastavite diskusiju na tematiku TEME.
Montana

#754 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Montana »

Naslovnica wrote:
Montana wrote:Tvornice ljekova odkupljuju zmije,neko puževe.
Zato treba s foruma,finu neku koku angažirat,laptop joj neki tanki kupit,suknju guči,košulju armani,štikle jače,mobitel ajfon(bez pokemon igre),kartu joj za Peking kupit i poslat ju da odkupni ugovor za ćukove s Kinezima napravi.

Nestali bi ti sa ulica a i oni po dvorištima :D
Psi koje kinezi hališu se specijalno uzgajaju u te svrhe. Ove naše vreće buva kinezi ne bi ni u paštetu preradili.
Pa dobro,ovi bi onda zeru jeftiniji bili..a pošto su jeftiniji,brzo bi se to po kini razglasilo,tako da bi odkup njih,brzo prevazišo te specijalne..
KB9

#755 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

Nanananana wrote:Image
pa da li je moguce?

ne zelim vjerovat da ovakve budale postoje

da hoce samo jednom dobit tu kaznu o kojoj pise ne bi ona vise slova izgovorila na ovaj fazon
kr0 0ss

#756 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Naslovnica wrote:
Zato treba s foruma,finu neku koku angažirat,laptop joj neki tanki kupit,suknju guči,košulju armani,štikle jače,mobitel ajfon(bez pokemon igre),kartu joj za Peking kupit i poslat ju da odkupni ugovor za ćukove s Kinezima napravi.

Psi koje kinezi hališu se specijalno uzgajaju u te svrhe. Ove naše vreće buva kinezi ne bi ni u paštetu preradili.
Tražim jedan video koji sam prošle godine vidio na Net - u da ga ovdje linkujem. Kako rumuni bez osjećaja i savjesti ubijaju pse koji su vlasnici napustili. Ko to vidi ima da mu se stomak dva puta okrene. A meso i kožu izvoze kinezima. To je za mene tragedija.
KB9

#757 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

udomi hadzija

udomi i ti i svi koji placete kako je psima mjesto na ulicama u coporu

fino udomis i svi sretni, nema pasa na ulicama i nema ubijanja pasa
Montana

#758 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Montana »

kr0 0ss wrote:
Naslovnica wrote:

Tražim jedan video koji sam prošle godine vidio na Net - u da ga ovdje linkujem. Kako rumuni bez osjećaja i savjesti ubijaju pse koji su vlasnici napustili. Ko to vidi ima da mu se stomak dva puta okrene. A meso i kožu izvoze kinezima. To je za mene tragedija.
Jesi ti od PETE-e? Ako jesi,nemoj mene jarane,mi se samo zezamo Image

I da znaš,IP mi je lažan :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#759 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

jasko_ba wrote: Daj ne prdi vise :lol:
Sarajevo: U posljednjih šest mjeseci 349 osoba zatražilo pomoć nakon ujeda pasa
Majica poderana, idi njima reci koliko je smijesno :lol: :-)
Ljudino, smiri malo :wink:
irac300

#760 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by irac300 »

KB9 wrote:
pa da li je moguce?

da hoce samo jednom dobit tu kaznu o kojoj pise ne bi ona vise slova izgovorila na ovaj fazon
A daj, ne mogu da vjerujem. :D Čuj djecu proklinje zbog džukela. :skoljka:
Juliuscezar

#761 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Juliuscezar »

irac300 wrote:
KB9 wrote:
pa da li je moguce?

A daj, ne mogu da vjerujem. :D Čuj djecu proklinje zbog džukela. :skoljka:
mrsko mi slikat pa cu kopirat iz neke av-mau grupe

Dzenana Arapovic
4 h · Sarajevo
Da li iko zna kako se moze saznati ko je u odredjenoj ulici prijavio pse?

Bas me interesuje sta bi uradili vjerovatno prijetili pistoljem ili tuklu covjeka
PM72

#762 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by PM72 »

Ja bih predložio šintorima da ubace u kavez i one što ih proklinju i što im smetaju prilikom uklanjanja pasa lutalica.Nek' prođu tretman u kombiju punom bijesnih džukela pa poslije na pelcovanje.
BIONA

#763 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by BIONA »

Ako ovo policija kojim slucajem cita, eto im materijala da malo procesljaju tu fb grupu gdje pisu svakakve gluposti...cuj ONO bi da zna ko je prijavio...
jasko_ba

#764 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by jasko_ba »

Caki je uvijek prijetio :-)
Image
mg

#765 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by mg »

Volim pse, al zaista, smatram ih plemenitim bicima, i zalosno je da svjesna bica ubijamo i istrebljujemo sa ulica grada.

Sa druge strane, volim biciklo, role...

Prosle sedmice su me umalo oborili na cwilli, ganjali me bezbroj puta.

I na kraju, imao sam tri zestoka okrsaja sa coporima. E to nikom ne bi pozelio, kad si sam, a 10 pasa zeli da te potrga...

Tuga u svemu je sto su vlasti usvojile zakon koji nije moguce provesti u djelo, vec su dozvolili da se psi namnoze, a kad su brojevi porasli, kad je pocelo grupisanje, pojedinci poceli vidjeti materijalni interes u tome, i ode sve u PM.

