naseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
Nema Napoleon dole uticaja a i ovi su nasi puno jeftiniji...
23 godine prodje od zavrsetka rata, sad se sjete o pravima?
naseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
20 i kusur godina proslo od rata i pricaju da su ugrozeni, unistene fabrike. Haj ba koga lazete , nas ili sami sebe? Pa kod mene u firmi rade 4 pripadnika armije. Ljudi cim se rat zavrsio uhvatili posla,a ovi kontaju jebati pola drzave i derati se mi ugrozeni dajte guzovace samo.BlueBlood wrote:Citam i nevjerujem![]()
"bezobraznici jedni, blokirali, ne može se proći, na posao itd..."
Znate li da ti bezobrazni zele samo ono što im pripada? Zivot! Znate li da vecina tih bezobraznih zivi na rubu egzistencije godinama, bez posla, jer su unistili fabrike, radna mjesta? Znate li da ti bezobrazni, ne mogu kupiti lijekove, jer su odavno oboljeli, od rata, gladi, hladnoce? Znate li da ti bezobrazni bi sada sjedili u krugu svojih najdrazih, da su mocnici?
Da smo pravi ljudi, stali bi svi uz njih, jer zahvaljujuci njima, mi danas imamo posao, a oni NE!!!!
SRAM VAS BILO!![]()
Hoces li da ti nabrajam sve iz moje blize i dalje familije sto su bili dio ARBiH i vecina bili u tim propalim firmama, ili ih je rat uhvatio poslije srednje skole...BlueBlood wrote:Citam i nevjerujem![]()
"bezobraznici jedni, blokirali, ne može se proći, na posao itd..."
Znate li da ti bezobrazni zele samo ono što im pripada? Zivot! Znate li da vecina tih bezobraznih zivi na rubu egzistencije godinama, bez posla, jer su unistili fabrike, radna mjesta? Znate li da ti bezobrazni, ne mogu kupiti lijekove, jer su odavno oboljeli, od rata, gladi, hladnoce? Znate li da ti bezobrazni bi sada sjedili u krugu svojih najdrazih, da su mocnici?
Da smo pravi ljudi, stali bi svi uz njih, jer zahvaljujuci njima, mi danas imamo posao, a oni NE!!!!
SRAM VAS BILO!![]()
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... na.svg.png
ma to samo radi redadobar osjecaj wrote:Bilo je nesto malo dekoracije na kruznom na ulazu u Capljinu danas.kindlas wrote:Pa nije tu ciljano Fahrino glasacko tijelo.naseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
Pa reče maloprije ona oficirka, boli ih tuki za građanima koji se mrznu.mayab wrote:Dakle, kratko i jasno, ti borci imaju podrsku, jer se red konacno, valjda, mora uvesti u tu oblast!
ALI, OVO STO RADE, BLOKADA PROMETNICA, ULICA, NEDUŽNIH LJUDI, SLUČAJNIH PUTNIKA, NIJE NAČIN, I OD MENE NEMA PODRŠKE SEKUNDE!
ONI ODLIČNO ZNAJU IMENA ODGOVORNIH LJUDI I INSTITUCIJA, OD KOJIH TRAŽE (NEŠTO), PA BRATE , BUJRUM NJIMA PRED KANCELARIJE, PRED KUĆE, VILE, STANOVE!
Ovo je za mene klasični terorizam sa uzimanjem taoca!
nece Fahro radi jarana Cirilanaseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
Ohani ti i slični tebi od nedužnog naroda.MAN-lion's coach wrote:Da, FUJ!Naslovnica wrote: Vidio bih kako bi razmišljao da je neko tvoj sa djecom u toj koloni, na -15c, ...
FUJ
Djelujes izuzetno zabrinuto sa foruma. Ohani. Kao i svi ovdje dezurni kriticari i razotkrivaci kriminala u drzavi i nepostenja.
Evo idemo za 20 minuta sa dva auta. Krenut cemo gore od motela Marica, pa dokle mognemo.[/quote]jasko_ba wrote:Evo na N1 kaže da su od 11 jutros u Donjoj Golubinji.Tomahawk11 wrote:Dole podnaslov na N1. Moze li iko tacno saznati gdje, Golubinja, Papratnica, da odem sa ekipom odnijeti nesto, hitno! Znam da su danas Preventovi radnici pjesacali po 10 kilometara prema Zenici.Putnici u autobusu u Zepcu: Dijelimo zadnju koru hljeba
A ovaj mozak prije njega kaže ne može nama ministar pomoći ni oni gore na vrhu predsjedništva. Pa šta hoćeš koji kurac krasni ondaFreamon Lester wrote:Lik mrtav hladan uzivo u programo najavljuje rat vladi...
