Sebija All about
-
putokaz1
#751 Re: Sebija All about
Sebija je doktorica a ne političarka,tema treba biti u Medicinskim
-
KIseljak12
#752 Re: Sebija All about
BayrakTB wrote:Der Standard kritikovao Izetbegovića: Na odmor u Beč službenim autima
A onda ovo:
Der Standard piše da nije jasno nalazi li se Izetbegović u privatnoj ili službenoj posjeti.
![]()
![]()
![]()
Ide zapad provjerenom metodom ispiranja mozgova glupim muslimanima (bošnjacima) koji će se primiti na prvu iako autor članka demantuje sam sebe u dvije rečenice al hajde... kad su idiote u Libiji mogli okrenuti protiv Gadafija što ne bi i balije mogli protiv realno lohotnog Bakira... Pa nek nam onda bosanac suljagić bude bošnjak, eventualno peđa d boj![]()
ybg, ipak živimo u "siromašnoj BiH".
Hahahahahahahahahahahah
-
sha_ba
#753 Re: Sebija All about
Jasta je, ko i torabi sto jeputokaz1 wrote:Sebija je doktorica a ne političarka,tema treba biti u Medicinskim
-
kolegione
#754 Re: RE: Re: Sebija All about
Fadile jesi to tiZahran wrote:Vi destruktivci.kolegione wrote:@Zahran ko to mi?
Ti si sposoban ali da reproduciras misli sa mindera ko svi SDA botovi
#fadileoprosti
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#755 Re: Sebija All about
jebem onog ko joj dade diplomuputokaz1 wrote:Sebija je doktorica a ne političarka,tema treba biti u Medicinskim
- BayrakTB
#756 Re: RE: Re: Sebija All about
Vi crveni botovi, brkanovi plaćenici i šatro fgr, promotori pederluka i mrtvog tite, promotori bratstva i jedinstva zbog kojeg je Bosna uništena gotovo do temelja a Bošnjaci gotovo izbrisani sa lica zemlje. Samo nek nije SDA pa makar... joj glupe vam politikekolegione wrote:Zahran wrote:Vi destruktivci.kolegione wrote:@Zahran ko to mi?
Ti si sposoban ali da reproduciras misli sa mindera ko svi SDA botovi
- GeeTnT
#757 Re: Sebija All about
VIPputokaz1 wrote:Sebija je doktorica a ne političarka,tema treba biti u Medicinskim
-
putokaz1
#759 Re: Sebija All about
zamislidajdza-ze wrote:TITU NE DIRAJ
za 36 godina rečenicu
BAKIRA NE DIRAJ
-
kolegione
#760 Re: Sebija All about
@BayrakTB mi smo fgr a vi papci jel to to?
Imas kompleks da si papak pa volis SDA?
Ja cu te zvati avangardom sarajevske raje samo nemoj glasati tom logikom

Ja cu te zvati avangardom sarajevske raje samo nemoj glasati tom logikom
-
Hakiz
#761 Re: RE: Re: Sebija All about
Kada te neko siluje nije lakše zato što je tvoj. Čak je i gore. Incest.BayrakTB wrote:
Vi crveni botovi, brkanovi plaćenici i šatro fgr, promotori pederluka i mrtvog tite, promotori bratstva i jedinstva zbog kojeg je Bosna uništena gotovo do temelja a Bošnjaci gotovo izbrisani sa lica zemlje. Samo nek nije SDA pa makar... joj glupe vam politike
-
Hakiz
#762 Re: Sebija All about
Porediš neuporedivo.putokaz1 wrote:zamislidajdza-ze wrote:TITU NE DIRAJ
za 36 godina rečenicu
BAKIRA NE DIRAJ
- Tito_i_Partija
#763 Re: Sebija All about
Kazu da si s drugim
to mi srce kida
a znas da te volim
volim te Sebija
to mi srce kida
a znas da te volim
volim te Sebija
-
sha_ba
#764 Re: Sebija All about
Tito_i_Partija wrote:Kazu da si s drugim
to mi srce kida
a znas da te volim
volim te Sebija
- BayrakTB
#765 Re: Sebija All about
Jedno 90% cijenjenih forumaša sa ove teme se trebaju pitati koliko su zglajzali u životu kada za apsolutno sve u životu krive SDA i njene lidere i pokušavaju sve prefarbati u crveno. Neće vam biti bolje u državi dok lajete ko kerovi na SDA a dalje od svog nosa ne vidite. Psi laju a karavane prolaze.kolegione wrote:@BayrakTB mi smo fgr a vi papci jel to to?
