Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Njanjavi wrote:
U zadnje vrjeme svrsavam u saksije i gledam promjenu ponasanja u biljkama.
Jedina znatna promjena je da im pocinju rast listovi u obliku moje babure, doduse i poklempavi su malo, al to nije od mene, nemam pojma od koga to pokupise
Ne, ne, netko te pogrešno uputio. Na listove, ne na korijen, i onda lijepo krpicu i usjajiš, em se neće prašina lijepiti na listove, em će se sjajiti ko špigla.
A ako nemaju cvijeća u kući?
Pa onda imaju felge za poliranje i gume za vecu sjajnost
pukepuke wrote:
Ček, ček, je li ovo Jon Hamm na krevetu? Može Bato ako izgledaš makar 50% kao on, primamo te na našu zabavu. Da vidimo dalje, šarena haljina, check, roze gaćice, check, ja samo da još nabavim rozi grudnjak i spremna sam
pukepuke wrote:
Ček, ček, je li ovo Jon Hamm na krevetu? Može Bato ako izgledaš makar 50% kao on, primamo te na našu zabavu. Da vidimo dalje, šarena haljina, check, roze gaćice, check, ja samo da još nabavim rozi grudnjak i spremna sam
Imam ja rozi grudnjak.
Možda ona nema sisa za njega?
Ne znam... ... valjda će joj moći. Ako ne, kupimo drugi...
fatamorgana wrote:
Prob'o sam i to, žali se komšiluk, kaže komšija usmrdi stubište .....
Ma sta si ti tako smrdavo koristio, samo Bog zna...
Prava originalna 100% eterična ulja ne smrde...
A jesi li probala i jeste li probali ulje iz trafoa, kako to miriše, a tek kako podmazujeeeee Imate još i dodatni efekat, dobijete atmosferu afro okruženja. Samo polako ko se bude usudio, sačekajte da se malo ohladi da ne bi bilo uštipaka na sve strane.
badbishop wrote:Dabome da masturbiram. I uz to zamišljam sopstvenu ženu
...pih...garant cita forum a ti drzis prstice zapetljane...i sigurno kletes u sebi ono kad popizdis pa bi joj sve po spisku...al pak u sebi...kineski macak...
Ama ne čita. I fakat se ne zajebavam - nešto mi ovo furka.
fatamorgana wrote:
Prob'o sam i to, žali se komšiluk, kaže komšija usmrdi stubište .....
Ma sta si ti tako smrdavo koristio, samo Bog zna...
Prava originalna 100% eterična ulja ne smrde...
A jesi li probala i jeste li probali ulje iz trafoa, kako to miriše, a tek kako podmazujeeeee Imate još i dodatni efekat, dobijete atmosferu afro okruženja. Samo polako ko se bude usudio, sačekajte da se malo ohladi da ne bi bilo uštipaka na sve strane.
ing-ecc wrote:
Nisam probala to ulje i nema namjeru probati druga... .. Ipak mi Ylang - Ylang vrh...i ne bih ga mjenjala ni za jedno drugo...