Pišemo o onima kojima nije dobro, koji su smrznuti negdje na planini, u tunelu, na nekoj petlji, sa djecom, bez goriva, hrane, treba noć provesti tako.Konstitutivni wrote:Sramota sta neki pisu o ljudima koji su se borili za BiH. Kako vas nije sramota pisati to sto pisete? Neki ljudi stvarno ne vide dalje od svoga nosa. Nek je nama dobro, a druge ko jebe.
gdje ce Scepo udariti na svog toplog brataspreca wrote:nece Fahro radi jarana Cirilanaseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
I ti se nasao kaznjavati "narod"??Horcrux wrote: Ti gradjani snose dio odgovornosti radi ovakvog stanja. Glasali su kako su glasali, iz izbora u izbore.
Pa sta ti radis ovdje? Sjedi u auto i pravac neka od kolona.Konstitutivni wrote:Sramota sta neki pisu o ljudima koji su se borili za BiH. Kako vas nije sramota pisati to sto pisete? Neki ljudi stvarno ne vide dalje od svoga nosa. Nek je nama dobro, a druge ko jebe.
Zajednički jezik je novac.palermo wrote:Mah, protestanti su otišli upravo tamo gdje im je rečeno.......ta ne misliš da je ovo nekakvo spontano okupljanje, de bolan i to sihronizovano i ovdje i od strane HVO-a........ono našli zajednički jezikO'zone wrote:
Pa ako gledaš logično protesti su usmjereni prema vladi Federacije i ministrima te parlamentu. Svi oni danas sabahile raspalili na produženi vikend i nema ih do Ponedjeljka.
Ko je najebao u čitavoj situaciji? Pa isti ovi borci i narod koji ne može da stigne na odredište.
Ako ko misli da nekoga na političkoj sceni boli K za jednim ili drugim hrdno se vara.
ne kreci stari, radije noci kod punice...Casual's wrote:Ekipa, ima li neko info da li je blokiran put Semizovac - Olovo ? Da li se iz pravca Kaknja moze proci bez problema ?
Freamon Lester wrote:Komedija...liaar wrote:Ja mislim da ga je ovaj novinar htio udariti mikrofonom u labrnju nakon tog odgovoraFreamon Lester wrote:DA li ste ikada radili. Nisam.![]()
![]()
A ovim je dobro sto protestuju? Samo im se digao jedno jutro i rekli hajmo protestvovat? Jer im je dosadno? Ili se neki od njih mozda stalno mrznu i nemaju sta jesti? Pita li iko njih za njihovu djecu?Tomahawk11 wrote:Pišemo o onima kojima nije dobro, koji su smrznuti negdje na planini, u tunelu, na nekoj petlji, sa djecom, bez goriva, hrane, treba noć provesti tako.Konstitutivni wrote:Sramota sta neki pisu o ljudima koji su se borili za BiH. Kako vas nije sramota pisati to sto pisete? Neki ljudi stvarno ne vide dalje od svoga nosa. Nek je nama dobro, a druge ko jebe.
Šta da rade?
Narod sam sebe kaznjava.omega369 wrote:I ti se nasao kaznjavati "narod"??Horcrux wrote: Ti gradjani snose dio odgovornosti radi ovakvog stanja. Glasali su kako su glasali, iz izbora u izbore.![]()
Ove Fahrine fakat treba lobotomizirati
E nek oni vide dalje od svog nosa, dok drže građane zarobljene satima po ovakvom vremenu bez hrane i vode... Samoživi lezihljebovićiKonstitutivni wrote:Sramota sta neki pisu o ljudima koji su se borili za BiH. Kako vas nije sramota pisati to sto pisete? Neki ljudi stvarno ne vide dalje od svoga nosa. Nek je nama dobro, a druge ko jebe.
_BataZiv_0809 wrote:Freamon Lester wrote:DA li ste ikada radili. Nisam.![]()
Koga god pita je li radio veli nisam nikad