Ja cu te zvati avangardom sarajevske raje samo nemoj glasati tom logikom![]()
![]()
- Toffee karamela
#766 Re: Sebija All about
Nego ja još jednom da priupitam, imal ona uopšte bosansko državljanstvo, crno na bijelo, ili je još de facto podanica Mile Đukanovića?
Ako nema, onda ne može imat ni radnu dozvolu u našoj državi a kamoli glumit Mao Ce Tunga na Koševu
Ako nema, onda ne može imat ni radnu dozvolu u našoj državi a kamoli glumit Mao Ce Tunga na Koševu
-
kolegione
#767 Re: RE: Re: Sebija All about
Bake's bot alertBayrakTB wrote:Jedno 90% cijenjenih forumaša sa ove teme se trebaju pitati koliko su zglajzali u životu kada za apsolutno sve u životu krive SDA i njene lidere i pokušavaju sve prefarbati u crveno. Neće vam biti bolje u državi dok lajete ko kerovi na SDA a dalje od svog nosa ne vidite. Psi laju a karavane prolaze.kolegione wrote:@BayrakTB mi smo fgr a vi papci jel to to?
Ja cu te zvati avangardom sarajevske raje samo nemoj glasati tom logikom![]()
![]()
- BayrakTB
#768 Re: RE: Re: Sebija All about
Ponosni. Uža specijalnost analno općenje sa sljedbenicima mrtvog tita i šatro fgr.kolegione wrote: Bake's bot alert
Da sam znao procijeniti kolike komplekse imate i nick bih taj uzeo.
-
kolegione
#769 Re: RE: Re: RE: Re: Sebija All about
A ima nekih Titinih sljedbenika ?BayrakTB wrote:Ponosni. Uža specijalnost analno općenje sa sljedbenicima mrtvog tita i šatro fgr.kolegione wrote: Bake's bot alert
Ja mislim da si zavrsio pisanje na ovom forumu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#770 Re: Sebija All about
seka i braco na godišnjem u beČu... o svom trošku... profesoriceeeee a ko te mijenja na direktorskoj poziciji, jel suljeviČka, a onaj jadni araB asistent na fakultetu treba nam prevodilac allaha miPredsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović se sa suprugom nalazi u privatnoj posjeti, na četverodnevnom godišnjem odmoru u Austriji. Izetbegović lično plaća troškove njihovog smještaja i boravka, prenosi Fena.
- Styling
#771 Re: RE: Re: Sebija All about
"Cega se pametan stidi budala se ponosi" - rece jednom neki mudar covjek.BayrakTB wrote:Ponosni. Uža specijalnost analno općenje sa sljedbenicima mrtvog tita i šatro fgr.kolegione wrote: Bake's bot alert
- Styling
#772 Re: Sebija All about
A ko placa troskove pratnje i njihovog boravka u Becu? Bice opet is naseg dzepa.pici wrote:seka i braco na godišnjem u beČu... o svom trošku... profesoriceeeee a ko te mijenja na direktorskoj poziciji, jel suljeviČka, a onaj jadni araB asistent na fakultetu treba nam prevodilac allaha miPredsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović se sa suprugom nalazi u privatnoj posjeti, na četverodnevnom godišnjem odmoru u Austriji. Izetbegović lično plaća troškove njihovog smještaja i boravka, prenosi Fena.
- oldtajmer
#773 Re: Sebija All about
prica mi danas jedna zena,mati joj ima probleme sa stitnom,lose,jedva stoji na nogama a narucena na kcus iza nove godine
svaka cast mamu vam hebem lopovsku
- GeeTnT
#774 Re: Sebija All about
...BRIGA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA NA PRVOM MJESTU. ETIČKA LINIJA. ANONIMNA PRIJAVA NEPRAVILNOSTI. +387 (0) 33 297 000....oldtajmer wrote:prica mi danas jedna zena,mati joj ima probleme sa stitnom,lose,jedva stoji na nogama a narucena na kcus iza nove godine
PS. Ovde na ovom forumu nema nekog efekta od Hebavanja matera kojekakvim lopovima, a jedini nacin je pravni put...
-
Innovation
#775 Re: Sebija All about
Styling wrote: A ko placa troskove pratnje i njihovog boravka u Becu? Bice opet is naseg dzepa.
Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, koji su u pratnji Izetbegovića, pružaju mu, kao članu Predsjedništva BiH, obaveznu dvadesetčetveročasovnu zaštitu, na što ih obavezuju odgovarajući zakoni i propisi Bosne i Hercegovine kao i međunarodne obaveze.