Fudo387 wrote:Zaboravio si vrlo bitnu rijec, trash.Gojeni H wrote:Kazu da se to u vaske u Americi zove "a piece of white ass".Fudo387 wrote:
Evo sad, argument crnacki qrac.
tctcttctc
![]()
Zna se sta njih zapadne, ono sto niko nece.
Dobar, dobar
Fudo387 wrote:Zaboravio si vrlo bitnu rijec, trash.Gojeni H wrote:Kazu da se to u vaske u Americi zove "a piece of white ass".Fudo387 wrote:
Evo sad, argument crnacki qrac.
tctcttctc
![]()
Zna se sta njih zapadne, ono sto niko nece.
Izvini. Ucinilo mi se da si zeMskara iz Podrinja. Do mene ... sve mijesamMyTao wrote:Ne.Gojeni H wrote:Jesi li ti zensko?MyTao wrote:
Ko bolan gubi kontrolu, namjerno sam ono napisao... sa misijomznam iz iskustva to raciste najvise boli... a veliki dio njih mrzi druge upravo zbog toga
Gojeni H wrote:Jesi li ti zensko?
Ovo postaje skroz komplikovano.MyTao wrote:Ne.
Ima vremena, naucice i oni sta je mahalski fakultet.Fudo387 wrote:Nisam to napisao.MyTao wrote:tako je, jebo skolu... to je za luzere, za fudo noooFudo387 wrote: e to...![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kad ljudima kazem da se bezveze maltretiraju po tim community college-ima, oni misle da ih ja zajebajem.
Stvarno cu vam poceti crtat'
Jesi vidio jesam se bio zaletio? ... i corak.Fudo387 wrote:Gojeni H wrote:Jesi li ti zensko?Ovo postaje skroz komplikovano.MyTao wrote:Ne.
Nije zeMsko, voli superiorne crnacke cune...rodna Bosna se prevrce na glavu.Gojeni H wrote:Jesi vidio jesam se bio zaletio? ... i corak.Fudo387 wrote:Gojeni H wrote:Jesi li ti zensko?Ovo postaje skroz komplikovano.MyTao wrote:Ne.![]()
Nista vise nije kao sto je nekada bilo.
Jesi vidio jesam se bio zaletio? ... i corak.Fudo387 wrote:Gojeni H wrote:Ovo postaje skroz komplikovano.MyTao wrote:Ne.
HAHAHAHAHAHAHAHAHGojeni H wrote:
Izvini. Ucinilo mi se da si zeMskara iz Podrinja. Do mene ... sve mijesam
Connaisseur Karlin wrote:DJ Trump nece pobjediti izbore

Gojeni ti mislio da jeGojeni H wrote:
Izvini. Ucinilo mi se da si zeMskara iz Podrinja. Do mene ... sve mijesam

"Come down son"?Mohamad Sissoko wrote:Drug, jest tebe uvrijedila rijec peder.
Come down son.
Peder.Feder. Peder.Keder.
Fudo387 wrote:Ja ba, eto, ovi sto navijaju za onu Bilovu kucku su kao prosvijecini, znaju sta treba ciniti.MyTao wrote:Jezu... gdje ces bolan voditi diskusiju sa Trumpovcima... pa tu gdje oni pocinju, logika prestaje... ja da sam na tvom mjestu nebi zivce gubio.
Ovog "kosava" pamtim jos po rasistickim komentarima na nekoj od drugih tema... sa takvim je bolje ne komunicirati.
Whatever.
Zena pod istragom FBI, cim zine slaze, suplja i samo suplja.
Ako nista, Donald ce ovo sve razjebat pa cemo sve ispocetka, na zdravijim temeljima.
Bez meksikanaca![]()

I agree.pici wrote:SVI SMO MI DONALD DUMP !!!
Ta ekipa sa slike bolje da se na vrijeme umace u varekinu, or else!kosava wrote:Fudo387 wrote:Ja ba, eto, ovi sto navijaju za onu Bilovu kucku su kao prosvijecini, znaju sta treba ciniti.MyTao wrote:Jezu... gdje ces bolan voditi diskusiju sa Trumpovcima... pa tu gdje oni pocinju, logika prestaje... ja da sam na tvom mjestu nebi zivce gubio.
Ovog "kosava" pamtim jos po rasistickim komentarima na nekoj od drugih tema... sa takvim je bolje ne komunicirati.
Whatever.
Zena pod istragom FBI, cim zine slaze, suplja i samo suplja.
Ako nista, Donald ce ovo sve razjebat pa cemo sve ispocetka, na zdravijim temeljima.
Bez meksikanaca![]()
Moj Fudo vecina ovih sto kao podrzavaju Hillary to rade iz nekog straha i inata a malo iz kompleksa da pokazu kako su on kosmpoliti a vamo smatraju prodavce, recepcionere, vozace nizom vrstom.
A vamo Big Don ima podrsku lokalnih Hispanika.

U Evropi Brexit, u SAD-u Texit: Teksaški nacionalisti traže referendum o nezavisnosti
Dok je uspješnost Brexita iznenadio mnoge u Evropskoj uniji, pa čak i nemali broj svojih zagovarača, sa druge strane okeana postoji velika zainteresovanost za kopiranje scenarija otcjepljenja.
U Evropi Brexit, u SAD-u Texit: Teksaški nacionalisti traže referendum o nezavisnosti
Teksaški nacionalistički pokret (TNM) je organizacija koja iza sebe ima više od 260.000 sljedbenika, a njen predsjednik Daniel Miller smatra da će se Texit - izlazak Texasa iz Sjedinjenih Američkih Država – najvjerovatnije desiti za dvije godine.
"Brexit otvara vrata dijalogu o Texitu na čijem će koncu građani odlučiti svoju sudbinu", rekao je Miller koji zajedno sa svojim istomišljenicima od državnog guvernera Grega Abbotta traži dopuštanje održavanja referenduma o nezavisnom Texasu.
Svoju šansu TNM vidi za dvije godine, odnosno u vrijeme općih izbora u SAD-u, kada će pokušati progurati ideju o napuštanju unije sa 49 država Sjeverne Amerike.
Republika Texas pridružila se SAD-u 1845. godine nakon devetogodišnje samostalnosti koja je uslijedila otcjepljenjem od tadašnjeg Meksika. Ukoliko bi se otjepljenje ponovilo, Miller smatra da bi zahvaljujući svojoj ekonomiji, Texas mogao biti jedna od 10 najrazvijenijih zemalja svijeta.
Slični pokreti za nezavisnost postoje i u drugim državama kao što je California. S druge strane, Ustav SAD-a ne poznaje mogućnost osamostaljenja svojih saveznih članica.
Pokusaj podmetanja?MyTao wrote:
A Gojeni, stvarno ne kontam taj tvoj pokusaj nekog podmetanja... mozda je to smijesno tebi i ovim dick riderima... ja sam Bosnu napustio kada sam imao 14 godina, i da, iz podrinja sam. To sto ti imas neki kompleks nize vrijednosti pa vjerujes kako si vrijedniji zbog imena bolnice u kojoj si se rodio je tvoj problem a ne mojzao mi je, i zelim ti da se sto prije izlijecis.
jeza u ledja wrote:"Come down son"?Mohamad Sissoko wrote:Drug, jest tebe uvrijedila rijec peder.
Come down son.
Peder.Feder. Peder.Keder.![]()
Mescini da bi tebe trebala uvrijediti.