budite zahvalini što ne morate skidati torente za neki film i što vam je većina servira
nezahvalnici
Moderator: _BataZiv_0809
Hvala na podrzsci druze. LP ^^Tabhana wrote:ima dosta filmova, počeli serije i počele ovdje odmah nekakve želje![]()
budite zahvalini što ne morate skidati torente za neki film i što vam je većina servira
nezahvalnici

'ebote da prostiš fb, ovo je makar koristan site!Rob_Atl wrote:I ja bas htio da pitam, jos od juce mi nije radilo... ova stranica ce postat ko fejsbuk ne radi po sata odma panika

Ahaha, dobar. Trebalo bi sad sve raditi bez problema. Zadnjih dana imamo problema sa serverom pa razmisljamo da stavimo opciju donacije za server. LPMaharadza wrote:This page is currently offline!
Problem sa serverom. Popravljeno. LPRockefeller wrote:Šta se dešava
Da je bar kao facebook ahaha. LPRob_Atl wrote:I ja bas htio da pitam, jos od juce mi nije radilo... ova stranica ce postat ko fejsbuk ne radi po sata odma panika
Drago mi je da vam se dopada ^^. LPdustaban wrote:Ja ovo tek otkrio. Ljudi, bog vas pozivio![]()
Neokino + smartTV =
Zdravo. Serije ne dodajemo istim tempom kao i filmove posto cu velike u kolicini. No ubrzo ce sigurno biti i blacklist dodan. LPRockefeller wrote:Hvala za seriju Limitless a nadam se da će doći i serija Blacklist na vašu stranicu.
Zz!
Ima sanse haha. Stavit cu je na skidanje pa dodati nakon trenutne liste filmova koju imamo. LPNothing wrote:Jel ima neke šanse da se ubaci serija Last Man on erath? Hvala
Razmisljali smo o tome. Ubrzo cemo i to popraviti druze. LPYapi Yapo wrote:ako možeš nekako slova od prevoda namjestit da je unutra bijelo, a okolo slova crno.. teško vidjeti kad je neka svijetla scena u filmu
Hvala vam na komplimentu, trudimo se ^^.bhnapoleon1 wrote:Svaka cast na stranici, filmovi idu bez bilo kakvog stopanja. Bolji ste od drugih![]()
![]()
+1Point. wrote:Bilo bi fino Seinfelda staviti.