Prokleti Balkan, seljaci i primitivci. Znao sam da ce zavrsiti klaonicom i nikako drugacije... samo da nije usvojen glupavi zakon, pet puta manje pasa bi problem bio...sad na ovu populaciju, masakr...

Kao i obicno, oni koji su namjanje krivi platit ce glavom...
Nanananana

#766 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

Samo se vi smijte, kad osvane na klixu naslov "Eksplozija odijeknula u veterinarskoj stanici Stup" ili nesto slicno, jer od ovih ubleha nista drugo i ne mozes ocekivati. :-)

Image
Al' im ga suknu.
KB9

#767 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

kakvi su to degenerici braco mila i draga
Nepass

#768 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nepass »

undefined007 wrote:Nisi upravu! Ja ću ti u svom okruženju u dometu od 1 km nabrojati 4 ili 5 čopora po 10-ak pasa pa ti vidi ko je upravu. ;)
Isto ko da niko od nas ne izlazi napolje, cuj vidio tri penzionerska cuka od ilidze do malte.
Kod mene copor 8 cuka svaki dan ih sretnem.
vješalica

#769 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

mg wrote:Volim pse, al zaista, smatram ih plemenitim bicima, i zalosno je da svjesna bica ubijamo i istrebljujemo sa ulica grada.

Sa druge strane, volim biciklo, role...

Prosle sedmice su me umalo oborili na cwilli, ganjali me bezbroj puta.

I na kraju, imao sam tri zestoka okrsaja sa coporima. E to nikom ne bi pozelio, kad si sam, a 10 pasa zeli da te potrga...

Tuga u svemu je sto su vlasti usvojile zakon koji nije moguce provesti u djelo, vec su dozvolili da se psi namnoze, a kad su brojevi porasli, kad je pocelo grupisanje, pojedinci poceli vidjeti materijalni interes u tome, i ode sve u PM.

Prokleti Balkan, seljaci i primitivci. Znao sam da ce zavrsiti klaonicom i nikako drugacije... samo da nije usvojen glupavi zakon, pet puta manje pasa bi problem bio...sad na ovu populaciju, masakr...

Kao i obicno, oni koji su namjanje krivi platit ce glavom...
patetika...

realno i sam dogzšit (koji se sada ušutio) je rekao da je skoro 90% đukela bolesno tj. neudomljivo
svugdje vani postoji eutanazija nakon određenog roka boravka u azilu
ovdje nema toga i kad se pričalo o uvođenju to je klaonica
što nije tačno

samo preko privatnih profila i u privatnim šemama sa qurcopačenicama iz inostranstva koje padaju na vapaje lopuža se skupljaju pare tj. paypal radi uključujući i mešetarske organizacije i u privatnim šemama se psi izvlače vani,peru pare i sl stvari
nema nigdje ništa transparentno
kad već hoćete da vas finansira država onda morate trasparentno raditi i pokrenuti web site npr gdje će se pod potpunom kontrolom voditi evidencija đukela i udomljavanje...
ko da je to problem organizovati
naravno da nije
ali je problem kako će se krasti pare
pa tako pojedinci hrane mile okice jafa keksom i glupostima koji nisu uopće hrana za pse
pa pojedinci koji se zalažu za pse neće obaveza ali ih nameću drugima
đukele su izvor sanitarne katastrofe po gradu
treba još i kakva boleščuga izbiti jer đukele ujedaju ljude prljavom gubicom u kojoj između ostalog premeću smetlje
ko smatra da treba ima brate pasa po ulici koliko hoće i nek sebi probere i vodi kući i kraj priče
a ne samo kupovati rasnu šćenad i glumiti dobročinstvo od 2009 godine
l33t

#770 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by l33t »

ima jedna od ede maaajke dobra za ovu temu

pare pareee dajuuuuuu ti seee AOOOOOOOOOM(ovo aom je garant cuko capio nekog) pare pareee svi voleeeeee te
kr0 0ss

#771 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Nepass wrote:
Isto ko da niko od nas ne izlazi napolje, cuj vidio tri penzionerska cuka od ilidze do malte.
Kod mene copor 8 cuka svaki dan ih sretnem.
Ja sam danas tražio te čopore koji gradom haraju. Možda se boje mene pa su se svi sakrili :-) Što sam mogao da vidim je samo ovo. Jedan usamljeni stari penzioner.

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#772 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Velkoski »

gledam profil od one gore :shock:
radiša

#774 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by radiša »

gledam ove lutalice penju se po kontejnerima,rove po njima,izvlace kese sa smecem,ganjaju raju koja trci,napadaju bicikliste,ljudi sa strepnjom pored njih prolaze...cemu terorizam,strah,ko to moze podrzavat a glumit neku ljubav prema nekome,glumit neku ljudskost...
hajde sto ti politicari oduzimaju ljudska prava jos trebaju zivotinje da te jebu...
kad se neko zalaze za lutalice onda nek se zalozi i za vukove,lavove,tigrove koji su po kavezima,nek i njih puste na ulice pa da bude sve kako treba.
kr0 0ss

#775 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

MAN-lion's coach wrote::D

Image
Tri psa nisu čopor! To nije za mene :-) ali ovdje ima svako svoje mišljenje
Post Reply